Ciccililia

Mys! =)

Publicerad 2008-09-29 18:54:28 i Allmänt,

Tog mitt årskort på allvar och gick och tränade redan idag! =) Är så stolt över mig själv för att jag tog tag i träningen igen.
Nu ligger jag i min säng och myser ner mig under mitt goa fluff-täcke!
Borde plugga men Jessica har min bok så det blir inget med det.
Imon har jag ingen skola alls så jag ska passa på att läsa lite på annan litteratur och kanske till och med tvätta lite... Om det finns några lediga tider dvs....

Nä nu ska jag fortsätta mysa och kanske ringa Per också. =)
Puss å kram!








Älskling, jag är så glad att jag får vara din! Du är den underbaraste!

Känner mig duktig nu! =)

Publicerad 2008-09-28 20:26:38 i Allmänt,

Ja, det gör jag verkligen! Jag och Emmy va ute och promenerade och gick till Friskis&Svettis och köpte årskort. Så duktigt av oss, nu gäller det bara att vara duktig och gå dit och träna också! Haha!

Igår va det fest hos Kim, det va kul och skönt att komma ut lite eftersom jag låg hemma hela fredagen och va bakis. Fast jag har inte så mycket emot att ligga hemma nu eftersom jag har fått det så fint nu när jag köpt nya möbler och möblerat om! Det är SÅ fint! =)
Dessutom är mitt nya varma gosiga täcke helt underbart! Haha! Jag kan ligga hur länge som helst och bara mysa!
JA JAG ÄR EN TÖNT! Haha!

Nu är det plugg som gäller hela veckan som kommer. Jag ska erkänna att det är så roligt! Jag skulle aldrig ha trott att det skulle vara kul att plugga om nån sa det till mig när jag va nitton! Men det är så himla kul! Det är så skönt att vara med människor som strävar efter ungefär samma ska!

Ja nog om allvaret och allt blaj-prat! Nu ska jag gosa ner mig i min säng och kolla på Parlamentet! =)

Pusspuss! =)

Oj!

Publicerad 2008-09-26 19:59:59 i Allmänt,

Det har hänt så mycke i mitt liv sen jag skrev sist!
Främst de senaste tre dagarna.
Jag har färgat håret så nu är jag brunett igen.

Så här snygg blev jag! =) 
Igår va jag och Jessica på IKEA och jag köpte MASSA saker till mitt rum.=) Det är så kul!
Köpte en hylla, en hylla till badrummet, en skrivbordsstol(rosa, såklart!), blommor till fönstrena, nya kuddar och ett nytt gosigt varmt täcke! Det varmaste dom hade!!!! Haha! Det behövs i mitt iskalla rum!

Sen hade vi tjejmidda hemma hos Jenny och efter det  va det utgång till Kåren men det va inget drag där så jag och Jenny gick till Mollys, där va det massor med folk!
Vilken kväll vi hade! Haha! Bilderna finns på Facebook!
Mina Kalmar-Girls! =) Jenny och jag gör stan! Sjukt snygga!!!

Idag har jag ägnat dagen åt att skruva ihop mina hyllor och möblera om i mitt rum. Så roligt men det hade vart ännu roligare om jag inte vart så jävla bakis! Det känns som om mitt huvud är fyllt med bly! Usch å blä!

Nu ska jag fortsätta mysa in mig i mitt nya täcke och vila bort min huvudvärk.
Imon måste jag skriva rent vårat manus till våran gruppredovisning och sen har ju Kim(stina,kinna) fest och är jag tillräckligt pigg så blir det nog ett litet besök där. Jag antar att det kommer bli utgång till Corehouse och det kommer ju vara väldigt bra drag där eftersom folk fått pengar nu. =) Hoppas bara på att nån vill hänga med mig dit... Tråkigt att gå själv...

Nä, nu ska jag kolla lite tv.

Pusspuss!

Oh shit!

Publicerad 2008-09-23 14:02:39 i Allmänt,

Fick just ett läskigt brev... En inbjudan till gynekologisk cellprovskontroll. GAAH! Det är ju för fan cancer det handlar om! Fy va läskigt att få reda på att man har det! Om man nu skulle ha det! Jag är ju bara 23, jag ska väl inte behöva tänka på cancer nu?! Usch nä, det va ett deprimerande brev, verkligen!
Fast å andra sidan så är det ju bra att dom upptäcker det i tid OM man nu skulle ha det och det är ju bra. Men va obehagligt att gå och vänta på provsvaren...

En rolig sak är att jag köpt nya skor idag! Och inte för att jag råkade se dom och tyckte dom va snygga utan för att jag faktiskt behövde ett par vinter/höstskor. det är ett stort steg för mig! Haha!
Sen hämtade jag ut alla mina böcker som jag beställt också, känns faktiskt som jag har gjort lite vettiga saker idag trots allt. Va ju faktiskt på en föreläsning om våld mot kvinnor och vad som betäcknas som övergrepp. Jätteintressant föreläsning!
Det börjar bli riktigt kul nu. =)

Nä, nu måste jag sluta för jag är så jälva hungrig! Har inte käkat sen frukost...
Får inte glömma att skicka ett gratulationskort till min kära farmor som fyllde år i lördags och jag GLÖMDE att ringa! :S Jag hoppas att hon förlåter mig lite om jag skickar ett kort iaf!

Pusseluss!

Haha!

Publicerad 2008-09-22 14:25:08 i Allmänt,

Ville bara dela med mig av denna underbara bild!

Så här roligt kan man ha när man äter cocktailtomater!
Fast jag måste säga att det nästan inte syns på mig ju! Haha!

Ensam igen...

Publicerad 2008-09-22 00:00:30 i Allmänt,

Det slog mig just att jag är ensam när jag inte är med Per, och nu menar jag inte att jag känner mig ensam när jag sitter i mitt studentrum och inte gör nånting utan jag menar hela tiden! Eller låter det konstigt...?
Jag skulle lika väl kunna säga att jag känner mig halv för då skulle nog fler förstå vad jag menade men det är ju inte så jag känner...
Jag känner ju mig hel. Jag hade vart hel även om jag inte hade vart tillsammans med honom...
Det jag menar med ensam är att här i Kalmar har jag ingen som känner mig så bra som han gör, ingen som kan få mig att må så bra som han kan, ingen som står på min sida till hundra procent!
Jag kommer aldrig att tycka att det är lätt att gå på tåget för att åka ifrån honom, jag är lika blödig varje gång.
Det är sammanfattningen av min helg tillsammans med Per i Göteborg!

Det låter kanske som att jag inte har haft det bra alls när jag börjar sådär dystert men det har varit jättebra! som alltid! Men nu dröjer det ju igen innan jag får vara med min älskling så nu känns det tungt, en helg går alldeles för fort!

Bla bla bla! Stackars er som måste läsa mitt kärlekskranka babbel om ingenting!!! (Tror bara att det finns en som uppskattar att läsa allt detta! Haha!)


Nu har skolan kommit igång på allvar och ett grupparbete har blivit gjort och nu är det bara att bita ihop och skriva en individuell reflektion över det och sedan börja på nästa.
Nu är smekmånaden över och det är dags att börja bli allvarlig men FAN va tråkigt det ska vara då!!!

Kommande vecka hoppas jag på att jag och Jessica ska hinna med en tripp till IKEA, behöver verkligen skaffa MASSA saker till mitt rum. Särskilt förvaring. Har bara två små garderober! JA, TVÅ!!!
Fast det får ju bli efter den 25e då, så att man har råd att betala allt man vill ha också!

Nä, jag funderar på att gå och ta en nattmacka... Har inte käkat sen jag och Per käkade frukost/lunch när det nu va tidigare i dag och två clementiner på tåget vid 21 nu ikväll...


Pussåkram!

Wee!

Publicerad 2008-09-18 17:34:45 i Allmänt,

Nu är det bara 24 timmar kvar tills jag fåt träffa min älskling!!! Saknar och längtar så!!!

Så kom hösten till Kalmar på riktigt.

Publicerad 2008-09-16 18:07:25 i Allmänt,

Nu är det verkligen höst ute, och den hade verkligen bra tajming! Våra två introduktionsveckor hade vi oftast varmt och soligt väder och nu igår måndag när skolan börjar på allvar så kom höstvädret.
Gula och orange blad blåser över marken och folk har plockat fram sina höstkläder och mysiga halsdukar!
Mysigt värre!!!!

Ja som sagt, skolan har dragit igång på riktigt nu och det känns som att det kommer bli tufft. Men jag kommer klara det! Jag har ju gett mig fan på det nu och då kan man ju inte bara banga!
På tal om skolan så köpte jag böcker för nästan 1500 spänn idag! Det kändes i både plånboken och själen kan jag säga! Det måste vara mer än jag lagt på böcker under hela mitt liv! Om det ska bli såhär inför varje kurs så kommer jag vara ruinerad men väldigt påläst på ämnet socialt arbete!

På fredag bär det av till Göteborg och min underbara älskling! Längtar SÅÅ! Det va trots allt tre veckor sen vi sågs! Ja, det kanske inte är så länge för vissa men det är långt för oss.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Ska jag säga: Hem till Göteborg eller att jag Ska till Göteborg? Jag bor ju liksom i Kalmar nu, det är  ju min hemstad. Det gör ju göteborg till min födelsestad och det ör ju inte samma sak. Eller? Hmm...
Klurigt!
I vilket fall så ska jag dit! =)

Nä, nu ska jag gå ner till Pressbyrån och hämta ut yvå böcker som jag beställde för nästan två veckor sen.

Puss å kram!

Avslutningssittningen-Oscarsgalan!

Publicerad 2008-09-12 12:19:38 i Allmänt,

Åh, det va så jävla kul!
Först gick vi till Taket och förfestade, Humanus och IdeHus. Efter det gick vi till Kåren där dom hade dukat jättefint med långbord och vita dukar allt i Oscarsgalans tecken!
Det va spex, tävlingar, trerättersmiddag och prisutdelning!
Kategorierna va: Årets Nykomling, Årets Fadder, Årets Prestation, Årets Uppoffring och Årets Nakenchock!
Jag var nominerad i två kategorier, Årets Prestation tillsammans med Jessica, Kim och Katarina och Årets Nakenchock!
Självklart vann jag båda!!! =))

Jag känner att jag kanske måste förklara nakenchocken lite... Främst eftersom min mamma såg bilderna från prisutdelningen jag lagt ut på Facebook och undrade om hon borde skämmas!

Vi hade varit på kåren och spelat caps, som är ett drickspel, och vi hade väl fått i oss lite för mycket och gick vidare till Studentpuben för att äta lite billig mat och dricka lite till. Där skulle Jessica ta ett kort på mig och jag vet inte hur jag lyckas men jag välter ju självklart min nyinköpta cider rätt i knät!
Av ren reflex ställer jag mig blixtsnabbt upp och knäpper upp byxorna(hade tajta jeans) och drar ner/ut dom lite så att trosorna inte ska bli blöta!
Alla vet ju att det är bland det obekvämaste som finns är blöta trosor I BLÖTA JEANS!
Det va allt!
Men jag är jättestolt över att jag vann!
Den andra som va nominerad var en kille med skitfin tvättbräda som hade gått utan tröja på djungelsittningen!
Domarna va ju ändå två tjejer! =)

Efter sittningen gick vi tillbaka till Taket för mellanfest och det blev lite vodkashottar. Wee!
Trerättersmiddan vi fick på sittningen va lite tunn tyckte vi så vi stannade till på Frasses för att käka lite god hamburgare.
Sen va det bara att gå tillbaka till kåren där klubben öppnat.
Fest fest fest! Så jävla kul va det!

Ja det va väl det!
Nu är våra nollveckor slut och nu ska skolan dra igång på riktigt.


Får se när jag kommer tillbaka till Göteborg igen men jag hoppas att det blir snart... Längtar efter Per hur mycket som helst!


Pusseluss!

Humanus! Humanus! Humanus!

Publicerad 2008-09-07 10:35:03 i Allmänt,

Våran studentförening heter Humanus och ingår i Humanvetenskapliga instutionen tillsammans med studentföreningarna Karolin och IDeHus. Igår var det instutionskamp och Humansus VANN!!!!

Vi va bara fyra stycken och alla andra va JÄTTEmånga! Ingen förutom våra faddrar trodde på oss men vi kämpade och slet som djur och det lönade sig! Vi vann HELA skiten!
Det känns skönt att ha satt Humanus på kartan.

Nu är första nollningsveckan slut och det har varit skitkul, en vecka kvar som avslutas med Oscarssittning på torsdag med prisutdelningar och massa annat kul som våra faddrar vägrar säga! Åh, det ska bli så kul!
Jag är så glad att jag började plugga, inte bara för festandet utan för att man träffar så många människor som faktiskt har nästan samma mål och drömmar! Kul kul!

Nu ska jag gå och käka lite frukost innan jag ska fortsätta slappa i sängen!

Gött, gött gött!

Och Wendela, jag tänker på dig och hoppas att allt löser sig! Puss till dig!

Och massa pussar till alla underbara i Göteborg som smsat och frågat hur allt är och hur det går. Jag är ledsen om jag missat att svara på nåt men det är bara för att vi har haft det fullt upp, inte för att jag struntat i det!

PUSS!!!

Trött jag blir på mig själv!

Publicerad 2008-09-04 21:29:54 i Allmänt,

Nu har skolan börjat och nollningen är i full gång och tyvärr är skolan det också. har en inlämningsuppgift som ska vara inne imon och jag började lite på den igår innan det va dags för GardenPartyt och hade tänkt att fortsätta mer idag eftersom vi inte hade någon speciell nollaktivitet ikväll men sen när kan jag göra någon som jag tänkt mig då?
Typ aldrig!
När vi slutade vid två gick Emmy och jag och handlade och när jag kom hem lagade jag lite mat och sen la jag mig på sängen och skulle börja skriva och hux flux!!! Så ringer mobilen och klockan är HALV ÅTTA! VA fan hände där? Jag hade sovit bort HELA eftermiddagen! Suck! Jag blir så trött på mig själv!
Vid åtta va det ju Idol och det vill man ju inte missa så jag gav upp arbetet för dagen!

Jaja, jag har ju lite tid imon också och då får jag fan ligga i!

Nä, nu ska jag sätta på en film och sen ska jag sova så att jag är utvilad och kan skriva världens bästa arbete!
Haha! Eller hur!

Pusspuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela