Ciccililia

Hemlängtan...

Publicerad 2010-08-30 01:01:03 i Allmänt,

Har med nöd och näppe överlevt den första av två nollningsveckor! Blev sjuk i torsdags och är fortfarande inte frisk. Det har typ bara blivit värre och värre... =(
Nu har vi dock två vilodagar så jag hoppas på att vara på benen igen på tisdag. Inte för att jag kommer vara pigg men förhoppningsvis piggare iaf! =)


Har spenderat dagen i sängen med undantag för några timmat då jag låg i soffan i köket och kollade film med de flesta i Tullengänget.
Iaf, har detta gjort att jag tänkt en hel del på Gbg och Per och brudarna. Fick dessutom ett väldigt roligt sms som gjorde att jag ville åka hem ännu mer!!!

Men jag försöker intala mig att det inte är lång tid kvar och att det kommer gå fort. Det funkar de dagar jag har mycket att göra och tänka på men såna här dagar kan jag bara tänka på att jag måste bo fyra timmar ifrån de personer jag älskar mest i världen i hela ETT OCH ETT HALVT ÅR till!!!

Jaja, nog gnällt... Det känns som det är det enda jag har gjort idag!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är jag en dag närmare flytten tillbaka till Götet och förhoppningsvis en dag närmare en helt frisk Cicci!

Att packa eller INTE packa!

Publicerad 2010-08-19 08:14:37 i Allmänt,

Jag har skjutit upp det hela veckan och jag kommer nog att vänta en stund till kan jag säga... =( Att packa känns så slutgiltligt på nåt sätt. Även om jag längtar efter att komma tillbaka till Kalmar och mina fina vänner där så känner jag mig inte riktigt redo för att lämna Götet än..

Igår fick jag träffa Josse igen! Med hjälp av ödet och en man med en träpåk kom hon hem tidigare från sin resa och vi hann ses innan jag sticker! =) Ida var också med på ett hörn och vi fikade lite på balkongen och snackade skit som vanligt! Allt kändes som vanligt! Så jäkla skönt!

Det är så typiskt att jag ska åka nu när Josse är tillbaka, för att stanna dessutom! Detta är första gången på jag vet inte hur många år som alla vi tjejer är i Gbg samtidigt, och bor i samma stadsdel dessutom! Så sabbar jag det genom att åka tillbaka till Kalmar!


Efter dejten med girlsen cyklade jag in till stan och mötte upp Per och vi köpte ÄNTLIGEN soffan vi spanat på hela sommaren! Tyvärr kommer den inte förrän i slutet av september så jag kommer inte få provsitta den hemma förrän jag kommer hem igen och det vet jag inte när det blir just nu...


Dagen avslutades med mat och vinmys med Per.



Idag ska jag hem till Linda och bästa Emanuel. Ska försöka packa lite innan det och sen ikväll ska vi hem till mamma och käka avskedsmiddag.
Både jag och Emma lämnar stan denna månaden. Emma ska börja plugga i Malmö.


Nä, om man skulle käka lite frukost och sen se om man inte kan få fart på dagen!

Absolut sista!

Publicerad 2010-08-17 10:53:21 i Allmänt,

Mellan 16 och 21 idag arbetar jag det sista arbetspasset för denna sommaren. Fan va skönt det ska bli! =)
Sen är jag ledig i två dagar innan det är dags att bege sig mot Kalmar.

I söndags var jag och Per på Liseberg med Carro, Henke, Zara och Magnus. Underbara Winston va med en liten stund han med.
Det va så jäkla kul! Jag kände mig nästan som tolv år igen! Vi köpte åkband och åkte det mesta! Favoriten var helt klart Uppsvinget, som både framkallar pirr i magen och dödsångest! Snacka om adrenalinkick efteråt!

Nej, nu ska jag sätta igång med dagen, Johan ska kanske komma förbi en stund sen innan jag börjar jobba så jag kanske inte ska sitta i nattlinnet....

Nedräkningen har börjat!!!

Publicerad 2010-08-12 18:56:07 i Allmänt,

Nu är det bara åtta ynka dagar kvar tills jag lämnar mitt hemhem och åker hem till Kalmar... Vet som vanligt inte vad jag ska tycka om den saken... Älskar Gbg och alla nära och kära och vill inte åka härifrån men samtidigt älskar jag Kalmar, plugget och alla underbara vänner jag fått det senaste två åren.
Usch...

Jaja, som sagt så är det bara ett och ett halvt år kvar i K-town och när den tiden passerat kan man verkligen snacka om ångest!
Tanken på att jag antagligen aldrig kommer träffa vissa människor igen känns lite läskigt faktiskt.
Men nu ska jag inte tänka på det, det är ju en halv evighet tills dess! =)


Kan ju upplysa om att jag just nu håller på med tvätten. Jag kan inte fatta att det ALLTID ska finnas något jag kan irritera mig på när jag ska tvätta!
Är det inte någon som glömt ta bort luddet från filtret i torktumlaren (jag är manisk med detta) eller sölat ner hela tvättmaskinen med sköljmedel så har någon helt enkelt glömt (eller lämnat) ALL sin tvätt i torkrummet, torkskåpet och torktumlaren. Det är ju självklart det som har hänt mig idag!

Personen ifråga har dessutom inte bokat någon tvättid (som jag självklart har gjort) och fastän det var ledigt innan så kan jag tycka att man iallafall kan skriva upp att man tvättar så att den som tvättar efter (JAG) ska kunna gå och säga till om man skulle råka glömma sin tvätt eller så!

JA, jag vet att jag låter som en surkärring men jag kan inte låta bli att bli vansinnigt irriterad! Jag vägrar dessutom bli så svensk (feg) att jag börjar skriva arga lappar som jag sedan tapetserar tvättstugan med!


Jag antar att det enda jag kan göra är att ta ett djupt andetag, sluta ögonen en kort stund och tänka på den underbara tvättstugan som kommer vara BARA min i den 250 kvm stora villan jag kommer bo i när jag blir stor!

Mums mums mums!

Publicerad 2010-08-09 19:46:25 i Allmänt,

Idag har vi haft en väldigt produktiv dag. För att vara en semesterdag då! Hehe! Vaknade före Per, såklart, och cyklade till affären och sen gjorde jag scones och lite mysig frukost till min älskling! =)

Efter att vi kollat på en av 80-talsfilmerna i vårat marathon städade vi hela lägenheten och jag stekte pannkakor som per nu gör crepes med.
Mums mums mums!

En helt ok dag med andra ord! =)

Imorgon är det dags för jobb igen... Suck! Men det är inte så länge, ska ju tillbaka till Kalmar om ynka två veckor... Snyft och yes på samma gång!
Saknar Kalmar men vill inte lämna mitt liv i götet...

Men jag e ju tillbaka om typ tio månader igen, det borde gå fort. =)


Nu e det crepestime!

Lycklig, lycklig, lycklig!!!

Publicerad 2010-08-08 00:45:56 i Allmänt,

Tänk va lite semester kan göra!
Har spenderat de senaste dagarna i Hamburgsund i Pers föräldrars hus. Har blivit omhändertagen och fått färska blåbär till frukost varje dag! =) Det är lyx det!

Det blev även en liten tur med båten med mamma och micke. =) En natt på mysiga Ursholmen med lite grillning och ett parti plump och rappakalja! Mysigt värre! =)

Igår var det dags att bege sig tillbaka till storstan för att fira min underbara lillasyster som fyllde hela 23 år! Tårta hemma hos henne och sedan femkamp på Liseberg. Kul, kul!

Träffade även en vän från förr, det förgyllde min kväll ytterligare.
Många minnen och mycket nostalgi kom sköljande över mig som en gigantisk flodvåg och det går inte att göra annat än njuta av det! "Allt va så mycket bättre förr!"
(Shit, va jag kan vara poetisk ibland!)

Dagen idag har jag spenderat med min älskling. Han har bakat bröd och jag har lagat mat. Sen gick han till affären och köpte glass och maränger och vi har mölat i oss marängswiss och chips med dip. "Har man hemma så är det ju lika bra att äta upp det!"

Vi är inne på ett maraton med teen-movies från 80-talet! Underbart! Vissa e ju skitkassa men det finns guldkorn, typ Dirty dancing.

Jag kommer verkligen sakna Göteborg kan inte fatta att det redan är augusti och att jag snart ska tillbaka till Kalmar...
Men nu har jag bara ett och ett halvt år kvar och det är ju inte mycket alls. =)


Nej nu ska jag nog allt ta och krypa till kojs... Kanske. Save private Ryan går på fyran.



Avslutar med en grym låt av Malcom McLaren:

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela