Ciccililia

Sista januari...

Publicerad 2011-01-31 23:00:02 i Allmänt,

Jupp, idag är det den sista januari och jag måste erkänna att jag har liiite vårkänslor. Om det är för att solen varit framme några dagar nu eller för att man faktiskt kan se asfalten nu vet jag inte, det enda jag vet är att det är härligt! =)

Fast som sagt, det är ju bara sista januari och februari är väl inte direkt känd för att vara speciellt vårig. =(

Idag har jag sovit länge och sen jobbat. Det är typ det! Det har med andra ord varit en bra dag.
Hann med att shoppa lite på Hm. se med. Det blev en ny vårjacka, två kjolar och lite träningskläder. =D

Imon blir det mer shopping! Ska upp och tvätta vid sju sen ska jag ner på stan och lämna in mina boots som gick sönder innan jul och passa på att kolla efter ett par nya byxor. =) Alltid nice att shoppa lite.

Efter det blir det ett besök hos Maria i hennes nya lägenhet och vid 18.30 är det dags att prova Afrodans för första gången. Det kan behövas för Maria har lovat att bjuda på sina enorma och goda kanelbullar! :P

Nej, nu måste jag hoppa ner i sängen så jag orkar upp imon!



God natt!

Trööööött! Men glad! =)

Publicerad 2011-01-30 18:16:24 i Allmänt,

Igår hade vi spelkväll här på Tullen. Vi startade med bowling på Harrys för att sen fortsätta med Brainstorm, Med andra ord och TP. Kul kväll fastän det blev lite väl mycket tjat om regler och fusk... :P

Gick in till mig vis typ ett eller nåt och skulle bara se ett avsnitt av Glee innan jag somnade men det va så spännande att jag va tvungen att se nästa och nästa och nästa. Det slutade med att jag va vaken enda till halv sju på morgonen! =S

Vaknade vid nio av att telefonen ringde, det va från Aq och dom undrade om jag kunde komma in så fort som möjligt och jobba till fyra. Va helt väck och trodde att klockan var tre på eftermiddagen och svamlade lite innan det gick upp för mig vad det var jag skulle göra egentligen! Haha! Tror M som ringde mig fick sig ett gott skratt iaf. =)

Nu är jag helt slut och planerar inte att göra så många mer knop än vad jag gjort idag. Sängen känns himla lockande men vill ju inte vända på dygnet igen!

Imon väntar en välförtjänt sovmorgon och sen mera jobb, ska försöka klämma in lite plugg med, börjar ju inte förrän halv fyra! =)

Nä, det blir nog en liten powernap trots allt! =)

Lördag!

Publicerad 2011-01-29 12:13:27 i Allmänt,

Att jobba gick bra men att sova gick inte alls. Har ju fått höra att det spökar på Aq och det har jag ju vetat sen jag praktiserade där men det blev ju inte bättre av att T som jag skulle jobba med berättade om en läskig film han sett, den fick mig att tänka på Paranormal activity och då var det kört! Sov typ två timmar och sen upp vid sex och börja jobba igen!
När jag låg där och försökte att inte lyssna efter några läskiga ljud var jag helt överens med mig själv att jag aldrig, ALDRIG skulle jobba ett kvällspass igen men nu i efterhand tycker jag nog att jag var lite väl löjlig.

Fredagen gick dock mycket bättre än jag väntat mig. När jag slutat vi vid halv tio gick jag hem och tog en powernap på en timme innan jag gick in till stan och gick på lunchdejt med Jessica.
Vi har nu bestämt vad vi ska skriva om i c-uppsatsen vilket fick mig att bli lite lugnare.

Vid halv två skildes vi åt och jag gick hem och slappade lite vid datorn innan det va dags att bege sig till friskis och ett spinningpass med Malin.
Det var mycket roligare än när jag testade spinning förra gången så jag kommer absolut försöka mig på minst ett pass i veckan. =)

När vi svettats klart blev det en promenad till Maxi och det inhandlades massa gott till kvällen. Jag köpte även I rymden finns inga känslor som vi kollade på. Asså fan vilken grym film! Jag blev så lycklig av den! Helt klart den bästa film jag sett på jag vet inte hur länge!

Vid elva var jag helt död och gick in och la mig. Vaknade vid tio idag och var totalt utvilad, den känslan är så grymt skön! Snacka om att jag behövde det! =)

Dagen idag har inte mycket på schemat. Precis som jag vill ha det! =) Nu ska jag kolla på Lets dance som jag missade igår. =)



Grym!!!

Misshandlad?!

Publicerad 2011-01-27 11:40:45 i Allmänt,

Hittade tre streck som sved på min arm efter att jag duschat idag! Det ser ut som någon tagit tag i mig riktigt hårt eller nåt! Men ni kan vara lugna, det är inget misshandlande spöke eller så utan bara jag som gosat lite för mycket med mitt element!

Det styrs antagligen av tempen ute och det måste ha blivit kall i natt eller nåt!

Måste ju erkänna att det inte är första gången det händer nu i vinter så jag är inte förvånad! :P


Det blir långärmat idag! :P

Träningsvärk!

Publicerad 2011-01-27 10:12:17 i Allmänt,

När jag vaknade vid sju var jag lite besvkien över att jag kände så lite efter träningen igår men nu tre timmar senare önskar jag nästan att det var så! Fy vilken träningsvärk man har asså! Främst i armarna men det är ju där det behövs mest.
Det ska bli intressant att se hur det går att jobba idag, jag får hoppas på att det inte blir så mycket lyft och så.

Kom på den jobbiga tanken att det snart är dags att söka sommarjobb. Vill verkligen inte jobba en sommar till på hemköp och jobbet på boendet jag hade förra sommaren känns inte heller så lockande, vill ju testa på något som har lite mer med mitt blivande yrke att göra.
Nackdelen för mig är ju att jag imte har något körkort och då kan det bli svårt att få jobb på behandlingshem som jag vill.
Men man måste ju testa, har bestämt mig för att ta tag i mitt CV nu i helgen och ringa runt till lite olika ställen i Gbg på måndag.
Har jag tur kanske jag kan charma till mig ett jobb trots bristen på körkort! ;P

Nu ska jag ta tag i dagen!

Jag lever!

Publicerad 2011-01-26 18:31:20 i Allmänt,

Jag överlevde mitt första pass på friskis! Men phu så jobbigt det va! Snacka om att kondisen var som bortblåst! Men det gav mersmak och nu känns det som jag kommer komma igång ordentligt igen. =)

Imon bler det jobb på Aquarellen och på fredag ska jag lunchdejt med Jessica. Det ska bli kul att träffa henne även om vi ska diskutera kommande c-uppsatsen.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla lite tv. =)

Ännu en produktiv dag. =)

Publicerad 2011-01-26 14:31:14 i Allmänt,

Vaknade av mig själv vid halv sju i morse, snacka om att vara utvilad! Hade ställt klockan på sju och beräknat att jag skulle snooza i en halvtimme så jag kunde nöjd ligga kvar och titta på nyhetsmorgon i en timme.
Väldigt bra start på dagen måste jag säga! =)

Vid nio var det dags för ny frisyr som införskaffades hos Bella på Chic här i Kalmar. Är mycket nöjd så dom rekommenderar jag varmt.
När jag var klar där var det bara att skynda sig till bibblan och fortsätta med grupparbetet. Vi blev klara vid ett och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra för mellanmål innan det är dags att bege sig mot friskis och första träningspasset för i år!

Får komma med en up-date sen om hur det gick- OM jag överlever! :P

Nej, mellanmål var det.


Jag ser helt skev ut men ni får ju en liten aning om hur jag ser ut i håret iaf! =)

ZZzzzzzz...

Publicerad 2011-01-25 20:44:35 i Allmänt,

Snark!

Är så sjukt trött! Vet inte vad det är med mig!
Dagen har varit ganska intensiv för att vara en pluggdag tycker jag. Vaknade vid åtta, gck upp och gjorde mig iordning, pluggade till typ halv tolv sen gjorde jag lite lunch som jag tog med mig till skolan, satt 45 min på expen, kom ikapp med en del grejer jag va tvungen att fixa åt styrelsen och sen begav jag mig mot bibblan för lite grupparbete.
Vi satt mellan 13-17 med bara några korta raster. Asså, man blir ju helt körd i huvudet när man sitter så! Men vi lyckades att bli nästan klara.


Imon kl 9 ska jag till frissan! Ska bli så skönt att få fixa till håret nu. Det har växt som ogräs och är alldeles för långt för den frisyr det är meningen att jag ska ha! :P
När jag är klar där är det bara att bege sig mot bibblan igen för att göra klart gruppuppgiften.


När vi var klara på bibblan idag gick jag till Friskis och köpte mig ett årskort. Gött asså! Ska bli grymt skönt att komma igång igen. Tänkte starta med ett medelpass imon, kommer antagligen dö! Men det är förmodligen ingenting jämfört med när jag ska följa med Malin och Madde på spinning på fredag! Hua, snacka om att vara död då! =S

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Koll på läget!

Publicerad 2011-01-24 19:51:39 i Allmänt,

Ja, nu har jag någorlunda ordning på mitt liv igen!
Var och införskaffade en kalender idag efter jag vart och lämnat in ringen. Skönt att va back on track igen!

Ringen kunda guldsmeden lätt fixa, och till för inte alls så mycket som jag trodde. Han skulle kolla över hela ringen och förhoppningsvis kommer det inte inträffa igen men man vet ju aldrig.
Jag och Per får diskutera hur vi ska lösa det då OM det händer igen.

Nu varvar jag ner i sängen till Halv åtta hos mig och planerar att lägga mig tidigt idag så jag orkar upp tidigt imon och hinner plugga lite innan det är dags för grupparbete.

Trevlig kväll!

Wuhu!

Publicerad 2011-01-24 13:00:48 i Allmänt,

Efter regn kommer solsken!
Det är tur att man inte är pessimistiskt lagd och kan se det braiga fasten man e lite ledsen!

Fick VG på min slututvärdering! Det ni! Det trodde jag aldrig!
Tyvärr har min lärare inte satt ett betyg för hela kursen än men att hoppas på ett VG där är nog att ta i liiiiite för mycket. =S
Fick bara godkänt på min individuella uppgift men den som lever får se.

Har precis tryckt i mig en knappt godkänd lunch bestående av typ bacon och pasta. Försökte mig på en redd sås men hade ingen mjölk eller matlagningsgrädde så det fick bli vatten vilket resulterade i att jag nu sitter här och är mer än olycklig för att jag va tvungen att trycka i mig det där! Blä!

Hade tyvärr inget annat att stoppa i mig då mitt kylskåp är lika tomt som min plånbok varit fram tills idag.

Nej, nu ska jag ner på stan och träffa en guldsmed och se vad han har att säga om min ring. Innan det är dags för en tur till Maxi och sen styrelsemöte och mer plugg! Phu! Den här dagen är verkligen fullknökad!

Fuck, fuck och FUCK!!!

Publicerad 2011-01-23 14:40:05 i Allmänt,

Jag är så gymt ledsen arg och besviken!
Nu har jag tappat en diamant i min ring- IGEN! Asså, va fan e det här! Tappade ju en för typ ett år sen och blev helt förstörd!
Har vart skitnojjig sen dess och tagit av mig den när jag duschat, tvättat händerna och diskat. Vågar ju fan knappt klappa händerna med ringen på!
Vetefan hur jag lyckats tappa en nu men misstänker att jag slagit elementet under natten för jag e helt säker på att den var hel när jag tvättade bort mitt smink igår.

Gaaah! Det gör mig så frustrerad! E det jag som omöjligt kan ha en diamantring utan att behöva sätta in en ny sten en gång om året eller är det ringen som är av dålig kvalitet?!

Oavsett vilket svaret är så är det ju skit! JÄVLA SKIT!!!

Aja, imon ska jag iaf till en guldsmed och fråga lite hur man ska göra och vad det skulle kosta att sätta in en ny sten.
I värsta fall blir det ju att åka tillbaka till Göteborg och försöka reklamera den. Men vill ju inte gärna lämna från mig ringen som jag fått av Per, som jag haft i över ett år och som är THE ring liksom. Usch, jag blir så ledsen!
=(
Det är ju en förlovningsring för fan, den ska ju hålla hela livet!!! =S


Nej, nu ska jag laga lite mat och försöka att inte tänka på det.

Hyffsat produktiv..

Publicerad 2011-01-21 13:41:47 i Allmänt,

Jag blir så trött på mig själv och min självdisciplin! Jag lovade mig själv att jag skulle lägga mig tidigt igår så att jag skulle va pigg när jag vaknade i morse men det lyckades jag ju inte med!
Låg och surfade ett bra tag och sen va jag ju tvungen att läsa en stund innan jag somnade vilket resulterade i att jag kom till ett väldigt spännande kapitel och kunde helt enkelt inte sluta läsa!
Tror jag somnade vid typ halv två eller nåt... =S

Planen att gå upp och plugga vid åtta gick ju helt åt skogen men jag kom ändå igång vid typ halv tio- tio och har nu avverkat två kapitel i den trevliga boken Forskningshandboken, ett om experiment och ett om fenomenologi. Visst låter det spännande?!

Eller kanske inte....
Nu har jag käkat lunch och ska alldeles strax ta tag i städningen här i mitt rum. Ska ev ha lite nattgäster från Växjö och då kan det ju inte se ut hur som helst!




Startar städningen med denna grymma låt! Kan inte få nog!!!

Stolt över mig själv!

Publicerad 2011-01-20 23:57:26 i Allmänt,

-3 stod det på vågen idag! Efter bara knappt två veckor! Är verkligen så stolt över mig själv! Och på söndag kommer malin hem och då blir det till att sätta igång på allvar! Vi har lovat att sporra varandra.

I år är både Barcelonaresa och bröllop inskrivet i kalendern och jag har lovat mig själv att gå ner tio kilo tills dess. Vill inte behöva ligga på stranden bredvid den nyblivna 50-åringen (mamma) som tränat som en tok i ett halvår inför gbgvarvet och skämmas! ;P

Men vi får väl se hur det blir med kilona efter denna helgen... =S Imon kommer vår systerförening Smisk hit till Kalmar för att ha lite gemensam nollning och på lördag är det avslutningssittning för våra goa ssk-nollor. Ska ju va nykter på lördag fram till iaf tio efter som jag ska vara nyktert ansvarig men sen kommer det säkert bli en öl eller två och när Smisk är här går det alltid livat till.

Det kommer med andra ord bli en lång prommenad på söndag och flera pass på friskis i kommande veckan för att bota mitt samvete! :P


Min nya bästis?! :P

Ojoj

Publicerad 2011-01-19 19:42:42 i Allmänt,

Va mycket jag hade att säga nu när jag kan få utlopp för alla mina tankar igen!!! Fortsätter det såhär kommer jag ligga på typ tio inlägg om dagen! :P

Har vart och hämtat en bok vi ska ha i denna kursen som heter något så roligt som: Real World Research och den är TUNG!!!
För skoj skull la jag den på vågen och den vägde härliga 1½ kilo! Det är ju inte så mycket kanske du tänker men med sina 600 sidor är denna bok en bjässe om man måste släpa den med sig!
Den och en gigantisk pärm med alla tusen papper jag skrivit ut för att inbilla mig själv att jag tar denna kurs på yttersta allvar!

Vilket jag självklart kommer göra när nollningen e slut. Typ...

Nej men på riktigt så känns det som det faktiskt är nu om nånsin som man ska skärpa till sig när det gäller studierna. Vår lärare sa i princip att om man halkar efter första veckan e man körd och det är ju inte så kul.

Kan ju tala om för den oinvigde att den trevliga kurs jag nu läser heter Socialt arbete med inriktning mot forskningsmetoder, kunskapsöversikt och eget uppsatsarbete och är på 30 hp vilket innebär att den sträcker sig över hela terminen och avslutas med en c-uppsats!

Nu låter det som jag gnäller väldigt mycket på skolan men det ska faktiskt bli lite kul att komma igång igen efter praktiken.

Nej, nu är det dags att ta på sig overallen igen och gå ner till Corehouse. =)



Avslutar med en härlig sommarbild för att pigga upp mig själv och er lite nu när det bara e slask och ishalka. =)


Sommar i Hamburgsund! <3

Börja om från början...

Publicerad 2011-01-19 17:20:33 i Allmänt,

... börja om på nytt!

Ja, eller nästan iaf!

Det har kliat i fingrarna ett bra tag nu och tillslut kunde jag helt enkelt inte hålla mig borta! Jag var tvungen att ha någonstans där jag kunde skriva av mig lite.

Ny design är på g också så nu tar jag i rejält!!! :P

Ja, vad har då hänt sen sist?? Tja, det har gått ett halvår typ sen jag skrev så jag vet inte riktigt vad jag ska börja... =S

Har börjat sjätte och näst sista terminen på socionomprogrammet! Det är inne illa pinkat!

Just nu pågår nollningen för fullt för våra nya sjuksköterskor, kulkul! Fast ska jag vara ärlig så tycker jag faktiskt inte det är särskillt kul längre... =(
Har vart med förlänge nu känns det som och nu krockar hela styrelsearbetet väldigt mycket med kursen vi läser som är mer än krävande!

Är färdig med min praktik och ska så smått börja jobba lite extra där nu hoppas jag. =)

Det var den uppdateringen ni får nu, måste sätta igång med maten innan det är dags att rusa ut på stan i massa olika ärenden för att slutligen hamna på gamla Corehouse för att umgås lite med nollor och faddrar.


Tjingeling!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela