Ciccililia

Paj någon?

Publicerad 2012-07-30 21:49:41 i

Mums mums! Det blir alltid bäst när man improviserar! Slängde ihop en paj med lite grönsaker och skinka som jag hade hemma. Måste ju göra nåt annat än att flyttpacka. :)

Äntligen!

Publicerad 2012-07-18 17:27:55 i

Ja, äntligen är jag på väg hem! Tog den sena bussen idag eftersom jag lyckats boka in ett möte med en klient vid fyra som jag inte kunde boka om... Vi har bara åkt i tio minuter vilket betyder att jag inte är hemma förrän om typ två timmar! Som tur va är det en bekväm buss så jag kommer nog kunna slumra till en stund.

Jag insåg snabbt att jag inte funkar efter tre längre! Jag är ju så van att sluta då så min hjärna stängde av helt! Det ska bli så skönt när det här är över!

Nä usch, va jag babblar! Nu har vi iaf bokat resan till Kenya och när jag kommer hem ska jag kolla på lite hotell i Nairobi. Shit, va jag längtar!

 

 

På väg......

Plåster på såren?

Publicerad 2012-07-16 20:38:41 i

Vissa grejer växer man aldrig ifrån. Som My little pony till exempel. Jag har och kommer alltid att vara galet frälst i dessa söta små hästar! Just därför kunde jag absolut inte hålla fingrarna i styr när jag såg att HM hade plåster med My little pony motiv!!! Sååå gulliga, nästan så man hoppas att man ska råka skära sig i fingret så man får användning för dom så snart som möjligt!!!

Tjejkväll!

Publicerad 2012-07-14 21:47:30 i

Hänger med tjejerna hemma hos Ida men det är den här tösen som får ALL uppmärksamhet!

Romantik...

Publicerad 2012-07-12 17:50:05 i Allmänt,

Det finns olika sätt att vara romantisk på. Jag föredrar att överraska med en middag eller en gullig lapp och tycker om att få blommor lite då och då.

Killen som satt framför mig på bussen tyckte att det var romantiskt att han skulle vänta med att ta sitt knark som han skulle köpa när han kom fram till Göteborg (tydligen på paradisgatan om nån e sugen) tills hans flickvän, som han älskade över allt annat, hunnit komma ner till gbg hon också!

Så gulligt!!!

Vissa personer asså... Han va ju inte smart direkt. Tänk om jag varit polis och satt bakom honom när han snackade med sin "kran" om var dom skulle träffas. Han sa ju namn och allting!

Hoppas bara hans flickvän gav honom en BOOTEYSHAKE för det längtade han tydligen efter jättemycket!



Nä, nu ska jag ut och röra på fläsket och förhoppningsvis bli av med lite frustration gällande dumt knark som gör människor dumma!

Att pendla...

Publicerad 2012-07-11 20:01:28 i Allmänt,

Ja, nu när jag är yrkeskvinna har jag ju även börjat pendla... Det har gått bra hittills men nu den här veckan har tågen slutat gå för att dom bygger om spåren. Tåget ersätts ju självklart av buss, nackdelen är ju att bussen tar en timma och fyrtio minuter. Ja du läste rätt! EN TIMMA OCH FYRTIO MINUTER!!! Och inte nog med att det tar lång tid. Det är vägarbeten mellan Göteborg och Älvängen och sedan några småbyggen mellan Älvängen och Trollhättan. Detta resulterar i en väldigt hackig körning med massvis med stopp, tvärnitar och skarpa svängar. Med andra ord är det omöjligt att sova!
 
Kan ju tillägga att bussen går 05.40 från Nils Erikssonsterminalen och att jag går hemmifrån 04.55.
Tyck synd om mig snälla, för det gör fan jag!
 
Bara 22 dagar kvar, bara 22 dagar kvar, bara 22 dagar kvar, bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar,bara 22 dagar kvar!
 
En kul grej efter allt detta gnäll: Jag skrev på kontraktet till lägenheten i måndag! =) Så jävla gött! Inflytt i början av augusti! Så jävla gött!
 
Nej, nu ska jag diska och sen lägga mig!

Ute regnar det...

Publicerad 2012-07-01 10:38:31 i Allmänt,

men inne lyser solen!
Den här helgen har varit ljus och jag har nästan inte ens märkt regnet!
 
Per drog med mig ut i löparspåret igår och det gick över förväntan. Himla kul, jag som trodde att jag skulle trilla ihop efter hundra meter! Haha! Skönt att känna att man kan när man tidigare tvivlat. =D
 
Idag är det typiska söndagssysslor som står på schemat. Vika tvätt, dammsuga och diska. Då är det tur att det regnar ute så man inte får dåligt samvete för att man inte är ute i solen.
 
 
Nu är min lilla plutt i Nice och pluggar franska. Det känns tomt utan henne här i Sverige. Vi brukar alltid ringa varandra när vi var ute och gick till tex bussen, affären eller när vi stod och diskade. Bara för att snacka lite skit om ingenting alls.
Nu går inte det längre. Och inte nog med att hon ska vara i Frankrike hela sommaren, hon åker ju dessutom till Kenya bara två veckor efter att hon kommit hem från Nice. =(
Jag antar att det bara är att hålla ut i ett halvår och hoppas på att hon stannar hemma ett tag och inte kommer på nåt så dumt som att ta ett sabbatsår och resa lite. ;)
 
 

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela