Ciccililia

Tankar...

Publicerad 2012-06-25 21:16:42 i Allmänt,

Det är mycket tankar i mitt huvud nu, både roliga och sorgliga...
Men mest av allt är det faktiskt roliga. Har så mycket att vara tacksam och glad över!
 
Älskar verkligen mitt jobb, även om det kan vara stressigt ibland. Ska snart flytta till en alldeles egen lägenhet i precis det området jag vill bo och det börjar ordna upp sig med allt som hör livet till. =)
 
Nu är det egentligen bara det fina vädret som saknas sedan är mitt liv på topp!
 
 
Det är inte meningen att detta ska vara ett sånt där skrytinlägg om hur perfekt mitt liv är! Ni som känner mig vet ju hur det har varit och är fortfarande. Men det känns ändå som att jag på väg åt rätt håll igen, på väg upp. Det är en härlig känsla.
 
 
Trots sorgliga saker som hänt de närmsta dagarna som gör sinnet dunkelt så finns det lite ljusglimtar! Jag har gått och blivit plastmoster! =D Det är inte illa pinkat!
Ylva är den tredje personen jag känner som klämt ut en unge nu i juni och bebisarna kommer inte sluta komma! Det är babyboom i min bekantskapskrets! Haha! Mysigt för mig som får klämma och gosa för att sen lämna tillbaka när det blir besvärligt! ;P
 
Ja, det va väl den bästa uppdatering jag har att komma med... För snabbare och mer regelbunden uppdatering rekommenderar jag att följa mig på Twitter, heter samma som bloggen! ;)

Sömntuta!

Publicerad 2012-06-21 06:02:49 i Allmänt,

Var så sjukt trött igår så jag gick och la mig vid åtta! När pappa ringde vid niotiden sov jag som en stock! Kommer knappt ihåg va vi pratade om! Va tvungen att kontrollera telefonen för att se om han verkligen ringt eller om jag drömt! Haha!
När jag vaknade vid halv fem hade jag fått mer än åtta timmars sömn, vilket är ovanligt nu för tiden! Men jag är fortfarande sjukt trött!

Helgen lär ju inte heller bjuda på så mycket sömn.
Jag startar helgen idag med MTV World stage på Götaplatsen tillsammans med Carro, sen är det ju midsommar!
På söndag åker min lillasyster till Nice så jag ska väl försöka klämma in lite tid med henne också... Det är nog inte det lättaste!

Det har gått fort men nu är det helt klart, jag flyttar till Lunden den 1/8!!! Så jävla nice! Förstahandskontrakt på en jättefin etta på 47 kvm, så sjukt glad! :)
Nu hoppas jag bara på att nån kan ta över mitt andrahandskontrakt i Frölunda men det ska nog inte vara nåt problem.


Nej, nu är det dags att gå på tåget. Avslutar med en bild på världens finaste Aliya som jag träffade i söndags. :)

Räkor!

Publicerad 2012-06-16 20:50:59 i Allmänt,

Det va ett tag sen jag skrev nu. Ni som får allt för mycket abstinens kan följa mig på twitter, är lite bättre på att uppdatera där. :)

Denna helgen har vart super så här långt! Igår hade vi grillmys med jobbet och idag har jag hängt med pappa och Emma hela dagen!

Vi avslutar kvällen så här, MUMS!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela