Ciccililia

Underbar helg!

Publicerad 2008-04-27 21:57:54 i Allmänt,

Jag har vart ledig hela helgen och det har varit SÅ skönt!
Började lördagen med att sova till halv tio, vaknade faktiskt av mig själv och hade inte ställt nån klocka. Kände mig konstigt nog väldigt utvilad fastän jag satt uppe tills klockan va nästan två kvällen innan. LÅg kvar i sängen i en halv timme (bara för att jag kunde) innan jag klädde på mig och gick till gymmet.
Det va riktigt skönt att få svettas lite efter att inte ha tränat på så lång tid...

När jag kom hem käkade jag frukost och gjorde mig iordning för att åka in till stan... Borde ha tagit tag i disken också för det har inte blivit gjort på ett tag men jag kände verkligen inte för det! Jag kände mig helt socialt utsvulten och ville bara träffa Per så fort som möjligt! 

Vi träffades i stan vid halv tre och vi gick runt och spanade lite i olika affärer... Jag hittade inget som vanligt men Per shoppade lite iaf.
Efter shoppingen åkte vi till Järntoget och gick på kinaresturangen som ligger där. Älska kinamat!!! Haha! Jag kan verkligen aldrig tröttna på det!
Måste lära mig laga biff med grönsaker själv så jag slipper spendera pengar på att köpa maten!

När vi ätit klart gick vi till Bishops Arms och drack öl... Efter ett tag kom Mange och Michael och senare Tobbe och Kalle.
Jag kände mig lite utanför som enda tjej så jag ringde Emma och lyckades muta henne med en öl så att hon också kom dit. Lite senare kom även Tobbes kompis Ann och Emmas kompis Nadine så vi blev lite tjejer till slut iaf. =)
Många öl och mycke skratt blev det! Det va precis en sån spontankväll som jag kände att jag behövde!

Söndagen spenderade vi enligt tradition i Pers soffa! Denna gången va det Robocop som gällde!
Haha!
Bitches leave!
Hade aldrig sett den innan men fan va nice den va! Det är nåt speciellt med filmer från 80-talet asså!
Hela förmiddan var iaf underbart mysig! Älskar dig, gubben! =)

Jag har börjat göra lite smycken igen och jag och Jennie bestämde att vi ska träffas på Torsdag och göra lite smycken ihop. =)
Jag va inne på pärlgrossisten och handlade för nästan 500 kr, pengar jag igentligen inte har men jag rycktes bara med när inspirationen började flöda!!!
That's my story and i'm sticking to it!!!
Det ska bli jättekul att börja igen, det är alltid skoj och avslappnande att göra nåt kreativt... =)

Nä, om man kanske skulle börja göra sig i ordning för natten... Har ju ett härligt 12-timmarspass framför mig på jobbet imon...
Suck...

Kyss på er mina älsklingar!
Och en bamsepuss till Anna som fått en liten son! =) Grattis till dig och din kille!

Hrmm...

Publicerad 2008-04-24 23:37:09 i Allmänt,

Har ju tjatat om min fetångest ett tag nu och igår hittade jag lösningen- mitt gymkort!
Gick till gymmet en gång efter att jag kommit på att jag tappat bort kortet och sa att jag och hon jag bor med antagligen förväxlat kort och att hon fått med sig det till jobbet...
Sanningen va ju att jag lagt det på ett jättebra ställe och inte kom på art det bra stället va! Emelie hade ju redan flyttat tillbaka till Dalarna!
Har verkligen inte kunnat med att gå dit och säga att jag tappat bort kortet, särskillt inte när jag vet att det ligger nånstans här hemma!
Tänkte att jag skulle hitta mitt kort bara jag städade lite i vardagsrummet...
Nu två veckor och några städningar senare så hittade jag kortet i en ficka i en tröja som jag va SÄKER på att jag kollat!
Ja, det va ju skönt att det kom fram iaf, nu har jag ingen ursäkt att inte gå dit längre!

Om jag orkar ska jag dit imon innan jobbet... Börjar 11 så det borde inte bli så tidigt! 8 iaf... och det är ju inte så sent... halv 8 om jag inte vill stressa... jag vet ju hur jag e... =)

Men det måste bli slut på allt klagande utan att göra nåt åt det!

Fick mitt nya scheema idag... Varken mer eller mindre tider... Inte bättre heller. Fast det är ju en del helgdagar som kommer nu framöver så det blir lite mer ledighet iaf... =)

Nu måste jag sluta, måste ju sova om jag ska orka upp till gymmet imon. =)


puss på er!

Nu funkar det för en stund...

Publicerad 2008-04-22 23:02:11 i Allmänt,

Ja, har ju inte haft ett fungerande internet här hemma men nu funkar det ialla fall...

Satt på balkongen hela eftermiddan idag. Det va helt underbart! Det är ju lä där och det va säkert över 20 grader där. Satt och svettades som en gris! Haha!

Snabb uppdatering för er som klagat:
*Har jobbat och jobbat...
*Va på fest för hos Linda K i lördags, hon flyttar till England idag... Snyft, kommer sakna henne SÅ mycke.
*Jag och Per fick semester samtidigt,  v. 32-33. Wee! Det såg lite mörkt ut ett tag men det löste ju sig till det bästa!

Kommer inte på så mycke mer men det va väl allt antar jag...

Usch, har inte vart och tränat på nästan två veckor! Har sån fet-ångest nu! Har varken hat tid eller ork att göra det... men nu känns det som jag bara sväller och sväller! Det är så hemskt!

Nä, nu måste jag sluta... Måste lägga mig nu... Måste ju mysa med Per. =)


Pusspuss!

Högskoleprov och slingor!

Publicerad 2008-04-07 21:53:19 i Allmänt,

Japp, gjorde högskoleprovet i lördags. Det gick väl sådär... 63 rätt av 122... Eventuellt 64... Hade inte fyllt vad jag svarat på en uppgift så jag vte inte om jag fick rätt där eller inte... Nu är det bara att vänta och se vad det blir för poäng.

Va helt död när jag kom hem och la mig på soffan och bara slökolla tv. Lyckades övertala Per att han skulle komma hem till mig och han dök upp vid halv elva och vi hade ett mysigt slut på dagen och en mysig söndagförmidda.
På eftermiddan åkte jag hem till Linda och vi gjorde slingor på varandra. Så nu är jag ännu ljusare... Det är skönt att bli lite ljus så här till våren.
Det slutade med att jag sov över. Åh, hennes säng är SÅ skön! Sov som en stock! Och tydligen pratade jag i sömnen också! Haha!

Nä, nu måste jag sluta... ska kolla på 100 höjdare nu! =)

Puss!

Solen sken på min lediga dag! För en gång skull!!!

Publicerad 2008-04-03 00:00:44 i Allmänt,

Ja, kan du fatta det! Det va helt underbart väder igår när jag va ledig. Cyklade till mamma och sen cyklade vi till Frölunda Torg och shoppade. Eller ja, mamma shoppade och jag hängde med! =) Men det va kul ändå! det är så härligt vårigt att cykla. Va helt pirrande glag i hela kroppen hela dagen!
Vid halv fyra cyklade jag hem igen och gick på gymmet inna Per kom hem till mig och vi lagade mat och myste lite framför tvn.
Emelie flyttade tillbaka till Mora i måndags så jag e helt ensam här hemma nu och besök är väldigt välkommet, jag gillar inte att vara själv. Inte en längre tid iaf... 

Men jag ska ju inte bo kvar här så länge till...31 juni går mitt andrahandskontrakt ut och jag är bostadslös!
Det låter kanske töntigt men jag tycker faktiskt att det ska bli skönt! Kul att vara lite oansvarig och leva lite vind för våg! Haha! 
Jag kommer ju inte att bo på gatan direkt, jag har ju lite olika alternativ... =) Men det ska bli skönt helt enkelt!  

Har ju lite funderingar på att säga upp mig också men jag har inte bestämt mig än så jag får se hur det blir med det... Men om jag gör det så blir det inte förrän i maj eller juni...

Jaja, det löser sig, det gör det alltid...

På lördag e det högskoleprovet som gäller! Ska bli kul och intressant... Jag hoppas att jag får bättre än förra gången. Fick 0,7 då...Jag måste ju få mer denna gången. jag hoppas på över 1,0...
Tydligen inte högt nog, för vissa fick ju övet 1 första gången dom gjorde det men det spelar ju ingen roll för mig! Om jag känner mig smart för att jag fick 0,7 kan väl jag få göra det utan att behöva höra att andra är smartare... Det handlar ju trots allt bara om mig! Så snälla håll käft!


Blev kallad idiot av en kund idag! Fan va arg jag blev! "Jag hoppas verkligen att det inte va mig du menade!" röt jag! Det va första gången en kund sagt nåt sån om/till mig, han sa ju det inte direkt till mig utan mumlade det när han vänt ryggen åt mig och va på väg ut. det va första gången jag sa nåt tillbaka också, mycke kan jag ta men inte personangrepp. Jag vägrade verkligen att bita mig i tungan denna gången! Och jag hade sagt ännu mer om han inte hunnit ut!
Det bästa va ju att eftersom det hela gällde ett paket och han inte hade med sig rätt legitimation så va han ju tvungen att komma tillbaka och då va jag JÄTTEtrevlig och glad och söt och man såg att han skämdes och det va SÅÅÅ tillfredsställande!!!

Nä, nu måste jag lägga mig. Ska ju upp till gymmet imon klockan sju... Det blir ju inte så mycke träning nu när jag jobbar så långa dagar. Men pengar blir det! =)


God natt på er allihopa!
pusspuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela