Ciccililia

Söndag! =)

Publicerad 2009-11-29 21:59:31 i Allmänt,

Vid den här tiden imon är jag i Gbg! Wee!
Sjukt nice! Jag har verkligen världens bästa pojkvän!


Om gårdagen var sjukt seg så var det lite mer fart på söndan, inte så jättemycket men tillräckligt med tanke på att jag klev upp ur sängen och inte bara gick till toan och tillbaka!
Jag har tvättat och storstädat. Nu är det jättefint i mitt rum.

Imon har jag skola mellan 11-13 sen ska jag hem och packa innan tåget mot Gbg rullar vid 15.53.


Jag hoppas på att kunna vara så produktiv på morgonen som möjligt så jag kan vara ledig på eftermiddan så vill ni ha en dejt är det bara att höra av sig! Jag är helt socialtutsvulten när det kommer till mina Göteborgskontakter! <3



Puss!

Happy happy happy!

Publicerad 2009-11-28 22:13:30 i Allmänt,

Jaaaaa!
Jag är jätteglad!
Min underbara babe erbjöd sig att betala min tågbiljett om jag kom till gbg och skrev min hemtenta där! Det är ju ett erbjudande som man absolut inte kan säga nej till! Wee!
Har ju saknat honom och Göteborg så mycket och att stanna i en hel vecka känns mer än underbart! =)

Nu gäller det bara att jag tar tag i tentan och ser till att få den gjord så fort som möjligt så jag kan spendera mer tid med nära och kära. MEN jag vet ju hur jag är så jag får nog lägga på ett kol om jag nu ska klara detta. =S




Saknade Avenyn...

Lördag!

Publicerad 2009-11-28 15:38:13 i Allmänt,

Idag sov jag tills jag vaknade av mig själv, det är alltid lika trevligt! =)
Sen läste jag en stund innan jag gick upp och fixade frukost. När jag käkat gick jag tillbaka till sängen och fortsatte läsa.

Nu är klockan halv fyra och jag kom precis ur duschen. Tog en riktigt lång och varm dusch, det har jag inte heller gjort på väldigt länge...
Planen för dagen är att göra så lite som möjligt och bara njuta av det!
Det kan man ju säga att jag har gjort så här långt. =)

Detta känns som ett väldigt obetydligt inlägg så jag kan ju passa på att nämna att jag va på Jul på slottet igår med Maria och några av hennes kompisar.
Det var trevligt men inte alls lika mysigt och fint som Jul på Liseberg! Det fick mig bara att längta hem ännu mer och eftersom jag slutar så sent hinner jag inte att gå på Liseberg detta året och det gjorde mig bara ännu dystrare... Suck!

Är det nån gång jag verkligen saknar älskade Götet så är det under jul!

Men jag får väl hoppas på att vi kan sluta tidigt nästa år.


Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting och bara njuta av dagen!


Puuuuss!

Lite smådeppig faktiskt...

Publicerad 2009-11-27 00:40:41 i Allmänt,

Det va inte så lätt som jag trodde att fixa en praktikplats i Gbg... Har tappat räkningen på hur många nej jag har fått nu men jag vet att det är tillräckligt många för att ta kol på en liten del av hoppet... =(
Jag har ju dessutom fått ett "kanske men troligtvis nej" med och det gjorde juinte saken bättre... 

Men som tur va har jag Per som stöttar mig och spammar mig på msn med massa olika behandlingshem... Jag kanske ska börja kolla på annat? Men det är ju på behandling jag vill vara och framför allt ungdom eller familj. 
Jag får helt enkelt hålla tummarna för att det löser sig. 


En rolig sak är iaf att jag hämtade ut ringen igår så nu är jag förlovad "på riktigt"! =D 
Känns jävligt nice faktiskt!  
Det är konstigt va fort jag vande mig vid att ha ringen på mig, tänkte inte på det på hela kvällen förrän jag skulle tvätta bort sminket och rev upp hela min kind! Ja kanske inte riktigt men det gjorde faktiskt lite ont...
Jag får helt enkelt vara lite försiktig och göra som alla andra som är förlovade eller gifta antagligen gör: använda fingertopparna!
Det måste ju vara så dom jobbar! Eller så har dom en mycket slätare ring som inte har så vassa kanter! Ja, jag vet inte!

Fick leveransrapport från Lycknis idag och blev inte direkt glad. Fyra av de tio böckerna jag beställt har blivit skickade, varav EN är en bok jag faktiskt behöver till denna kursen men tyvärr inte huvudboken! GAH!
Jag blir galen! Läser alla utvärdering i socialt arbete nu eller?!
Men jag har ju ett tag kvar på mig, tentan ska ju inte va inne förrän den 7e december... 10 dagar för att vara exakt! Jag kommer inte börja få panik förrän på måndag! Hoppas jag! =S



Nej nu blir det sömn! =)

                                                
SAKNAS!
Men snart är det Jul och då ska vi vara fulla hela tiden tills vi inte kan umgås utan att va fulla! Du e knäppast och bästast på samma gång! <3
 

Längtar hemhem...

Publicerad 2009-11-23 23:54:07 i Allmänt,

Ja, nu har jag bokat biljett hem till Göteborg. Klockan 17.53 den 21 december rullar jag mot "jullov", familj och framförallt Per.
Vi brukar ju typ ses en gång i månaden men det känns mycket värre nu...
Vi förlovade oss och det var jättefint och vi hade det hur bra som helst i Köpenhamn, sen åkte vi åt varsitt håll och så POFF så va alla rosa moln som bortblåsta och verkligheten gav mig en ordentlig smäll i ansiktet... Suck!

En förlovning är ju trots allt ett steg framåt i förhållandet men vi står fortfarande kvar på samma ställe typ och kommer antagligen göra det i två år till... Känns trist. Men den som väntar på något gott som man brukar säga. =) Huvudsaken är väl att man är lycklig och det är jag verkligen! =)

Saknar mamma med, och mormor och morfar... Usch, det är inte bra att börja tänka för mycket... Men det är ju så i vissa perioder när man flyttat till en helt annan stad. Det är tur att jag har pappafamiljen hyffsat nära iaf.

Sömn, va det ja... Ska läsa lite så jag får annat att tänka på innan Per ringer så jag inte är allt för blödig! ;)


 Världens snyggaste, mest saknade mamma...

 



Sköna söndag!

Publicerad 2009-11-22 23:39:09 i Allmänt,

Söndagen har varit riktigt bra måste jag säga. =)

Pappa kom hit vid elva och vi gick ner till Kvarnholmen och gick på Café och efter det tog vi en promenad runt Kalmarsundsparken och södra området. Riktit mysigt. =)
När jag kom hem kollade jag några avsnitt av True Blood innan jag satte igång med att städa korridoren. När det var gjort kunde jag inte hålla mig utan kollade klart på alla resterande avsnitt av säsong 2.

Asså, jag är heeeelt fast! Jag älskar den serien! Det känns lite tungt att behöva vänta tills i sommar då tredje säsongen släpps men det är väl bara att hålla ut antar jag... =)

Imon väntar plugg med grupp 3 på bibblan, usch, jag vill bara att denna kursen ska ta slut så man kan gå vidare till en som faktiskt känns lite kul...
Dessutom betyder nästa kurs att det inte är så långt till jul och det är det bästa!
Jag saknar Gbg massor nu och jag har inte råd eller tid att åka dit innan vi slutar så det känns lite trist att behöva vänta så länge...

Förutom Per så saknar jag mina tjejer så otroligt mycke... Det va sjukt längesen vi satt alla fem och drack vin, pratade och skrattade som bara vi kan. Och beställer resor till grekland efter X antal glas för mycket!!! ;P
Jag hoppas på att vi kan fira nyår ihop i år men det är inte lika enkelt som det var förr... Tyvärr... Vi ska iaf ha lite julmys som vi brukar det bestämmer jag utan att ens fråga, det är faktiskt tradition nu och man ska hålla på traditioner! =)

 
Så här kan det se ut på en toa i Grekland! Underbart!





Nej, nu ska jag läsa lite innan det är dags att sova.

(Jag hoppas verkligen att böckerna jag beställde kommer fort, jag börjar få slut på böcker här hemma nu! Skönlitterära böcker menar jag ju då, kurslitteratur kan man inte ha som godnatt sagor!!! ;P)

Puss!

 

 

 

Det känns konstigt när saker som känts så självklara helt plötsligt inte är det längre... Jag hoppas att det blir självklart igen, hur det än slutar...

Huvudvärk och besöksrekord!

Publicerad 2009-11-17 12:21:01 i Allmänt,

Stressade som en galning till skolan idag bara för att upptäcka att föreläsningen var inställd... Suck! Inte alls vad jag behövde en dag som denna!
Huvudvärk och för lite sömn gör ju inte dagen till den bästa.
Usch, vad jag klagar! Jag borde ju vara skitglad men det är inte så lätt när verkligheten kommer springande mot en med enorma kliv!
Har alldeles för mycket att göra och på tok för lite tid. Blä!

Men jag fick iaf besöksrekord på bloggen igår när jag la upp bilden på ringen. KUL! =)
41 stycken, kanske inte Sveriges största blogg men det räcker för mig! =) Haha!


Nej, nu ska jag käka lite lunch innan det är dags att cykla tillbaka skolan... Suck! =(


Pusspuss!

Jag är världens lyckligaste!

Publicerad 2009-11-15 23:49:20 i Allmänt,

Ja, det är jag verkligen! =)

För er som inte redan vet det så kan jag ju berätta att jag och Per har förlovat oss!!!
Och nej, det var inte planerat! Det kom som en total överraskning och coolt nog blev jag friad till! Gaah!
Det trodde jag absolut inte att jag nånsin skulle få vara med om!
Per har än en gång överträffat sig själv när det gäller romantik iaf!

Som ni kanske förstår så vandrade jag omkring på små rosa, fluffiga moln restan av Köpenhemnsresan och jag kan nog inte ens beskriva hur lycklig jag är! =D








Världens finaste ring i asken, jag och världens finaste pojkvän, världens finaste ring på mitt finger
Vitt guld och 32 diamanter i två rader, helt perfekt!

Cicci hjärta Per i hela TVÅ år! =)

Publicerad 2009-11-11 09:50:45 i Allmänt,

Idag firar jag och Per två år! Tänk att vi stått ut med varandra så länge! Eller jag ska väl säga, tänk att han stått ut med mig så länge! Haha!

Om två timmar går tåget mot köpenhamn. =) Det ska bli så himla kul.

Nej, nu måste jag sluta och gå och föna mitt hår. Man måste ju vara fin när man firar två år. =D




Älskar dig finaste babe!

Uppe med tuppen!

Publicerad 2009-11-10 09:09:10 i Allmänt,

Japp, hoppade upp ur sängen tio i sju och var pigg som en lärka!
Båda maskinerna var lediga så jag har hunnit tvätta fyra maskiner innan nio vilket är skönt. Nu ska det hänga på tork i en halvtimme till innan det är dags att springa ner och ta upp tvätten innan det är dags att stressa iväg till skolan.

Vi börjar våran nya kurs idag och jag är inte direkt jätte exalterad! Tycker att det verkar vara den tråkigaste kursen hittills. Men jag antar att man måste ha såna med...

Nu ska jag slappa lite innan det är dags att stressa. =)


Puuuuuss!

Räknar timmar!

Publicerad 2009-11-09 22:34:10 i Allmänt,

Ja, klockan 11.57 på onsdag går tåget mot Köpenhamn! Det känns olidligt långt dit just nu! =)

Idag har jag växlat pengar och hämtat ut biljetterna. Det gör iaf att det känns ganska nära iaf.

Fick 500 kronor av min älskade pappa igår och dom kom väl till hands. =)
Tack lilla pappsen, det blev ett par nya skor, får se om jag lägger upp en bild, annars får du väl förhoppningsvis se dom snart.

Imon ska jag tvätta 7-10 och sen ska jag ha föreläsning mellan 10-15 så dagen kommer nog att gå fort. =) Vill ju bara att det ska bli onsdag så fort som möjligt.

Nej, nu ska jag sortera min tvätt och sen ska jag sova så jag orkar upp till tvättiden. =)


Pusspuss!

KLAAR!!!

Publicerad 2009-11-08 16:50:28 i Allmänt,

Ja, nu är jag äntligen klar med tentan...
Frågan är om jag ska läsa igenom den en gång till innan jag skickar in den eller om jag ska strunta i det...
Jag är hur som helst ganska lugn, tror nog att jag får godkänt iaf.

Hade tänkt att jag skulle åkt till simhallen nu efter tentan men dom stänger om en halvtimme så det sket sig... Hade planerat att jag skulle vara klar med tentan vid tre men fick totalt skrivstopp ett tag så det blev inte så...

På tisdag börjar en ny kurs, Utvärdering av socialt arbete. Det verkar inte vara nån toppenkurs så jag antar att man ska vara glad att den bara är fem veckor.

Imon har jag inte så jättemycket planerat, det får bli en sväng till simhallen eftersom jag inte hann med det idag och sen ska jag en sväng på stan och växla lite pengar till Danmarksresan.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, det är svinkallt här i mitt rum!! =(



Hmmm... Kan det vara så att jag gillar rosa?? Det var bara en tanke som slog mig när jag kom in i badrummet igår och mitt handfat såg ut såhär! Haha!

Tentaplugg och SPIIK-bankett.

Publicerad 2009-11-07 22:05:18 i Allmänt,

Det är så denna dagen har sett ut.
Är nyss hemkommen från Kåren och Spiiks 20 års bankett.
Det var ju trevligt men det var ju ganska mycket interna Spiiksaker så det kändes ju kanske inte riktigt värt de 250 kronor som man betalat. Men men, är man representant för Humanus så är man. God mat och underhållning är ju aldrig helt fel. =)

Hade jag vart ledig hade jag säkert fortsatt kvällen på kåren då det säkert hade varit ett bra drag där ikväll med tanke på att det var en hel del gamla studenter på besök. =)

Meeen jag har ju en tenta att skriva så det blir tidig sömn för mig idag så man hinner upp i tid så man kan skicka in tentan i tid.
Men som sagt, jag är inte orolig, jag skrev en hel sida på knappt en timme så det borde inte vara några problem att få ihop två sidor till imon. =)


Vill verkligen att dagarna sak gå fort nu, om bara tre och en halv dag ska jag sätta mig på tåget till Köpenhamn! Wee!

Fem dagar på hotell med min älskling kommer bli så underbart efter denna kursen som varit ganska hektisk.
Sen fyllde ju Per 25 år igår och jag kunde ju inte gratta honom IRL (In Real Life, för er som inte är så datanördiga ;P) så det ska bli kul att fira hans födelsedag med men mest av allt ska vi ju faktiskt fira att vi varit tillsammans i TVÅ år!
Det är helt otroligt att han har stått ut med mig så länge! Det måste ju vara på riktigt då! Eller hur! ;)





En liten fundering:
Om lättja är min värsta fiende när det kommer till att göra saker i tid och lättja även är en av de sju dödssynderna, kommer jag hamna i helvetet då?!?!
Hmmm....

Hahahaha!



Skulle ju lägga mig tidigt idag va det ja!


Good natt!

Suck!

Publicerad 2009-11-06 16:11:07 i Allmänt,

Ja, så går det när man stressar upp sig för saker!
Det blir ingen flytt, ca-fastigheter sa nej...
Det hjälpte inte att jag varit registrerad innan, är man inte inne på ett halvår så nollställs man och det va precis det som hade hänt med mig... =( Typiskt! Annars hade jag säkert fått den!
Jessica blev skitsur och skulle ringa till ca för att se hur det gick! Haha!

Men men... Det kommer säkert fler lägenheter. =)

Ska trösta mig själv med en godispåse till Idol sen ikväll!

Nu ska jag försöka koncentrera mig på tentaplugget, hat hittat en artikel som jag ska använda...


Pusseluss!

BESLUTSÅNGEST!!!

Publicerad 2009-11-05 21:33:49 i Allmänt,

Åååå! Jag vet inte hur jag ska göra!
Flytta eller inte flytta??

Nu kanske du undrar vad jag babblar om och för att göra en lång historia kort så kanske jag ska ta över Jessicas lägenhet, hon ska nämligen flytta till en sjuuuuk snygg etagelägenhet i bergavik.
OM jag bestämmer mig för att flytta från kära tullen och OM jag blir godkänd av ca-fastigheter...

Det är en två på 53 kvm och hyran ligger på 3900 i Funkabo. Det är hyffsat billigt för en lägenhet här i Kalmar.
500 kronor mer i månaden blir det i hyra sen tillkommer el, så beroende på vilken månad det är så kommer det va 500-1000 kronor dyrare i månaden...
Sen är det ju 12-månadershyra, vilket betyder ca 8000 mer per år...
Det kanske inte låter som så mycket men får man bara 7800 per månad så e det ju en hel del.

Å andra sidan får jag en helt egen lägenhet med förstahandskontrakt, vilket jag inte haft innan. Det hade ju vart sjukt skönt med ett riktigt kylskåp och frys tillskillnad från tre små hyllor i kylen och ett frysfack. =)

Har pratat med både mamma och pappa om vad dom tycker, man behöver ju trots allt lite stöd och råd och vem kan ge bättre råd än ens päron?? ;)

Pappa var jättepositiv och började typ planera hur vi skulle genomföra flytten med en gång medans mamma var lite tveksam.
Det är bra att få två sidor men jag måste nog erkänna att jag till 90% redan flyttat in på Riddaregatan 12b! =S


Jag menar om Jessica har klarat av det i ett år så borde ju jag också klara det! Hon har ju dessutom bil!
Det blir säkert en hel del nedskärningar men det kan ju inte skada om man säger så. =)


Jag ska tänka på det några dagar till men jag vet nog vad svaret blir! ;P


Nu blir det läggdags så att man är pigg och redo för en hel dags tentaplugg! Blä!

Projektredovisningen...

Publicerad 2009-11-03 14:55:45 i Allmänt,

...gick bra och vi var faktiskt den grupp som hade mest och längst diskussion efterår. Det kändes bra. Sen fanns det ju andra som hade en utförligare och kanske mera djupgående presentation men va fan, vi va bra! =)
Jag räknar inte med något annat än godkänt, man kan ju inte få VG på detta momentet.

Nu när jag är hemma igen är det bara att sätta igång med tentapluggandet. Det bar ju "bara" hundra sidor att läsa så det borde ju gå fort, sen om jag vill finns det ju självklart mer att läsa men vem fan vill det?!

Ikväll ska Maria dra med mig på spinning. Det ska bli riktigt spännande, jag har aldrig vart på det förut men vad jag har förstått så lär jag vara helt död efteråt... =S
Men det är säkert jättekul! GULP! Haha!

 

Nä, tentaplugg va det som gällde ja!

 

Pusspuss!

 

Wee! Åtta dagar kvar babe! <3

Risgrynsgröt!

Publicerad 2009-11-02 21:46:48 i Allmänt,

Hade idétorka på vad jag skulle göra till middag och såg att Chris och hans tjej drack julmust och fick den briljanta ideén att göra risgrynsgröt!
MUMS!
Jag måste säga att jag är grym på gröt asså! Det blev riktigt smaskigt!
Gjorde flera portioner så det blir gröt till frukost med! =) Lyxigt!

Idag har vi gjort klart vårat projektredovisningsmanus och Karolina har gjort en powerpoint. Nu hoppas jag bara att det går bra imon på själva redovisningen.
Det ska som sagt vara en panel som bedömmer projektet och våran presentation. Det känns lite pirrigt, det blir ju mycket större när det inte längre bara är klassen som ska lyssna...

När vi var klara på bibblan åkte jag hem och började läsa lite i boken till tentan. Hua, det är inte kul asså. Det går segt att fatta och tiden börjar rinna iväg... Imon och på onsdag är det heldag i skolan med redovisningar, den ska vara inne på fredag klockan 24.00 vilket betyder att jag bara har knappt två dagar på mig att göra klart den... =(
Hade jag haft lite framförhållning hade jag kanske inte tagit hit Johan men det va ju trots allt halloween! =)

När jag va trött på läsandet gick jag en sväng på stan och köpte inslagspapper till pers presenter som han ska få om nio dagar. Det blev riktigt tjusigt! Jag älskar att slå in paket!


  
Så här fina blev dom!




Nu ska jag kolla lite TV innan det är dags att sova så man är pigg på redovisningen imon. =)

Pusspuss!

Phu! Sikken helg!

Publicerad 2009-11-01 22:40:18 i Allmänt,

Helgen har varit jättekul! Intensiv och fylld med fest, alkohol och massa skratt! Är helt slut!

Nu väntar en vecka med massa massa MASSA plugg! Projektredovisning och hemtenta... Wuppidooo! =(

Meeeen om tio dagar ska jag och Per till Köpenhamn. Jag längtar längtar längtar! Det ska bli så skönt att åka bort med honom och inte behöva tänka på något annat än bara oss. =)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Djävulen bär prada.

Natti! <3

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela