Ciccililia

Ny vecka...

Publicerad 2012-05-28 22:42:53 i Allmänt,

... nya tag!
Vi går mot ljusare tider och det känns i kropp och sinne...

Ser fram emot sommaren och allt roligt som jag har planerat. Ser fram emot hösten och de planer jag har för den!

Men en sak i taget och först på listan är min födelsedag! =D

VI VANN!

Publicerad 2012-05-27 02:22:37 i Allmänt,

Loreen va så jävla grym! Det kändes så självklart att hon skulle ta hem det.
Shit, va vi satt och hoppade i soffan under poängutdelningen! Haha!
Men va fan va det med Italien? Inte ett enda poäng från dom medan vi fick som sämst tre poäng av övriga Europa. Ett land med dåligt musiksmak uppenbarligen...

Efter en fullproppad dag med underbart slut finns det inte så mycket mer att säga... Over and out...,





Nöjd tjej på väg hem efter Loreens överlägsna seger! =)

Shoppat!

Publicerad 2012-05-26 15:06:52 i Allmänt,

Nu på förmiddagen var jag och mamma nere på Frölunda torg och shoppade lite. Hittade var sin fin klänning och jag hittade ett par fina ballerinaskor. Nej, jag kommer inte lägga upp bilder! ;P
Det är så sjukt men det är verkligen så jävla skönt att få bränna pengar på shopping! Att liksom bara slösa lite pengar, skit gött! Ska försöka att hålla tillbaka på shoppingen denna månaden men man kan ju inte förbjuda det helt!

På väg hem köpte jag med mig lite sushi och käkade det medans jag kollade på Lets Dance. Anton och Molly i final, kan bli hur bra som helst! Hejar ju som resten av befolkningen på Anton. Han e ju så söt!



Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig iordning för lite grillmys och sen ESC hos Carro, kommer bli myspys! =)

God morgon!

Publicerad 2012-05-25 05:49:41 i Allmänt,

Sitter här på bussen kvart i sex på morgonen och svettas. Sommaren har dundrat in och jag älskar det!

Igår va jag och mamma på en lång kvällspromenad ut vid havet. Så härligt! Sånt blir jag glad av!

Idag ska jag hem till mamma och dricka vin på hennes balkong och imorgon är det ESC-final tillsammans med Carro, Mickis och en box vin!
Känner på mig att det kommer bli en bra helg! :)

Snurr snurr!

Publicerad 2012-05-22 22:39:02 i Allmänt,

Ibland vill man bara krypa ner under täcket och låtsas som om världen utanför inte existerar....

Tycker lite synd om mig själv...

Zzzzzzzzzzzz

Publicerad 2012-05-21 21:01:53 i Allmänt,

Måste erkänna att det känns lite konstigt att gå och lägga sig innan nio och när solen typ fortfarande är uppe men jag är så sjukt trött!
Hellre sova i sängen än att somna i soffan och sen behöva släpa sig upp för att tvätta bort sminket och borsta tänderna.

Fattar inte vad det är med mig, har typ inte kunnat sova nåt sen i fredags... :S I natt vaknade jag vid tre och kunde inte somna om.
Kunde inte ens sova på tåget! Det måste vart typ första gången...



Idag tog jag iaf ett av dom sista stegen in i "normaliteten" igen, jag hämtade micron hos mamma. Nu kan jag äntligen göra som alla andra NORMALA människor och värma saker, förslagsvis mat, utan att använda den långsamma varianten kallad spis!
Halleluja!

Hur jag klarat mig utan i en hel månad är ju frågan asså! Det är tur att jag har tålamod, är tekniskt och problemlösare! :D


Nej, nu är klockan hela tjugoettnollnoll, dags att nana!

Btw, så här cool va gamle Gustav i morse:

Pånyttföddish!

Publicerad 2012-05-19 15:02:32 i Allmänt,

Efter att ha gått flera veckor utan att bry mig om att noppa ögonbrynen och raka benen, sminka mig finare än nödvändigt och ta hand om mig själv har jag idag tagit hand om skiten!

Igår morse vaknade jag med migrän. Det har aldrig hänt innan och jag måste erkänna att det va riktigt läskigt! Jag trodde på riktigt att jag skulle dö ett tag där. Ni som känner mig borde ju även känna till min aningen överdriva hypokondri! Jag tror liksom alltid det värsta och den här gången var det ett blodkärl i mitt huvud som brustit!

När jag väl insett att det kanske inte handlade om en nära-döden-upplevelse utan att det kanske mer handlade om symptom relaterade till sömnbrist och stress bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv.

Visst det suger att jag inte längre kommer spendera resten av mitt liv med mannen jag trodde var mitt livs kärlek. Men jag har fått mitt hjärta krossat innan och jag kom över det då och kommer komma över det nu med.

Det är bara att rycka upp sig själv och det är precis det jag börjat med att göra idag!
Nu är brynen noppade, benen rakade och lena som barnrumpor, ansiktet fick sig en ansiktsmask och en ordentlig rengöring. Nu känner jag mig som människa igen!
Har dessutom målat naglarna i den mest rosa och våriga färg jag kunde hitta bland mina lack.
Orkade dessutom lägga lite extra tid på håret.

Är så otroligt trött på att vara ledsen. Jag lovade att jag skulle vara bitter veckan ut men det får räcka med fem dagar, det är ju iaf en arbetsvecka! ;)

Har dessutom hela sommaren framför mig. Och som världens bästa Malin sa: Det finns många grodor därute som måste kyssas! Och jag ska nog hinna med att träffa en eller två som kan plåstra om mitt hjärta! ;)

Men idag blir det ingen grodjakt för idag ska vi fira världens bästa morfar som fyller 75 år på måndag!

Idag kan jag säga det och faktiskt mena det också:
Idag är jag glad!


Här ser ni mitt fina nagellack, dock ser jag inte så glad ut som jag känner mig. Jag ser bajsnödig ut på alla bilder där jag ler. Lägg också märke till att det ser ut som jag har ett brunt och ett grönt öga, vilket bara är nästan sant!

På väg...

Publicerad 2012-05-01 20:52:20 i Allmänt,

Har haft en fartfylld helg! Träffade tjejerna i lördags. Började med häng hemma hos Mickis och avslutade med Excet.
Va hemma fem på morgonen.
Hade ställt klockan på tio men vaknade åtta, gjorde mig iordning, packade och städade undan lite innan jag begav mig mot stationen och satte mig på tåget mot Västerås.

Väl framme mötte Malin upp och vi dumpade mina saker hos henne och gick ner på stan och käkade thaimat. Mums mums!
Tanken var att vi skulle gå på bio men vi skippade det och köpte godis och kollade Mästarnas mästare istället.

Efter en aningen turbulent start på dagen med inställda tåg och överfull buss anlände vi i Uppsala och mötte upp Madde och Jonte.

Valborg innehöll i korta slängar: picknick, vin, hamburgare, öl, skratt, sol, tjat om Gson, studentmössor, ballonger och en del nostalgisnack!

Lugnt och städat från vår sida och himla lyckat! :D

Nu sitter jag på bussen hem till Frölunda och längtar till nästa gång gänget är samlat igen! Om inte allt för lång tid hoppas jag. <3

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela