Ciccililia

Hemlängtan...

Publicerad 2011-12-29 11:35:28 i Allmänt,

Det är två veckor kvar tills jag tar examen och jag får flytta hit till Göteborg på riktigt! Det går inte ens att beskriva hur jag känner just nu! Det är så overkligt.
Det som varit mitt liv i tre och ett halvt år kommer bara försvinna. Bokstavligt talat bara över en natt.
Jag har ju längtat efter och tjatat om att jag vill flytta nu, nu, NU! Men när dagen närmar sig med stormsteg känns det bara läskigare och läskigare.

Visst, vi har ju Thailand att se fram emot också och det gör jag. Men sen då? Har sökt massa jobb och har inte fått komma på en enda intervju ens... Har ju en kontakt som jag ska ta tag i också men om det inte ger nåt, vad gör jag då?
Hemköp är ju liksom inget alternativ, det finns inte!

Jag får fortsätta att vara optimist helt enkelt. Trots att det kanske inte alltid låter så här på bloggen så är jag himla bra på det faktiskt! =D


Nu är det dags för mig att sluta lata mig och återgå till böckerna. Hela portfolion ska va inne om fem dagar och jag har inte ens börjat skriva på sista uppgiften än! =S


Puss och kram!

Ännu en jobbig dag...

Publicerad 2011-12-28 08:15:55 i Allmänt,

Gårdagen var en turbulent dag. Eller egentligen inte men i mitt huvud var det kaos. Det var tillslut dags att ta den hemska sprutan inför Thailand.
Att dom var en kort och vi fick vänta i en timme hjälpte ju inte till direkt...
Ska erkänna att det kom en liten tår och att jag kände mig skitlarvig för det gjorde ju inte alls ont!

Men, sån är jag! Livrädd för sprutor. Men jag svimmade ju inte iaf, det är ju alltid nåt!


Idag kommer också bli en jobbig dag, om två timmar är det dags att bege sig till Lasses begravning. Ännu jobbigare blir det om jag tänker på att jag direkt efteråt måste förtränga alla känslor och sätta mig och plugga... Suck, har inte haft ro i kroppen att göra det alls de senaste dagarna och kommer antagligen inte orka med det i dag heller....

Jaja, känns skönt att få säga hejdå iaf, har ju hela fredagen på mig att hardcoreplugga.

Juldagen

Publicerad 2011-12-25 11:46:07 i Allmänt,

Sitter i soffan och väntar på att Per ska vakna så att vi kan sätta igång med dagen. Har väl inga planer direkt, förutom att vi ska ta en promenad.

Har varit lite halvt produktiv nu på morgonen och sökt ett jobb... Känns som att det blir mer och mer halvhjärtat. Vet inte ens hur många jobb jag har sökt och de enda svar jag har fått är "tack för din ansökan" och "tjänsten har gått till en annan sökande". Men det ger väl sig så småningom...

Gårdagen var jättemysig, som alltid på julafton. Vi firade med Pers familj i år. Först hemma hos hans mormor och sen hemma hos hans föräldrar.

Imon ska vi hem till hans mormor igen och fira hennes 90-års dag innan vi ska hem till mamma och fira jul med min familj. Mys mys mys... =)

Avslutar med en bild på den sjuuukt snygga klockan jag fick av Per i julklapp. =D LOOOOVE IT!


Pyssel på Gustavsgatan!

Publicerad 2011-12-23 22:04:07 i Allmänt,

Ja, idag har vi pysslat ordentligt här hemma.

Vi har gjort Janssons frestelse, köttbullar, knäck, Mozartkulor och glögg (som vi ifs gjorde för några veckor sen men har ju hällt upp den på flaskor idag.)

Glöggen och Mozartkulorna ska bli gå-bort-presenter till nära och kära. :)

Nu sitter vi i soffan och kollar på Bingolottos uppesittarkväll och väntar på filmen som börjar vid 23.


God jul på er!

Julmys!

Publicerad 2011-12-22 21:23:15 i Allmänt,

Sitter och slår in julklappar och dricker första koppen av vår hemgjorda glögg!


Myyyyyys!

Sjuuuuuuk!

Publicerad 2011-12-21 11:20:14 i Allmänt,

Buhu! Tycker allt lite synd om mig själv idag. Fortfarande sjuk men tror nog att jag är feberfri idag.
Skulle åkt in till stan nu vid lunch och mött upp Per för lite lunch och sen vaccinering men Per ringde dit i morse och dom tyckte inte att jag skulle ta sprutan så nära inpå jag har haft feber. Det måste vara minst tre veckor mellan spruta ett och två, så jag hinner ju fortfarande ta dom innan planet lyfter. =)
Ska erkänna att jag är lite lättad. Att få en spruta inkörd i armen är så sjukt läskigt! Hade jag inte varit så rädd för att bli sjuk hade jag mer än gärna avstått...
Folk tycker jag är knäpp som är spruträdd när jag har massa tatueringar men det är ju inte alls samma sak!
Aja, det måste bli gjort så jag får väl bita i det sura äpplet.
Btw, bara tre dagar kvar till jul! Weee!

Packar

Publicerad 2011-12-19 21:10:20 i Allmänt,

Det är tråkigt när man inser att en väska inte kommer räcka och att jag kommer behöva släpa på två väskor inne i Gbg imon... :(

Meeen det är ju sista gången så jag får väl stå ut med den tanken.

Bitter!

Publicerad 2011-12-19 07:21:26 i Allmänt,

Har sista seminariet för i år idag och jag borde vara glad eftersom det betyder juluppehåll och hemresa till Göteborg.

Men istället vaknar jag upp med halsont, täppt näsa och nysattacker!

Grrr....


Aja, det är bara några fem dagar kvar till julafton. Det är alltid nåt....

Hej!

Publicerad 2011-12-15 22:06:26 i Allmänt,

Tänkte bara titta in och meddela att jag lever! Vet att jag inte skrivit på en vecka typ men jag har verkligen inte haft ork eller lust... Det är mycket som händer nu och som måste gå före...

Sitter på bibblan hela dagarna och när jag kommer hem är jag för trött för att orka annat än att kolla på nån serie typ...

Men nu är det ju bara 29 dagar kvar till examen!


Nä, nu ska jag stänga ner här och läsa lite innan det är dags för sömn. Känner på mig att det kommer bli en tuff dag imon. Inte bara för att jag ska plugga och träffa festkommiten, jag kommer antagligen ha sjuk träningsvärk efter mitt första Indoorwalkingpass! =S Men det är det värt, det va kul! Och jobbigt...


Som sagt, jag lever! Håll ut, om en vecka är jag typ färdigpluggad, då återstår bara lite finslipningar och sånt. =)

Städsöndag...

Publicerad 2011-12-04 11:30:34 i Allmänt,

Man kan inte ha det roligt alla dagar i veckan... Och söndag är en dag när man måste börja ladda för en ny vecka. Finns det något bättre sätt än att städa och tvätta?
Antagligen! Men tyvärr så måste det göras...

Har inte städat mina 22 kvadrat på två veckor typ så det är mer än välbehövligt. Dessutom har jag lämnat en del av mina trosor i lägenheten i Göteborg så jag har typ inga underkläder alls! Fattar inte hur jag tänkte...

Igår hade jag och Malin myskväll. Vi lagade mat, kollade på film och Så mycket bättre och låg och myste i hennes säng med Mezzi, en bollbesatt urgullig jackrussell. =)

Himla trevligt! Det är sånt jag kommer sakna när jag flyttar till Götet. Visst, Per är himla mysig att gosa med men det är ju inte samma sak!
Kommer nog ha lite Tullenabstinens den första tiden, fastän jag inte riktigt vill erkänna det! =(


Nej, nu ska jag ta tag i städningen, vill ju kunna slappa lite idag också...

Btw, ha en trevlig andra advent!


Första december!

Publicerad 2011-12-01 15:54:16 i Allmänt,

Även om jag är jävligt bitter och gnäller väldigt mycket på kylan så tycker jag ändå att det är något speciellt med december. Det måste sitta kvar sen man va liten och man fick öppna första luckan i sin chokladkalender.
I år har jag ingen chokladkalender och tur är väl det! Hade nog inte kunnat hålla mig från att öppna fler än en lucka och sen hade jag fått köpa en ny och gjort samma sak igen!

Jag har under min studietid utvecklat ett sjukt choklad och godisberoende! Jag tycker mig kunna se ett liknande mönster bland flera av mina vänner här i Kalmar. Jag har en teori om att det har att göra med att man "unnar" sig massa godis under tentaperioderna för att man tycker så jävla synd om sig själv som har det så jobbigt! (Ja, jag utgår från egna erfarenheter!!!)

Igår kokade jag julens första risgrynsgröt! Så jävla gott! Skulle aldrig få för mig att köpa en sån där korv med gröt i affären, den gröten är alldeles för söt och sliskig för min smak.

På tal om gröt är det snart dags för mig att äta middag och självklart blir det risgrynsgröt! Efter maten ska jag göra läxan som vi fick på lärandeseminariet idag: Fråga dina nära och kära vilka de anser är dina starka och svaga sidor. Läskigt!



Dags för avvänjning???

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela