Ciccililia

Att lägga sig i tid...

Publicerad 2012-08-23 22:17:37 i

Det är inte alltid det lättaste... Kommer man hem sent från jobbet finns det ju alltid tusentals små grejer man måste göra innan det är läggdags!

Som tur va har jag en timme på tåget då man kan ta sig en liten innan-jobbet-lur! Hela tåget är typ helt tyst och alla sover eller läser så det brukar inte vara svårt att slumra till. Enda nackdelen är att det kan vara lite kallt. Men som van pendlade är man rustad för det!!

Så här kan det tex se ut när min jobbarkompis Ellinor sover gött på väg till jobbet!

Så dålig på att skriva...

Publicerad 2012-08-21 21:24:14 i Allmänt,

Ja, jag vet att jag är himla dålig på att uppdatera här i bloggen. Ska försöka bättra mig men jag vet inte riktigt om jag kan lova några underverk! 
 
Jobbar på som vanligt och det händer ju liksom inte så mycket annat... Helgen som gått har jag till största delen spenderat med Carro och Per, inte samtidigt utan lite omlott.
Har vart inne på kulturkalaset och blivit lite kultiverad. Har bland annat sett Maskinen, Linnea Olsson (tror jag hon hette, skitbra va hon iaf!), Caligula och Göteborgs symfonikerna. 
Drack lite vin därimellan med! 
Tjaa, thats it typ! 
 
Nästa helg kommer bästa Brall till stan, Zara och Magnus har inflyttningsfest i radhuset i Alingsås! Jag som hade tänkt ta det lugnt och en gång för alla få ordning i flyttkaoset i lägenheten... Men icke! Jag får skjuta upp det en helg till... 
Det blir ju liksom inte så mycket gjort på vardagarna när man kommit hem från jobbet och är trött och måste fixa mat och så innan det är dags att lägga sig men lite har jag allt lyckats få gjort! 
 
Ja, det va väl det jag hade att säga nu typ... För mer regelbunden uppdatering kan ni ju alltid kolla in min Twitter, heter samma som bloggen! =) 
 
God natt på er! 

Skoskav

Publicerad 2012-08-14 21:15:21 i

Helgens festligheter nere hos pappa i Salshult innebar inte bara skratt utan också myggätna, svullna och skoskavda fötter... Men inte hänger jag läpp för det, jag får ju äntligen inviga mina My little pony-plåster!!! Yay!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela