Ciccililia

Burkmajs...

Publicerad 2009-10-29 20:56:28 i Allmänt,

Jag är så grymt godissugen! Fattar inte varför, är inte ett dugg hungrig eller nåt...
Tyvärr har jag ingen frukt hemma så jag gick i genom mitt kylskåp och hittade en liten bit gurka som jag snabbt knaprade i min men det hjälpte ju inte så speciellt mycket så jag rotade igenom mitt skåp också och hittade en liten burk med majs!

Snilleblixt! skrek mitt huvud och jag öppnade den snabbt och började äta. Mums mums BLÄ!
De första två tuggorna var riktigt goda och jag undrade för mig själv varför jag inte åt det oftare men när jag kom till fjärde och femte tuggan var det som att majsen svällde i munnen på mig och jag kunde knappt svälja!
Usch, va äckligt det var!!!
Nu sitter jag och försöker dricka så mycket vatten som möjligt!


Dagen har varit lugn. Vi städade expen igår och efterår gick vi till Puben och käkade och hade trevligt. Det blev lite senare än vad jag tänkt mig men det var bara kul. Det va skönt att tänka på nåt annat än plugg och projekt eller nåt annat skolrelaterat, så det blev sovmorgon idag.

När jag ätit frukost cyklade jag iväg till simhallen och gick på vattengympa. Det är skitkul! När jag var klar där cyklade jag hem och bara slappade! Vid 18 var det sexmästarmöte och nu sitter jag här med mitt illamående och min vattenflaska...


Imon ska jag tvätta vid sju och vid 11.45 ska jag gå på BodyBalance. Jag gick på det några gånger i Göteborg och det va kul, hoppas att det är lika bra här i kalmar. =)

På eftermiddan kommer johan hit, då ska jag dra med honom till Sjukan så att han får uppleva studentlivet lite! Hehe! Funderar på om vi ska gå till Puben med och käka, så slipper man laga massa mat! :P


Jag och Johan en av MASSA gånger vi har varit fulla och söta någonstans på Avenyn! =)

Nu ska jag fortsätta kolla på Mammas pojkar, ett sjukt underhållande program! Haha!


Weeeee!

Publicerad 2009-10-27 21:14:54 i Allmänt,

Klarade tentan från helvetet! Så jäkla skönt! Fick godkänt på första och tredje frågan och väl godkänt på andra frågan! Det var verkligen över förväntan!
Det gjorde min dag asså! =)
Annars bestod dagen av föreläsning, sitta på expen, göra grönsakssoppa, fika på stan med Maria och styrelsemöte.
En bra dag med andra ord.

Imon är det projekt för hela slanten som gäller, vi ska träffas klockan tio så jag hinner med ett besök hos farbror doktor på morgonen med.

Vill bara att denna veckan ska ta slut så man får slappna av med lite fest! Har planerat att ägna torsdagen åt tentaplugg så man kommer ikapp lite, den ska ju vara inne nästa fredag.

Nu ska jag läsa igenom projektet och se om jag kan göra nåt mer med det innan det är dags för finslipningen imon..

Sov så gott!

Pusspuss!

Oj aj aj!

Publicerad 2009-10-25 22:10:17 i Allmänt,

Jag vet inte hur jag lyckades men på något konstigt sätt här jag sträckt min nacke! Nu kan jag inte luta huvudet åt höger utan att det gör ont och om jag lutar det för mycket åt vänster känns det ännu värre!
Hmm... Hur ska man tolka detta? Är det ett tecken på att min kropp börjar bli gammal eller på att jag tränar för lite eller på att jag borde stretcha bättre?
Antagligen är det väl ett tecken på alltihop!

Åldern kan jag ju inte göra så mycket åt och jag har ju börjat träna igen så det lämnar ju bara stretchingen kvar så enligt mina egna logiska slutsatser så innebär det att jag måste stretcha mer efter jag tränat! Så, nu var det bestämt!

Jag lyckades slita ut tummen och städade faktiskt mitt rum idag! Och inte bara plockade undan utan dammade, dammsög och moppade! Så nu är det jättefint här hos mig igen! =D

Jag känner på mig att kommande vecka kommer bli riktigt jobbig. Projektet ska vara inlämnat på onsdag och vi har bara haft ett möte med våran brukarorganisation som resulterade i att vi blev slussade vidare till ytterligare en person som vi förhoppningsvis kan träffa imon.
Vi måste antagligen sitta hela dagen imon för vi har styrelsemöte på tisdag och på onsdag ska jag först till sjukhuset på morgonen och vid fem ska vi städa expen och sen gå till puben med styrelsen.

Jaja, det löser sig som Johan brukar säga. =)

Och på tal om Johan så kommer han hit på fredag och då blir det partaj! =) Det ska bli kul! Måste hitta en snygg och billig halloweendräkt tills dess bara...


Åååh! Jag längtar verkligen till den 11 november då jag sätter mig på tåget till Köpenhamn! Det är vid såna här tillfällen man önskar att man kunde spola fram tiden!


Nej, nu ska jag borsta tänderna och försöka komma isäng tidigt. Jag sov till klockan elva idag (tolv om man inte skulle vridigt tillbaka klockan) och sen tog jag en välbehövd powernap på några timmar! Fattar inte att hösten kan göra mig så trött! =S


Pusspuss!

Lördagsmys!

Publicerad 2009-10-25 01:45:48 i Allmänt,

Regnet smattrar mot rutan och jag ligger nerbäddad i sängen och äter clementin och dricker julmust! Mums mums mums!
Ibland är det så skönt att bara få vara själv och inte göra nånting. Kvällen kunde inte ha varit bättre! =)

Inte dagen heller för den delen. =)

Tog lååång sovmorgon och vaknade inte förrän halv tolv. Efter frukost eller man kanske ska kalla det brunch ringde jag Per och vi bokade tåg till och hotell i Köpenhamn.
Vi firar ju två år den 11 november och vi ville göra nåt speciellt ihop. Det kommer bli så jäkla nice!

Efter att vi bokat allt cyklade jag iväg till simhallen och simmade i en timme, det är så himla skönt, fast jag ska nog tänka mig för nästa gång jag går dit på en lördag...
Barn som springer runt och skriker och skvätter är ju inte direkt det önskvärda förhållanden när man vill motionssimma!
Som tur va har dom en bassäng till som inte ligger i anknytning till äventyrsbadet men inte ens där fick man vara utan lekande barn!
Tidiga vardagmornar är nog bäst men det gäller ju att ta sig upp och dit då... =S

Kvällen spenderades som sagt i sängen, med morotstavar och dip och clementiner till True blood och Little miss sunshine.

Nu är jag helt slut!
Imon ska jag verkligen försöka få tummen ur och städa mitt rum! Det ser ut som fan nu asså!


Massa pussar å kramar!


Fortfarande lite gnällig...

Publicerad 2009-10-21 22:16:07 i Allmänt,

Ja, men jag tröstade mig själv med lite glass, det hjälpte faktiskt lite. =)

Imon ska jag och Maria gå på vattengympa, det ska bli kul. Vi ska strunta lite i plugget imon och träffas vid tio så att vi kan simma en timme innan det börjar och efterår ska vi bada bubbelpool eller basta lite. Det ska bli skönt. =D

Imonkväll jobbar Humanus jobbarlag Blaklader sitt första jobbarpass (sen det återuppstod igen) på Calmare studentpub, det ska också bli kul. =)






Måste bara säga att jag ÄLSKAR ICAs nya reklamfilmer med praktikanten Jerry!!! Haha! Han är så skön! Först tänkte jag Va fan och undrade var de ville komma men efter att ha sett uppföljningen så tycker jag att det är grymt kul! Dom driver ju verkligen med folks fördomar och det är så bra!
Att grundtanken dessutom är att visa att ICA ska ta in 500-1000 personer med funktionsnedsättning som praktikanter i butikerna runt om i Sverige gör ju bara reklamen ännu bättre! Heja ICA!



Nu: SÖMN!

Gnällig...

Publicerad 2009-10-20 23:59:20 i Allmänt,

Just nu är det inte kul att heta Johanna Cecilia Larsson... =( Snyft.

Jag saknar Per jättemycket, jag är helt slut i kroppen, jag kan inte somna på kvällarna, sover dåligt, har svårt att komma upp på morgonen, jag har haft huvudvärk hela dagen och fick dessutom min mens i morse... Gaah!
Är det detta som kallas SVÅR höstdepression? Eller är det bara vanlig depression??
Oavsett vad svaret på den frågan är så är det SKIT!

Det är klart att jag inte går runt och är deppig hela tiden, det klarar inte ens jag men när man är ensam eller ser par som är så där äckligt gulliga så hugger det ju till i magen och saknaden drar ner mig i skiten igen...
Ojoj, vilken dramatik!! Men det är faktiskt saknaden som gör att allt blir värre...

Men, säger du, ni träffades ju för två dagar sen!! OCH?! Svarar jag då, jag vill ha honom här hela tiden! 

                                               

     

Nä, nu ska jag sluta babbla om sånt som ni inte är intresserade av... =)

Bröllopet i lördags va jättekul! =) Och otraditionellt om inte annat!
Temat va brasiliansk-svenk och maten och underhållningen var så nice!
Tyvärr blev det ingen direkt utgång med systrarna som vi hoppats på, eftersom bröllopet började vid sju på kvällen kom vi inte därifrån förrän vid tolvtiden och vi var skittrötta så det blev en öl på cheers.
Men det var trevligt att träffa hela pappa-familjen igen iaf.

Jag hann även med att träffa mamma och Micke som tog med mig ut till mormor och morfar. Jag passade på att leta efter mitt smink och mina smycken som mystiskt försvann när jag flyttade från redegatan för över ett år sen men lyckades bara hitta min älskade Lukas (min röda gosedjurshäst jag haft sen jag var fem år), ett oöppnat påslakanset och en sjal.
Fick dessutom med mig en burk med hemmagjort äppelmos så jag var inte helt missnöjd när vi åkte därifrån. Var dock lite vresig för att alla plommon redan var slut meeen jag antar att det är smällar man får ta när man flyttar till andra sidan landet...

På söndan blev det middag, mys och film med Per och Mickis, johan kom lagom till efterrätten som bestod av glass, chips med dip och godis! (vill bara säga att det faktiskt inte var jag som bestämde efterrätt denna gång även om det ser ut så! Haha!)
Riktigt bra söndag var det! =)

Tog tåget hem på måndag morgon och skulle ha landat i Kalmar klockan ett och ha en hel kvart på mig ett hinna hem och dumpa mina grejer och sen cykla till skolan innan föreläsningen började men tåget blev försenat som vanligt och jag var inte framme förrän tjugo i två... Jag struntade i skolan och gick och la mig istället, behövligt men inte hjälpande då jag som sagt e konstant trött nu för tiden... =S

Nu är det dags för sängen!

Sov så gott!





Som om min själ har gått ifrån mig
för att vara hos dig
så saknar jag dig
Vid ett middagsbord bland folk
i en tunnelbanevagn
då saknar jag dig
Som vintern saknar våren
som den kloke saknar dåren
som en salva över såren
som herden saknar fåren
saknar jag dig



In tha Salshult!

Publicerad 2009-10-16 12:35:01 i Allmänt,

Yes, nu sitter jag här i Salshult och myser i en av pappas gosigaste varma tröjor. =) Jag är helt utsövd, vilket jag inte har varit på länge. Så är det alltid när jag e här, antingen är det lantluften eller så är det för att man inte behöver tänka på något viktigt när man är här. Eller så är det båda.
Oavsett vad det beror på så e det skönt! =)

Snart ska vi åka, eller a om typ 2-2½ timme...
Det ska bli nice att komma hemhem.
Trots att jag bott i Kalmar i lite över ett år så känns fortfarande Göteborg som hemma och Kalmar bara som nån slag semesterort eller nåt...
Fast jag har ju bestämt redan nu att jag sak flytta tillbaka till Götet så det kanske inte är så konstigt att det fortfarande känns som hemma.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning. Pappa kommer säkert hem snart, han brukar ju vara tidig. =)


Vi ses i Göteborg!


Pusspuss!

Zzzzzz....

Publicerad 2009-10-13 17:49:15 i Allmänt,

Trööööött! Föreläsning 9-12, sitta på expen 12-13 och föreläsning 13-16.... Snark! Jag e helt död!

Kunde inte somna igår kväll heller och låg och vred och vände mig... Suck! Jag fattar inte va det är för sömnproblem jag har dragit på mig! =(

Nej, nu blir det glass och lakrissås! Mums! (Ja, lite tröst äta jaaa!!!)


 

Lite lagom produktiv dag

Publicerad 2009-10-12 22:57:14 i Allmänt,

Idag tog jag sovmorgon ända till klockan tio och sen segade jag mig upp ur sängen och gjorde mig iordning.
Per åkte ju härifrån igår men han var vänlig nog att lämna sin förkylning så mitt huvut var helt tungt och snorigt! =( Inte nice asså!
När jag väl kommit upp och var sådär lagom människa tog jag min cykel och rullade ner på stan, ny bh och strumpbyxor till bröllopet inhandlades och jag hämtade ut Pers present på posten. =) Cyklade även förbi Äventyrsbadet och köpte mig ett årskort där vilket innebär att det är simmning och vattengympa som gäller framöver!

Imon är det skola heeeela dagen dvs, 9-16... Blä!
Måste komma ihåg att kolla om jag har nån mat i frysen som jag kan ta med annars måste jag ta ut pengar innan skolan, vilket innebär att jag måste gå upp tidigare eftersom jag ALLTID lyckas komma iväg i sista stund! =S Hehe!

Nu till helgen är det bröllop i Göteborg. =)
Jag börjar slutet på veckan tidigt och åker till Salshult redan på torsdag och hänger lite med pappa-familjen innan det bär av till älskade Götet.
Eller a, jag åker till Åseda där pappa hämtar mig. Det går verkligen inte att ta sig till Vetlanda på ett smidigt sätt från Kalmar! Jag fattar inte! Vetlanda är väl större än Åseda?? Men neeej! Helt jävla omöjligt! Och dyrt är det också! Nästan 400 spänn för en fyra timmar lång resa med massa byten! Suck suck! SJ suger verkligen!

Och jag fattar inte det där med att man ska välja vilken typ av biljett man ska ha, det är ju samma pris!!!
Jag råkade glömma byta från vuxen till student en gång och kom på det efter jag fått upp de lediga biljetterna och gick tillbaka och bytte men det förändrade ju inte priset ett dugg! Jag trodde att det va meningen att man skulle få rabatt om man var student men det tycker tydligen inte SJ... Som för övrigt har höjt priserna! =(


Har dessutom sett klart på True Blood nu, Jonte hade hela första säsongen... Åååååh va jag vill börja se andra säsongen nuuuuuuu!!! Jonte har den men han e inte hemma nu... =(



Nu ska jag gå och borsta tänderna och gosa ner mig i min (tomma... snyft) säng och kolla på America got talent! Så jävla kul! Vissa e fan inte kloka! Haha! God natt! Pusspuss!

Någon som kan stoppa tiden??

Publicerad 2009-10-10 22:19:21 i Allmänt,

Jag hade inte haft något emot att stanna tiden just nu... De här dagarna har gått för fort och det är fan inte ok!
Imon åker han hem och jag måste sova ensam igen... Snyft snyft! Jag vill ha honom hos mig jämt!
Men denna gången är det bara fem dagar tills vi ses igen för nästa helg bär det av till Götet och bröllop för min del.
Det ska bli kul. =) Fast skojsigast ska det bli att systrarna Larsson-Eriksson träffas igen, det ser jag verkligen fram emot. Och att göra Avenyn osäker, det klarar vi fyra hur lätt som helst! =D

Nu ikväll laga jag och Per Coq au vin, det va en hit! Ingen av oss hade ätit det innan och det va skitgott så det kommer absolut bli en favorit i repris. =)
Vinet vi hade i och drack till gjorde säkert sitt med! ;)

Sen kollade vi fotboll och käkade glass till efterrätt. Mumsmums!
Tyvärr var inte fotbollen en lika stor hit som maten men vi får väl hoppas på lite tur... =S


Nej, nu ska jag plocka undan och göra mig redo för sängen... Börjar bli lite trött nu.


Massa puss och kram! <3

Klar!

Publicerad 2009-10-05 17:35:14 i Allmänt,

Japp igår blev helvetes-tentan klar! Med tre timmars marginal! Phu!
Det har verkligen vart den värsta hittills men mina källor säger mig att det kommer att bli värre.... =S Blä!

Kunde iaf inte somna igår och sista gången jag kollade på klockan var den tre så jag var inte direkt pigg när klockan ringde imorse... =(
Som tur va började vi inte förrän klockan 10 så jag fick ju lite sovmorgon. Eller a, gick upp vid nio och fick stressa till skolan. Idag va vi dessutom på Falken och föreläsningssalen där ligger tre trappor upp så jag kom indundrande precis klockan tio och var lika andfådd som om jag sprungit ett hundrameterslopp!

Efter fem timmars (minus lunchrast) föreläsning är jag heeeeelt slut i huvudet! Funderade starkt på att gå och lägga mig en stund efter maten men jag tror inte att det är nån bra ide om jag ska lyckas somna ikväll...

Malin frågade om jag ville baka äppelpaj med henne så jag nappade på det! Inte bara för att fördriva tiden innan jag får lägga mig, hon är ju ganska trevlig och dessutom är ju äppelpaj inte helt fel! ;P


Sa jag att Per fick ledigt??? Ja skit samma! Han kommer hit på onsdag och stannar till söndag! Weee!

Pusspuss!



Så här har mitt skrivbord sett ut hela helgen, dock syns inte godispåsen men jag kan säga att jag för det mesta levt på te, energidryck och godis denna veckan! =S

Fett underkänd!

Publicerad 2009-10-02 23:03:52 i Allmänt,

Jag vet inte vad jag ska säga... Jag har aldrig känt så här inför nån tenta innan och det känns för jävligt! Jag brukar kunna skärpa till mig och få ordning på saker och ting men just nu finns det inget som kan få mig att känna mig motiverad!
Måste jag säga att allt känns skit en gång till?!

Just nu vill jag bara krypa ner under täcket och sova bort min ångest men det är tyvärr inte inte möjligt då jag spillde saft i sängen för en stund sen och både täcke och bäddmadrass är helt blöta.
Dessutom återstår ju det URTRISTA momentet att sätt på nya örngott och påslakan... Suck!

Lovade ju en bild på min nya frisyr och har faktiskt fått tummen ur och tagit ett kort. =)   
Allt för att slippa plugga! =S

 

Håret var mycket längre på förebilden än vad som syns. =)


Om man skulle ta tag i bäddningen nu då så att man kommer i säng i någorlunda tid så jag kommer upp tidigt och kan fortsätta med tentan från helvetet...


Pusspuss!

Blööööö!

Publicerad 2009-10-01 22:19:22 i Allmänt,

Jag vet att jag har utlovat lite muntrare inlägg men jag är nog inte kapabel att göra det just nu...
Idag har jag varit sjukt slapp när det gäller tentan vilket inte är bra alls... =S
Har bara kommit lite mer än halvvägs och borde var helt klar eller iaf nästan klar imon om jag vill kunna ta det lugnt och ha roligt nu på lördag.
Imon har vi spexrep vid tre och jag kommer antagligen förlora minst tre timmar på det vilket innebär att jag måste jobba i 120 för att komma nån vart!

Tyvärr är det tydligen fråga två som är den krångligaste och det är den jag inte börjar på än!

Jag var iaf på Maxims och köpte energidryck förut och har redan hällt i mig en... Dock är jag helt slut i huvudet så det hjälpte inte så mycket....
Får se till att gå upp tidigt imon, ta en kalldusch och hälla i mig en Full Strike och hoppas på det bästa!
OM jag kan somna nu efter att ha hällt i mig massa koffein! Inte det smartaste draget men jag hade ju faktiskt räknat med att sitta uppe ett tag...
Typiskt mig, jag borde ju faktiskt veta att jag inte pluggar bra på kvällen vid det här laget! SUCK!


Jaja, inte gnälla var det!

Om 6 dagar kommer (förhoppningsvis) Per hit! WEEEEE! Det ska bli SÅÅÅÅÅ NIIIIIICE!
Saknar ihjäl mig! =))
(JA! Om jag ska tjata om tentan och gnälla en massa måste jag ju väga upp det genom att tjata om hur mycket jag saknar Per och att han snart kommer hit!!!)



Nu blir det sängen och sömn för att orka plugga tidigt imon.

 

Pusspuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela