Ciccililia

Världens bästa mamma!

Publicerad 2011-05-28 14:12:15 i Allmänt,

Jupp, idag ska vi fira världens bästa lilla mams som fyller ynka 50 år! Ska bli himla nice. Innan vi ska dit ska jag och Per svänga förbi Pers kompis Henke som tagit examen och säga grattis till honom också.

Synd bara att vädret e så tråkigt.

Det fick bli en snabbuppdatering, nu ska vi fixa lite lunch och efter det börja göra oss lite vackra!


Btw, Game of Thrones är faktiskt en helt ok serie efter bara två avsnitt. Ser fram emot de kommande. =)



Finaste mamma och jag på promenad i Kalmar

Myyyyyyys!

Publicerad 2011-05-26 22:18:04 i Allmänt,

Dagen har varit jättemysig!

Startade med en vända på stan, för att sen åka hem och plugga en stund.
Resten av dagen har jag packat upp och pysslat, tovat ull. Så himla roligt! Så enkelt och kul. =)

Imon ska jag fika med pappa och emma vid elva och vid tolv ska jag träffa min lilla kulla. Har inte träffat henne på över tre år! Kan inte fatta att det har gått så lång tid sen vi bodde ihop.
Himla kul ska det bli iaf!




Emelie och jag när det begav sig.

Opponering

Publicerad 2011-05-25 10:14:12 i Allmänt,

Idag är det dagen med stort D. Idag ska vi försvara våran uppsats och opponera på två andra. Det kommer gå sjuuukt bra! Visst jag är lite nervös men jag menar, jag och Jessica har aldrig haft några som helst problem med att prata för oss och vi vet att vi är grymt kunniga inom vårt ämnesområde.

Våran handledare har sagt att våran uppsats, det lilla han såg, var bra och att han inte tvivlade ett dugg på att den skulle bli bra när den var färdig. Så varför ska vi tvivla på oss själva?

Opponeringen är slut vid halv sex och vid tio i går mitt tåg till Göteborg. Jag är mer nervös att jag ska missa tåget än opponeringen faktiskt. Haha! Där ser ni var mina prioriteringar ligger! ;)

Just nu vill jag bara hem och landa och sen sätta igång med allt som sommaren har att erbjuda. Fester, bröllop, jobb och resor. Jag längtar!!! =D


Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och starta dagen på riktigt. It's gonna be a good day!



Just det!

Raindrops...

Publicerad 2011-05-24 12:02:13 i Allmänt,

I kalmar regnar det och i mitt hjärta är det både regn och solsken... Tänk att jag äntligen ska åka hem till Göteborg och spendera en hel sommar med min älskade pojkvän och mina underbara vänner och den bästa familjen! Jag har väntat och längtat. Men samtidigt håller livet i Kalmar på att ta slut... Efter sommaren har jag bara ett halvår kvar här på östkusten och sen då? Ja, jag ska ju flytta hem till Götet och söka jobb och börja mitt riktiga "vuxenliv" men studentlivet har ju vart helt underbart!
Det har vart skit ibland och asjobbigt men samtidigt så fritt och utan speciellt strama tyglar... 


Nä, nu ska jag sluta deppa och vara så himla dramatisk och fortsätta packa! =)  


23/5

Publicerad 2011-05-23 07:41:52 i Allmänt,

Har haft en sjukt nice vecka asså! Jobbat, fyra dagar och sen typ bara slappat resten. Det är så livet ska vara på en räkmacka! ;P Eller nåt!

Jobbade hela helgen och när jag kom hem från jobbet igår fixade vi grillhäng här på tullen! =) Det va himla mysigt. Vi avslutade med lite sällskapsspel. Jag, Madde och Jonte startade en omgång Risk men det blev så intensiva strider att vi fick ta en paus för sömn. Vi ska återuppta spelet senare idag.

Om jag hinner... =S Har ganska mycket på agendan idag... Gick upp nu vid sju för att tvätta, sen måste jag plugga och förbereda för opponeringen på ondag. Städa rummet och packa är också nåt som är bra att påbörja idag.

Kan knappt fatta att jag faktiskt ska åka hem för heeeela sommaren på onsdag! Åh, det ska bli så skönt men samtidigt väldigt sorgligt... När jag kommer tillbaka i höst kommer inte Madde och Gson vara kvar... =(
Men jag tror absolut att vi kommer hålla kontakten! Vi har ju bott ihop i tre år, det kan man ju inte bara slänga iväg! ;)


Nej, nu måste jag sätta igång med pluggandet innan jag ska ner till tvättstugan.

Ha en bra dag!


BORTA!!! =( (Eller efter sommaren iaf!)

Shoppoholic!!!

Publicerad 2011-05-19 11:03:56 i Allmänt,

Igår va jag och Jessica ute på Hansa city och kollade lite. Jag kom hem med en klänning och FYRA par skor!!! Men jag tycker halt klart att det var värt varenda krona!
Hittade ett par svarta pumps, ett par högklackade vardagsskor och ett par foppatofflor på skopunkten, dom har ju ta tre betala för två. Sen hittade jag ett par sjuuuuuuuukt snygga skor på Deichmann, hööög klack, silver färgade och glittriga, som jag ska ha på Zara och Magnus bröllop. Mums mums mums, så snygga dom va!

Hittade även en grymt fin klänning på MQ som fick följa med hem som reserv ifall den klänningen jag beställt till bröllopet inte sitter snyggt! Man kan ju aldrig ha för många klänningar! ;P


När jag kom hem lagade jag lite mat och sen blev det lite soffhäng i köket.
Madde skulle träffa Matilda och dricka lite cider så jag hängde med lite spontant och det blev en white lady och ett glas rödvin på Krögers och rosévin och jag har aldrig hemma i soffan. Spontant och jättetrevligt! =)


Idag tog jag sovmorgon och ligger fortfarande i sängen, funderar på att pallra mig upp och käka lite frukost... Måste cykla till maxi också och köpa lite mat... Hmmm... sängen som är så skön....


Detta är nu min reservklänning som får följa med till Barcelona om den andra sitter som en smäck!

Lycklig! =)

Publicerad 2011-05-17 21:12:48 i Allmänt,

Kom hem idag efter en trevlig kväll, natt och dag på jobbet och bara kände mig så himla glad! Fattar inte riktigt vad det var men jag har nån svag misstanke om att det har med regnet att göra. Eller rättare sagt lukten av sommarregn som nyss fallit och dragit förbi, Hela luften känns så ren och det går så lätt att andas. Det är iaf en bra anledning att vara glad tycker jag! =)


Har inte gjort särskilt många knop sen jag kom hem från jobbet. Lagade lite mat och kollade lite tv innan jag cyklade till Friskis och gik på Afron. Har inte gått på det passet på ett tag och jag märkte att jag verkligen hade saknat det. Det är sjukt kul! =) Ska försöka komma iväg på det på fredag med och riktigt överdosera nu innan det är dags att lämna Kalmar för sommaren. =)


Nu sitter jag och lyssnar på Iron Maiden och smuttar på mitt nyinköpta te, Växjö blandning, riktigt mumsig! Köpt på Gerdas te och kaffehandel i Giraffen. =)

Nej, nu ska jag ringa till Per och sen krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att sova. Imon ska jag och Jessica till Hansa och spana på lite kläder. =)


God natt!

Lugn...

Publicerad 2011-05-16 13:51:41 i Allmänt,

Nu är det gjort! Nu har vi skickat in den! Det känns så jävla skönt asså! Nu vänta vi med spänning tills vi får reda på vem vi ska opponera mot. Hoppas på en rolig som blir lätt att läsa.

Vi firade att vi var klara med att gå till Giraffen och shoppa en bikini till mig på Change och massa roligt pyssel i den nya butiken, Tiger. Hittade minicanvasdukar med stafli som jag har målat nu. Jättefint blev det. Kanske slänger upp en bild om jag hittar och får igång min kamera.

Vi köpte gottigt te också som vi ska ha när vi förbereder oss för opponeringarna.


Nu ska jag fixa lite hemmaspa här för mig själv innan det är dags att laga middag. =)

Börjar jobba kl 20 så jag ska ta det väldigt lugnt och slappa gärnet och njuta av att inte ha några måsten alls!

Det blev ett väldigt hattigt och knasigt inlägg det här... Skyller på att jag är så uppspelt av all ledig tid! ;P

Avslutar med en bild på min nya bikini istället:
Tropic Palm Bikini Padded
Tropic Palm Bikini Hipster
Nu längtar jag till Barcelona så jag får inviga den! =)

Lördag

Publicerad 2011-05-14 20:41:56 i Allmänt,

Nu har syrenerna här i Kalmar börjat slå ut och det är sommar i luften. Tiden rinner iväg och snart bär det av till Götet. Åh, vad jag längtar!

Idag är det Eurovision och vi i korridoren ska självklart heja fram Saade!


Trevlig helg!

Nedräkning...

Publicerad 2011-05-13 18:04:19 i Allmänt,

Nu är det bara tre dagar kvar tills uppsatsen ska in! Jag kan nog inte ens beskriva med ord hur mycket jag längtar tills det är över!
Uppsatsen ska va inne vid tolv och då ska jag ha lite hemmaspa för mig själv och raka benen, skrubba, lägga en ansiktsmask och noppa mina ögonbryn! Haha, det är bland annat det som har fått lida nu den sista tiden på uppsatsskrivandet.
Vid kl 20 börjar jag jobba och jobbar till halv två dagen efter så det är bara att hålla igång. Men det ska bli kul att jobba ett sista pass innan jag flyttar hem till gbg för sommaren.

Jag kan knappt tro det är så kort tid kvar! Ska spendera hela nästa helg med att packa, tvätta och fixa iordning här i rummet. Vi har opponeringar 23, 24 och 25e och jag åker typ så fort vår opponering är avklarad. Håller tummarna för att vi får den 23e. =D

Kompis, det går bra nu!

Publicerad 2011-05-12 21:08:59 i Allmänt,

Ja det känns som jag surfar på räkmackan just nu asså!
Det känns som att uppsatsen börjar ordna upp sig och det känns faktiskt bra nu efter mötet med Anders.

Dessutom fick jag SOMMARJOBB idag!!! WEEEE!!!

Jag som hade gett upp hoppet om att jobba i sommar. =D Dom kunde tyvärr ine erbjuda heltid men det gör mig ingenting, jag tar vad jag får och jag har ingenting emot att ha lite mer fritid. Hon sa också att jag antagligen skulle få mer tider sen och att dom tänkte använda mig som timvikarie och då kan jag ju välja lite själv hur mycket jag vill arbeta.

Som sagt, jag är glad! =) OCH det är bara två veckor kvar tills jag flyttar hem till Götet för sommaren. =)

Nu ska jag och Madde hejja på Eric Saade!

Pionjärer!

Publicerad 2011-05-11 18:33:14 i Allmänt,

Ja, idag blev jag och Jessica kallade för pionjärer för andra gången! Första gången var av vår examinator på uppsatsplanen och andra gången var idag av våran handledare!
Vi hade vår andra och sista handledarträff idag och vi var bombsäkra på att han skulle såga oss vid fotknölarna och säga att allt va skit och att vi absolut inte skulle kunna gå upp på opponering. Så blev verkligen inte fallet! Han tyckte att det mesta vi gjort var bra och pekade på smågrejer som vi var tvugna att utveckla eller ändra.
I det stora hela tyckte han att vi hade ett bra språk och han konstaterade att det märktes att vi hade kul ihop när vi skrev. Åh, Anders vad du gjorde våran dag!!!

Vi firade det hela med att köpa tårta på Ekelunds som vi åt i solen på balkongen hemma hos mig! Kunde inte bli bättre!

Ett litet moln framför solen var dock att han tyckte att vi skulle lägga till en teori och boken vi ville ha fanns inte på bibblan... =S Den är dock beställd från Växjö så vi håller tummarna stenhårt att vi ska få den imon så vi kan sätta igång så fort som möjligt.... Klockan tickar ju liksom!
Men som sagt, detta är bara ett pyttemoln framför den stark lysande solen jag har i mitt sinne just nu! =)

Nu ska jag ut och ta tag i det enorma diskberget jag lämnat i diskhon och som antagligen inte uppskattas särskilt mycket av övriga boende här på Tullen!


Stället som fixar festen! ;P

Cicci Hjärta Kalmar

Publicerad 2011-05-10 19:27:46 i Allmänt,

Ja, idag älskar jag verkligen Kalmar.
Efter att ha suttit inne framför en dator en hel dag bestämde jag mig för att passa på att njuta av det fina vädret och tog mig en promenad till Södercentrum. Vädret var verkligen helt underbart! Solen värmde lagom mycket så att man inte svettades och det var helt vindstilla! Det är inte dåligt för att vara Kalmar!

Efter att jag shoppat lite lök och oliver på Ica gick jag ner mot stationen och Pressbyrån för att hämta ut ett paket från HM. Har fått ett par byxor jag beställ- rosa är dom! =)

Ligger här i sängen och funderar på om jag ska gå ut en sväng till... Eller om jag ska se på Fyra bröllop, shit va jag älskar det programmet! Det är sådär lagom cheesy liksom!

Nä, det får bli Fyra bröllop! =)



Dagens bästa stad! ;)

Så duktiga!

Publicerad 2011-05-09 20:45:46 i Allmänt,

Ja, jag måste faktiskt skryta med att jag och Madde är sjukt duktiga! Idag var vi ute på våran tredje löprunda och nu känns det både roligare och lättare!
Det kommer bli toppen det här! =)

Om sex dagar ska uppsatsen vara inne och det ska blir sååå skönt att inte ha det hängande öve sig. =)

Btw, jag kom in på en av kurserna jag sökt till sommaren, wuhu! Fast det visste jag väl egentligen att jag skulle göra... ;P

Fullt upp!

Publicerad 2011-05-07 16:43:04 i Allmänt,

Ni får ursäkta att jag inte ha skrivit på ett tag, har ju haft fullt upp med uppsats och allt. =)

Idag har iaf varit en sån där dag som jag älskar! Inte nog med att det varma vädret äntligen har bestämt sig för att komma tillbaka, jag har dessutom hunnit med en hel del idag!

Tog sovmorgon enda till klockan 8 (väldigt sällsynt i dessa uppsatsdagar) och låg och drog mig en stund innan det var dags för frukost.
Vid halv tio var det dags för min och Maddes andra joggingtur den här veckan. Ja ni läste rätt! Äntligen har vi kommit igång. Konditionen är ju inte på topp men kort runda klarar vi av om vi promenerar mellan varven. Sjuuukt duktiga är vi iaf! =)
Efter dusch och packning av matsäck var det dags att bege sig till bibblan där vi satt tills dom stängde vid 15.

Nu har jag typ precis kommit hem från Ica där jag storhandlat! Det behövdes kan jag säga! Jag levde på typ yoghurt och mackor nu det senaste! ;P

Lagom till att jag stod och funderade på om jag verkligen skulle orka laga någon mat eller om jag skulle ta mig ytterligare en macka ringde min älskade pappa och sa att dom vart på Öland och kunde komma förbi om en timme. Himla bra för ett besök av pappa och Åse innebär ett besök på Table20! Mums mums! =)

Ikväll blir det lite mer plugg och lite häng framför tvn, imon väntar mer plugg och så kommer det vara enda tills den 16 maj då uppsatsen ska vara inne.

Ha en fin lördag på er!

Morgondagen...

Publicerad 2011-05-04 00:42:54 i Allmänt,

Ser fram emot morgondagen. Jag och Jessica ska intervjua en person på ATV här i kalmar vid elva och sen ska vi luncha på stan. Himla lyxigt! Sen blir det till att sitta extra länge för vi har massa saker att pricka av på våran to-do-list. Just plugget ser jag väl inte fram emot men att strosa en liten stund på stan är ett välkomnat avbrott. =)

Oj, vilket babbligt och onödigt inlägg! Kända bara att jag va tvungen att berätta detta! Usch, klockan är tjugo i ett så det är väl lika bra att jag slutar upp med babblet och går till sängs!

Ka-ka-KALLT!

Publicerad 2011-05-03 09:38:54 i Allmänt,

Usch, jag vill ha tillbaka den underbara sommarvärmen vi hade för bara några dagar sen. Nu ser jag på kära FB att det har snöat på västkusten! Men shit asså, snö i maj? Det är ju verkligen inte ok!

Nu ska jag cykla till skolan och lämna in min kompletterade uppgift och sen ska jag cykla hem till Jessica och jobba med uppsatsen. Det känns som att vi tar större och större steg framåt nu och det känns skitbra! Vi har ju bara 13 dagar kvar inna den ska vara inne och vi har en intervju till imon! Phu! Men vi kommer klara det! Det gör vi alltid! =)

Grymmigast! <3

Dansa på hans grav...?!

Publicerad 2011-05-02 17:16:30 i Allmänt,

Jaha, idag berättade den gode presidenten Barack Obama att USA lyckats döda Usama bin Laden. Yes, eller...? Visst, han har säkert inte vart den snällaste människan i världen och 9/11 var verkligen jättehemskt men jag kan inte hjälpa att tycka att det är hemskt att människor firar att en annan människa har dött...

Om man ska köra med ett öga för ett öga så kommer det snart inte finnas några kroppsdelar kvar...

Så blev det sådär sent iaf...

Publicerad 2011-05-01 23:06:39 i Allmänt,

Ja, jag som var så trött när jag kom hem från jobbet och bara skulle kolla lite tv innan jag satte igång med pluggandet och så... Men det blev ju som vanligt inte så mycket plugg utan mer andra saker... Det är så jäkla mycket grejer jag måste fixa nu helt plötsligt så jag vet inte vad jag ska få all tid ifrån! Men det löser sig säkert.

Har agerad kattagent och fått iväg två kattungar till var sitt nytt hem, eller ja, dom kommer ju flytta när dom vuxit till sig men nu har dom iaf ett hem och slipper flyga upp till katthimlen.
Jag hade också gärna tagit en men förhållandena är ju inte optimala... Att man dessutom har en pojkvän som säger att han absolut inte vill ha en katt för att sen ändra sig i sista stund när man sagt att katterna som inte fått ett hem kommer att försvinna gör ju inte saken bättre... Men men... Den skulle ju inte kunna bo här på Tullen, även om den säkert skulle bli väldigt bortskämd...


Inte så bra bild men det här lilla goset ska flytta hem till Jessica =)

Måste säga att jag verkligen skulle kunna tänka mig att jobba som jag gjorde detta passet, börja 15 och jobba sovande jour och sen gå hem vid 16 dagen efter. Fatta va goa veckor man skulle få! Massa lediga dagar! =D Då skulle jag kunna plugga samtidigt eller ha tid för massa andra roliga saker.
det gäller ju bara att hitta ett jobb som har dom här braiga tiderna hela veckan och inte bara på helgerna. =)

Nä, jag hade ju faktiskt bestämt att jag skulle sova tidigt idag och det blev inte så men jag kan ju iaf försöka komma i säng innan tolv!

God natt på er och glad första maj och arbetarnas dag!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela