Ciccililia

Trött! Som vanligt...

Publicerad 2008-01-30 23:41:13 i Allmänt,

Men nu har jag bara sex dagar kvar tills jag e ledig... Åh... Det är verkligen en evighet! Suck!

Ja, jag vet att jag klagar hela tiden men jag har faktiskt inte så mycket annat att göra...

Har ju min söta kulla och och Per om håller mitt humör uppe men det är ju tyvärr bara en kort stund på dygnet...

Chefen sa att jag kunde få vara ledig när jag ville och att han skulle fixa det om jag stannade till nio istället för sju imon men jag sa att det inte behövdes. Det kändes så meningslöst att förlora en hel arbetsdag bara för att stanna kvar två timmar... Okey att jag jobbat extra massa timmar och säker inte hade förlorat nåt igentligen så är jag aldeles för snål för att va ledig!
När jag tänker efter så kanske jag inte har rätt att klaga men jag tänker faktiskt göra det ändå!


Hardcore Superstar på Liseberg den 1 mars... Foxy, det är du och jag! Haha! Lätt! Vi får hoppas att Pär inte är där bara!!! ;) Haha!

Det känns kul att ha lite saker att se fram emot. Den 8 feb ska vi fira Eric, helgen efter det den 15:e ska vi ner till Pappsen och hälsa på, den 23:e har Maria inflyttningsfest och den 1 mars Hardcore Superstar!
Nice! Känns bra att ha någat att skriva i min nya kalender som jag införskaffade mig tidigare i veckan! =)

Nu när jag tänker på det så saknar jag verkligen min lilla pappa... Asså, jag är ju van att inte ha honom här i Göteborg men ändå.... Avståndet blir så mycke längre när man inte har körkort och bil... Men som sagt, om två veckor är jag nere hos honom igen! =D


Nä, nu ska jag fortsätta kolla på CSI och sen måste jag lägga mig!


Puss till alla älsklingar!

Glad! =)

Publicerad 2008-01-28 22:11:17 i Allmänt,

Pratade med min lilla pappa nu och vi bestämde att vi skulle åka ner till dem i småland den 15 februari. jag har inte vart där sen dom gifte sig i september så det ska bli riktigt kul.
Det är så skönt att komma ner dit och bara ta det lugnt. Kan behöva det nu, känns som jag jobbat aldeles för mycke nu asså...

Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna och gå å lägga mig!

Pusspuss!

Bakis och riktigt nöjd!

Publicerad 2008-01-27 22:49:35 i Allmänt,

Ja va verkligen sugen på att bara supa skallen av mig utan att bry mig om hur jag skulle må dagen efter och det va precis det jag fick göra igår!
Och kul som fan va det också!
Kvällen började lugnt med att jag, Zara, Magnus och Eric satt hemma hos mig och drack och snackade lite. Efter det körde magnus in oss till stan. Vi hamnade ju självklart på Danicin Dingo och mötte upp Ida och Tomine och senare Ramtin.
Oj va mycke dricka det blev! Och dans! Och skratt! Detta va verkligen det jag behövde!

Och tack igen till min underbara Per som står ut med mig när jag kommer hem till honom helt dyngrak och väcker honom mitt i natten! Du är den bästa! =)

Eric, den åttonde är det favorit i repris som gäller!

Haha!
Bilder från kvällen finns på Facebook!

Puss!

Jag kom på det!

Publicerad 2008-01-24 12:29:57 i Allmänt,

Jag kom på det jag skulle skrivit igår!

Mickis du ska absolut inte skriva mer rumsrent! Det är ju det som är själva grejen med din blogg och det som gör att den är så underbar att läsa!
Råheten, ärligheten och det lilla sårbara!!!
Det är ju därför man älskar dig! ;)

Puss!

LEDIG!!!!

Publicerad 2008-01-24 12:17:21 i Allmänt,

Så jävla nice! Inte för att jag fick sova ut eller så som jag planerat! Vaknade med ett ryck klockan sju och kunde inte somna om riktigt utan låg och halvsov fram till tio när jag va så kissenödig att jag va tvungen att gå upp!

Är det nån annan än jag som ignorerar att man e kissenödig bara för att man gett sig fan på att man ska sova länge?! Hmm... Ja, jag står för det iaf!!!

Skitsamma! Det är asgött att va ledig iaf! Är fullbokad idag! Ska träffa Roni klockan tre sen ska jag försöka klämma in en date med Johan innan jag träffar Per som slutar fem. Phu! Det är så mycket man vill hinna med när man är ledig och dagen är alltid alldeles för kort!

Känner verkligen för att gå ut på lördag men just nu har jag inte fått svar från någon, eller jo dom som sagt att dom inte kan...
Tänk om det inte blir nåt?! =( Buhu! Vill ju festa och ha så kul som "jag hade förr i tiden"! Ja, alltså innan jag blev sjuk för typ en och en halv månad sen!
Hoppas på att töserna kommer iaf, med dom kan man aldrig ha tråkigt! =) Ja, fast josse kommer vara saknad för hon ska ju åka bort. =(


Nä, nu ska jag gå och städa toaletten och badrummet! Man ser fan mer hår på golvet än man ser mattan! Och dom som gått på våran toa vet ju att den inte är så stor och att mattan inte är så liten!!! ;)
Två tjejer med långt hår, hmm fattar inte!!!! Haha!


Pusspuss!
Och en Bamsepuss till min darling Jennie som kom hem till Göteborg idag! Har saknat dig gumman! =)

Äntligen ska jag få vara ledig!

Publicerad 2008-01-23 23:57:16 i Allmänt,

Det är på tiden att jag ska vara det asså! Har inte vart ledig på en vecka! Jobbet börjar suga musten ur mig asså!
Denna veckan har vart tung... Det har varit mycket att göra och mycket intriger på det stället nu asså....
Det tar på krafterna med allt skitsnack!
Men jag har börjat nedräkningen nu, det är bara ett halvår kvar sen SKA jag bort därifrån.
På ett eller annat sätt, även om jag kommer in här i göteborg tänker jag bara jobba på sommaren och kommer jag in i Kalmar eller någon annanstans så kan man ju säkert hitta nåt jobb där...

Nu till helgen vill jag verkligen bara festa! Hoppas att folk är på bara! Emelie ska ju till sthlm och johan ska kanske jobba och Linda skulle också jobba.
Va tog alla mina trogna vapendragare vägen?! Haha!

Fick en chock idag när jag läste tidningen och såg att Heath Ledger hade dött! Helt sjukt! Fan vad jag älskade honom när jag var mindre och 10 orsaker att hata dig kom ut! han va ju bara SÅ snygg! skrev hans namn över hela min del av våningsängen ute hos mormor och morfar samma sommar! Haha!
Fattar inte varför alla bra personer måste gå å dö!

På tal om bra personer, är det någon mer än jag som bara älskar Kitty Jurbring?! Hon är ju bara en av dom coolaste människorna på denna planeten! Om jag skulle få väljan en person som jag fick följa efter en hel dag utan att personen märkte det så skulle det vara hon!
Ok, jag vet att det låter lite creepy men jag tycker ho verkar ha ett så roligt liv och det hade avrt kul att se om det verkligen var så intressant!
Men jag antar att jag får nöja mig med hennes kolumn i .SE.


Nä, det va nåt mer jag skulle hinna klämma in här innan jag slutar men jag kan fan inte komma på det!
Jaja, det kommer väl fram förr eller senare! antagligen senare men ja....


Puss till alla underbara älsklingar därute och en bamsepuss till min söta lilla kulla som gjorde varmamackor till mig när jag kom hem från jobbet och var på dåligt humör! =)

Jag vill INTE!!!!

Publicerad 2008-01-22 11:02:33 i Allmänt,

Jag sa att jag kunde hoppa in och jobba extra idag men fan va jag ångrar mig nu! Det hade verkligen vart skönt att vara ledig. Det har vart mycket jobb nu den senaste tiden....

Brukar inte ångra saker jag har gjort men nu har det gått för långt och jag önskar faktiskt att jag kunde göra det ogjort... Det är igentligen ingen katastrof, det är mest av själviska skäl antar jag men jag kan inte sluta störa mig på allt som hänt även om det inte är stora saker....

Nä, nu ska jag sluta skriva massa kryptiska saker... Kändes bara skönt att få ut det....

Nu ringde min chef och sa att jag skulle jobba så det va den ledigheten det...

Suck!

Jaja! Dags att hoppa in i duschen nu då...

Nån behöver ligga!

Publicerad 2008-01-21 23:07:03 i Allmänt,

Och det är inte jag! Eller jo, det är ju trevligt men jag har ju regelbundet sex! Den jag tänker på är min lilla sambo Emelie!
Hon sitter här bredvid och klagar!
Haha! Hon och MIckis får bilda klubb! Jag har allt sett lite humörförändringar här hemma!
Nån som vill ligga? Det är bara att höra av sig! ;p
Gärna killar med uniformsyrke! 


Usch, jag är så sjukt trött! Har jobbat mellan 7-19 idag! Tar på krafterna men det blir jäkla bra klirr i kassan!

Det va väl allt jag hade att säga tror jag....


Just det.... Det är väldigt mycke skvaller just nu... Hmmm....


Och Per, om du läser detta så kanske jag inte ska jobba idag (tisdag) så du kan väl ringa mig så fort som möjlig?!
Det är hemligt!!! *blink*blink* Haha!

Pösselöss!

Jag tar tillbaka ALLT!

Publicerad 2008-01-19 22:59:41 i Allmänt,

Jag skrev i mitt senaste inlägg att jag trivdes bra med mitt jobb och allt annat! Men jag tar tillbaka det nu! Denna dagaen har varit hemsk! Sjukt hemsk!
Det började med att jag vaknade klockan tre i natt av att jag trodde att mitt sovrumsfönster skulle blåsa in! Efter det kunde jag inte somna om ordentligt utan låg och vred mig ända till halv sex när det va dags att gå upp.
Därefter fungerade allt bra, jag kom i tid till jobbet och allt flöt på ända fram till tio i nio när Wendela skulle börja och hon är inte där! Eftersom vi är så få på helgerna är det viktigt att allt flyter på bra och det blir väldigt stressigt om det skiter sig som det gjorde nu.
Men hon kom tillslut och allt var lugnt för ett tag. Men självklart är det ju alltid nåt annat som händer och idag va inget undantag! Hela dagen har vart kaotisk, stressig och irriterande.
Vissa kunder är bara helt otroliga!
Efter fem är vi bara två kvar i butiken, en som sitter i kassan och en som är på golvet och fyller på frukt mm och är kassahjälp ifall kön skulle bli för lång.
Jag va på väg ner till kassan när jag blev stoppad av en kund som jag var tvungen att hjälpa, det tog kanske två-tre minuter. Det första en kund säger till mig när jag kommer ner till kassan är att hon tycker det är så tråkigt att hon alltid ska behöva klaga på att det tar så lång tid innan det öppnas en ny kassa i våran butik.
Jag förklarade för henne att vi bara är två personer i butiken efter fem och att det kan ta ett tag om man hjälper kunder med mera. Men hon ville inte lyssna på det örat och fortsatte tjata om hur tråkigt det var att behöva klaga!
MEN HÅLL KÄFTEN DÅ!!!
Jag önskar att jag hade vart så modig att jag sa så men det gjorde jag inte utan bara satt där tänkte hemska tankar om henne!
Kunder som henne hade jag hela jävla dagen.

Folk skulle bara veta vad alla som jobbar i butik tycker om sina kunder! det är inte ofta vi säger snälla saker om kunder som sticker ut!

Jag och en arbetskamrat pratade om att skriva en bok: Vett och ettikett i matbutiken!
Jag tror verkligen att det hade blivit en storsäljare iaf bland dom som jobbar i butik!
Titeln på första kapitlet:

KUNDEN HAR NÄSTAN ALLTID FEL!


Det är sant, det är inte ofta som kunden har rätt. Det gäller att läsa ALLT på skylten. Det är få som fattar det...


Nä, nu ska jag sluta klaga på mitt jobb, jag tjänar ju pengar iaf.



Och Per, du läser min blogg aldeles för lite! Bryr du dig inte eller?! ;)
Saknar dig och längtar till imon. =)

Massa pussar till dig och alla mina andra älsklingar! =)

Jag vet inte riktigt vad det är med mig!

Publicerad 2008-01-18 21:15:12 i Allmänt,

Men jag har vart så himla glad och så den senaste tiden. Inte för att det är nåt fel med att vara glad eller att jag aldrig är glad, det är bara det att jag är glad på jobbet och tycker t o m att det är kul att jobba!
"Oj! Va glad du är idag då!" och liknande komentarer är inte ovanliga nu för tiden!
Har ju sagt tidigare att det känns väldigt bra i mitt liv nu: Jag har världens goaste pojkvän, jag trivs hyffsat på jobbet, jag vet vad jag vill plugga och kommer förhoppningsvis att plugga till hösten.
Jag är lycklig helt enkelt skulle man nog kunna säga!

Sitter och kollar Let´s dance med Emelie nu... Saknar Agneta Sjödin fast Jessica Almenäs är ju också bra men agneta är ju ändå orginalet liksom....

Imon är det jobb som gäller hela dagen, 8-20 och söndag 8.30- 15.30 efter det bär det av hem till Zara som har examination idag och som ska ha öppet hus på söndag.
Åh, jag är så stolt över henne! Hon är färdigutbildad och har fått jobb. Hon är ju vuxen nu!
Måste ju erkänna att jag är lite avundsjuk faktiskt, eller lite... Ganska mycke avundsjuk faktiskt. Jag har ju inte ens börjat plugga liksom!

Jaja, nu ska jag engagera mig lite i Let´s Dance och sen ska jag gå och nana, det är ju jobb imon ju....


puss!


(och Foxy, börja blogga igen! Jag behöver mer regelbundna uppdateringar!)

Vad?!

Publicerad 2008-01-17 12:44:55 i Allmänt,

Har suttit i telefon med CSN den senaste halvtimmen för att få någon rätsida på brevet dom skickade hem till mig tidigare i veckan där det stod att dom beslutat att jag skulle få ytterligare 1610 kronor i studiebidrag eftersom skolan meddelat att jag studerat 400 poäng mellan augusti och december vilket jag INTE har! Jag hoppade ju av en kurs...
Fattade verkligen noll av vad han förklarade för mig och han pratade på om utbetalningstider och annat och tillslut kom han fram till att jag skulle betala tillbaka 1200 kronor, alltså mindre än vad dom betalade ut!
Ok, jag tjänar ju på det men jag undrarde ju ändå varför och fick en kompliserad förklaring till svar och efter att han förklarat det två- tre gånger till för mig bestämde jag mig för att säga att jag förstod vad han menade och helt enkelt lita på att går rätt till!
Tror att han fattade att jag inte hängde med så han sa väldigt tydligt att det var viktigt att jag läste igenom beslutet som han skulle skicka hem och att jag skulle ringa honom om jag inte var helt säker på vad som stod i det och sådär. Men det löser sig säkert. Haha!

Rensade i våran fina skräphörna i morse.
Resultatet:
Två fulla sopsäckar med pantflaskor, en stor plastpåse med burkar (mest öl), två papperspåsar med tidningar och reklam och en säck med blandat skräp.
anske skulle börja slänga skräpet oftare än en gång i halvåret? Hmm....


Usch, jag ska tvätta sen... Har inte gjort dte på en månad så det behövs kan jag ju säga... Är tvungen att ha dom där trosorna som ligger längst ner i lådan som man bara har i nödfall. Precis som detta! Haha!
Det är bara det att det är så jävla tråkigt att tvätta... Suck! 

Nä, nu e det dags att ta tag i saker asså...

Puss!

Ny vecka! =)

Publicerad 2008-01-14 20:52:38 i Allmänt,

Det känns bra, ännu en vecka närmre sommaren! =) Det är det jag ser fram emot nu när julen är slut och så. Det ska bli så skönt att sitta på balkongen och sola och cykla ut till havet och bada! Jag längtar verkligen! Det är så tröttsamt med regn och kallt väder...

Det har varit och kommer bli en lång vecka. Jobbade extra igår, 8.30-20.15, och började 7 i morse, va lite mör om man säger så. Men det va ju en söndag och det kan man ju bara inte säga nej till, det är ju 100% hela dan.
Är ledig både tisdag och torsdag denna veckan men jobbar helgen så veckan kommer som sagt bli lång.
Men det känns faktiskt skönt att vara tillbaka på jobbet, nu har jag något som pushar mig och får mig att vilja börja plugga mer än nånsin!

På tal om plugg, Zara har examination på fredag. Jag är så stolt och glad för hennes skull! Jobb har hon lyckats få också! Hon e så duktig. =) Grattis gumman!!!

Usch, det känns lite jobbigt att hon är klar och jag har inte ens börjat än. Men det är ju på gång iaf och det känns ju lite bättre när jag tänker på det.

Imon ska jag träffa Linda och ha lite tjejkväll eller vad man ska kalla det. Det ska bli kul att prata av sig lite. Man behöver verkligen ventilera sig ibland. Hoppas bara att Björn inte ringer och frågar om jag kan jobba, sa nämligen att jag kunde jobba om han inte fick tag i någon annan. Fast Linda vet ju hur det är så hon fattar.


Nä, nu ska jag gå och gräva efter något gott i skafferiet, har vart så sjukt godissugen hela dagen!

Puss till alla älsklingar! =)

Jobb, jobb och jobb...

Publicerad 2008-01-10 20:15:21 i Allmänt,

Har bara jobbat i en vecka och är helt slut! Men det ger väl sig snart... Hoppas jag! Men det är ju bara ett halvår. Sen är det ju plugg som gäller, förhoppningsvis. Antingen här eller i Kalmar.

Var hos mamsen förut och käkade och fick presenter! =) Hon har vart i USA och shoppat loss! Fick converseskor, shorts, trosor och mascara. Asnice!

Asså, vill inte vara negativ eller så men fan vilket jävla skitväder det är här nu! Saknar verkligen snön som fanns för en vecka sen. Det va så fint!

Så här fint va det på min balkong när det va snö!


Denna veckan har verkligen gått jättefort. Antar att det blir så när man jobbar och inte gör så mycke annat....
Ska träffa Per imon. =) Vi har inte träffats sen i lördas! =(
Det är så skönt att det snart är helg, bara ta det lugnt och inte behöva tänka på nåt.


Nä, nu måste jag fortsätta kolla skolor och så. =)


Pusspuss!

Tjejkväll! =)

Publicerad 2008-01-06 12:51:09 i Allmänt,

Ja, efter att ha förbrukat hela mitt förråd av näsdukar, nästan en hel toarulle, en försvarlig mängd värktabletter och till slut lite nässpray va jag tillräckligt bra för att bege mig ut i världen igen. Första stoppet: Tjejkväll hos Carro!
För första gången sen i somras va vi samlade allihop på en gång.
Vin och mina underbara tjejer brukar sluta med massa sexsnack och mycket skratt och det va precis så det blev denna gången också!
Åh, va jag har saknat det!
Skulle ju inte ha druckit nåt vin eftersom jag vart sjuk men visst blev det några glas ändå och ett eller två glas bailys. haha! Så blir det ju alltid!!!

Måste bara säga att det är Emil på Tv, det är sån nostalgitrip! Så härligt att se! Åh, nu kom Idas sommarvisa!


Det har snöat nästan non-stop i nästan två dagar nu, det är så underbart! Hoppas bara att det ligger ett tag men man ska nog inte hoppas på för mycke, detta är ju Göteborg trots allt!
Kollade på termometern förut och det va plusgrader... =(
Men förhoppningsvis kanske det kommer mer!


Det är verkligen tomt här hemma utan Emelie. Saknar verkligen min lilla kulla!

Men nu är det inte långt kvar tills hon kommer hem! =)



Puss till alla mina älsklingar och en bamsepuss till var och en av mina darlings som gjorde gårdagen så lyckad! =)

Trött, sjuk och lycklig!

Publicerad 2008-01-02 22:07:11 i Allmänt,

Nottigham va trevligt men utmattande! Vi bodde i det farligaste området typ fast det va ganska nära stan. 20 minuters promenad bara.Så vi gick fram och tillbaka till och från stan nästan varje dag. Och när man väl va i stan gick man ännu mer! Det va med andra ord en hel del promenerande!
Vi var i Sherwoodskogen och kollade på träd och inne och shoppade i stan. Hittade inte så mycke trots att det va rea, det är ju rätt dyrt där. Det blev två t-shirtar, ett nattlinne, ett par pyjamasshorts, trosor och Världens skönaste strumpor! Jag, Emma och Linn blev helt lyriska!

Nyår va verkligen lyckat! Alla hade ansträngt sig och va utklädda och jättefina!
Hade jättekul!
Bilder från både England och Nyår finns på Facebook. =)

Just nu sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv! har åkt på världens förkylning igen och sitter här med feber. Snyft!

Saknar min lilla Roomie som e i Usa, det är verkligen tomt här hemma! =(


Ja, det va väl allt tror jag!

Pusspuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela