Ciccililia

Ingen energi...

Publicerad 2009-08-30 23:13:09 i Allmänt,

Är helt slut! Har stressat som en galning i flera dagar nu och har verkligen ingen energi kvar.
Det är med en slags skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot de kommande veckorna. Samtidigt som det ska bli skitkul så är jag livrädd för att det ska få käpprätt åt helvete!
Men det märker jag väl snart...

Jag kan inte lova regelbunden uppdatering den kommande tiden men jag lovar att försöka så ofta som möjligt.


Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag byta färg på nagellacket till blått, nollningen till ära! =D

Pank?!

Publicerad 2009-08-27 00:24:40 i Allmänt,

Har precis betalat mina räkningar... Suck! Inte kul! Tur att jag hade så mycket räkningar denna månaden när jag har fått en bra lön! =)

Idag har jag varit på fadderutbildning hela dagen, vissa saker var väldigt intressant men det mesta va rätt trist...

Pratade med Incita idag och hon som hade rummet som jag vill byta till innan mig har fortfarande inte lämnat in sina nyklar men jag ska dit imon och hämta extranykeln så imon eftermiddag kan jag börja flytta in. =)
Så jäkla nice!
Jag hoppas bara inte de vill att jag ska betala dubbla hyror eller nåt! Men det har dom ju inte sagt nåt om så jag hoppas verkligen inte det.
Aja, det löser sig imon. =)

Nu ska jag sova...
Måste ju tänka på att få mycket sömn nu! =)


Sov så gott!

Dusch sen slappa!

Publicerad 2009-08-25 18:27:21 i Allmänt,

Nu är denna sressiga dag nästan över! Och det ska bli såååå skönt!
Va på sjukhuset förut och skaffade ett nytt recept på p-piller och sen va det stress iväg till Friskis för att vara med på Malins diplomering. Hon va jätteduktig och det va ett jättekul pass. Ska försöka gå på hennes pass nu innan mitt kort går ut... Måste kolla när det går ut också så att jag inte kommer dit och blir nekad! =S

Har fortfarande lite ont i halsen och är lite småsnuvig, jag hoppas på att det ska försvinna om jag ignorerar det. Det kan funka!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta på mig lite myskläder och mysa ner mig i sängen och slökolla på TV. Det känns som att det är bäst att ta alla chanser att slappa nu innan helvetet bryter ut så att säga!

Sen blir det kvällsmat och tidigt i säng, ska på fadderutbildning imon.


Nej, dusch var det ja! =)


Pussåkram!

Jag säger då det!

Publicerad 2009-08-25 09:57:44 i Allmänt,

Jag toksomnade igår! Jag hade glömt av hur skön min säng är och hur mysigt mitt täcke kan vara! Helt underbart var det! =)
Vaknade i morse och var inte alls lika nöjd med tillvaron... Hade även glömt av hur mycket det drar från ventilen i taket! Halsont, IGEN, är resultatet av detta! Inte nice alls asså!

Har försökt kurera med te men med tanke på att jag kände mig lite krasslig för några dagar sen så känns inte detta så lyckat!
Det hade ju just vart snyggt om jag fick värsta svininfluensan eller nåt nu när jag har så mycket att göra!
Pratade med Johan från min klass igår och han frågade om jag hade sett vårat schema för de två kommande veckorna, det har jag inte och jag blev inte gladare av att höra att det är lååånga dagar och antagligen en hel del plugg! =S GULP!

Nej, nu kom Malin hem så nu ska vi cykla till Maxi och handla. Måste snabba mig, ska ju träffa Jessica om en timme.


Ha en bra dag allihop!


Pusspuss!

Tillbaka i Kalmar...

Publicerad 2009-08-24 20:43:02 i Allmänt,

Idag rullade tåget in på Kalmar station kl 13 och jag fick ett varmt välkomnande av Malin, Madde och Chris som mötte mig på stationen och hjälpte mig kånka hem alla mina prylar.

JA! Jag vet att jag skrev att jag skulle åka till Kalmar igår men nu ville det sig så illa att jag missade tåget och fick ta ett tidigt tåg idag istället! Var absolut inte glad på mig själv igår asså!

Nu sitter jag iaf i min säng på Tullen och det känns jättebra! Självklart kommer jag sakna alla i Göteborg och speciellt Per men om detta året går så fort som det förra så kommer jag vara tillbaka i Götet på nolltid! =)

Idag har jag mest  ägnat mig åt att landa och försöka att inte stressa men det har inte varit så lätt... Har ganska mycket att tänka på.

Imon är schemat fullbokat. Först handla mat med Malin, sen träffa Jessica på Storken för att planera nollningen, efter det ska jag till mvc och förhoppningsvis hinner jag till Malins diplomering på friskis. =)
Phu!

Nej, nu kom Malin och ville låna min dator för att bränna en skiva.
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt denna veckan.

Pusspuss!

Hemfärd...

Publicerad 2009-08-22 16:35:14 i Allmänt,

Japp, då var det dags... Klockan 16.07 imon rullar tåget mot Kalmar.
Suck! Jag suckar av glädje och av ledsamhet! Det känns så konstigt, vill ju verkligen hem till mig och mina grejer igen men vill inte lämna Göteborg riktigt än, det känns inte som att jag är färdig med allt jag ville göra denna sommaren.
Dessutom känns det riktigt bra att bo med Per igen och jag vill inte sova utan honom, det är ju så mysigt att vakna på hans arm! =(

Ikväll ska vi gå ut och käka och ha det lite mysigt. =)
Det blir Taras igen för mig men Per har aldrig varit där. Deras mat är kanon så det känns inte jobbigt att gå dit igen om man säger så! =)

Nu ska jag käka lite Häagen-Dazs och sen göra mig iordning så jag är lite fin när vi ska ut. =D


Pusspuss!

Missnöjd...

Publicerad 2009-08-20 09:14:34 i Allmänt,

Jag är inte alls nöjd med hur den här dagen börjat!
Vaknade med halsont, tungt huvud och täppt näsa. INTE bra asså! Är det nån gång jag inte har tid att bli sjuk så är det nu!
Hinner inte, från och med måndag kommer jag ha fullt upp och måste vara på topp!

Jaja, det löser sig. Jag har druckit te och juice och tänkta knapra på lite morötter så att jag får i mig mer c-vitamin.
Jag vet att det inte hjälper så fort förkylningen väl kommit igång men man kan ju alltid inbilla sig!

Gårdagen spenderade jag ute hos mormor och morfar och sen en dejt med Josse.
Hon åker till Frankrike på fredag för att plugga i ett år.
Shit pom fritt! Jag tycker det är modigt, det är ju lite skillnad mot att flytta till Kalmar om man säger så!

Nej, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv en stund innan friidrotten börjar, det kanske hjälper?!

Pusseluss!

Nytt husdjur!

Publicerad 2009-08-19 11:30:58 i Allmänt,

Ja visst! Jag har ett nytt sällskapsdjur!

Jag har döpt honom till Arne!

Han väcker mig försiktigt och kärleksfullt genom att surra irriterande i mitt öra och kittla mig genom att krypa på mig, sitter jag och kollar på friidrott ska han självklart vara med och flyga fram och tillbaka framför mig och runt mitt huvud!
Steker jag pannkakor ska han ju sitta med, helst på kanten till bunken med smet och till sist ska han sitta på väggen när jag duschar!
Mysigt med sällskap tycker jag!

Nej, nu ska jag göra mig iordning så jag kan komm ut till Torslanda och mormor och morfar IDAG! Det är så lätt att fastna framför VM nu när det är så många svenskar med och tävlar. =)


Pusspuss!

Kärleksscones!

Publicerad 2009-08-18 09:36:10 i Allmänt,

 
Så här fina blev sconsen jag gjorde igår! =)

Idag ska jag träffa Zara, det ska bli kul! Saknar mina tjejer...
Det kan bli ett IKEA-besök med Linda också, om vi kan komma överens om en tid! Haha!

Jag börjar känna mig lite stressad över nollningsplaneringen men förhoppningsvis faller de flesta bitarna på plats när jag och Jessica sätter oss ner och går igenom allt.
Skolan och plugget känns fortfarande något avlägset, är ganska osugen på att plugga just nu. Vi ska ju läsa Socialt arbete II och första kursen var ju bara halvintressant. Förhoppningsvis är det inte lika mycket historia i den här kursen utan mer nutid och åtgärder.

Nu blev det bestämt att jag och Linda ska träffas vid ett så jag kanske ska hoppa in i duschen och göra mig iordning så att jag slipper stressa idag.


Ha en bra dag!


Pussåkram!

Dejt i Haga. =)

Publicerad 2009-08-17 19:58:37 i Allmänt,

Är nyss hemkommen från en dejt med Mickis! Jäklar vad jag har saknat henne!
Som vanligt så pratade vi konstant från första sekunden vi träffades tills det var dags att skiljas åt och avståndet blev för stort och vi inte hörde vad den andre sa.
Det är så skönt att ha en kompis som man vet att man kan prata med och som man kan prata om allt mellan himmel och jord med.
Just nu känns det rätt surt att jag snart ska åka tillbaka till Kalmar och inte ha möjlighet att träffa henne på ett tag.

  
Mickis, den gigantiska bullen vi delade på och jag på en mysig uteservering i Haga.

Imon ska jag träffa Zara och ev Carro, det ska bli kul. Mickis sa att hon kanske kommer förbi en sväng hon med så då får jag ju en liten dos Foxy till. =D
Jag hoppas att Ida kan komma hon med. Jag vill så gärna träffa alla innan jag åker. Josse kunde inte heller komma, hon har fullt upp med sin flytt till Frankrike men jag hoppas att hon kan klämma in mig en liten stund i veckan så jag inte missar henne. Nu ska hon ju vara borta ett bra tag.


Nej, nu ska jag snart göra scones och dricka te med Per.


Ha en bra kväll! =)


Pussåkram!

Emanuel 1 år!

Publicerad 2009-08-16 10:14:32 i Allmänt,

Eller a, han fyller imon men ska firas idag.
Tänk att min lilla älsklingsskrutt har blivit så stor! Det är inte klokt!
Det känns som att det inte alls var längesen jag och Per va i Paris och jag fick smset från Linda där hon skrev att vattnet gått!
Ska snart ta mig ur soffan och käka lite för att sen göra mig iordning och åka in till stan och shoppa en present, har lite dåligt samvete för att jag antagligen kommer ha den minsta och billigaste presenten där!
Jag har ju som sagt så jävla lite pengar och då kan man inte gå all out som jag vanligtvis skulle ha gjort.
Jaja, han är ju bara ett år och han kommer säkert ha sönder det jag köper iaf! Haha!

Just fan! Jag kanske borde leta rätt på min kamera och kolla så att den är laddad så jag kan ta massa söta kort på honom...


Nu vaknade Per, kanske ska va lite social med honom en stund innan jag ska stressa iväg. =)


Ha en jättebra dag!


Pussåkram!

Dagens agenda:

Publicerad 2009-08-15 11:24:36 i Allmänt,

Städa, tvätta, packa, shoppa present och flytta!
Ska inte flytta så långt som Kalmar men ska flytta hem till Per och bo hos honom min sista vecka här i Gbg.

Kunde inte somna igår, tror att jag slocknade vid halv tre tiden... =(
Inte bra eftersom jag har en hel del att göra idag...
Jaja, det blir väl inte som man tänkt sig iaf så det är väl bara att glida med!

Nä, kanske ska sätta igång och inte sitta här och surfa!


Pusspuss!

Sista dagen på jobbet! Wee!

Publicerad 2009-08-14 11:22:57 i Allmänt,

Japp, idag är det min sista dag på jobbet! Det ska bli så skönt att vara ledig en vecka. Jag hoppas på att hinna träffa lite folk och mysa med min älskling extra mycket! =D 

Chefen ringde nyss och frågade om jag kunde börja en timma tidigare, haha, så typiskt men inte mig emot, en timme extra blir 115 spänn extra i min plånbok! =D 

Snart ska jag cykla iväg till Linda, hon bor ju på vägen, och pussa på både henne och hennes lilla charmtroll Emanuel. Det ska bli kul att träffa dom igen, ska ju göra det på söndag också men det kommer ju inte bli samma sak när det är massa andra folk där också. 

Nej, nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar. 


Pusspuss! 

Inte hänt så mycket...

Publicerad 2009-08-13 13:16:53 i Allmänt,

Förutom festen i Salshult förra helgen så har det inte hänt nåt speciellt. Har jobbat och vart allmänt osocial! Eftersom detta var min lediga dag hade jag tänkt att spendera morgonen i sängen och sen eftermiddan med att packa och städa här i gästrummet men självklart blir det inte som man planerat. Chefen ringde och frågade om jag kunde jobba 16-21. Eftersom jag gav bort min lördag så kände jag att det var bäst att ta min sista chans att tjäna lite extrapengar innan jag slutar. =) Det kommer att behövas!

Helgen i Salshult var kul! Och välbehövd! Foton finns på Facebook, orkar inte lägga upp alla här, det tar för lång tid.

Snart bär det av till Tullen igen! Det ska bli skönt att komma "hemhem" igen, är aningen trött på att leva ur en resväska som jag gjort hela sommaren, OCH få sova i min säng! Det är väldigt efterlängtat!
Jag önskar bara att jag kunde ta med Per, då hade Kalmar varit perfekt!

Nej, nu ska jag gå och föna mitt hår sen är det lunch och cykla till jobbet som gäller....



Pusspuss!

Sommaren är kort...

Publicerad 2009-08-06 22:53:58 i Allmänt,

... det mesta regnar bort!

Så känns det som att det har varit denna sommaren...
Sjukt trist!
Men det har inte gjort mig så mycket att det har regnat, jag har ju jobbat hela tiden.
Nu har jag bara en vecka kvar på Hemköp sen är jag ledig en vecka innan det är dags att åka tillbaka till Kalmar.

Det ska verkligen bli sjukt nice att börja plugga igen, har saknat det nu ett tag.
Kanske är det friheten mer än själva pluggandet som är det mest attraktiva men helt ärligt så finns det ingen bättre känsla än den man får när man känner att man lär sig nya saker hela tiden!

Imon bär det av till Salshult och en dunderfest för Emma och Ylva. Emma fyller ju år idag och Ylva på lördag och pappa och Åse kom på den briljanta iden att ha en jättefest för dom två. =D

Detta blir min "semester" denna sommaren och det ska bli så skönt!
Vissa åker till Grekland, andra till Gotland. Jag, jag åker till Salshult! Haha!


Nej, nu ska jag nog ta å knyta mig. Ska upp vid sju imon och packa innan det är dags att åka till Emma vid halv tio.. Orkar inte packa nu...


God natt!

Pusspuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela