Ciccililia

Söndag!

Publicerad 2010-01-31 15:21:56 i Allmänt,

Är väldigt nöjd med helgen här på tullen. =)
Det har blivit väldigt mycket häng i soffan framför tvn och det var precis så jag ville ha det- lugnt och skönt.

Blev lite uttråkad i lördags och bestämde mig för att använda formarna jag fick av Linn i julklapp och baka muffins. Dom blev GIGANTISKA! Haha! Men det va nice!


Mums! =)



Dagen idag har bestått av ungefär samma som större delen av helgen, nämligen ingenting... Om typ en halvtimme ska jag träffa Sandra och gå på vattengympa. Det kan behövas efter två muffins! Haha!

Idag är det bara 23 dagar kvar tills jag åker till Göteborg och får träffa min älskling igen! Åh, jag längtar så mycket! Det kommer kännas jättekonstigt att vara i gbg och två veckor och inte träffa Per. Men jag åfr ju träffa några andra som jag också älskar så det känns ju bra iaf. =)


Nej, nu ska jag packa ner mina badkläder.
Ha en fortsatt trevlig söndag! <3




Avslutar med en bild från avslutningsfesten på nollningen på mig och två av mina favorittjejer här i Kalmar. =)

Lördag

Publicerad 2010-01-30 10:19:06 i Allmänt,

Gårdagen spenderades med Malin och Danny D i soffan framför Let's dance och sen spelades ett (lååååågt) parti Hur fan visste du det?! Ett väldigt kul spel måste jag säga. Jag evt inte riktigt när vi la ner men jag tror att klockan var över två... Jag somnade iaf inte förrän efter tre iaf.
Klockan ringde vid halv tio idag och det var bara att hoppa upp ur sängen och börja sortera tvätt.

Dagens planer är tvätt, frukost, hemmaspa(raka ben och ansiktsmask typ, inget fancy!) och sen mer häng med de i Tullengänget som råkar vara hemma.
Dessutom är det ju final i Robinson och det måste man ju se! =)

Nästa helg är det fest här på Tullen och helgen efter det åker jag till Gbg. Mycket att se fram emot framöver med andra ord.


Nä, nu ska jag käka lite frukost innan det är dags att slänga in en ny maskin tvätt.


Ha en bra lördag! <3

Kass uppdatering...

Publicerad 2010-01-29 14:14:12 i Allmänt,

... IGEN! Jag vet....

Kan inte hjälpa det men ibland finns inte inspirationen där och det är det helt omöjligt att skapa!!!

Annars har allt vart lugnt som en filbunke här i Kalmar.
Det kom en liten snöstorm för några dagar sen men det gjorde ju snarare att allt blev ännu lugnare... Inte för att jag har något emot det, det är det ända jag vill just nu. =)

Saknar Per jättejättejättemycket men har kommit på världens smartaste grej! Vi kommer ha enskilt arbete i två veckor och då kommer vi inte ha några föreläsningar alls! Det betyder att jag kan åka till gbg och vara med Per i hela två veckor!
Sedan har vi två veckors grupparbete utan föreläsningar och om resten av gruppen är snäll så kan jag kanske vara i gbg två extra veckor! =D
DET hade vart sjuuukt bra! Nu har ju redan tre av fyra sagt att det är ok och den fjärde är Jessica så jag tror inte att det komme bli några som helst problem!
Weee! Jag blir så glad när jag tänker på det!

En lite läskig grej som jag kom å tänka på nu är att när vi är klara med vårat grupparbete och redovisat det är det dags för PRAKTIK!

Så jävla kul och läskigt på samma gång! Men jag antar att dom tio veckorna kommer susa förbi fortare än kvickt!



Ikväll är planen att titta på Let's dance med tullen-familjen och sen imon ska jag tvätta och kolla finalen i Robinson. En lugn helg med andra ord men det har jag ju som sagt inget emot. =)



Nu ska jag spana runt på Lycknis efter lite bra pocketböcker att läsa, har helt slut här hemma och har inget alls att läsa innan jag ska sova... =(


Ha en underbart trevlig helg! =)


Pusspuss!

Snyft.... =(

Publicerad 2010-01-20 14:49:47 i Allmänt,

Nollningen är i full gång och det verkar vara ett bra gäng med sjuksköterskor som vi fått hit! =)

Denna nollningen känns som tur är inte alls lika jobbig som den förra och allt har hittills rullat på bra. Idag är det Caps på Ejdern som gäller och imon är det pubrunda innan avslutningssittningen på fredag.

Det ska bli skönt när det är över och jag kan börja koncentrera mig på juridiken. Inte för att nollningen inte är kul. det är bara det att juridiken är både viktigare och intressantare. =)
Det är tom så kul att jag funderar på om jag kanske har satsat på fel utbildning!


Jag och Per gjorde en hemsk upptäckt igår!
Vi kom på att vi inte kommer kunna ses igen förrän runt den 25e februari! Det är jättehemskt! Sist vi träffades va den 6e januari och ni kan ju själva se att det är en evighet mellan dessa två datum!
Tre av veckorna kommer dessutom att vara nästan helt utan kontakt eftersom han är i Thailand då. Jag gillar det inte alls asså! =(

En bra sak är dock att vi kommer att ha eget arbete i juridiken och då har vi inga föreläsningar alls på typ två-tre veckor och det hade ju vart grymt om jag kunde spenderat dom i gbg!
Det braiga nu är att vi ska läsa förarbeten till en lag och då måste jag sitta på biblioteket och då kommer jag garanterat att få saker och ting gjort i tid!
Förutsatt att jag tar mig dit då! ;P


Nej, nu ska jag ut i köket och se om jag kan slänga ihop nåt ätbart av den lilla mat jag har hemma...
Det är verkligen sorgligt hur fattig jag är och hur jag inte har någon som helst aning om vart mina stackars slantar har tagit vägen!
Att jag dessutom va så dum att jag inte skickade in min studieförsäkran första dan man kunde göra det utan sista så att jag får mina pengar den 25e istället för i måndags ska vi inte ens prata om!

Nej, mat va det ja!

Ha de!

Ibland undrar jag verkligen...

Publicerad 2010-01-16 10:10:35 i Allmänt,

... om inte jag är lite dum i huvet asså!!!
Hade världens konstigaste dröm inatt!
Jag drömde att jag bodde tillsammans med Per i en lite medeltidsby, min syster Emma jobbade i en bar och jag var och hälsade på henne. Av någon anledning stod jag bakom bardisken. Det kom in en man och började skjuta i taket och vi hukade oss bakom disken.
Han såg mig och sa åt mig att följa med honom. 
Mannen tog mig med till ett hus som såg precis ut som min morbrors hus och i det huset botte mitt ex pappa!!!
Han höll mig fången och jag var jätterädd och vågade inte ens använda min mobiltelefon(!)och ringa till Per eller någon annan för att be om hjälp!
Sen kom mamma dit och frågade vad jag höll på med och undrade varför jag brutit förlovningen med Per och lämnat byn.
Förtvivlad började jag gråta och sa att jag hölls tillfånga och att jag inte ville stanna kvar och att hon måste hjälpa mig!
Hennes svar va: Sluta vara så dramatisk hela tiden, du gör alltid såhär!

Där vaknade jag! Helt jävla sjukt! Det hände en hel del andra saker i drömmen med som var minst lika konstiga men det skulle ta alldeles för lång tid att berätta allt!
Sjukt störd va drömmen iaf och jag har ingen aning om var allt kom ifrån! =S



Jag har inte varit tillräckligt motiverad för att skriva på ett tag så det har inte blivit så mycket uppdateringar men jag lovar att jag ska försöka bättra mig. =)

Igår hade jag muntlig examination i sista kursen på denna terminen, SÅ JÄVLA SKÖNT! Det gick bra och våran grupp fick nästan bara bra kritik.
På måndag börjar juridikkursen och det ska bli så jäkla kul.

På måndag börjar också nollningen för dom nya sjuksyrrorna så jag kommer ha fullt upp med det med. =)

Idag ska vi ha faddermöte och sen stabsfest. Det ska bli kul. Jag hoppas att de som kommer på mötet är med på festen också så att vi blir ett par stycken, vi har bara sex faddrar, så det är ju mest styrelsen jag hoppas på. 



Nu på förmiddan har jag en del att stå i... Måste ner på stan och köpa frimärke och posta min studieförsäkran, sen till systemet och köpa nåt att ha på förfesten för mina sista slantar, är totalpank! =( 
Sen ska jag väl försöka städa upp lite här hemma, det har jag tänk i typ en vecka men finns det något annat att göra så e det ju klart att man skjuter upp städningen! =) 


Om åtta dagar åker Per till Thailand och är borta i tre veckor... =( 
Är både avundsjuk och ledsen... När han kommer tillbaka kommer vi inte ha setts på nästan SEX veckor och det känns lite tungt faktiskt. men men, det som inte tar kol på en gör ju en starkare! =) 


Nä, nu ska jag ta tag i denna dagen! 


Kööss! 

På språng!

Publicerad 2010-01-07 20:16:59 i Allmänt,

Resan tillbaka till Kalmar var en MARDRÖM! Jag ska inte tråka ut er med ännu en klagosång men jag kan säga så mycket som att jag ALDRIG vill spendera fem timmar med en vagn full av högljudda tretton-åriga tjejer igen!
Mitt stackars huvud var helt slut och jag vet inte hur många gånger jag förbannade mig själv för att jag glömt laddaren till min iPod och inte kunnat ladda den på två veckor! Snyft va jag tyckte synd om mig själv!

Ja en liten trudelutt fick ni men det va ju inte så farligt iaf! ;P

Imon går tåget mot Nybro och sen blir det buss vidare mot Åseda och sen Salshult.=)
Längtar jättemycket! Det känns som hundra år sen jag va där sist!
Pappa har utlovat pulkaåkning eller iaf åkning på plastsäckar! Wee!

Föreläsningen idag var ok och intressant men jag va så fruktansvärt trött och salen vi satt i är liten och trång och har sjukt dålig luft så vissa perioder satt jag och kämpade med att hålla ögonen öppna. Grupparbetet gick bra det med och var för en gång skull väldigt givande. Dagen handlade om samtal med barn och hur man ska göra och vad man ska tänka på. Sjukt svårt att inte ställa ledande frågor! Det tror man inte men det är det!


Nej nu ska jag bädda ner mig och njuta av min säng och mitt mysiga täcke. =)


Nytt år, samma verklighet...

Publicerad 2010-01-04 12:39:39 i Allmänt,

Blä, jag vill verkligen inte tillbaka till verkligheten men jag är ju så himla tvungen.
Har en omtenta och nollning att ta hand om- samtidigt. SUCK!
Men jag antar att det bara är att bita ihop och ta på leendet. Det är ju självvalt.

Det känns som jag bara klagar och klagar här i bloggen och jag vet att jag har sagt att jag ska sluta med det men det är inte så lätt.

Jaja, det nya året kan ju inte vara så hemst. =)

På onsdag åker jag hem till Kamlar, på torsdag har jag föreläsning hela dagen och på fredag åker jag hem till pappafamiljen i Salshult och firar lite sen jul med dem. Det ska bli kul iaf.
Sen börjar ju nollningen och det kan ju vara kul det med om man får rätt och tillräckligt med hjälp.

Den 24 januari åker Per till Thailand i TRE veckor. SNYFT! Kul för honom, tråkigt för mig eftersom vi inte kommer kunna prata nånting under de veckorna...

Oj, nu klagade jag visst igen....


Kan ju berätta en snabbis om jul och nyår eftersom jag vart så dålig på att uppdatera här.
Julafton började jag och Per med en mysig frukost och julklappsbyte, efter det åkte vi hem till hans mormor och åt jullunch. Även där delades det ut julklappar. Jag och Per fick en jättefin hjärtformad pajform i förlovningspresent.
Vid tre delade vi på oss och jag åkte hem till mamma och Micke i Frölunda och firade med resten av familjen.
Det var en minst sagt trevlig julafton.

Nyår firades hos Ida med buffé och i goda vänners lag.


Träffade Zara och Carro igår, det va mysigt att sitta på ett café "som vanligt" och bara prata som förr i tiden...
Dock kommer saker och ting inte vara som förr... Fast på ett bra sätt. Zara ska ha bebis, carro och Ida är färdigpluggade och har fått jobb. Jag har två år kvar sen är jag också klar för vuxenlivet.
Som vi sa igår, vi är inte nitton längre... Haha!


Nej, nu ska jag ta tag i liet saker, som nollningshäftet. =)


Pusspuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela