Ciccililia

Jag drar en lättnadens suck!

Publicerad 2008-10-30 12:50:44 i Allmänt,

Seminariet gick bra fastän jag inte hade hunnit läsa och förstå hela boken. Nu är det bara hemtentan kvar sen är kursen slut. Våran lärare Tina berättade lite om tentan och det kändes skönt för den va inte så mastig som man hade förväntat sig.
En sak som däremot känns väldigt mastig är att vi avslutar socialt arbete på torsdag nästa vecka och samma dag börjar vi med kursen socialrätt, på fredan ska vi ha seminarium på en bok (HELA) och dessutom ska vi ha besvarat två frågor tills då. Vi trodde att det va nåt fel nånstans, man ska ju inte behöva börja på en annan kurs innan den som e före är avslutad men det kunde man visst. Jag ska ju ändå inte vara med på det seminariet eftersom jag ska till Göteborg och fira min älsklings födelsedag så jag måste väl antagligen göra ytterligare en uppgift för att komplimentera.
Jag kommer ju få ägna hela fredagen åt att plugga, tur att Per jobbar då.

Ikväll är det mollys som gäller antar jag och musikquizen som vanligt. Har ju fortfarande en värdecheck som jag kan äta för så det blir väl midda där.
Gjorde jättegod potatisgratäng igår som jag ska äta till lunch nu. =)
Sen måste jag läsa lite i två kompendier som vi köpte idag som är till socialrätt så att jag slipper sitta å läsa allt på torsdakväll nästa vecka.
Ja sen måste jag ju beställa böcker från lycknis också så att jag faktiskt har något att läsa i!
Ja, det blir inte roligare än såhär i mitt liv just nu!
Eller jo, på lördag är det Halloweenfest på corehouse och det är en MASKERAD! =D WEEE!
Jag ska ha samma dräkt som jag hade på nyår men den är ju snygg så det gör ju inte så mycke. (Lägger upp bilder sen)

Nä nu måste jag sätta igång. =(

Puss på er!

Slutspurt...

Publicerad 2008-10-27 16:22:34 i Allmänt,

På både den första kursen och det sista på det här året...
Nu på onsdag är ska den sista individuella reflektionen vara inlämnad och på fredag delas våran allra första hemtenta ut. Suck! Jag vill inte!
Det är kul att plugga men varför måste man bevisa att man faktiskt lärt sig nåt?!?!
Sen börjar kurs två och det är Socialrätt. I den kursen ska vi ha två tentor, en innan jul och en efter nyår. Usch, nu känner jag att allvaret har börjat och jag vet inte riktigt om jag orkar bry mig!
Men jag måste...
nä, nu måste jag göra mig iordning för att gå iväg på ett möte som jag hoppas inte kommer dra ut på tiden för att sedan komma hem och läsa minst 90 sidor i den underbara boken Vetenskap, kunskap och praxis.
Sen borde jag ju också vika tvätten från i onsdags och diska lite men tiden räcker inte riktigt till... Eller a, jag e sjukt dålig på att planera min stackars lilla tid!

JA! Och en rolig sak till! Att jag inte smäller av! Jag va ju medlem i Lifeclub när jag bodde i Långedrag och hade ett halvårskort där som jag sa upp när jag blev bostadslös innan den 1 Juli. Jag har för mig att jag va där i slutet av juni, vilket borde stämma eftersom jag flyttade sista helgen i juni...
I vilket fall så upptäckte jag nu att dom fortsatt dra pengar från mitt konto både september och oktober. Dom skulle dra det sista i augusti.
Så jag ringde dit nu och frågade varför det hade blivit så och hon som svarade sa att det inte fanns nån anteckning på att jag sagt upp kortet... ÅÅ, att jag inte bara dog! Jag va så arg så jag skakade!
asså, det va ju ett tag sen jag sa upp det så jag kommer inte ihåg vem det va jag pratade med men jag vet att det va en ljus kille och det sa jag. Så nu ska hon jag pratade med prata med killen hon tror att jag pratade med och kolla igenom alla papper och så ska han ringa mig tidigast onsdag!
SUCK!
Det handlar om samanlagt 798 kronor och det är fan mycke pengar.
Jag vet ju att jag var där och sa upp det men jag har ju inget bevis för det och chansen att han skulle komma ihåg just mig är ju minimal!
Jag vet inte vems ansvar det är att avsluta ett autogiro men eftersom jag bara hade ett halvårskort och (trodde jag )sa upp det så finns det ju inget mer att betala! Eller har jag fel?!
Nu har jag avslutat det iaf!
Jag hoppas bara att han ringer när jag inte är upptagen på onsdag... och att det löser sig!

Jag har lite andra grejer på min önskelista:
En sänglampa
Mera pengar
mer tid
bättre planeringsförmåga
Dom snygga skorna på Bianco


Det va allt för nu!
Nu måste jag snabba mig, jag e sen som vanligt!

Jävla Lifeclub som fick mig så sur så jag va tvungen att  skriva av mig!!!!

Blä!

Mys=)

Publicerad 2008-10-24 08:08:14 i Allmänt,

Just nu ligger jag i Pers säng(som jag ska berätta mer om sen!) och surfar på hans nys MACBOOK!!! Den e nice! Det måste till och med jag hålla med om som inte kan ett skit om datorer! Jag vill också ha en mac nu! Men det får vänta tills jag är klar med skolan... Suck! Det är jättelångt kvar! 
Ja, Pers säng va det. Det började med att det lossnade två brädor och det är ju ingen större grej MEN nu har hela jävla sängen rasat ihop! Sa jag att han köpte den för typ tre veckor sen? Han har ringt till IKEA som sa att dom skulle skicka en kille för å kolla på den men hittills har dom inte lyckats boka in en tid! 
Så nu ligger jag alltså i en säng som påminner om en hängmatta! 

På tåget hit (till Gbg) satt det en kille i min ålder bredvid mig och nånstans efter Alvesta så började vi prata och gjorde det hela vägen till Gbg. Han var jättetrevlig och samtalet flöt på så resan gick fortare än den nånsin gjort innan. Det bevisar bara det uppenbara: Det är skittråkigt att åka tåg själv! Sorgligt nog... =( 

Idag ska jag passa på att träffa Carin och Roni innan Per slutar jobbet. Carin har jag inte träffat på nästan ett år så det är verkligen dags nu. Jag hoppas att hon har sin lilla bebis med sig också. Han vill man ju också träffa. =) 
Roni har jag inte bestämt nåt med men han brukar ju vara flexibel. Haha! 

Nä nu ska jag nog gosa ner mig en stund i hängmattssängen innan det är dags att börja göra sig iordning! 


Pusseluss! 

Göteborg here I come!

Publicerad 2008-10-20 22:54:12 i Allmänt,

Ja, det blev lite ändrade planer i kalendern. Jag och mina Kalmargirls planerade att ta en kryssning till Tallin nu denna helgen eftersom vi har långledigt men den planen gick i stöpet när vi kom på att det var 21årsgräns på båtarna och två av oss är bara 20... så typiskt!
Så jag impulsköpte en biljett till Götet istället. Jag sparade ju några hundralappar på det så jag borde va nöjd, dessutom så får jag ju träffa min älskling mycket tidigare än jag hade beräknat och det är ju alltid ett plus!
Men jag ska erkänna att det svider lite eftersom jag sett fram emot den kryssningen...

Idag var det föreningsmöte för Humanus och jag blev invald som representant för sjösjukan så nu har jag ännu fler bollar i luften men det ska bli kul. =)

Jag tänkte att om jag har många bollar i luften så måste jag ju planera min tid mycket bättre och då kanske jag faktiskt kan få lite disiplin i mitt liv!
Eller hur! Haha!

Ja, det va bara det jag ville säga! Om nån i gbg känner för att hitta på nåt på fredag förmidda så e det bara att höra av sig! Jag har ju inget annat att göra än å plugga när per e på jobbet och hur kul är det då! =)


Massa pussar och kramar!

En underbar dag! =)

Publicerad 2008-10-19 18:46:03 i Allmänt,

Har spenderat hela dagen med min pappafamilj, dvs pappa, Åse och Linn. Det va en jättebra och trevlig dag. Det är skönt att få ett break i vardagen.
Promenad runt stan och en avslutande middag på en grekisk restaurang som jag tror hette Forza eller når Porzsa eller nåt i den stilen. I vilket fall så hade dom en grekisk buffé som va skitgod. =)
Vi åt nog alldeles för mycke allihop! Haha! Men det va det värt.

Tack för en jättebra dag! =)

Pusspuss!

The weekend!

Publicerad 2008-10-18 23:40:21 i Allmänt,

Åh, vilken trevlig helg det har varit och har ju hela söndan kvar! =)
I torsdag va vi ju som sagt på Mollys som hade musikquiz. Vi vann tyvärr inte men vi hade kul ändå!
 
Tävlingssugna!               Vinnar formuläret!


Igår hade vi inflyttningsfest här i korridoren, vi började med middag innan gästerna kom. det va jättetrevligt. Jag va dock lite seg efter kvällen på Mollys så det blev en lugn kväll. Men det va kul ändå. =)
   
Den fina dukningen och La familia! Fr.v. Malin, Madde, Jonte, Christopher och jag.

Resten av bilderna kommer på facebook. =)

Imon kommer pappsen och Åse och då blir det mer skoj! =)

Resten av kvällen ska jag spendera i min säng framför tvn. =)
Nä, nu ska jag kolla på film!
Massa pussar å kramar!

Weeee!

Publicerad 2008-10-15 20:06:59 i Allmänt,

Fick ett trevligt telefonsamtal från min kära far igår där han föreslog att han skulle ta med sin lilla fru till kalmar på söndag och bjuda på födelsedagsmiddag. =)
Det är han som fyller år men jag tycker att det är ett bra initiativ att han vill bjuda, jag e ju fattig student! Haha!
Nu ska jag bara komma på nåt bra att köpa till honom, han fyller ju ändå 50. =)

Imorgon har vi litteraturseminarium och på kvällen ska vi gå till Mollys där det är musikquiz, vi vann ju när jag va där sist. Har ju en värdecheck på 89 kronor som jag kan äta och dricka för.
Dom andra var där förra torsdan också kom på andra plats så nu måste dom ju dit igen för att försvara sin pallplats.

Kollar på Halv åtta hos mig. Asså det är så jävla bra! Sjukt kul programidé. Fan, jag hade inte pallat att laga mat sådär, jag hade tyckt att det va jättekul men jag är ju alltid sjukt sen med allt och jättedålig på att organisera. haha!

Nä, nu börjar Bonde söker fru så nu måste jag sluta! =D


Pusspuss!


P.s. Roligt att ni gillar min blogg och håller koll på mig här på andra sidan landet. ;)

Varför måste helgen alltid gå så fort?! =(

Publicerad 2008-10-14 16:58:23 i Allmänt,

Helgen i Göteborg va helt underbar! Jag älskar Göteborg mycket mer nu när jag inte bor där längre. och Avenyn! Och Fröken Olsson! Åååh!
Jag har väldigt mycket hemlängtan just nu...
Det är värre än förra gången jag va där... =(
Denna gången åkte jag hem på torsdagkväll och det gör verkligen så mycket att få en hel dag till.
Kände mig supersocial hela fredan! På någon egoistiskt sätt känner jag mig alltid mycket viktigare om jag har mycket uppbokad och flera personer att träffa på en dag. Jag vet att jag är ett freak! Haha!

Iaf, började fredan med att träffa Linda och hennes underbara lilla köttbulle Emanuel. Asså han är ju den sötaste och tjockaste lilla bebis jag nånsin sett! Jag vågar nog sträcka mig så långt att jag säger att han måste vara tjockare än va Emma va när hon va så liten! Haha!
Det va iaf kul att få träffa Linda igen och det va konstigt att se henne med en bebis på armen även om jag va beredd på det.
 SnyggisLinda och hennes sötis!
 Tjockis! Haha! Han är ju bara SÅ fin!


Stackars Linda, jag ville bara sitta och gulla med honom hela tiden! Hon fick nästan ingen uppmärksamhet alls! But she knows I love her!!! <3
Jag skickade sms till Per att jag också ville ha en bebis och fick följande svar: Åk därifrån snabbt!!
Bokstavligt!!! Det va så han skrev! Han förstår sig inte på mig! Haha!

Sen kom mamma och vi gick och käkade lunch på Fröken Olsson och hade det mysigt.
Jag saknar min lilla mams.
Efter maten gick vi lite på stan och hon hjälpte mig välja vin till maten jag skulle laga till Per på kvällen och till tjejkvällen dagen efter.
Hon e så bra på sånt så det va perfekt! Och vinerna va också perfekta till sina ändamål! ;)

Ja som jag sagt så skulle jag laga mat till Per på kvällen och tanken var att den skulle vara färdig tills han kom hem från jobbet. Så jag stressade hem från stan med mina sytemetkassar(som vägde ton eftersom jag va tvungen att köpa öl till min kära pojkvän också!) i ÖSREGNET för att hinna gå till affären och köpa det jag behövde...
Jag kände mig som en amerikansk hemmafru som man ser i filmer typ!

Lagade honongsmarinerad fetaostfylld kyckling med ris och citronsås! Och till efterrätt blev det chilichokladglass.
Dessutom så hade jag missuppfattat tiden när Per skulle komma hem så jag va klar förtidigt och eftersom han inte har nån ugn fick jag försöka hålla allt varmt på spisen(som består av två,TVÅ kokplattor)
Detta resulterade ju i att jag brände kycklingen och hann dricka mer en ett halv glas vin innan han kom hem och vi hade en lite dramatisk scen med lite bråk om att jag stressat med att handla mat och laga mat medans han va på jobbet och så säger han inte när han ska komma hem och allt det där man också sett på film.
Väldigt skrattretande nu i efterhand faktiskt!
Men vi hade ju det väldigt mysigt och det va en lyckad kväll.

På lördan sov vi länge och hade det bara mysigt, spelade lite gituarhero och så.
Sen åt vi lite god mat och drack ännu mera vin innan Magnus och Tobbe kom och det va dags för mig att åka hem till Mickis och den efterlängtade tjejkvällen.
Var ju naturligtvis sen men som tur va så kom Jennie och Simon och plockade upp mig vid Munkebäckstorget.
Kvällen va jätterolig och jag hade verkligen saknat mina Göteborgstjejer. Vi kom inte in till stan förrän efter ett och hamnade till slut på Storan där Per å dom andra grabbarna var.

Det blev inte ett så långvarigt besök där, det hade ju blivit en hel del vin och klockan va ju mycke så efter att min kamera försvunnit och blivit hittad igen så tog vi en taxi hem.

Söndagen var bara en seg bakisdag och vi gjorde inget speciellt innan det va dags att bege sig till stationen och ta tåget tillbaka till östkusten.


By the way! Om nån av er (Ida)har mitt kamerafodral så säg till mig, jag blir inte sur(Ida)!

Jaja, jag kan ju ta historien om kameran då....
Vi satt ju vid ett av borden vid sofforna på övervåningen och jag hade lagt min kamera och kamerafodralet på bordet. När tjejerna(Ida,Zara,Josse) skulle gå va det ju lite kaotiskt runt bordet och när allt lugnat ner sig och dom har gått märker jag att min kamera är borta. Jag, Per och Kalle letar över allt,  på golvet, i soffan, under kuddarna och jag blir mer och mer hysterisk! Jag skiter väl i kameran, det är ju bilderna i kameran jag bryr mig om!!!
Efter lite om och men kommer per på den briljanta iden att jag kanske borde ringa till tjejerna och fråga om dom har fått med sig min kamera av misstag och mycket riktigt! Jag får napp på första försöket!
Ida hade i all hast stoppat min kamera i sin väska men när jag frågade var fodralet var hade hon inte en aning.
Nån måste ju ha fått med sig fodralet, vi geonomsökte ju hela området där vi satt när jag va som mest hysterisk!

Ja allt är verkligen ett mysterium men jag skyller allt på Ida och är övertygad om att hon va så avundsjuk på mitt fodral så att hon kidnappade min kamera bara för att komma åt det!
Det är vad jag verkligen tror!
SÅ come clean Ida! I'm on to you! haha!


Puss till alla underbara och tack för en jättetrevlig helg!
Massa kärlek!

Och Carro, Per hade tom kommit ihåg att ta med skivorna till stan! Haha! Synd att du gick tidigare och att vi inte tänkte på det då! Jag skickar dom på posten. =)

Fan va duktiga va är! =)

Publicerad 2008-10-09 09:44:13 i Allmänt,

Igår satt jag, Jenny, jessica och Emmy och pluggade nästan HELA dan! Vi började vid halv två och jag va inte hemma förrän tio! Fast i ärlighetens namn så pluggade vi bara till sju, sen belönade vi oss själva med pizza och film! Och det va välförtjänt vill jag lova!
Idag har vi litteraturseminarium och vi kommer ju vara bäst! Haha!
Jag är ju i den sista gruppen så jag ska inte dit förrän 14.45. sen blir det stress till stationen och till tåget HEM!!! Weee!

Denna veckan har varit olidlig! Men den har som tur va gått fort. =)


Nä om jag skulle gå upp ur sängen och börja dagen på riktigt.

Ses i gbg! =)

Pusspuss!

Snaaaaart! =)

Publicerad 2008-10-08 00:28:22 i Allmänt,

Ja, snart går tåget till älskade Göteborg och till min underbara älskling och mina gobitar dvs mina töser!
Jag kommer ha fullt upp hela helgen, på fredan ska jag träffa mamma och Linda och på eftermiddan ska jag laga mat till Per och vi ska ha myskväll.
På lördan smäller det stort! Då blir det tjejkväll med hela gänget, hoppas jag, har inte hört nåt annat... I vilket fall så ska det bli så jävla kul!!! Jag hoppas att det blir utgång på det med!
Har lovat per att möta upp han och hans kompisar så det blir det ju för mig hur jag än gör! Haha! Men det brukar ju bli utgång så jag behöver nog inte oroa mig! Jag hoppas på Dingon, saknar det stället här i Kalmar, fast jag har hittat ett likvärdigt fast utan dansgolv, nämligen Mollys. =)

Usch, jag borde verkligen sova men jag orkar inte gå å tvätta bort sminket... Blä!
 Ska upp vid åtta imon och läsa en bok! Eller två! Vi ska ha litteraturseminarium på torsdag och jag hade helt missat det! Vet inte var jag hade kollat med det va inte på scheemat iaf! Haha! Tur att man har så skärpta klasskompisar som man kan plugga med!


Jaja, jag får väl ta tag i allt och gå och tvätta bort sminket nu då. Suck!


Pusspuss!

Volbeat- I only wanna be with you

Publicerad 2008-10-04 14:15:23 i Allmänt,

I don't know what it is that makes me love you so
I only knew I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only knew I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into your open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you





Så jävla bra text asså! =)

Kanelbullens Dag!

Publicerad 2008-10-04 13:55:22 i Allmänt,

Det är faktiskt det idag! Haha! Jag och Emmy missförstod det hela och trodde att det va igår så efter träningen så gick vi och köpte godis och kanelbullar och saft. OCH GLASS!
Det blev ett riktigt myskalas! Haha! Så kollade vi på Idol så klart!

Ringde till SJ idag och tänkte boka en såndär biljett till min cykel så jag kan ta med den på tåget men det fick jah ju självklart inte! Det va ju bara på sommaren och på tågen som går till Danmark som man får göra det! Blä! Hur ska jag nnu få hit min cykel då?! Hon på SJ föreslog att jag skulle skruva isär den för då kunde jag ta med den!
DET VA JU SKITSMART!  VERKLIGEN!!!
För den blir ju SÅ mycket mindre! Det ända jag kan skruva av e ju sadeln!!! Jag e ingen jävla cykelmontör!!! Suck! Människor alltså!

Jaja, jag får väl se när jag får hit min cykel men jag saknar den... =(

Nästa helg ska jag till Göteborg! Wee! Längtar efter Per och mina tjejer! Det ska bli nice med tjejkväll! Har saknat våra galna upptåg!


pusspuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela