Ciccililia

Ge mig ett sommarjobb, SNÄLLA!!!

Publicerad 2010-03-30 22:28:58 i Allmänt,

Nu har jag sökt över 30 sommarjobb i Göteborg... Ett litet ynka jobb borde väl bli över till mig???
Jag har ju som sagt alltid Hemköp men det är ju min absolut sista utväg... Det jobbiga med HK är att jag måste bestämma mig innan den 5 april och den dagen närmar sig med storsteg! Funderar på att ringa chefen och kolla om det kanske går att skjuta upp det till den 15 april istället... Då har jag ju lite mer tid på mig.

Jaja, only time can tell... Suck!

Dagen har som ni kanske märker mest bestått av att söka jobb... Vid fyra var det dags för möte med styrelsen och sen ett Skype-möte med Smisk i Växjö. En lugnt men ändå fullknökad dag.

På kvällen blev det lite matlagning och tv-tittande med några ur Tullenfamiljen.


Jag kan ju tillägga att jag börjar misstänka att jag är allergisk mot något. Min nästa har vart helt täppt hela dagen både idag och igår och när jag gick till skolan förut så ville den bara inte sluta rinna!
Det värsta jag vet är att vara täppt i näsan. Med rädsla för att bli beroende igen (JA, jag har vart beroende av nässpray!!!) har jag bara använt saltlösning och det funkar inget vidare...


Får hoppas att det går över tills imon...

Nej, nu är det dags att borsta tänderna och krypa till kojs, ska upp tidigt imon och gå till simhallen. Man måste ju hinna träna lite denna veckan med, även om den är kort. =)
På torsdag eller fredag går nämligen tåget mot Gbg. Gött! =D

Sega söndag...

Publicerad 2010-03-28 21:33:55 i Allmänt,

Helgen har vart helt underbar! =)
Vädret hat vart toppen och jag har gått runt med ett leende på läpparna hela tiden!!!

Igår var det fest här på Tullen och det var ett jäkla drag! Hade Karolina på besök också, det var kul att det äntligen blev av! Hom skulle kommit på en annan fest men det blev tyvärr inte av då.
Ja, kul va det iaf!
Och vi hade ABSOLUT inte ont i fötterna!!! Haha!

Imorgon börjar jag min praktik! Det ska bli så himla kul!
Jag vet att jag har tjatat om det hur mycket som helst det senaste men jag tror inte ens att jag kan beskriva hur skönt det ska bli att få göra nåt annat än att plugga!


På tal om att göra nåt annat så har jag fortfarande inte hört nåt från någon av de elva jobben jag sökte... =S Det börjar kännas lite bråttom nu... Om jag vill ha ett schema på Hemköp så måste jag säga till Chefen innan den 5 april och det är ju inte långt kvar om man säger så...

Det skulle ju inte förvåna mig om jag får ett jobb direkt efter jag har sagt till chefen att jag kan jobba... SUCK!


Jaja, det löser sig väl alltid! Om inte annat så kommer jag få en rejält slapp sommar och ett sjukt fattigt år efter det med tanke på att jag inte kommer ha ett sparkonto som man kan nalla av när det krisar...



Nä, nu blir det sängen... Ska upp tidigt imon och städa här i korridoren och sen ska jag iväg till simhallen innan det är dags att traska iväg till praktiken. =)

VÅR!!!

Publicerad 2010-03-25 12:45:05 i Allmänt,

Trodde att dagen skulle bli bra men att det skulle bli så här bra hade  jag inte en aning om!!! =)

Sitter på expen just nu och bara ler!
Vägen hit var svettig och inte för att jag hade min vinterjacka på mig utan för att solen var så förbaskat varm!!! =D
Det är verkligen vår idag och det är precis vad jag behöver!
Vaknade visserligen och var förkyld som tusan men vad spelar det för roll när man vaknar och får se två av sina bästa vänners största lycka och sedan går ut för att mötas av en strålande sooool!

Jag kan säga det hur många gånger som helst! sol sol sol sol!!! Weee!

Malin ska strax komma och möta upp mig och sen ska hon leka optiker med mig! Det ska bli kul! Undrar hur dålig syn jag har egentligen??
Efter det ska vi åka och handla och sen blir det väl till att åka hem och käka en sen lunch. Den kanske kan intas på balkongen? Vem vet, det är inte omöjligt!


Sooooliga hälsningar från Kalmar! =D

En bild säger mer än tusen ord!!!

Publicerad 2010-03-25 08:43:13 i Allmänt,

I morse vaknade jag av världens finaste mms! Det var från Magnus och innehöll en bild på hans och Zaras nyfödda lilla son!!! 
Åh, så söt han var! 
Jag kan inte vara gladare för deras skull! En stor eloge till zara som ploppade ut bebisen innan påsk, precis som jag beställt! ;P 

Idag är det torsdag och det innebär låning! Gött!
Ska bege mig mot Maxi och inhandla massa mat och efter det ska jag lämna in min cykel på service. Det kan den förtjäna efter en hård vinter utomhus.

Ikväll ska jag och Malin traska ner till puben som dagen till ära serverar VÅFFLOR!!! Mums mums mums! Det va inte igår kan jah säga!


Men först ska jag käka lite frukost och sen bege mig mot storken och sitta på expen.



Grattis till er mina fina! =)

Måndag, kl 13

Publicerad 2010-03-24 13:36:21 i Allmänt,

Det är då jag börjar min praktik! Weee!
Jag längtar så himla mycket! =D
Det göttiga är att maten ingår och att jag slipper stå för det på hela tiden! Fatta vad mycket pengar jag kommer spara!!! Haha! Dessutom är det bara fem minuters cykelväg så jag kommer inte behöva lägga ut några pengar på resor heller! =)
Det är lönsamt med praktik!

Igår var jag, Sandra och Johanna från Humanus var och hälsade på i Växjö och träffade våran motsvarighet Smisk och sen hade vi Fusionsmöte med prefekterna Jan och Ingrid.
Det var kul att se hur Campus Växjö ser ut. Dessutom var mötet med prefekterna väldigt givande.

På lördag är det fest här på Tullen och Karolina kommer till Kalmar för att parta lite med mig!! Yaay!
Det ska bli skitkul! =)


Nej, nu ska jag ta och läsa lite. =)


Puss!

Tillbaka i verkligheten!

Publicerad 2010-03-23 13:24:55 i Allmänt,

Ja, verklighetet kommit tillbaka till mitt liv och det är dags att ta tag i saker och ting. Jag hade inget emot det i början, det var otroligt skönt att få komma hem till Tullen och min egna säng med mitt underbart mysiga och fluffiga täcke! Mmmm...

Men efter en och en halv dag här i Kalmar känns allting inte alls lika lätt längre... Jag vet inte vad det är som har hänt med mig men jag är trött hela tiden och vill bara krypa ner under täcket och sooooova!

Jag har inte ens packat upp min väska, den ligger och tar upp massa plats på golvet...
Jaja, orken kommer väl tillbaka snart.


Idag träffades vi i gruppen klockan nio och vi diskuterade hur vi ska lägga upp redovisningen imon. Vi va klara vid typ tio och sen jag kom hem har jag legat och läst och hunnit äta lite lunch.

Vid kvart i tre ska jag, Sandra och Johanna träffas vid Storken för att sedan åka till Växjö. Först ska vi träffa S.MI.S.K´s styrelse och sen ska vi på möte med Jan som är prefekt på institutionen för socialt arbete.
Det ska bli kul och intressant, jag har aldrig vart i Växjö, om man bortser från stationen då och att jag åkt igenom en gång...


Idag har det regnat i Kalmar och jag har nog aldrig varit så glad över regn innan! Allt för att få bort denna jädra snö som förpestat livet för oss alldeles för länge nu.


Nä, nu ska jag gå tillbaka till min bok innan det är dags att dra sig bort mot skolan.


Om mindre än en vecka ska jag ut på praktik!!!! Det ska bli så jävla kul!!!! Weeee! =D

Trött jag bliiiir!

Publicerad 2010-03-18 16:03:58 i Allmänt,

Jag skulle bara vilja ge mig själv en örfil just nu! Ibland e jag så jävla klantig att jag bara dör!

Jag hade ju bestämt att jag skulle åka till arbetsförmedlingen på Hisingen idag som anordnar nån slags jobbmässa. Jag skulle kolla exakta adressen och såg då att jag att man skulle ha sin CV med sig och det hade inte hon jag pratade med sagt nåt om! =( Tappade totalt lusten för att åka dit...

Pluggade istället men nu i efterhand kan jag känna att jag kanske borde åkt dit iaf.

Jaja, får söka jobb på annat sätt istället...


Idag ska jag iaf träffa Mickis för första gången på jääääättelänge! Senaste gången jag kommer ihåg att jag träffade henne va på nyår men jag e osäker på om det verkligen stämmer!!! =S

Nej, nu ska jag sluta sura och kolla en stund på Top Model inna jag ska sätta mig på 17bussen och fara iväg till Backaplan.
Mickis har ju köpt ny lägenhet så ska kolla in den och sen ska vi käka lite nice mat och dricka lie vin.
SÅ KUL!

Har saknat henne MASSA! =D



PUUSS!

ÄLSKAR!!!

Publicerad 2010-03-16 17:48:35 i Allmänt,


Kan bara inte sluta lyssna på denna underbara låt! Att den dessutom bara blir bättre för varje gång jag hör den gör ju det inte lättare direkt! =D


Nu har ångesten släppt lite...

Publicerad 2010-03-15 20:46:50 i Allmänt,

Jag har sökt jobb! För första gången i mitt liv! Hela tio stycken har det blivit hittills och mer kommer det att bli! =)
Jag är riktigt stolt över mig själv!
Nu gäller det väl bara att hålla tummarna för att jag får ett av alla dessa jobb och att det är ett bra sådant.
Men det är inte över än! Detta va bara jobb som man kunde söka via Göteborg stads e-rekryteringssystem, nu är det bara jobben som man måste maila själv och i vissa fall skicka brev till kvar!

Det är verkligen ett heltids jobb att söka jobb!
Har suttit sen klockan nio med min CV och var klar med jobbsökandet (för stunden iaf) vid sju! Ok, jag hade lite matpauser och sånt men jag har inte gjort mycket annat idag.

Kan ju berätta att jag och Per har tagit ytterligare ett steg i vårat förhållande! Jag kan numera titulera mig som medsökare på Boplats.se! Woopwoop!
Haha! Det är mest för att det blir lättare för Per att få en större lägenhet men samtidigt kan det ju vara bra för framtiden. Det är ju inte så att nån av oss kommer söka lägenhet själv när jag ska flytta tillbaka till Gbg.
Dessutom kan det ju vara skönt med en lite större lägenhet till sommaren. En två iaf!


Glöm inte hålla tummarna nu allihop!

Både för mitt jobbsökande och vårat lägenhetsletande! =D

Ångest!

Publicerad 2010-03-15 15:50:50 i Allmänt,

Har suttit hela dagen och skrivit på mitt CV. Jag är rätt nöjd måste jag säga men fan va jobbigt det har varit! Nu har jag bara det personliga brevet kvar och jag kan ju säga så mycket som att det står still!!!

Per ska få ta tag i det och hjälpa mig när han kommer hem sen...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, fan att man ska få sån ångest för att man ska skriva att man är bra!

Jaja, jag ger upp en stund nu och kollar lite tv. Sen borde jag ju ta tag i disken med! Blä, vilken jobbig dag detta är! =(

Trött men ändå inte...

Publicerad 2010-03-14 10:24:37 i Allmänt,

I går var jag och Per hemma hos Carro och Henke och drack vin och tittade på melodifestivalen. När den var slut och vi konstaterat att det va en helt ok låt som vann och att det va tur att Pernilla kom långt ner spelade vi lite spel och huxflux var klockan TVÅ!!!
Vet inte riktigt hur det gick till men trevligt var det, väldigt trevligt.

Efter att vi tagit oss hem och fått av oss kläder och smink hann klockan bli hela haln fyra innan jag la huvudet på kudden. Fattar inte hur det kunde bli så sent men vi är väl lite sega av oss.
Vaknade iaf vid halv tio och kunde inte somna om.
Alla som är någorlunda bra på matte kan ju räkna ut att det är alldeles för lite sömn.

Nu sitter jag iaf här i soffan och försöker vara så tyst som möjligt för att inte väcka Per.

Idag ska vi hem till hans föräldrar och käka lite middag och hans mamma ska äntligen få se bilderna från Dennis och Jennifers bröllop och bilderna från våran tågluff för ett och ett halvt år sen.


Ha en toppen söndag! =)

Och tack Carro och Henke för igår. <3

Fredag!

Publicerad 2010-03-12 08:09:24 i Allmänt,

Veckan som gått har varit bra.
Träffade Linda igår och lilla Emanuel med såklart, det va riktigt kul. Man blir helt slut av att umgås med småbarn!
Vilket liv det var! Haha! Men han är så sjukt söt. Och fan va han har vuxit!

Pratade även med chefen igår och han tyckte att jag självklart skulle söka ett jobb imom "mitt område" men att jag fortfarande skulle vara kvar. Så skönt att veta att man har ett säkert jobb om jag inte får nåt annat.

Av denna anledning ska jag idag ägna mig åt cv-skrivande. Suck!
Jag ska erkänna att jag aldrig har sökt ett jobb i hela mitt liv! Jag fick ju jobbet på Billhälls genom Anna-Lena och sen blev det Hemköp och sen bytte jag bara butik från Sävedalen till Bifrost.

Jag tycker att det är skitjobbigt att skriva cv, har gett mig på ett försök tidigare men det är så krångligt och faktiskt lite pinsamt att skriva ett personligtbrev. Lite ångestframkallande skulle man kunna säga... GULP!


Jaja, det är väl bara att sätta igång...


Ikväll blir det mys med Per och imon blir det förhoppningsvis lite melodifestival med tjejerna plus pojkvänner.



Trevlig helg!

Puuuuss!

Måndag

Publicerad 2010-03-08 13:56:46 i Allmänt,

Japp, då var det måndag igen... Tiden går så sjukt fort. Hua!

Helgen har vart väldigt kul och trevlig.
Lördag hemma hos Ida med tacos och vin med brudarna. Det blev en del snack om graviditet, bebisar och en massa nostalgi!
Sjukt kul va det. =) Kom hem nån gång innan tre och vaknade pigg och glad vid tolv på söndan.
Efter en mysig frukost (kanske rättare sagt brunch) gjorde jag mig iordning och åkte in till stan.
Va ju tvungen att lämna in ringen.
Fick en väldigt snipig kommentar från tanten bakom disken att "ringen minsann såg VÄLDIGT använd ut för att vara så pass ny som den ändå var!"

Inte nog med att jag fick veta att jag tydligen är sjukt dålig på att vara förlovad så kommer det ta en MÅNAD att sätta i en diamant.

Hon påpekade dessutom att om jag ville gravera ringen (som jag inte fått tummen ur att göra än och frågade om man kunde göra i samband med att jag lämnade in den) så borde jag verkligen skicka den till en guldsmed innan så att dom kunde fixa till den innan. 

Suck! 

Jag kan tydligen inte ta hand om min ring... Vet inte riktigt hur jag ska använda den på ett annat sätt än vad jag gjort innan... Det är ju en förlovningsring och man ska ju använda den HELA tiden liksom... 

Deprimerad och med konstiga skamkänslor gick jag vidare och tänkte att jag skulle kolla efter en billig jacka... 
Dock förälskade jag mig i en jacka som kostade 800 spänn men jag kände att eftersom jag e så okvinnlig att jag inte ens kan ta hand en ring så får jag väl göra det mest kvinnliga som finns, nämligen tröstshoppa! 

Kan ju säga att det hjälpte alldeles utmärkt! =D 

Efter det mötte jag upp Per i Brunnsparken och åkte hem till mamma för söndagsmiddag. Emma och Michael var också med så det var fullt hus.
Mat, lite vin och spel gjorde det till ett toppenavslut på helgen.



Jag sa ju att jag skulle plugga idag men det blir inte förrän imon, inte för att jag är lat utan för att det är bestämt så i gruppen! =D Gött, gött!


Oj, det blev ett långt inlägg! Nu ska jag bege mig ut på en promenad runt härlandatjärn. Man kan ju inte INTE vara ute i detta fina vädret! Ska ha på mig min nya fina jacka så jag inte svettas ihjäl i solen!

Va faan?!

Publicerad 2010-03-05 21:39:05 i Allmänt,

Tiden bara rusar iväg och jag tror bestämt att jag vart här i snart två veckor!!! Hur fan gick det till???
Jag måste motvilligt meddela att jag vart sjuukt osocial under min tid här i Götet och det är jag ju inte överdrivet nöjd med... Jag skulle ju träffa MASSA folk!
Suck suck suck!

Men imon blir det andra bullar! Då ska jag träffa brudarna! Som jag har längtat!

Skickade in arbetet idag med. Det kändes bra nu ska vi ju bara klara av det där grupparbetet som sagt... Men det ska nog funka...

Just nu kollar jag på Lets Dance i min ensamhet. Per är hemma hos Mange. Ganska skönt faktiskt då vi har vart med varandra väldigt mycke nu när han vart sjuk och jag suttit hemma med arbetet.
Fast jag måste erkänna att jag vart ganska så uttråkad idag eftersom jag blev klar med arbetet igår och bara finslipade på det imorse innan jag skickade in det.

Detta resulterade iaf i att jag har städat och diskat här hemma. Funderade på att gå en promenad in till stan och lämna in ringen med men sen började alla bra tv-serier som jag blivit så beroende av! Haha!
Förlossningskliniken, Ghost wisperer och Top Model, ett måste för mig just nu! 

Jaja, fick med mig Per på en promenad runt härlanda tjärn, ska kanske försöka få med honom på en promenad till stan imon... Men han kommer nog inte vara så pepp på det. Det kommer antagligen bli sent ikväll så han kommer väl inte vilja gå upp förrän vid tolvtiden... 
Men försöka går ju! 


Nu blir det solsidan! 


Köss!  

Sooooooooooool!

Publicerad 2010-03-04 12:40:50 i Allmänt,

Nu lyser solen för tredje dagen i rad här i Göteborg! Hur härligt som helst!

Jag har kommit en bra bit med uppgiften och har nu tagit en liten blogg+ göra-mig-iordning-paus.

Snart är det lunchdags och eftersom Per är på bättringsvägen ska vi ta en promenad runt Härlandatjärn och sen käka lunch på cafét Trätorget. Inte världens mysigaste café men mysigt att äta ute med Per =)

När vi kommer tillbaka ska jag ta tag i det sista på uppgiften. Som jag gnällde om igår har jag ju haft så sjukt dålig motivation och karaktär att jag inte kommit nånstans med uppgiften men idag känner jag att jag faktiskt måste få klart den.
Har bara ett rättsfall kvar och har redan hittat ett och läst igenom det. Har helt enkelt bara en analys kvar och det borde inte ta så lång tid.
Sen ska jag ju självklart finslipa lite med men det ska ju inte heller ta mycket tid. =)


I helgen serjag fram emot en dejt med brudarna och mer soliga promenader! Jag blir så lycklig av solen och att det ÄNTLIGEN är lite ljust, inte bara från snön utan från SOLEN!!! <3


Nä, hopp in u duschen va det! =D


Hoppas alla får en underbar och solig dag!

Frustrerad och utan motivation!

Publicerad 2010-03-03 17:55:06 i Allmänt,

Idag borde vart den dag då jag blev klar med min uppgift men ICKE!!!
Motivationen har vart lägre än lägst idag och det har ju inte hjälpt att Per har vart hemma, sjukt, hela dagen... Precis som igår. Han har vart magsjuk i två dagar, stackarn.

Jag har iaf kommit en bra bit på vägen och jag borde bli klar imon om jag lägger på ett kol. Som sagt borde...

Det är sjukt frustrerande att veta att jag kunde vart färdig nu om jag inte hade haft så dålig karaktär!!!

Men imon ska jag verkligen bli klar, det hade vart grymt skönt att ha ledigt fredag, lördag och söndag.
På måndag är det dags att ta tag i verkligheten igen. Grupparbete på tio sidor ska skrivas och det är ju som sagt en hel del... =)


Jaja, det är långt kvar dit! :P

Nu ska jag värma lite stroganof och sen ska jag och Per nog ta en liten promenad. Om han orkar... =)


Pusshaj!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela