Ciccililia

Valborgsmässoafton!

Publicerad 2011-04-30 12:44:10 i Allmänt,

Och lördag är det också... Och vad har jag gjort hittills idag? Jo, pluggat! Är faktikst lite stolt över mig själv som gick upp klockan åtta idag och har pluggat jättebra fram till nu vid tolv då det var dags för lunch. Så här disciplinerad har jag inte varit på väldigt länge!
Jag undrar vad det beror på? Jag hoppas det håller i sig iaf...

Nu har jag ätit lunch och ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobbet. Det ska bli så himla skönt att göra nåt annat än att plugga, det va ett tag sen jag jobbade nu och som det ser ut på jobbfronten nu så kommer jag absolut behöva pengarna!


Idag lämnar finaste Malin Kalmar för att inte återvända igen förrän efter sommaren! Det är lite sorgligt faktiskt... =( Men vi har ju bokat in augusti så jag kommer ju se henne innan höstterminen iaf och det är ju bra! =)

Jag vill också åka hem, jag vet att jag tjatar om det nästan jämt men jag är trött på Kalmarlivet nu, jag är trött på att vara student och vara stressad hela tiden. Jag vill leva ett lugnt och mysigt samboliv i Göteborg med Per och jobba och tjäna pengar och resa och ta körkort och allt sånt som jag inte har råd med eller kan göra nu...

Samtidigt kan jag inte föreställa mig hur det skulle vara att aldrig bo på Tullen mer... Inte kunna gå ut i köket och sätta sig i soffan och snacka massa skit med madde, malin och dom andra. Himla skum känsla alltså.... =S

Tyvärr så är det ju inte så lång tid kvar tills det faktiskt är så, studentbubblan håller på att spricka...



Malin, Madde och Jag ett ISKALLT Valborg, förra året! <3

Nej, duschen var det ja! Vill ju inte komma försent till jobbet! =)

Komplettering...

Publicerad 2011-04-29 19:03:37 i Allmänt,

Är i stort sett klar med kompletteringen nu. Satt fram till typ halv fyra och nu är jag väl nöjd... Eller a, nöjd ska jag väl inte säga för jag måste medge att jag inte riktigt har förstått hela min lärares kritik men ska dit på måndag och prata lite med henne så att jag inte har missförstått nåt. Det sista jag vill nu är ju att få göra en omtenta, det hade ju sugit fetröv!

Lagade korvstroganoff till middag idag, det är så grymt gott! Det va ett tag sen jag år det nu. Efter det blev det en prommis på Stensö med Madde och Mallan, himla trevligt. =) Jag och Madde har ju sagt att vi ska börja jogga men pga sjukdomar som aldrig vill gå över och besök hemhemma har det inte blivit av än så vi får se detta som ett steg i rätt riktning. Vi gick ju liksom i motionsspåren iaf!

Inte lika trevligt var att skoskavet jag haft på högerfoten gick upp igen... Som tur va har jag ju skavsårsplåster hemma nu så jag kan gå ut. =)

Ikväll är det lugna puckar som gäller, ska upp tidigt imon och plugga och sen vid 15 börjar jag jobba och ska jobba natten. Det blir med andra ord Så ska det låta och häng med Malin här på Tullen. =)


Vuxengrejer...

Publicerad 2011-04-28 16:54:56 i Allmänt,

Ja, nu har jag verkligen gjort vuxensaker! Deklarerat och betalat räkningar. Tänk om man visste att det var det man gjorde som vuxen när man va liten! Då trodde man att allt va så lätt. Haha. 
Nu e det ju inte så svårt att varken betala räkningar eller deklarera, iaf inte för mig som inte har några tillgångar! Bara att skicka iväg ett sms och så e det klart! =)

Har spenderat dagen hemma hos Jessica och pluggat, det går sakta men säkert framåt med uppsatsen och det känns skönt.  

Imorgon blir det mer plugg och i helgen ska jag jobba, det ska bli skönt att få tänka på nåt annat ett tag känner jag. Det är bara 18 dagar kvar till uppsatsen ska vara inne och 36 dagar kvar tills terminen är slut! Åh, jag både längtar och bävar! Tänk om vi inte hinner klart?! Vad gör vi då?

Men jag vet att vi kommer klara det, det gör vi alltid på nåt sätt. =)

Nej, om man skulle ta och gå ner till Konsum och köpa lite mat... Vi ska grilla här på Tullen ikväll och jag har inte handlat sen jag kom tillbaka från gbg så jag har typ inget annat att äta heller... :S


Inte riktigt så krångligt...

Det här med kärlek...

Publicerad 2011-04-27 23:42:59 i Allmänt,

Det finns mycket i livet som är underbart men ingenting är så underbart och omtumlande som att vara kär!

Ibland är det åt helvete jobbigt och allt känns skit och man frågar sig varför i helvete man lämnar ut sig själv och sitt hjärta så omdömmeslöst men dom känsorna försvinner ofta väldigt fort och då är det så självklart att det är han som ska ha mitt hjärta och ingen annan någonsin!

Och självklart är det vi två föralltid och självklart kommer vi att vara ovänner under den långa tiden med men det kommer inte göra nånting för vi är starkare än allt och framförallt är vi starkast tillsammans!


[kärlek]

Tänk på döden!

Publicerad 2011-04-27 09:42:10 i Allmänt,

Just nu lyssnar jag sönder Anton Kristianssons låt Tänk på döden. Jag bara älskar den! Älskar alla hans låtar, han e sjuuukt grym!



Detta är en annan favorit som antagligen kommer spelas sönder när jag tröttnat på att lyssna på Tänk på döden! =)

Nej, nu är det plugg för hela slanten som gäller! =)

En novell... typ!

Publicerad 2011-04-26 21:03:28 i Allmänt,

Eller kanske roman! Det är iaf det man kan kalla min lärares anteckningar i marginalen på min hemtenta! Herregud va dålig jag måste vara!
"Ja, det va några kompletteringar som jag ansåg var nödvändiga för att kunna ge dig godkänt"
NÅGRA??? Det var ju typ fullklottrat på varenda sida i hela tentan! Fy fan va dålig jag känner mig! Hon klagade dessutom på att jag använt en bok lite väääl mycket men jag vet att flera andra typ bara använt den boken! Jävla skit säger jag bara!

Jaja, inte mycket att göra åt och vad ska man göra förutom att ändra det hon tycker e fel. Känner dock på mig att ändringarna kommer vara lika jobbiga som att skriva tentan igen. Som sagt, ska aldrig bli nöjd med något jag skickar in igen, det kommer bara sluta så här!

Imorgon blir det till att gå upp tidigt och plugga järnet, med både komplettering och uppsats kommer jag snart ha magsår känner jag... Hua! Denna veckan har verkligen börjat på värsta tänkbara sätt...


Nä, nu går jag och lägger mig och hoppas på att glädjen och motivationen kommer tillbaka till mig under natten... Eller iaf imon på morgonen. Snälla!?!



Kanske borde anamma detta synsättet och börja baka för att lugna nerverna? Eller kanske äta massa bakverk? Skulle nog föredra det sistnämnda om man slapp tänka på att man med största sannolikhet kommer gå upp i vikt...

On the räls again...

Publicerad 2011-04-26 14:49:37 i Allmänt,

Sitter på tåget mot Kalmar nu och tar en paus i pluggandet... Veckan som gått och som jag tillbringat i Göteborg har varit bra men slutade i känslomässigt kaos! Ibland fungerar inte saker och ting som de borde och man säger och gör saker som man sedan kan få ångra djupt. Som tur va slutade det väl den här gången och det är inget jag kommer att ta för givet.

Man skulle kunna säga att helgens soundtrack är Du är Knark med Anton Kristiansson... Typ....

Veckan jag har framför mig är inte heller någon höjdare känslomässigt. Jag är sjukt dålig på att inte stressa upp mig och jag känner att denna jävla c-uppsats suger musten ur mig och får mig att må så dåligt! Jag tål verkligen inte stress! Eller det är inte riktigt sant för när jag jobbade älskade jag när det var lite tempo och tiden gick fort men den här stressen som man upplever när man pluggar den är fruktansvärd! Den ligger liksom och maler i bakhuvudet hela tiden och just nu känns det som att det värker i hela kroppen! Blä säger jag bara...


Jaja, nu är det dags att fortsätta plugga igen, livet är ju inte bara skit fastän det kanske låter så på mig just nu! Träffade ju mina underbara brudar igår och fick dessutom den bästa presenten ever av Josse- bilder på oss från en engångskamera vi köpte när vi gjorde en spontanroadtrip till Tylösand 2006! Helt underbart!



Håll tummarna för att jag kommer hem i tid! =)

Intervju!

Publicerad 2011-04-21 20:17:23 i Allmänt,

Har haft fullt upp med plugg och intervjuer dom senaste dagarna så jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit nåt här.
Hade vår första intervju i måndagsmorse på socialförvaltningen i vetlanda sen körde min oerhört snälla pappa oss till göteborg och efter en god lunch i Saluhallen lämnade vi honom och gick till intervju nummer två. En riktig heldag kan man ju säga!
På tisdan hade vi två telefonintervjuer varav den ena var riktigt bra. Himla kul! På onsdan var vi på polishuset här i gbg och gjorde intervju nummer fem. Gick också väldans bra. =)
När vi var klara där unnade vi oss en liten tur på stan och sen en grymt god sopplunch med tillhörande tårtbuffé på Steinbrenner & Nyberg. Så jävla gott!

Idag gjorde jag den sjätte intervjun på socialen i Mölndal alldeles själv, lite pirrigt var det och den blev lite kortare än dom andra intervjuerna men jag tror nog att den blev ok iaf.
När jag var klar där var det bara att fara hem och börja transkribera. Fy fan vad det är tråkigt! Och tid tar det!

Vid halv fem gav jag upp och begav mig in till stan och träffade Per, vi rekade lite i olika inredningsbutiker och spanade återigen på den där skirsnygga lampan som jag visat tidigare... Blir nog nästa månad då det är lite tajt med pengar just nu... Men det lutar åt att vi köper den iaf. =) 

Efter fönstershoppingen käkade vi pizza och sen åkte vi hem. Det blev dock en mascara och strumpbyxor så jag fick ju shoppat lite.

Igår var plutten och Mange här oh käkade middag och vi gjorde glass med turkisk peppar, ska nog ta lite sån sen innan läggdags för att trösta mig själv för att jag fick komplettering på hemtentan. Ja, det har jag glömt att säga men det är jävla skit asså!! Men det blir säkert bra med det med! Antar att det blir så när man känner sig nöjd när man skickar in sin tenta. Tror fan jag fått komplettera på alla hemtentor jag vart nöjd med. Har dessutom fått VG på de två jag har vart bombsäker på att jag skulle få U på!


Oj, det här blev ett väldans långt inlägg, måste nog börja uppdatera lite oftare igen... Haha
Ska bara avsluta med att berätta för alla utanför Götet att det har vart riktig sommarvärme här idag! Hela 21, ja du läste rätt, TJUGOEN grader i skuggan! Så jävla skönt! Nu längtar jag till sommaren på allvar asså!  


Snart kan vi gå till delsjön och bada! =)


Nu ska jag och Per spela Portal 2 och antagligen käka lite glass...

Salshult!

Publicerad 2011-04-17 10:34:49 i Allmänt,

Drar en djup suck av välbehag och njuter till hundra procent! Älskar att vara på Salshult! Det finns ingenstans jag sover bättre och känner mig mer utvilad, det är nästan så att det är bättre än ett spa. Minus lyxkänslan...

Igår kväll var vi hos Åses syster och käkade middag, himla trevligt. =)
Idag har jag inga som helst planer och det är också himla trevligt. =)

Sickan är en tjockis och ska få ungar om några veckor. Dom misstänker att hon haft ihop det med en vit katt och tänk va gulliga ungarna kan bli om mamman e gul och pappan vit! Hade så gärna velat ta med mig en eller fem hem men tyvärr verkade Per inte så jättesugen på det... Dumma Per! Hade jag fått bestämma hade vi haft hela lägenheten full med djur! =(


Nä, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting och ladda inför morgondagens intervjuer. =)

Ha en bra söndag allihop!

Så här i slutet på veckan...

Publicerad 2011-04-15 19:22:12 i Allmänt,

Fattar inte vart alla dagar tar vägen??? Kan nån svara på det?! Tiden bara rusar iväg och jag hinner inte med!

Har pluggat hela dagen hemma hos Jessica, det går långsamt men framåt och det är ju åt rätt håll så att säga. =) Helt plötsligt har vi hittat massvis med hjälpsamma människor som vill ställa upp för oss, vart vå dom för några veckor sen kan man ju undra! Haha! Det gäller väl att leta på rätt ställen skulle jag tro...

Imon bär det av till underbara Salshult för en liten paus från verkligheten och allt plugg. Ska bli himla skönt att komma ut på landet och mysa med katten. =) Och träffa pappafamiljen också så klart! Eller delar av den iaf!  Hoppas på lite god mat också, det är man inte bortskämd med här i Kalmar.

Nu håller jag på och tvättar och senare blir det lite fredagsmys med Tullenfamiljen. Godis och Så ska det låta. GÖTT!



Pappafamiljen!


Trevlig helg på er! =)

Lite uppdatering...

Publicerad 2011-04-14 22:01:24 i Allmänt,

Det känns som om jag varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden men jag skyller på att det är mycket med c-uppsatsen. =)
Det är som en känslomässig berg-och-dal-bana att skriva uppsats! Ena stunden är man jätteglad och tycker att allt går jättebra och i nästa stund känns det som att man står och trampar på samma ställe och man blir frustrerad och arg!
Jag är sjukt stressad över det här och kan knappt sova för att jag hela tiden har uppsatsen i huvudet! Det är tur att jag har Jessica som kan lugna mig och får mig att ta det lite lugnare!
Igår va en sån dag där det kändes så himla bra! Vi lyckades boka två intervjuer och idag lyckades vi boka en till. Vi är dessutom så gott som klara med teoridelen. Himla skönt!
Har suttit med vetenskapliga artiklar idag och måste erkänna att det inte alls är lika tråkigt som när jag började. Antar att det är för att man kommit in i tänket och vant sig vid det akademiska språket.

På lördag bär det av till Vetlanda och ett snabbesök hos pappsen innan vi ska göra en intervju på soc på måndag. Efter den intervjun bär det av direkt till Göteborg för intervju nr 2. Vi har ev en till på onsdan så det blir så att jag stannar hela veckan och över påsk. Nice!



Min underbara Papps som jag saknat så mycket och som jag äntligen får träffa på lördag!

Datorlös...

Publicerad 2011-04-12 16:59:07 i Allmänt,

Har vart utan dator ett tag nu sen min gamla gav upp... Lämnade in den här i Kalmar och fick reda på att det va fläkten som hade gett upp. Det skulle ta 1-2 veckor att laga och jag orkade inte vänta så länge så jag införskaffade mig helt enkelt en ny!
Ja, jag vet att det kanske är lite onödigt att ha två men det blev en liten och billig mini-pc som kan vara praktisk att ha nu när jag kommer flänga en del mellan mig och Jessica. 
Usch, uppsatsen vill jag helst inte prata om nu så jag låter bli och visar en bild på min fina nya lilla dator istllet! =)






Fina lilla dator!

hmmm...

Publicerad 2011-04-07 11:20:41 i Allmänt,

Har inte så mycket att säga förutom att jag ska på intervju idag och sen direkt in till stan och ta tåget till Kalmar. Nu är det hardcore-plugg som gäller för hela slanten. Nu ska vi fixa den här c-uppsatsen! =)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och starta dagen ordentligt. Kanske borde packa också... Hmmm....

Snyft!

Publicerad 2011-04-05 11:57:08 i Allmänt,

Min älskade dator sjunger på sista versen.... Fan asså! =( Den har börjat stänga av sig i tid och otid och ibland går det inte ens att sätta igång den igen... Har ringt till Mediamarkt där jag köpte den och ska lämna in den på torsdag när jag kommer tillbaka till Kalmar. Klarar mig ju inte utan en dator såhär mitt upp i uppsatsskrivandet! :S Det blir himla kämpigt! Men jag har en bak up iaf. =)
Idag kommer mormor och morfar hit och ska hjälpa oss sätta upp lite saker på väggarna och sen ska vi åka till Ikea och sen Hornbach eller nåt och köpa en dörr till sovrummet. Ska bli nice att få det lite mer hemtrevligt här hemma. =)
Mormor ska ha med sina stickor med som jag ska låna så nu ska jag äntligen lära mig att sticka igen! Det är över tio år sen jag gjorde det sist och jag behöver verkligen något att göra med händerna, jag blir så himla rastlös när jag typ kollar på tv eller så. Ska bli skitkul iaf. =)
Måste ju passa på att skryta om min underbara pojkvän som gjorde jättebra ifrån sig på högskoleprovet! =) Eller a, han har ju inte fått resultatet än men enligt facit så borde han ligga mellan 1,7 och 1,9. Är SÅÅ stolt över honom! =)
nej, nu ska jag fixa lite lunch och sen ska jag göra mig iordning innan mm och mf kommer. =)
Uppdatering: Fick precis en sommarjobbsintervju! Weeee! Så jävla nice!

Söndagsmiddag

Publicerad 2011-04-03 12:59:07 i Allmänt,

Hade en helt underbar heldag med världens finaste mamma igår. =D Vi började med shopping, jag fick två jättefina klänningar som jag bara älskar och hon hittade ett par skitsnygga sandaler med kilklack och en jeansjacka. Efter lunch och mer strosande på stan och vinpaus begav vi oss mot Bergakungen och hämtade ut våra biljetter vi bokat. King's speech blev det och vi hann med ytterligare ett par glas vin innan filmen började. Götteligött!
Filmen va sjukt bra! Blev nästan lite sur att jag inte sett den tidigare!
När filmen va slut gick vi upp till restaurangen och som tur va fanns det ett bord för två. =) Vi åt jättegod grillad kalkon med stekt potatis. Mums mums!
Avslutade kvällen med en mojito! MUMS! Ett perfekt avslut på en perfekt dag!
Nu pysslar jag lite här hemma innan det är dags att gå till affären och inhandla maten till ikväll. Min bästa Linda ska komma hit och jag ska bjuda henne på middag. Har inte bestämt vad det blir än. Får spana lite på det. =)
Ikväll kommer Per hem också, det har vart tomt i sängen. =(

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela