Ciccililia

Attackerad!!!

Publicerad 2011-06-30 19:49:20 i Allmänt,

Den senaste tiden känns det som att jag har dagit till mig massa äckliga kryp! Blev biten av en broms för några dagar sen och bettt blev lika stort som en tennisboll typ!

Idag när jag gick ner i källaren var det en hel särm med GIGANTISKA flugor precis innanför dörren. Shit va rädd jag blev när dom kom lygande mot mig. Jag överdriver inte när jag säger att det måste ha varit minst 100 stycken! Gick och öppnade fönstret och hll uppe dörren en stund så att dom skulle ha lite olika vägar att flyga ut men självklart gjorde inte alla det... Vetefan om jag vågar gå ner i källaren igen, dom kanske har blivit ännu större!

När jag senare på dan skulle baka upptäckte jag att vi hade fått mjölbaggar i skafferiet! Fyyyyy faaan så äckligt! Jag hoppas verkligen att dom kom under tiden jag vart hos mormor och morfar, tänk om jag har ätit en liksom! Blä! Slängde varenda grej som inte var i burk eller flaska så nu är det helt tomt! Sprayade även typ en hel flaska köksspray över baggarna! eeeeeeeuuuuuwwww!

Så fort Per kommer hem från Prag ska vi åka till IKEA och köpa upp oss på massa burkar så att detta ALDRIG händer igen!


Har dessutom under tiden jag skrivit detta fått beök av två spindlar som uppenbarligen diggar vårat sovrum... Men dom har varit snälla hittills så jag ska väl inte klaga på dom än....

Sista juni...

Publicerad 2011-06-30 10:02:13 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka i stan igen efter att ha spenderat några dagar hos mormor och morfar ute i Torslanda. Det är så skönt att bli lite ompysslad och inte behöva laga mat och så!

Men nu är jag som sagt tillbaka hemma och tänkte spendera dagen i köket! =) Ska baka lite bröd och leka hemmafru! Alltid lika roligt! ;P Fast nu har jag ingen att leka med... Per kommer ju inte hem förrän på söndag. =(

Fast vad gör det?! Livet leker iaf! Jag och Jessica fick godkänt på uppsatsen! Så jävla gött! Fast om vi nu ska skryta lite så va jag inte ens lite orolig. Synd bara att vi inte fick VG.


Nej, nu ska jag käka lite frukost och sen sätta igång med dagen!

Ha det gött!!!





Vi är bäst! <3

Suck!

Publicerad 2011-06-27 13:48:29 i Allmänt,

Åh, jag blir så matt! Varför ska allting krångla heeela tiden???
Beställde ett nytt abonemang och en iPhone från Tele2 för över en vecka sen och i torsdags fick jag ett sms att paketet hade kommit- till Kalmar. Jag sa till tjejen jag beställde av att jag bodde i gbg över sommaren och att jag ville att paketet skulle komma hit. Jag frågade även två gånger om det va säkert att jag skulle få det till göteborg.

Ringde till Tele2 och fick veta att paketen ALLTID skickas till adressen man är folkbokförd på och att jag skulle vänta en vecka och sen göra en ny beställning. Fick inte riktigt klart för mig vad jag hade gjort för fel första gången och han jag pratade med var inte så hjälpsam heller...

Ringde då till Pressbyrån i kalmar där jag skulle hämta ut paketet och retunerade det. RIngde ssedan upp tele2 igen för jag var så förbannad, hur krångligt ska det behöva va liksom och varför ska jag behöva vänta i en vecka??? Fick prata med en jättetrevlig kille som skulle kolla på saken och sen ringa mig... Fast jag tror inte någon av oss tänkte på att det var midsommarafton dagen efter... Så nu sitter jag här och har inte hört från honom....

Har försökt ringa Tele2 tre gånger idag men jag kommer bara till en röst som så där förjävla trevligt säger: "Välkommen till Tele2, är du företagskund var god ring...." Sen är det slut.... Man kommer inte vidare! Kan man bli mer irriterad eller?!?!?

Dessutom har jag inte fått min lön för maj idag som jag skulle ha fått! Suck! Så har dessutom fått sitta i kö på kalmarkommun för att få veta var mina pengar tagit vägen... Tydligen hade dom inte fått in alla papper i tid och pengarna kommer på onsdag, det va ju en liten lättnad iaf....



Nej, nu skiter jag i det här och åker ut till Andalen och stannar där tills saker och ting går som jag vill!!!!


Over and out!

Slapp dag...

Publicerad 2011-06-26 16:00:09 i Allmänt,

Dagen har verkligen varit skitslapp och nice! Det bästa är att den inte är slut än! =D

Startade dagen med pannkaksfrukost och ett par avsnitt av Rome, efter det diskade jag lite och satte mig sen på balkongen och solade och läste lite. Har dessutom hunnit betala mina räkningar, noppat mina ögonbryn och mysa med Per. En helt ok söndag med andra ord! ;P

Nu tar jag en paus i solandet och svalkar mig lite framför datorn. Snart ska vi fixa lite mat. Fläskkotletter, potatis och sås. Mumma!

Imon åker Per till Berlin och lämnar mig helt ensam här hemma... Hmmm... Vad ska jag hitta på liksom?? Har iaf lyckats boka upp lite roligheter både måndag och tisdag. =) Nu e det bara resten av tiden kvar. Jobbar ju inte så mycket nu så jag har massa fritid! =D



I'm gonna miss you! <3

Midsommardagen

Publicerad 2011-06-25 22:21:40 i Allmänt,

Gårdagen var väldigt trevlig och lyckad! Dennis och Michael kom hit och vi käkade sill och grillade. När vi ätit klart gick vi in och spelade lite spel. Vid elvatiden gick vi till en fest som Idas killes kompis hade. Jättetrevligt där med. Vi va hemma vid fyratiden imorse. Kan inte ens komma ihåg när jag kom hem så sent sist! Haha!

Har tyvärr inga bilder att visa, har varit lite dålig med kameran det sista...

Idag vaknade vi jättesent och käkade inte frukost förrän vid halv tre! Sen skickade Carro sms och frågade om vi ville med ut och käka nånstans och det ville vi så klart!
Nu har vi precis kommit hem från Skatås Kök och Bar. Himla mysigt med spontana resturangbesök, även om det bara är på kvarterskrogen! Zara och Magnus va också med. Och lilla Winston också såklart! =)


Nu sitter Per och spelar tvspel och jag ligger och slösurfar. Ska snart gå och lägga mig, är så sjukt trött och seg asså!



Eftersom jag inte har några bilder från igår bjussar jag på några bilder som sammanfattar våtan resa till Barcelona istället! =)


Paella, smala gator, sangria och kärlek!


Mojito, gott vin, tapas och åka turistbuss!


0,8 liter sangria, sjukt god mat, vacker kväll och ett besök i saluhallen.

Ja, ni fattar.... Det va en grym stad! =)

Bloggtorka!

Publicerad 2011-06-23 10:49:17 i Allmänt,

Har visst vart lite dålig på att blogga det senaste... Jag ber mina trognaste läsare om ursäkt för detta och skyller på att jag helt enkelt inte haft tid eller ork. :P

Sen jag skrev sist har det hänt en massa saker! Mer eller mindre roliga. Barcelona, mammas födelsedagsfest och lite till som inte är värt att skriva här.

I tisdags och igår jobbade jag heeela dagen, dvs 13 timmar. Var helt slut när jag kom hem igår. Det är så mycket man ska komma ihår och tänka på. Ibland känner jag mig helt usel. Men förhoppningsvis blir det nog bättre när man börjar bli lite varm i kläderna.
Idag jobbar jag bara mellan 14.30- 22 så jag har tagit en välförtjänt sovmorgon idag.

Ska strax hoppa in i duschen och sen gå ner till systemet och inhandla lite dricka inför morgondagen. Det är fortfarande lite oklart vad som ska hända men jag skiter i vilket. Orkar inte med något uppstyrt, vill bara hänga med sköna människor och ha det trevligt. Det blir första gången jag och Per firar midsommar ihop också. Under våra snart fyra år har vi inte lyckats få ihop det en enda gång.

Nej, nu måste jag snabba mig så jag hinner med allt innan det är dags att åka till jobbet.

Trevlig midsommar på er! =)

Jobb

Publicerad 2011-06-08 09:09:12 i Allmänt,

Igår var första dagen på nya jobbet. Tyckte själv att det gick himla bra och personalen var jättetrevlig. Tror det kommer bli en bra sommar. =)

Igår passade jag även på att gå på dejt med bästa Mickis. Hade inte träffat henne på hur länge som helst så det var väldigt trevligt att få krama lite på henne.



Idag börjar jag vid 14.30 så jag har lite sovmorgon. Skönt! =)

Avslutar med en bild som jag fick av Peter på min födelsedag:


Haha! Jag kommer aldrig undan ditt smeknamn på mig- smurf! ;P

Grattis till mig!

Publicerad 2011-06-04 22:13:53 i Allmänt,

Jaha, då var man 26 år då. Det känns som vanligt måste jag erkänna men jag förväntar mig att krämporna kommer sätta igång när som helst!
Dagen har varit jättebra! Mamma, mormor, Carro och Henke har varit här och ätit tårta och Pop Cakes. Mums mums mums!

Ida svängde förbi en sväng med sin fräcka bila med blåa lampor på taket! Det fick säkert grannarna att titta både två och tre gånger! Haha!

Har ju fått fina presenter också! Fick ett par converse i läder av Per, en rosa klocka av mamma, vinglas  och en tårtspade från mormor och en jättefin ljuslyckta och världens gulligaste blomma från Carro och Henke.

Nu på kvällen har Per lagat en jättegod middag med efterrätt till mig. Gulliga han!!!!

Strax ska vi gå och lägga oss, imorgon ringer klockan tidigt. Vi ska nämligen till Skagen över dagen!!! Ska bli hr mysigt som helst att bara komma bort en stund. Hoppas bara att vädret blir bättre än vad dom säger på yr.no och smhi.



MINE!!!!!

Juni

Publicerad 2011-06-01 09:01:03 i Allmänt,

Tänk att det redan är juni! Tiden går så fort. Det är ju klyschigt men så är det...

Idag ska vi göra det sista på uppsatsen och sen skicka in den. Ska bli så jäkla skönt att vara lite ledig i några dagar innan det är dags att börja jobba. I för sig så jobbar jag ju bara fyra dagar innan jag ska till Barcelona men iaf! :P
Resten av veckan är fullbokad. Imon ska jag ut och käka med mina underbara brudar, på fredag ska jag städa och härja här hemma och på lördag ska vi fira min födelsedag med tårta och kaffe. På söndag tar jag och Per färjan till danmark och spenderar dagen i Skagen. Så mysigt! Som sagt fullbokat! I LOVE IT!



Tänk om en sån här liten godbit kunde hoppa ur ett paket på lördag! Skulle ju inte tro det men man kan ju alltid drömma! (Haha, låter som en tioåring som tjatar om en hund! ;P)


Världens sötaste!!!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela