Ciccililia

Hot hot hot!

Publicerad 2009-05-31 15:40:03 i Allmänt,

Har legat en stund på balkongen med Malin men det blev olidligt! Termometern stod på 43,2 grader och det är ju helt vindstilla där så det fick bli en kort stund. Men det var skönt iaf.

Gårdagen var väldigt kul. Jag och Jessica träffades vid två och gick på systemet och handlade engångsgrill och korv. Sen letade vi oss vidare till Skälby. Där satte vi oss på en gräsmatta och öppnade vår andra öl. Första ölen tog vi som färdkost! =)
sen kom Maria och hennes kompisar och några andra från klassen. Det var riktigt trevligt. Sen kom Jenny med pojkvän och hans kompisar. När det blev för kallt cyklade vi hem till mig och bytte skorna till flipflop och gick till kåren för beachparty. Det va kul att dansa loss lite men vi va så himla slut efter att ha suttit ute i solen hela dan så vi gick hem vid elva.

Imon väntar plugg på bibblan hela dagen. Måste verkligen klara den här tentan...
Eftersom våran lärare skrivit på schemat att den skulle vara mellan 9-13 så är det många som redan bokat tågbiljett hem och kommer inte kunna göra tentan denna terminen, så sjukt irriterande asså... Jaja, jag vill inte göra en omtenta i aungusti iaf...

Nej, nu ska jag fortsätta kolla efter ett par snygga skor som jag kan ha på bröllopet. =)

Pusspuss!


Jag och Jessica påväg till Skälby.

Good moorgon!

Publicerad 2009-05-30 11:02:13 i Allmänt,

Ah, lördag! Idag är det Palace springbreak här i Kalmar. Jag och Jessica ska träffas och inhandla en engångsgrill och lite korv vid två och sen bege oss till Skälby. Vi ska inte gå in på området men sitta utanför går ju minst lika bra. =)
Artister som Mando Diao och Hammerfall ska spela.
Solen skiner och jag hoppas verkligen på en toppendag! =D

Att bära sand igår gick förvånansvärt fort, vi va klara redan vid fem, vilket va skönt.
Resultatet= 14 ton sand på dansgolvet, träningsvärk i ryggen och en blåsa i handen!

Nej, nu ska jag äta frukost och sen ska jag hoppa in i duschen så jag kan göra mig iordning innan jag ska träffa Jessica. =)

Sist men inte minst ska jag passa på att säga stort grattis till mamma och Mickis som båda fyller år i dag! Massa pussar till er! =D


Nej, nu frukost!

Pussåkram!

Irriterad!!!

Publicerad 2009-05-29 13:43:35 i Allmänt,

Fick mail från min lärare som sa att vi skulle ha tentan på eftermiddan istället för på morgonen! ÅÅÅÅÅÅHHHH! Va störande! Det är bara för att han är ny och inte visste hur man skulle göra när man bokar en tentasal! Suck!
Jag ville ju verkligen åka hem på fredan så jag kunde träffa Josse på lördagförmidda innan hon åker till Frankrike!
Jaja, det får väl bli ett tidigt morgontåg på lördan...

Nej, nu ska jag sluta klaga och klä på mig så jag kan gå ner till Kåren och kånka sand...
Det är bechparty imon och kåren ska fyllas med 14 ton sand... Och som jag sa till Malin nyss, den flyttar tydligen inte på sig själv!

Ha så kul, Cicci! OOOoo jaaaa!

När jag kommer hem ska jag iaf leka med Malin så det är ju alltid nåt att se fram emot! =D


Pusspuss!

Nu har jag hittat den!!!

Publicerad 2009-05-28 18:25:28 i Allmänt,

Wee! Nu har jag hittat klänningen som jag ska ha på Dennis och Jennifers bröllop.
Jag har inte tyckt att Halens har haft särskilt snygga kläder innan men under min jakt på den perfekta klänningen hamnade jag på deras hemsida och där fanns den!

Jag tyckte att den var lite för dyr när jag såg den första gången men jag pratade med pappa idag och han frågade vad jag önskade mig i födelsedagspresent och jag sa att jag inte visste. Sen pratade vi lite och jag kom på att det enda jag behövde just nu var pengar till en klänning till bröllopet och det tyckte han var en jättebra idé så han slapp komma på nåt att ge mig själv! Haha!

Klänning
Så här ser den ut! En perfekt klänning till ett bröllop!

 Så här ser den ut framifrån (och i blått)

Nu ska jag bara se om jag hittar min axelbandslösa bh och ett par snygga skor så är allt perfekt! =)
Det är den rosa jag ska ha, nu håller jag tummarna att den sitter bra och att jag slipper skicka tillbaka den...

Tack pappa! =D


Pusspuss!

En perfekt pluggdag!

Publicerad 2009-05-28 15:01:23 i Allmänt,

Man kan säga att solen lyser med sin frånvaro här i Kalmar idag! Eller det är inte riktigt sant för lite solglimtar har vi allt haft men det har både regnat och åskat! Och precis nu började det regna igen! Det är inte bara regn utan HAGEL också! Och nu kom åskan igen! sikket väder!
En perfekt dag att sitta inne och plugga alltså!
Men jag kan verkligen inte hitta motivationen nånstans! Har ju nio dagar på mig så jag borde känna mig hyffsat lugn men det är helt omöjligt! Jag vill verkligen inte kugga denna tentan! Fatta att få omtenta och behöva åka tillbaka hit till Kalmar tidigare än planerat och förlora massa värdefull tid i älskade Göteborg!! NEJ TACK!

Med andra ord ska jag verkligen försöka plugga lite till...

Men först är måste jag äta nåt! =) Gjorde en jättegod kyckling-stroganof-grej igår som jag ska käka nu tänkte jag....

Btw, så fixade jag tillfällig adressändring idag! från och med den 5 juni kommer all min post hem till Per. Det är det närmsta ett samboförhållande jag nånsin varit och det är ju lite spännande! =D Haha!

Nu, kom solen fram igen fastän det inte slutat regna... Konstiga väder!

Nej, mat va det!


Pusspuss!

Tidig kväll

Publicerad 2009-05-27 23:19:54 i Allmänt,

Det blev en tidig kväll idag. Kom hem från sittningen för mindre än en timme sen. Men det var en hyffsat bra sittning. Det kändes ju lite som att vi va lite utanför eftersom majoriteten av alla som var där jobbade regelbundet på corehouse och puben medan vi "bara" sitter i styrelsen.
Men vi va helt klart snyggast på stället! =)
Efter sittningen gick vi och tog en öl på puben och sen gick vi hem. Det är skönt med tidiga kvällar.
Imon blir det nog lite tentaplugg och sen ska vi kanske gå till Harrys på kvällen. Det blir en festvecka det här och jag måste erkänna att jag nog borde spara mina pengar och inte lägga dom på alkohol men det händer ju så mycke kul så man vill ju vara med!
På lördag är det Palace Springbreak och Beachparty och på freda va Jessica bjuden på en fest som jag också fick hänga med på.
Det är sommar och det märks!

  
Jag och Jessica hemma, jag på kåren och Jessica på puben


Nej, nu ska jag tvätta bort min krigsmålning och gå å lägga mig.


Pussåkram!


Om NIO dagar åker jag hem till Göteborg!!! Helt galet kort tid kvar!!!

I'm back!!!

Publicerad 2009-05-26 21:47:27 i Allmänt,

Det va ett tag sen jag var här och uppdaterade.
Idag har jag vart jätteduktig och skrivit klart min seminarieuppgift och sen har jag varit på fadderutbildning, inte den roligaste dagen alltså...

Kvastkampen gick bra och det var ganska så kul, dock lite lite folk men man kan ju inte få allt!

I lördags hade vi avskedsfest här på Tullen, det va riktigt kul.
Imon är det seminarium och sen hem och städa som gäller för min del. Sen är det förfest här hos mig klockan fyra innan det är dags att gå på engageradsittningen vid sex. Det ska bli kul, det va längesen jag var på sittning.
Det är Robinsontema så jag ska ha mina kamoflagebyxor och ett linne.

Jag har väl inte så mycket mer att säga...

Nu ska jag kolla klart på House och sen blir det sängen!

Pusspuss!

Dags att nana...

Publicerad 2009-05-21 22:41:29 i Allmänt,

Usch, va jag är trött!
Gav ju som sagt upp pluggandet och tog int eupp det igen fastän jag hade en inre önskan om att motivationen skulle komma tillbaka.... Jag borde ju veta bättre vid det här laget, den kommer aldrig tillbaka!
Imon ska jag upp tidigt och göra pastasallad till sjukvårdarna på kvastkampen. Jag hoppas att det blir kul att springa runt där imon, antingen blir det jättetrist eller så kommer det bli över förväntan! Som vanligt.
9-18 är ju ganska så lång tid om man säger så...

Jag har saknat Per jättemycket idag, jag antar att det är för att det börjar dra ihop sig nu. Det har dock blivit lite ändringar i hemreseschemat. Ska inte åka hem den femte utan åker nog den sjätte istället. Per ska på svensexa den femte så jag stannar kvar och har tentaslask med några i klassen istället. Det ska bli kul, jag hoppas att det inte är många som åker hem samma dag bara... Men det löser sig! =)
Det ska i vilket fall bli så himla skönt att bo med Per i 2½ månad! Jag önskar att vi alltid kunde bo ihop men tyvärr är det ju några mil mellan oss! =S Haha!

Nej, nu är det kudden som gäller! =)


Sov så gott!
Puss!

Jag HAR försökt!!!

Publicerad 2009-05-21 18:18:32 i Allmänt,

Ja, jag försöker verkligen att koncentrera mig men just nu känns det som en omöjlighet! Jag har iaf skrivit en resumé på ½ A4 och svarat på en och en halv fråga. Typ... Men jag klarar inte mer! Min hjärna la av nån gång när jag läste om fältrapporter och vägrar att starta igen! det kan ju också bero på att jag är hungrig... Men kan dock inte äta än eftersom vi ska laga pannkakor vid sju... Har ätit en banan om en kväckebrödsskiva men det hjälper inte... Snyft! =(


 
Hur ska man kunna läsa böckerna när de tom SER tråkiga ut?!


Har lite dåligt samvete för jag hade hoppats på att jag skulle ha kommit en bit idag eftersom jag inte kommer hinna med nåt plugg alls fredag och lördag med tanke på att jag ska springa runt på kvastkampen. På söndag kan jag ju försöka plugga men jag kommer antagligen vara rejält bakis efter våran Powerhour som va ska ha på Tullenfesten.  



Nu ringde Per så jag ska nog ge upp pluggandet och prata med honom tills Malin kommer hem och vi kan börja med pannkakorna!


Pusseluss!

Underbara försommar!!!

Publicerad 2009-05-21 13:33:28 i Allmänt,

Ja nu kan man verkligen säga att det är försommar, syrénen har slagit ut här i Kalmar och solen strålar och är på sitt varmaste humör! =) Då blir jag glad!
Har precis kommit hem från Maxi där jag handlat inför kvastkampen imon, ska ju fixa lunch till våra sjukvårdare.
Jag, Maria och Joseph hade möte om Humanus stadgar idag, dom måste ju ändras nu när det ska bli Linnéuniversitet.
Vi satt ute i gräset och det var sååå skönt! Det är det som är fördelen med att vara student, man kan sitta ute och plugga! =) Kanske inte nu när jag måste sitta inne och knappra på min dator men annars!



Bibblan var stängd idag så jag måste sitta hemma, jag va lite orolig att jag skulle hålla på med annat men så kom jag ju på att Per inte är på jobbet så risken att jag pratar med honom på msn är ju minimal!
Ja, han är min akilleshäl när det gäller pluggning! Jag erkänner!!! Men det är så kul att prata med honom, vi har ju alltid så mycket att säga varandra!

På tal om Per så va han ju ute igår och skulle ju ringa när han kom hem... Han ringde vid halv fem! Haha! Han hade missat att det inte gick några nattvagnar eller bussar så han fick gå hem från stan! Han drog nån konstig historia om nån gammal gubbe han hade gått å pratat med men jag var för trött för att hänga med! haha!
Fick inte ringa före tolv så jag ska slå honom en pling nu  tänkte jag och se om han har kommit upp!

Nej, nu ska jag kolla om micron är färdig med min lunch.

Ha det så skönt i solen!

Pusspuss!

God natt!

Publicerad 2009-05-20 22:23:51 i Allmänt,

Jag har ju som sagt inte vart så duktig på att plugga idag men imon ska det bli andra bullar! ska till bibblan vid nio imon och läsa det som behöver läsas, sen vid 11 ska jag, Joseph och Maria ha möte och efter det är det tillbaka till bibblan som gäller. Jag måste verkligen ta tag i uppgiften nu, jag kommer ju inte hinna med nåt i helgen...


Usch, nu e jag så trött så jag vet inte hur länge jag orkar hålla ögonen öppna... Vi får väl se hur länge jag får sova, Per är ute ikväll och kommer antagligen komma hem sent, vi har en regel som säger att vi måste ringa och säga god natt oavsett vilken tid man kommer hem.


God natt och sov så gott!

Pussåkram!!

Lite bättre... =)

Publicerad 2009-05-20 16:09:57 i Allmänt,

Idag har jag vart jätteduktig och förtidsröstat, jag är ju i Gbg den 7 juni och efter som jag är skriven här i Kalmar så var det ju lika bra att jag förtidsröstade så jag inte glömmer av det.
Sen cyklade jag till Kårexpeditionen och köpte biljetter till engageradsittningen och sen till storken för att möta upp Lassa och Johan för att sedan cykla vidare till Procurator och hämta västar och overaller.

Jag har väl inte vart så jätteproduktiv på pluggfronten idag heller men jag har kollat igenom böckerna och läst lite och vet väl ungefär vad jag måste läsa och så... Det kommer säkert bli jättebra! Jag och Jessica ska träffas i början av nästa vecka och gå igenom uppgiften tillsammans.

Nej, nu ska jag fortsätta plugga lite innan det är dags att träna vid sju...
Jag måste erkänna att jag är väldigt dålig på att träna om inte Malin frågar om jag ska med. Men det är så mycke nu så jag tänker inte på det och sen kommer jag på det för sent...
Mitt huvud svämmar över!!! Haha!

Nej, plugga va det ja! =)


Pusspuss!

Dålig på att plugga men väldigt bra på allt annat! =D

Publicerad 2009-05-19 22:08:12 i Allmänt,

Jag klarade av alla punkter på min lista och det blev tom en liten promenix tillsammans med Madde och Malin.
Jag va inte lika duktig med seminarieuppgiften dock! Gjorde ett försättsblad och skrev två rejält sugiga meningar! Men imon ska jag ta tag i det igen! Efter jag vart på proculator med Lasse och Johan och fixat västarna till sjukvårdarna... 
Suck! 
Vet verkligen inte när jag ska ha tid med allt plugg asså! Det händer så mycket just nu. 
Imon är sista dagen att anmäla sig till engageradsittningen så det ska jag göra på kåren, efter det ska jag som sagt träffa Lasse och Johan och sen MÅSTE jag plugga! 
På torsdag ska jag på möte med Maria och Joseph
Fredag och lördag är det kvastkamp som jag måste hålla koll på och lördagkväll har vi avskedsfest här på Tullen.
Då blir det POWERHOUR!!!! Vilket innebär att man tar en shot med öl i minuten i en hel timme! Vi tjejer i korridoren ska premiära och vi är taggade! Vi kommer ju säkert bli sjukt fulla men det är ju lite det som är meningen! Haha!

Nästa vecka är det lika fullt upp! Som sagt, jag fattar inte hur jag ska hinna plugga! Haha! Men jag säger som Johan, Det löser sig! =)


Nu ska jag gå å lägga mig!
God natt! =)


18 dagar! <3

Tvätting!

Publicerad 2009-05-19 09:08:13 i Allmänt,

Äntligen kom jag upp i tid som planerat! Upp vid sju och tvätta. Ska snart ner igen och hämta den...
Det är en av tre To Do's jag har på min lista idag.
Seminarieuppgiften och styrelsemöte är dom andra två.
Funderar på att ta en promenad också men vågar inte sätta upp den på listan för då blir den punkten säkert inte gjord...

Måste bara säga att jag älskar min nya ansiktskräm! Hur bra som helst!

Den luktar som en godispåse!!!


Nej, nu ska jag hämta tvätten och sen är det frukost och plugg som gäller. =)



Pussåkram!



I need your love, are you still mine?

Gråa måndag

Publicerad 2009-05-18 14:22:56 i Allmänt,

Efter en helg med jättefint väder kom regnet... Trist, tristare och tristast. Men jag vet precis hur man gör för att ignorera det! Man stänger in sig på sitt rum och drar ner persiennerna! Regnet är som bortblåst!

Ambitionsnivån idag har varit lika låg som temperaturen, har dock varit lite duktig och städat korridoren, det va min tur... Men jag antar att det är det vettigaste jag kommer få gjort idag. Hade en plan på att gå upp vid sju och tvätta men det sket sig när jag stängde av larmet i sömnen och vaknade vid halv elva... Måste göra något åt min brist på energi asså!

Har ju seminarieuppgiften kvar att göra också, har läst rapporten men inte gjort så mycke mer... Men jag har ju massvis med tid kvar! Haha! En vecka iaf, har för mig att den ska va inne den 27e så än så länge känns det gansa lugnt...
Har ju hela dan imon, onsdag och torsdag på mig innan det är dags för kvastkamp och jag kommer va upptagen dygnet runt! Typ... =) Men det ska bli kul, om inte fler sjukvårdare hoppar av... Då e jag lite körd! =S


Nej, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting!


19 dagar!!! <3

Ytterligare ett sent inlägg...

Publicerad 2009-05-17 01:36:28 i Allmänt,

Vaknade vid typ halv elva i morse och gick upp och käka frukost, Madde fråga om jag ville hänga med till Långviken och kolla på Volleyboll. Nån nation inom Ess hade nån volleyboll turnering och Gson och Chris skulle va med. Eftersom jag bara hade grillningen planerad under dan så hängde jag med.
Det va skittrevligt, solen värmde lite när den va framme och alla var glada... Jag blev dock mindre glad när jag upptäckte att jag fått världens bonnebränna på mitt ben av mina leggings! Det va ju inte jättevarmt och det blåste ganska mycket så man tänkte inte på solen och det fick oönskade resultat! Suck! Haha!

Så jävla snyggt! Det värsta är att det inte lägger sig utan verkar bli värre! =S Haha!

När turneringen var slut och Chris och gsons lag kommit tvåa så va det dags att träffa maria och fixa iordning för grillningen. Vi var först på plats och efter många om och men lyckades vi få tänt grillarna. Sen kom Joseph och Katta och sen kom... ingen mer... =(
Men vi förlorade inte hoppet, vi grillade och åt korv och när vi va klara var det ju självklart dags för kubb och efter det brännboll! Och ja, det går att spela brännboll när man bara är fyra personer! man behöver bara vara lite uppfinningsrik och ändra reglerna lite! Och springa lite mer och lite snabbare! Haha!
Vi hade iaf jättekul, synd bara att våra medlemmar inte fattar det...

Eftersom det bara va vi fyra och vi var helt slut efter vår brännbollsmatch så gav vi upp lite innan åtta så jag hann hem i tid till Robinson och Esc. Så jag spenderade resten av kvällen med Tullengänget ute i köket framför tvn och Saving private Ryan.

Nej nu går mina ögon snart i kors så det är nog bäst att jag knyter mig.


Puss och god natt!


20 dagar kvar!!! Wee!
Jag älskar dig!

Är inte trött...

Publicerad 2009-05-16 02:27:48 i Allmänt,

Nu är jag hemma efter en inte allt för ansträngande kväll på sjukan... De flesta av busarna ska skriva tenta imon vid nio så det va inte mycket folk ikväll.
Men det va kul ändå, som det oftast är. Det va dock några dryga typer som tror att dom kan säga och göra vad som helst men dom gick ganska fort som tur va.

Fick värsta raggningsrepliken idag!
Han: Blir det efterfest sen eller??
Jag: Nej, det blir ingen fest idag.
Han: Nä, då är det ju fan ingen jävla idé att be om ditt nummer då!!!
Varpå han vänder sig om och går.
Haha! Det va det roligaste på hela kvällen typ!


Jag hade velat krypa ner hos Per nu, det är så kallt i mitt rum och jag slår vad om att min säng är JÄTTEKALL! =(

Men som sagt, det är inte långt kvar nu! =))


Nä, nu får jag nog lägga mig iaf!


God natt och massa pussar! <3

Seg och hungrig!

Publicerad 2009-05-15 18:33:35 i Allmänt,

Sitter här och väntar på att mina pommes ska bli klara. Det har blivit en del pommes på sista tiden men det är så snabbt, enkelt och gott. Halv- och helfabrikat är väl kanske inte det bästa att äta men som student är det faktiskt väldigt praktiskt. =)
Jag toppar med en tomat för att döva det dåliga samvetet. Haha!


Ikväll ska jag jobba på Sjukan för första gången på länge. Det ska bli kul, tydligen så har de flesta sjöbusarna tenta tidigt imon så det kommer väl antagligen bli en lugn kväll men det kan ju vara trevligt det med. =)

Nej, nu ska jag kolla om maten är klar.


Mums!


Pusspuss!




Vill också ha en Perkväll!!! =(

Pluggis!

Publicerad 2009-05-15 14:03:33 i Allmänt,

Kanju börja med att säga att jag fick VG på min hemtenta i sociologi! Wee! det va mitt första VG!
Jag har ju sagt att jag tyckte att tentan va ganska lätt om man jämförde med de vi haft innan och jag va lite rädd att jag skulle få äta upp dom orden när jag väl fick tillbaka den men det behövdes ju absolut inte! =D

Ett bra arbete. Argumentationen sker med auktoritet och pondus med hjälp av vårdat språk och återkoppling till kurslitteratur. Föredömligt! De reflexiva inslagen hjälper upp texten från att enbart vara återgivning.
MKT BRA!


Jag gillar Daniel Nilsson Ranta! =D


Nu ska jag sätta igång och läsa den 26 sidor långa rapporten som vi ska göra en uppgift på... Män som säljer sex till män i stockholm heter den. Har hört att den är seeeeg. Men men, dte är väl bara att bita ihop och ta sig igenom den! =D


Imon är det Humanusgrillning! Ska bli nice!


Pusseluss!



Jag älskar dig!

God natt...

Publicerad 2009-05-14 23:07:39 i Allmänt,

Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och gå å lägga mig.

Den här dagen har inte varit särskillt produktiv heller... Har suttit på expen, sen satt jag i solen på balkongen och försökte plugga men Chris kom ut och då gick det inte att plugga mer, sen kollade jag på Ebba&Didrik, den serien är SÅ bra! 
Efter det var det dags för sexmästarmöte, jag stannade kvar och hjälpte till att duka inför fredagen.
När jag kom hem käkade jag och spelade lite kort med dom som var hemma i korridoren.

Det va min ganska tråkiga dag det... Ett plus var ju att jag faktiskt försökte plugga idag!


Nu är det inte långt kvar!!!  Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger! Nu är det bara 23 dagar kvar tills terminen är slut!!! Wee!

NU ska jag tvätta mig! =)


Pusspuss!



Loverman! Since the world began
Forever, amen, till the end of time, yeah
Take off that dress, oh
I'm coming down, yeah
I'm your loverman, yeah
'cause I am what I am what I am what I am what I am

Tankar i natten...

Publicerad 2009-05-14 16:11:23 i Allmänt,

Jag älskar sättet du älskar mig på
det är så verkligt och så ärligt
jag har aldrig upplevt något liknande innan
jag är livrädd för att förlora dig
på grund av min rädsla
min rädsla för att du ska upptäcka
att jag inte är lika stark och bra som du

Lite sol och lite ångest... SUCK!

Publicerad 2009-05-13 18:26:01 i Allmänt,

Idag har vart en nästan lika meningslös dag som igår.
Idag tog jag mig iaf ut ur huset frivilligt. Cyklade till kvarnholmen och beställde reflexvästar på Proculator som våra sjukvårdare ska ha på Kvastkampen.
När jag kom hem satt jag en stund på balkongen men Chris. Fick nog lite färg. =)

Nu har jag lagat lite mat och det var denna dagen det!

Kul, kuligare, KULIGAST! Eller inte... Imon ska jag sitta på expen och sen ska jag på sexmästarmöte så då har jag iaf en anledning att gå upp tidigt och kanske tom plugga lite på morgonen.
Jag kan inte fortsätta att skita i skolan som jag gjort den senaste tiden. Det bästa vore ju om jag va klar med våran uppgift som ska va inne den 27/5 innan nästa vecka för då händer det ju massa saker! Jaja, det löser sig alltid! =)


Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting! =)




Som om min själ har gått ifrån mej
för att vara hos dej
så saknar jag dej
Vid ett middagsbord bland folk
i en tunnelbanevagn
då saknar jag dej
Som vintern saknar våren
som den kloke saknar dåren
som en salva över såren
som herden saknar fåren
saknar jag dej

Har ingen ork, flottigt hår och torra nagelband!!!

Publicerad 2009-05-12 15:02:26 i Allmänt,

Det är så jag känner mig just nu...
Har ingen ork till något idag, har spenderat nästan hela dagen i sängen och när jag inte vart där har jag hängt med Malin i köket.
Hon ska på Friskisutbildning så jag ska följa henne till tåget sen, det är väl antagligen det vettigaste jag kommer att göra idag.
Just nu funderar jag på vad jag ska äta till middag/sen lunch...
Det får väl bli pasta och köttbullar eller korv... En helt vanligt studentmåltid...

Imorgon måste jag verkligen ta tag i mitt liv, gå upp tidigt och plugga...


Ikväll är det semifinal 1 i Eurovision song contest och man måste ju självklart heja på Sverige och Marlena. =)


Nä, nu ska jag byta kläder och fixa till mig lite så inte Malin blir stressad för att hon måste vänta på mig!
Det får vara färdigklagat för idag! Och där med basta!

Puss och kläm!


Du drömmer om ett land
en tid- nånstans
där himmelen är blå
Oh, det landet ska bli vårt!

Hemma i Kalmar igen.

Publicerad 2009-05-11 11:37:22 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka efter en obekväm tågresa från Göteborg. Tåget gick 06.07... ZZzzzzzz.... Men det gick bra, jag lyckade somna och somna om efter varje gång tåget skakade till eller efter varje gång jag vaknade av nackspärr...
Men det var skönt att ta ett tidigt tåg och få en extra natt med Per än att ta tåget som gick vid 18 igår kväll. Det tåget är alltid knökfullt och högljutt...

Funderar på att hoppa in i duschen en snabbis så jag vaknar till liv, är fortfarande helt sjukt trött... Ska ju på seminarium idag vid ett och måste nog va allert för att hänga med...

Helgen har vart jättebra och trevlig. Har träffat min lilla mams och vi tog en liten sväng på Frölunda torg och jag fick ett nytt regnställ av henne som jag kan ha när jag cyklar till jobbet i sommar, rosa jacka och svarta byxor, i sann Cicci-stil! =D
Var och hämtade mitt schema med och blev ju inte överlycklig men det kunde vart värre! Ska ta och kolla igenom det mer noggrannt efter seminariet.
Hann med att träffa min Plutt och Michael och fick se Emmas nya gadd. Nice som fan! Blev så avundsjuk! Jag vill också tattuera mig igen! =( Men min tid kommer! Om två och ett halvt år.... SUCK!

Kan ju också passa på att nämna att jag och Per har vart tillsammans i ett och ett halvt år idag! =) Det firade vi i fredags med trerättersmiddag och mys och med mera mys på lördan! =)

Oj, nu fick jag sms från chefen. Mer jobb! Det har redan börjat och jag har ju inte ens slutat skolan än! Here we go!
Vi ses till hösten igen då! =S


Nej, nu ska jag stressa in i duschen! =)






Jag hade glömt vad det var som var bra men det slog mig nyss, det är du som gör allt bra!

Imon går tåget! Wee!

Publicerad 2009-05-06 16:52:35 i Allmänt,

Yes, imon klockan tolv går tåget till min Per! <3
Vi slutar egentligen klockan tolv men det fanns inga sista minuten biljetter till 13-tåget och tåget vid 14 skulle ha tre byten och ta en timme längre så jag tyckte att det va bekvämare att smita 30-40 minuter tidigare på föreläsningen än att sitta på ett tåg typ en hel dag!
Men huvudsaken är att jag kommer till Gbg och får pussa på min älskling! Det behöver vi! =)


Jag hittade en jätterolig sida idag, www.svenskanamn.se 
Skitkul! Dom har en slumpgenerator för föräldrar som inte vet vad dom ska döpa sina barn till.
Man skriver bara in sina namn och vilket kön barnet har och så kommer det ett namn.
Jag och Per fick en Jana och en John!
Jana är ett ganska coolt tjejnamn men vi ska ju inte ha några flickor har jag redan bestämt!
Vi ska ha en Lucas och en Leo...
Tyvärr så är Lucas det vanligaste namnet på nyfödda just nu... Fan asså! Jag var först! Jag har sagt att jag ska döpa mitt barn till det sen jag va fem år!!!
Och jag lovar att det inte va många 1990 som ville ha en sån som hette Lucas!
Suck! Men jag får väl använda generatorn och hitta nåt annat...
Va sägs om Joar? Jockum? Ulv? Justus? JÜRGEN???
Nä, ingen känns så rätt som Lucas... Snyft...
Men det är ju ett tag kvar så jag ska kanske inte tänka på det nu...

Cecilia ligger iaf det 24e vanligaste namnet i sverige, inte för vanligt och inte för ovanligt =)

Som sagt en riktigt bra sida, man får reda på massa roliga saker om sitt namn! haha!


Nä om man skulle ta sig ut i regnet och hämta ut biljetten och lämna ett paket på posten innan det är dags att cykla iväg till träningen... Om det blir någon träning... Har mått så jäkla dåligt sen jag kom hem... =(
Min mage har tydligen gått på strejk... Vill ju inte gärna spy på passet... =S



Sen ska jag ju passa på att önska Pappa och Åse en jättebra resa! Dom fuskisarna åker till Kreta imon! =D



Pusspuss!





Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå!

Good Moorgoon! =D

Publicerad 2009-05-05 10:21:52 i Allmänt,

Tog lite sovmorgon idag och vaknade vid tio! Mmmm! Så skönt. Nu ska jag snart släpa mig upp ur sängen och och ta en dusch innan det ar dags att städa och sen är det dags för möte!

Nu ska jag sätta igång med dagen!

Pussåkram!

De börjar dra ihop sig... =D

Publicerad 2009-05-04 13:51:06 i Allmänt,

Det är bara 32 dagar kvar tills terminen är slut! Känns helt sjukt! Tänk att jag reda gått två terminer! Tiden har bara runnit iväg asså!
Det ska bli skönt att komma tillbaka till Göteborg och träffa alla kompisar på ett mindre ansträngt sätt och få vara med Per men också att få jobba lite, jag trodde ju inte att jag skulle se fram emot att jobba men det ska bli skönt att få göra något annat ett tag. Och slippa tänka! Haha!
Pratade med min chef igen idag och jag ska jobba fram till den 23 augusti.
Så vill ni träffa mig så är det första veckorna i juni eller sista veckan i augusti som gäller! Jag kommer inte ha något liv den övriga tiden! =D
Men jag kommer bli RIK! Wuhu!

I lördags träffades alla studentföreningars styrelser och grillade, spelade volleyboll och brännboll. Tyvärr var det bara jag och Joseph från våran styrelse där men vi hade kul i alla fall! Han gick efter brännbollen men jag hakade på till Puben och sen kåren och hade skitkul!
Jag älskar kvällar som är helt oplanerade som bara blir så bra! =D
 
Jag och Joseph mumsar korv

 Jag och Anna från Cnas och dans på Kåren.

På torsdag åker jag till Göteborg. Jag och Per ska spendera hela helgen tillsammans och jag ska inte träffa nån annan! Förra gången jag va där träffades vi bara när jag kom hem på kvällarna typ, inte så mysigt. Därför har han fått mig hela helgen=D
Fast på fredagförmidda ska jag åka till jobbet och plocka upp sommarschemat. Det ska bli intressant och se hur mycket tider jag har fått. Jag hoppas på massa! Men man vet ju aldrig med Chefen...
Jag hoppas att han kom ihåg att jag ville ha några långhelger men i annat fall får jag väl se till att fixa det på nåt annat sätt...


Nu ska jag sätta igång och vara lite duktig på sexmästarfronten... Skriva prel.schema. Kolla mailen mm. =)

Sen kanske jag ska plugga lite... Kanske... Klockan fyra ska jag träna så jag får se vad jag hinner...


Pusspuss!

KLAR!

Publicerad 2009-05-02 14:21:22 i Allmänt,

Nu är jag äntligen färdig med min tenta så nu ska jag ta helg på riktigt! =D SÅÅÅ Nice!
Nu ska jag ladda inför brännbollen ikväll, jag hoppas på mycket sol och VINST! Moahaha!

Nu ska jag börja göra mig iordning.

Håll tummarna för att min lärare gillar min tenta! =D

PussåKram!

Borttappat: Ett styck motivation!

Publicerad 2009-05-01 18:26:40 i Allmänt,

Idag har varit en sjukt oproduktiv dag för mig på tentafronten! Har inte skrivit ett enda ord, har inte ens öppnat tentan på datorn...
Kunde verkligen inte somna igår av flera olika orsaker, tror jag somnade efter två nån gång... Hade ställt klockan på åtta men när larmet ringde kunde jag inte få upp ögonlocken, snoozade och stängde självklart av larmet i sömnen och vaknade vid typ tio, käkade frukost till Vänner och fastnade... Så det är det jag har gjort hela dagen!
Förutom en timme då jag läste och samlade in fakta till sista frågan. Det är egentligen bara att skriva ihop det och sen är jag klar men jag orkar verkligen inte! Som sagt, jag har tappat min motivation!

Det har inte var en bra dag...
Eller det va inte det först men nu är det det.=)

Det ser ut som att det blir ett Göteborgsbesök för mig den här månaden iaf! =) Per sa att han kunde betala biljetten och det hade ju vart nice att träffa honom. Det känns som att det behövs. Och om vi inte träffas nästa helg så ses vi inte förrän terminen är slut och jag flyttar tillbaka till Gbg för sommaren. Fast det är ju bara fem veckor kvar men det är lääänge om man inte får träffa sin pojkvän!

Jag och Malin var och handlade på Maxi och jag hittade en glasstårta med världens bästa namn! Blev så glad så jag köpte två! Haha! Jag och Malin smakade på den idag och den är SÅ god! Lika perfekt som namnet! =D

Rättstavat och allt! =D Cicci is the shit!!!  

Nä, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv för att jag har tappat min motivation och sen om jag har tur ska jag nog skriva ihop det sista. hade ju helst bara velat finslipa på tentan imon och på söndag.

Hmmm... Kanske ska knacka på hos Madde och se om jag kan få låna sjätte säsongen av Vänner...
Har gett upp tanken på att jag kommer hitta motivationen... Men man vet ju aldrig, den kan ju dyka upp om man har tur! =D

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela