Ciccililia

Äntligen hemma!!!

Publicerad 2007-12-30 18:22:18 i Allmänt,

Självklart är det kul att vara borta men nästan två veckor räcker asså!
är faktiskt bara hemma och vänder. så hela Jul-England-nyårs historien får ni en annan dag, skulle bara säga att ni kan andas ut nu när jag e tillbaka! ;)

Skriver mer nästa år! =)

Pusspuss!

Trött!

Publicerad 2007-12-21 23:57:19 i Allmänt,

Har äntligen packat klart! har packat både för vistelsen hos mormor och morfar och för england och har lyckats att komprimera innehållet så att det fick plats i min sportväska size L. Det är inte så illa pinkat för att vara jag! Ska ju trots allt vara borta i nio dagar!

Usch, är verkligen sjukt trött! har jobbat 12-21 idag och börjar 8 imon och jobbar till 20... känner på mig att jag kommer vara helt död! Ska upp om typ FYRA OCH EN HALV TIMME!
Jag vet! Jag borde gått och lagt mig för länge sen men hur skulle jag kunna ha gjort det när jag kom hem vid halv elva och måste packa eftersom jag inte hunnit det för att jag vart tvungen att jobba så mycket extra?!
Jaja, det ger pengar på banken iaf!


Nä, jag måste verkligen sova nu...


God jul och gott nytt år! =)




(Jag lovar att det är en till mus här inne asså!!!! )

Snart är det jul!!! =)

Publicerad 2007-12-20 10:24:16 i Allmänt,

Ja, nu e det faktiskt inte långt kvar! 4 dagar!!! Crazy! Haha! Och härligt!
Jag borde igentligen storstäda nu men hade samtidigt tänkt att ta det lugnt idag och inte stressa alls. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig. Chefen ringde och fråga om jag kunde jobba 15-21 och det är klart jag vill! Måste ju ha lite pengar i januari också!

Dagens att-göra-lista:
Städa
duscha
In till stan och köpa julklapp till Per
köpa maskeraddräkten till nyår
åka till jobbet
packa lite när jag kommit hem


Måste fan snabba mig nu asså! Har ju förmiddan imon på mig också men ska ju ev in till stan då med! Suck! Var tar all tid vägen?
Kanske ska blogga mindre?! Hmmm...



Är så sjukt nöjd med min hostmedicin! Sov asbra hela natten! NÖJD! Haha!




Puss till alla darlings och en bamsekyss till Per! =)

Friskförklarad! Eller ja, nästan iaf!

Publicerad 2007-12-19 11:53:39 i Allmänt,

Efter påtryckningar från flera håll tog jag mig tillslut till vårdcentralen. Hade tid kvart i tio men fick inte komma in förrän halv elva, var något irriterad kan jag ju säga!
När doktorn lyssnat och kännt på mig fick jag veta att det bara var en krafig hosta som dessutom fick sällskap av en kraftig förkylning!
Fick hostmedicin och borde vara frisk inom några dagar!
Känns jävligt skönt att höra, vill verkligen inte vara sjuk nu dom kommande veckorna...

Idag e det shoppa julklappar som gäller! Har fortfarande ingen aning om vad jag ska köpa till folk. Brukar ofta vara väl förberedd och ha skrivit listor med mera men i år har det verkligen varit katastrof!
Borde sätta igång och skriva en lista nu med en gång!

Imorgon åker emelie till Dalarna, stackarn har sån hemlängtan! ;) Fast lite tråkigt är det ju, vi kommer typ inte att träffas på en månad!!!! Inte riktig men nästan! =( Snyft!
Men hon kommer ju tillbaka! Får vi ju hoppas! ;)

Nä, nu måste jag städa lite här innan jag åker till stan! =)


Pusspuss!

VIDRIGT!!!! Haha!

Publicerad 2007-12-18 09:49:33 i Allmänt,

Rensade avloppet i badrummet igår för första gången i mitt liv. Det va HEMSKT!
Har bilder på det och den ENORMA klump med hår och slem eller vad det nu är som satt fast! Vidrigt, som sagt. Dom kanske kommer upp här senare, om Emelie kan visa hur man gör! ;)

Har varit arg hela morgonen också. Chefen frågade om jag kunde jobba mellan 10-19 idag men jag sa att jag hade tvättid idag och att jag kunde komma vid tolv och han sa att han skulle höra av sig idag. Han ringde vid sju imorse och undrade om jag kunde jobba mellan 8-16 och jag sa igen att jag hade tvättid och att jag sagt att jag kunde komma efter det. Då blev han irriterad och tyckte att jag inte skulle säga att jag ville jobba om jag inte kunde ta tider!
Kunde fan inte somna om efter det för jag va så irriterad!
Jag menar, lycka till att få en tvättid här hos oss! 24 familjer på en tvättstuga! En vecka innan jul! Suck!

Imon är det julklappsshopping som gäller! Vet vad jag sak köpa till alla utan per. Suck igen... Att det ska va så jävla svårt! Men nåt bra ska jag väl komma på! Känner mig sjukt dålig iaf, brukar alltid ha massa bra ideer. Det är ju inte kul att ge något han önskat sig så där rakt ut. Det är ju bättre att köpa nåt som inte e på önskelistan men han ändå har pratat om.
Har helt enkelt inte vart tillräckligt uppmärksam... =(

Tecken på lunginflammation: Hosta, feber, yrsel och förvirring! Haha! Kan ju säga att jag va uppe i en halvtimme i natt och letade efter en mus som jag tyckte jag hörde i mitt rum! Vet inte riktigt om det räknas som förvirring och vet inte om det va en mus eller om det va min näsa som lät! Man e ju inte så säker när man halvsover! Hahaha! Paranoid kanske också är ett tecken! Haha!


Chefen smsade och frågade om jag kunde komma in vid ett idag och bad tom om uräkt för imorse! Det är inte ofta det händer!


Den bästa tvättmaskinen har lagt av också! Sån jävla skit! Är det nåt som behövs här så är det nya tvättmaskiner! Vi har tre och en har inte funkat på flera år och dom två som funkar är typ från 70 och 80-talet!

Jag har bara bott hemifrån i ett halvår och låter redan som en jävla tant!


Nä, nu orkar jag inte klaga längre. Haha!


Pöss till alla! =)

Det är sjukt synd om mig!!! =(

Publicerad 2007-12-17 18:23:23 i Allmänt,

Har hostat i över två veckor nu och har dragit på mig världens förkylning nu också! Inte alls kul ska jag tala om!
Men nu sitter jag här hemma och tycker synd om mig själv och det borde ju hjälpa lite iaf!


Har haft en jättemysig helg iaf. Jobbade fredag och lördag förmiddag sen mötte Linda upp mig på jobbet och vi åkte hem till henne så att hon kunde fräscha upp sig lite efter sina äventyr dan innan och sen åkte vi hem till mig och förfestade lite. Kan ju inte påstå att det va världens fest direkt, hon va ju sjukt bakfull! Haha!
Därefter bar det av till Tynnered på glöggfest hos Kalle. Det va jättetrevligt men det blev en tidig kväll. Lyckades dock bli lite full iaf!

Hade en jättemysig söndag. =) Först brunch och sen bio med Per och efter det hem till honom för film och mys i soffan. Synd bara att både är lite småsjuka!

Veckan ser hittills ganska soft ut, ska inte jobba nåt förrän fredag. Chefen ringde i morse och undrade om jag ville jobba idag men jag hade lovat Johan att jag skulle hänga med honom när han tatuerade sig så jag sa nej. Sen va ju självklart tatueraren sjuk så det blev inställt men ändå, det va skönt att inte jobba. Borde ju verkligen va hemma och ta det lugnt.
Jag e livrädd att jag har fått lunginflammation! Det går ju liksom inte! Det är ju för fan julafton om en vecka!
Och tänk om jag blir sjuk precis innan vi ska till Enlgand eller efter så att jag missar nyårsfesten!!! Det hade ju verkligen varit katastrof!

Jaja, det är bara att hoppas på det bästa!
I veckan är det julklappsshoppning som gäller! Har bara köpt till en av åtta... Suck! Denna julen känns inte kul alls!

Snart nytt år! =)
Nya planer, nya mål! =)

Trött....

Publicerad 2007-12-14 23:33:58 i Allmänt,

Ja, jag e verkligen jättetrött!
Jobbade 7-17 igår och 10-21idag... Så segt. Ska jobba imon också, 11-17 bara som tur e! Sen ska jag och min lilla älskling Linda dricka massa vin!
Ska bli härligt med massa tjejsnack! Eventuellt kanske vi ska på glögg fest hos en kompis till Per men dom skulle tydligen ut på stan senare på kvällen och det har inte vi råd med... =(

Saknar Per också... Har inte träffats honom sen i tisdags, eller ja onsda morgon men det va ju bara snabb innan han stack till jobbet... =(
Han är på personalfest nu! Haha! Han ringde nu, han e jättefull! Sötis!

Nä, nu måste jag sova! Ska upp och jobba imon... Suck!


Pusspuss!

Mys på Liseberg =)

Publicerad 2007-12-12 22:53:57 i Allmänt,

I tisdags mötte jag min söta mamma i brunnsparken och gick upp mot Götaplatsen. Hela Avenyn är så vackert pytad och det är så mysigt. På Götaplatsen såg vi på ljusspelet som dom visar på Konstmuseets fasad. SÅ FINT!

Efter det mötte vi Emma och gick på resturang, kommer inte ihåg va den heter men det va jättemysigt och god mat. =)
Sen gick vi på Liseberg. SÅ MYSIGT! Men kallt... Men mysigt. =)

Efter det bar det av hem till Per, vi firade en månad. =) Inte så mycket men alltid nåt! ;) Har ju träffats i nästan fyra månader men det känns som att det är mycke längre... Kanske därför det är en Perfect match! ;) Haha! Han e så söt, ja e så glad att jag har honom. =)


Nu till helgen händer det inte så mycke... Ska jobba både freda och lörda... men ser faktiskt fram emot en lugn helg, känns som det va länge sen...


Måste ju passa på att gratta Johan på Födelsedagen! Gubben blir hela 24 idag! =) Puss på dig!

Nä, nu måste jag sluta! Ska upp tidigt imon, bussen går 05.51. SUCK! Men börjar man sju så gör man... =(

Puss!

Sovmorgon =)

Publicerad 2007-12-10 13:32:54 i Allmänt,

Så nice... Att inte behöva jobba, att inte behöva bry sig om nåt i skolan eller något annat. Borde städa ifs men va faaan!

Borde planera nyår lite... Känns som att all tid bara rinner i väg....
Har ju bara till den 20 att göra allt!
Jobbar ju den 21-23 och sen är det julafton och sen åker jag till england den 26 och kommer inte hem förrän den 30... Och då är det ju nyår!
Nu när jag tänker på det så är det faktiskt bara tio dagar kvar tills min tid är ute!!! Buhu! varför gör jag så här mot mig själv?! Haha!
Jag har ju Johan som tur e!
Jag borde ringa honom nu när jag tänker efter!

Det får duga för nu.... Kommer kanske mer senare... =)


Pöss!

Personal...fest?!

Publicerad 2007-12-09 14:45:05 i Allmänt,

Ja, det är precis så det kändes! Våran butik och typ sju andra hemköpsbutiker åkte till Stenungsbadet och käka julbord.
Det verkade lovande på bussen dit, alla va glada och uppåt!
Vi kom dit vid fyra och checkade in och började göra oss irdning och förfestade lite. Vid sju var det dags att sätta sig vid borden och hugga in på maten!
Sjukt god mat! Älskar verkligen julmat!
Efter maten blev alla lite dåsiga och det är ju inte så konstigt eftersom det lätt blir att man äter mycket när det kommer till julmat!
Jag fick såna där jobbiga kramper i magen som jag kan få ibland och gick upp och la mig på rummet en stund... När jag kom ner, eller a upp blir det!, (Hela stället e fan som villaUpp-å-Ner! som fanns på liseberg för X antal år sen!) Va stämningen inte alls bra och alla va helt nere... Vi gjorde några tappra försök att komma igång men om inta alla e på så blir det inte samma sak.
Sen blev det lite bråk och tårar och då lämnade vi festen och gick upp på rummen istället.
Vi hade planer på att bada i poolen men den stängde tydligen vid nio och klockan va ett...Tråkigt nog... Det slutade med att vi låg inne i Linda A och Jannikas rum och snacka om massa tunga saker som psykoser och sånt!

Somnade tillslut vid typ halv fyra...
Va hyfsat pigg näs klockan ringde vid nio i morse!
Åh, fan va det är gott med hotellfrukost! Nästan det bästa med hela resan! Haha!

Roligast under hela helgen hade vi nästan när vi satt och väntade på bussen! Vi satt och spelade kort på hotellrummet... Det säger ju en del om helgen...

Kom hem vid ett-tiden idag och har aldrig varit så glad för att komma hem!
Hoppas att Per kommer hit sen också... Känner att jag behöver lite kärlek och Emelie räcker inte riktigt till! ;)

Skulle ha lagt mig i ett bad när jag kom hem men fastnade framför Idol istället, kanske borde hoppa i nu istället.... Men orka! Sitter asgött här i soffan framför TVn...

nä, nu väntar jag bara på att klockan ska bli nio så att LoveActually kan börja!



Puss till mina söta jobbarkompisar som verkligen försökte ha kul igår!
Och massa bamse pussar till mina andra älsklingar! =)

Dum i huvet?!

Publicerad 2007-12-05 13:46:05 i Allmänt,

Ja, det va så jag kände mig igår iaf! Precis efter matteprovet... Asså, jag kan ju när jag räknar i boken men när jag väl har provet framför mig så försvinner allt! Har aldrig känns mig så korkad som när jag räknar matte!!! Helt sjukt! Nu håller jag bara tummarna att jag får godkänt, orkar inte ha mera matteångest!

Det är MTV Classic top20 på tv nu! Sån jävla nostalgitrip! Massa grymma låtar från nittiotalet!

Nu är det slut på skolan iaf! Om jag inte får ig på matten då... Så jävla skönt! Om jag inte får några extratider på jobbet e jag typ helt ledig fram till helgen innan jul!
Fast man vet ju hur det är på jobbet och jag kommer antagligen ha att göra ändå!

Och snart är det verkligen jul!
Ska jobba 21-23 december... Har ångest inför det redan nu! Fatta va mycke folk det kommer vara! Som tur e så ska morfar komma å hämta mig på jobbet så jag kan sova hos dom natten till julafton. Det är ju tradition! Hatar att rucka på traditioner! Allt ska vara som det alltid varit!

(Åh, nu spelar dom Mmmbop med Hanson på MTV!!!)

Carro och resten av familjen Apell ska också vara med och då blir det verkligen som alltid! =)

Fastän jag kommer vara ledig ganska mycke nu framöver så känns det som att det är mycke som behöver göras och att tiden inte riktigt kommer räcka till!
Måste köpa julklappar
måste planera nyår
måste hitta en dag då jag å mina töser kan ha julmys(och det är inte det lättaste att få ihop alla fem vill jag lova!)
måste hitta en dag å fira jul med per.

(Warren G & Nate Dogg- Regulate!!! Fan va bra musik asså!)


Jaja, det löser sig... Det gör det ju alltid!

(Åh, nu kom Mickes låt!!!! Rockafeller skank med Fatboyslim!)

Åh, imon kanske Roni ska komma och kolla på min dator!
Nä, nu får det räcka med bloggande för stunden... Känner att jag måste göra nåt vettigare. Eller inte! =)


Saknar mina girls som jag nästan aldrig träffar längre!!! =(

Puss till er och alla mina andra älsklingar!

Pepptalk!

Publicerad 2007-12-04 14:34:10 i Allmänt,

Ja, tyckte jag borde ha det med mig själv så här två timmar innan mitt matteprov!
Det kan behövas vill jag lova!
Har verkligen försökt att plugga men all geometri och algebra och alla ekvationer bara vägrar att fastna i mitt huvud och är borta lika fort som jag vänder blad i boken!

Inte nog med att jag ska ha matteprov och måste oroa mig för det, jag har gått och blivit paranoid också!!!
Som du kan läsa i min söta roomies blogg, memo.blogg.se, så hade vi besök av en mus förra veckan.
Jag va som tur va inte hemma men stackars emelie hade musjakt hela natten och fick inte sova nånting!

Nu har vi ju musfällor med mera men ändå, vill absolut inte ha en hysterisk dalkulla som ränner runt i lägenheten och har sönder skohorn och bygger fällor en gång till!

Och Emelie, om du läser det här så bli INTE orolig, jag har inte alla hästar i stallet så det är lugnt! ;)

Jag skyller på all stress jag utsatt mig för den sista tiden med allt jobb och skolan och pengabristen!

Wuhu för att vara fattig student! Det kommer ju inte bli roligare sen när jag börjar på högskolan och börjar plugga på riktigt! Fy fan!

På tal om pengar så kan jag ju berätta att jag senast i morse spenderade 625 kronor på biljetter till Bruce Springsteen på Ullevi den 4 Juli.
Eller a, det va ju Per som betalade men han ska få pengarna i kväll, så teoretiskt sett har jag gjort av med 625 kronor... Suck! Men det kan det ju vara värt! Bruce e ju Bruce liksom! =)


Nä, nu måste jag kila iväg till skolan och göra det där hemska matteprovet! Och får jag inte godkänt kommer jag säkert få ig på hela kursen... Buhu!

Håll tummarna STENHÅRT!


Pösselöss!

Ja, då va det dags att börja blogga på riktgt!

Publicerad 2007-12-04 00:24:19 i Allmänt,

Ja, skriva om sig själv är alltid kul! =)
Nu det senaste har det väl inte hänt något som är direkt värt att nämna men det kommer väl något intressant så småningom!
Så tråkigt liv kan jag väl ändå inte ha! Haha!

På tal om tråkigt så har jag pluggat hela dagen! Först Psykologi och sen matte, inte de roligaste ämnena direkt! Men blev klar med mitt psykologi hemprov och är förhoppningsvis lite redo för matteprovet imon...

Henke, du är mer än välkommen hem!
Jag saknar dig fastän vi nog pratar oftare nu än vi gjorde innan! Haha!

Och för er som glömt eller inte blivit tillfrågade så är det nyårsmaskerad hos Johan! Sista dag att säga om man kommer eller inte är 24/12. Glöm inte det! =)

Nä, nu måste jag gå och lägga mig, ska upp sju imon och kolla på julkalendern med emelie. =)



Pussåkram!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela