Ciccililia

PANIK!!!

Publicerad 2010-07-30 10:57:03 i Allmänt,

Efter att ha sovit oroligt hela natten vaknade jag med ett ryck och hjärtat i halsgropen 09.18, kollade på klockan och fick panik! Jag var mer än TVÅ timmar försenad till jobbet!

Efter några sekunder gick det sakta men säkert upp för mig att jag faktiskt var ledig. Det tog ett tag innan pulsen gick ner. Fy fan vilket sätt att vakna på sin lediga dag! =( Snyft!

Efter att ha läst i en halvtimme utan att få någon ro i kroppen var det bara att stiga upp.


Nu har jag betalat räkningar (aningen sent, jag vet =P) och käkat frukost samtidigt som jag kollat lite friidrott.

Snart väntar storstädning av heela lägenheten, tjejerna med pojkvänner kommer hit sen i kväll och det måste ju se fint ut. =)
Så skönt att det regnar ute så jag slipper ha dåligt samvete för att jag är inne hela dagen! =)


Ha en bra dag!

Har haft lite bloggtorka...

Publicerad 2010-07-29 21:08:08 i Allmänt,

Ja, som ni kanske märker har det inte blivit så mycket bloggande det senaste...
Har helt enkelt inte haft tid.

Jag som såg fram emot en hyffsat lugn sommar har fått exakt det motsatta. Imon är jag äntligen ledig efter att ha jobbat FJORTON dagar på raken!
Är rätt trött i både kroppen och knoppen om man säger så!

Har kanske inte sagt det men jag har tre jobb nu. Skulle ha jobbat på Hemköp och på ett gruppboende i Högsbohöjd men de ringde från ett annat boende och frågade om jag hade lust att hoppa in lite extra där med. Det va ju klart jag ville det!
Och det va tur kan jag säga, jag har bara fått tre tider på det första boendet och det är ju inte mycket att hänga i granen!
Man måst ju tjäna lite pengar iaf!
Det blev kanske bara liiiite för mycket jobb just nu men det börjar lugna ner sig lite. Fast jag ska väl inte säga för mycket, nu när det börjar lugna ner sig på det andra boendet kommer dom väl börja ringa från det första. :P

Flytten gick bra, dock har vi inte fått upp nåt på väggarna. Pappa vågade inte borra i väggarna som e både gips och trä på nåt konstigt sätt... Per skulle be en kompis fixa det men vi har jobbat massa och det har helt enkelt inte blivit nåt med det.
Nu har han dessutom fått för sig att vi måste ha en projektor i vardagsrummet och då kan vi ju inte sätta upp hyllan på den väggen!
Suck!

Vi ska köpa en ny soffa också, tyvärr va den slut på lagen och kommer inte in förrän om två veckor så vi får vänta lite.

Vill inte lägga upp några bilder än nu när allt är så ofärdigt men det kommer väl snart hoppas jag. =)




Den här soffan står förhoppningsvis snart i vårat vardagsrum! Miami heter den och är från Chilli.


Nej nu ska jag kolla lite friidrott och sen lägga mig tidigt! Så skönt!
Per är i hamburgsund så jag har heeela sängen för mig själv! =)


Puuuuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela