Ciccililia

Kalmar here I come!!!

Publicerad 2008-07-15 21:45:33 i Allmänt,

Jajamen! Kom in i Kalmar! =)) Mitt andrahandsval! =)
det ska bli riktigt kul. Det känns ledsamt att lämna Per men vi kommer att fixa det, det är jag nästan 100 på. Hoppas jag... =s Jo, men det kommer att lösa sig.

På måndag åker jag och tjejerna till grekland, Det ska bli så nice! Sen är det jobb i en vecka som gäller och efter det 2 underbara veckor med Per.

Nu kom Per tillbaka från tvättstugan så nu måste jag sluta... =(


Pusspuss!

Utan nät... =(

Publicerad 2008-07-07 22:02:45 i Allmänt,

Japp, nu e man bostadslös och utan internet... Linda som jag förtillfället bor hos har nämligen varken internet eller dator!
VA?! säger du! Vi lever ju på 2000-talet, ALLA har ju dator!!!
Jag delade också denna tanke fram tills jag fick veta att jag skulle vara tvungen att klara mig utan internet i minst två månader!

just nu sitter jag och snyltar på Pers dator medans han sitter i soffan och suckar och tycker jag är fruktansvärt osocial! Men hallå! jag är ju helt utsvulten!!! Haha!

Nog om det... Snart kommer dom preliminära beskeden från alla universitet och högskolor! Phu! Denna väntan asså! Jag står inte ut, och jag måste erkänna att jag börjar bli lite nervös... Tänk om jag inte kommer in! jag vägrar vara kvar på Hemköp ett halvår till! Jag vill bara inte! Jag DÖR då!!! Usch, jag vill inte ens tänka på det...

ja, det va väl det jag hinner med nu....
Ska försöka uppdatera så snart som möjligt när jag inte har en per som sitter och blänger på mig och suckar! =)


Kullan, saknar dig med!


Tjejer, nu är det två veckor kvar!!!! =D Weeeee!

pusssss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela