Ciccililia

Vart tar tiden vägen???

Publicerad 2010-06-13 22:07:12 i Allmänt,

Oj, jag har redan vart  Göteborg i över en vecka! Vart tog dom dagarna vägen?? Det har hänt så mycket den här veckan så jag vet inte ens vart jag ska börja!

Det har vart födelsedagsfirande, examen och studentfiranden. Biobesök, vinmys och brunch med shoppingtur!

Det har dessutom varit lite jobb (eller bredvidgång) denna veckan med. =)

Ja, det var en kort sammanfattning nu ska jag mysa med Per som jag nästan inte sett till på hela helgen!


Puuusss

Underbar helg!

Publicerad 2010-06-06 18:29:11 i Allmänt,

Den här helgen har vart grymt trevlig!
Fredagen har jag ju redan berättat om, tyvärr slutade den liiite för tidigt för min del men det pratar vi inte mer om! ;P

Lördagen startade jag och Per med frukost vid Härlanda tjärn och sen en promenad förbi lägenheten, tyvärr var inte han som bor där nu hemma så jag fick nöja mig med att se huset och området men det gjorde inget det va kul att få ha sett det med.
Sen gick vi och hämtade bananlådor på Ica.
Efter att ha slappat en stund hemma var det dags att bege sig ut igen och åka hem till mamsen för att fira att hon tagit examen och nu är barnsjuksköterska (och lite mig med som ju faktiskt är hela 25 år ju!).
Släkt och god mat, väldigt god mat.

Idag har jag och Per varit väldigt effektiva och åkte in till stan tidigt och käkade frukost och sen kollade vi på soffa på Chilli. Vi hade spanat på en för ca 10 000 men självklart hittade vi en som va så grymt mycket snyggare och grymt mycket dyrare än den första. =(
Eller a, 12 000 kostade den och det är ju ganska dyrt men vi får la se det som en långsiktig investering. Dock måste vi gå igenom både mått och ekonomi innan vi bestämmer oss men fan va nice den va!!!

Efter det åkte vi och handlade och sen kom Dennis förbi en sväng och Per gav oss storspö i Agricola, ett brädspel.
När han cyklat hem började vi laga mat och nu sitter vi här och jäser i soffan, den gamla och trasiga då....

Nu ska jag snart jaga upp Per så vi kan börja flyttpacka lite. Det är på tiden att vi börjar, även om inflyttningsdatumet är satt till den 1 juli så kommer vi antagligen få nycklarna nu i veckan och då kan det ju vara bra att flytta över lite grejer så man slipper släpa på så mycket när vi flyttar alla stora grejer.


EN sista sak nu då: Imon börjar jag på nya jobbet! =D Wee!

Nej, nu ska vi packa lite!

GÖ-TE-BOOOOOORG!

Publicerad 2010-06-03 22:38:36 i Allmänt,

Nu är jag äntligen hem-hemma! Och kommer vara det ett bra tag nu! Weee!

Försov mig lite i morse och fick stressa lite till tåget men som tur var så hann jag i god tid.
Resan upp gick väldigt fort, hade hela femte säsongen av How I met your mother som jag kollade på i två timmar och sen var det ju bara hälten av resan kvar och då gick det på ett ögonblick!

När jag kom hem till Gbg mötte Per upp mig vid centralen och käkade lite lunch innan jag fick släpa hem mina väskor till lägenheten och dumpade av dem där innan det var dags att åka in till stan igen för att plocka upp presenten som jag och emma ska ge till mamma imon.
Kvällen har vi spenderat i soffan framför TVn och Avatar.
Helt klart värd att se men inte alls så bra som ALLA tydligen tycker att den är.

Morgondagen har ett fullspäckat schema och jag hoppas att det kommer bli så kul som jag hoppas på!
Vid halv ett ska jag och Emma träffa mamma vid Linnépaltsen för att ha lite champagnebrunch, vid fyra kommer Micke och plockar upp oss och vi åker ut till Torslanda för att fira att Niklas tar studenten.
Efter några timmar där åker vi tillbaka in till stan och möter upp pappa och Linn för att fira min födelsedag och dricka några öl. =)

Det kommer bli sååå nice! =)


Nu ska jag gosa ner mig hos Per igen! =)

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela