Ciccililia

Sista dagen i älskade Götet...

Publicerad 2008-08-29 16:27:32 i Allmänt,

Ja i morgon går flyttlasset... Har väldigt blandade känslor inför detta faktiskt. Det ska bli jättekul att flytta och börja skolan men samtidigt känns det väldigt dystert att lämna göteborg. Stan har aldrig känts mer hemma än nu! Haha!
Fast jag måste tänka lite positivt också, jag kommer ju träffa massa nytt folk, utbilda mig till något jag verkligen vill och tillslut kanske t om få jobba med det också! Och på köpet kanske, kanske jag blir vuxen! Men det är ju mindre troligt!

Jag har varit ledig hela veckan och det har vart så skönt. Har letat rätt på alla mina saker och packat ihop allt, träffat lite kompisar som jag inte ville missa innan jag flyttar och senare idag ska per och jag på dejt! American style! Med middag och bio. =)
Idag har jag käkat lunch med Carro, johan kom förbi en snabbis med sin nya MC och sa hej. Sedan bar det av till HM och som alltid när man är med Carro i en klädaffär så blev det lite shopping! Men det va det värt, fick ju en ny jeanskjol, en klänning och TVÅ nya skärp!

Nä, nu måste jag sluta och leta reda på mina kuddar som på något myteriskt sätt har tagit sig ur garderoben och försvunnit!

pusseluss!

Avskedsfest.

Publicerad 2008-08-21 00:01:33 i Allmänt,

Ja, det va ju lite sent påtänkt men det blev en avskedsfest imon iaf... Eller det va ju hlv om halvt planerat men det va inget som va spikat.
Men i morgon klockan 21 sitter jag iaf på Linnéterrassen och äter och dricker... Förhoppningsvis tillsammans med mina vänner!
Har skickat sms och sagt att jag ska vara där vid den tiden och att dom som vill är välkomna när dom vill...
hoppas folk kommer hyffsat tidigt så att man inte behöver sitta där som ett miffo helt själv!

Det är bara en vecka kvar innan jag flyttar, det känns helt overkligt! Har inte träffat Per på hela veckan heller och det känns också konstigt. Från att ha vart med varandra 24 timmar om dygnet i två veckor till att inte träffas alls va en ganska jobbig omställning. Jag hoppas verkligen att han blir frisk så att vi kan träffas mycke innan jag sticker. Det hade ju nästan inte gått att flytta annars!

Jag är ledig hela nästa vecka och först tyckte jag att det skulle bli skönt att bara kunna slappna av och ta det lugt innan terminen började men nu har jag nästan lite ångest!
Det är så mycket som jag måste fixa och hitta! Har ju hela min förra lägehet utspridd över halva stan och folk som man lovat träffa innan man flyttar mm.
Det är bl a därför jag ville ha avskedsfesten nu denna veckan så att jag hinner med allt annat och kan (detta låter lite hemskt) minska antalet folk jag måste träffa nästa vecka...

Imorgon är också min allra sista dag på jobbet! =D
Det är en av dom skönaste känslorna nånsin! Att veta att jag kommer slippa Hemköp och att jag inte behöver komma tillbaka på typ ett år, om jag nu kommer tillbaka. Vilket jag inte hoppas på! Jag hoppas på jobb inom en helt annan branch eller iaf i en annan butik!

Nä, nu måste jag sova...

Puss till alla mina älsklingar och särskillt till min Bubbis! ;-P Hahaha!

Har så mycket att berätta!!!

Publicerad 2008-08-19 23:46:33 i Allmänt,

Det har hänt så mycke sen jag skrev sist! Har flyttat hem till mamma nu och ska bo här i två veckor innan jag flyttar till Kalmar. Linda fick en liten Emanuel(världens finaste!!!) två veckor för tidigt så jag fick flytta ut lite tidigare.

Greklandsresan va skitkul!

Kom hem från min och Pers tågluff i fredags. Det har verkligen varit skitkul. Har sett Berlin, Brugge och Paris.

Har två dagar kvar på jobbet och det känns så jävla bra!

På lördag har pappa 50årsfest och det ska bli skitkul! Det ska komma typ 50 pers.

det va den snabba sammanfattningen av den senaste tiden... skriver mer när jag har mera tid. borde gå och lägga mig nu, ska upp vid sju... pust!


pusseluss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela