Ciccililia

Ensam igen... =(

Publicerad 2008-11-30 20:48:10 i Allmänt,

Efter en helt underbar helg med shopping, midda på stan och massa mys är jag helt ensam igen... =(
Vi har iaf bestämt att vi ska flytta in i tornet! =)
Kan ju bara tillägga att jag har världens bästa pojkvän! Han hade med sig en present till mig när han kom hit och inte vad som helst utan en skrivare! Precis vad jag behövde! Han e bäst! (På att köpa min kärlek! ;) Hehe!)


Nu e det dags att ta tag i livet och börja plugga ordentligt. Tentan är ju på fredag... Suck! Vill bara lägga mig under täcket och bara sova bort de här veckorna innan jul! Blä!

nä, det va väl mest det jag ville säga tror jag...
Nu ska jag kolla lite tv och sen sova tidigt så jag orkar med föreläsningen imon...

Pusspuss!

Jahopp...

Publicerad 2008-11-27 18:03:56 i Allmänt,

Fan, jag måste komplettera på min hemtenta... =( Vi fick tillbaka dom idag och det kunde inte ha kommit olägligare! Vi har två veckor på oss att göra ändringarna från och med idag och vi har ju vår första salstenta nästa freda, det innebär ju att vi bara har en vecka på oss...
Jaja, det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det. Har bara en sak att säga: Äpplet är jävligt surt!!!

Har vart grymt sugen på godis hela veckan och har allvarliga funderingar på att gå ner till Maxims och köpa en GIGANTOpåse och trösta mig med!
Eller inte... Vi får se hur jag känner mig senare... Har ätit risgrynsgröt! =) Som jag gjort helt själv! =D
Är lite stolt faktiskt, det va min första risgrynsgröt!

Imon kommer Per och det ska bli skönt att få tänka på nåt annat än tentor, rättsfall och olika lagtexter! =)
Nä nu ska jag slöa framför tvn sen ska jag sova tidigt så att jag orkar upp tidigt så jag hinner plugga ett tag innan jag måste städa och träna innan Per kommer.

Snart är det juluppehåll och då åker jag snabbt som bara den till Göteborg! LÄNGTAR!!!!

Pusspuss!

Biljetterna fixade =)

Publicerad 2008-11-25 20:13:37 i Allmänt,

Japp, idag bokade jag biljett hem till gbg. Så den 16e december kl 11.08 sitter jag på tåget mot Götet! =) Dessutom åker jag 1 klass! Biljetten till 2 klass kostade 260 kr men den jag köpte kostade bara 195, klart man tar 1 klass! =D

Jul och nyår i älskade Göteborg och sen den 2 januari rullar det vidare till Vetlanda och salshult. =)
Det ska bli så nice! Men antagligen en hel del plugg också, vi ska ha våran andra tenta två veckor efter att vi börjar igen...
Men det är väl bara att bita ihop. =)

På fredag kommer Per hit och jag längtar ihjäl mig! Jag kanske är lite tjatig men det är faktiskt jobbigt att va ifrån varandra så mycke....

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen.

Pusspuss!

Nu e det jul igen, nu e det jul igen! =D

Publicerad 2008-11-22 11:31:50 i Allmänt,

Ja eller snart iaf! =)
I förrgår va jag och Jessica på stan och shoppade och jag fick äntligen tag i en vinterjacka! En jättevarm McKinley, svart och jag är SÅ nöjd! Inte bara för att den är så fin utan för att igår när jag vaknade så låg det snö på taken och det va minusgrader! Snacka om att få valuta för pengarna! =)

Igår åt jag å Jessica Tacos och kollade Tv och Idag ska jag och dom i korridoren äta middag med Christoffer och hans mamma med kille och sen ska jag jobba på sjukan, det är så min helg ser ut. Ska kanske plugga lite Juridik också, det börjar ju dra ihop sig till Tenta nu ju... Usch!

Om en vecka exakt så ligger Per här bredvid mig i sängen! Åh, vad jag saknar honom! =(
Det har vart en jobbig vecka och nästa vecka lär ju inte bli lättare... Det blir alltid så när man bestämmer ett datum... Men snart är han här och det är huvudsaken! =)

Kanske ska ta sig upp ur sängen och äta lite frukost och sen ta en lite promenix och ta ut pengar till Chris så han har till middan... Men det är så varm och mysig i sängen och ute e det kallt och snöigt! Det har kommit mer snö inatt såg jag när jag va uppe en snabbis. =)
Det är så mysigt, man får ju hoppas att kylan håller i sig och att det bara blir mer snö OCH att det ligger till jul! Men det kan man väl bara drömma om!


Nä, nu ska jag nog äta lite frukost iaf...

Pusspuss! =)

Jeansprovning=Friskispass!

Publicerad 2008-11-18 21:03:03 i Allmänt,

Finns det nånting här i livet som får en att må så dåligt som att leta efter att par nya jeans?!
Jag är på jakt efter ett par svarta vanliga jeans, med sådär läg midja fast inte för låg och definitivt INTE såna med jättehög midja och vanliga RAKA ben ingen boatcut eller stuprör.
Det ska väl inte va så besvärligt tänkte jag och trampade iväg till centrum men tji fick jag!
För det första så kunda jag inte hitta ett enda par svarta jeans och när jag väl hittade ett par va dom antingen stuprör eller superhöga i midjan!
Jag gav upp letandet och gick med besvikna steg till Indiska för att köpa leggings. Kollade lite efter en kjol att ha istället för jeans och hittade ett par svarta jeans som va precis så jag ville ha dom! MEN det fanns bara tre par kvar OCH alla va i small! Suck! Det är inte meningen att jag ska ha jeans tror jag!
Ja, jag sa ju inte att jag faktiskt provade ett par vanliga blåa jeans på HM men det skulle jag ju inte ha gjort! Deras jeans har aldrig passat mig, jag har ju helt klart inte rätt kroppsform och jag vet inte vad jag tänkte på när jag tog med dom till provrummet men jag gjorde det!
Det skulle jag inte ha gjort! Usch, va man känner sig som en korv! En som har blivit stoppad alldeles för hårt och som håller på att spricka typ! Blä! Självförtroendet hamnar i botten och man står där i det trånga omklädningsrummet med den kassa belysningen och frågar sig själv varför man inte stoppar fingrarna i halsen lite oftare!!!

Det va ju friskis som gällde igår kan jag ju säga! Och det fick jag betala för idag! Har sån träningsvärk i magen och i rumpan! Fast det är ju skönt! Då vet jag ju att jag inte behöver svälta mig riktigt än för att kanske komma i ett par HM-jeans i framtiden! Inte än! ;)

Nu när jag tänker efter så kanske jag borde åk ain till stan och prova jeans oftare bara för att få upp träningsmotivationen! Haha!

Jag måste säga det igen... Jag har hemlängtan!!! Jag vill hem till min lilla mamma och till Per och till Plutten med! Jag vill ha julmys, glögg och julklappsshopping med Carro!
Jag vill ha det som jag alltid har haft det! Jag vill gå inne i nordstan och irritera mig på att det är så jäkla mycke människor som sista-minuten-handlar alla julklappar!


Jag har efter igår märkt att Kalmar inte e nån shoppingstad! Som sagt, HEMLÄNGTAN!!!

Nu ska jag kolla på Dom kallar oss artister på ettan. =)

Pusspuss!

(Nu är det bara 29 dagar kvar till juluppehållet! Weee!)

Lite hemlängtan...

Publicerad 2008-11-16 19:08:21 i Allmänt,

Jag har drabbats av nåt jag sällan har nämligen hemlängtan... Jag vet inte om det beror på att jag saknar Per eller om jag saknar hela stan eftersom det snart är jul men jobbigt är det.
Det är nog en kombination, Göteborg är nog den finaste julstaden. När jag va hemma sist höll dom på att sätta upp all julbelysning och allt julpynt och det är SÅÅÅ fint! Det är inte alls samma sak här i Kalmar, inte alls lika mysigt.

Per kommer hit om två veckor, eller lite mindre faktiskt, och då kommer jag kanske ha lite mindre hemlängtan. Det ska bli nice, han har bara vart här en gång och det va när jag flyttade ner. Han vill att jag ska visa han stan och att vi ska gå ut och käka på en nice returang. Men jag vet inga bra resturanger och sa det och han blev helt förfärad! Haha! Men jag går ju bara på alla studentställen... Det är en annan sak som skiljer Gbg och Kalmar, resturangernna ligger inte så centralt så som det gör i gbg. Det finns ingen direkt resturanggata typ som Linné eller Avenyn. Dom ligger lite huller om buller och dom som ligger centralt är typ bara såna dyra fina resturanger...
Men det löser sig... Vi får laga mat hemma och mysa i sängen eller nåt. =)

Usch, jag längtar verkligen till juluppehållet! Men jag antar att det kommer bli en hel del plugg då med eftersom det inte är ett riktigt jullov  och det är just juridik vi läser. Våran lärare är ju en sån "hård men rättvis" lärare så det kommer nog bli en hel del läsande. Vi har två pocketböcker som vi ska använda efter jul och jag har redan läst klart den ena så där har jag ju en bok mindre att läsa...
Iaf så ska det bli skönt att komma hem och vara hemma längre än en helg. Efter nyår har jag dessutom planerat att spendrera lite tid i Salshult. Det ska också bli nice.
Det ända som suger är att Per ska åka bort en hel vecka efter jul för att fira nyår i Sälen... Inte så kul... Inte ett dugg kul... Men men, inte mycket att göra åt, jag får ju en vecka iaf... (Även fast jag inte är nöjd med det...)
JA, en vecka är bättre än en helg men TVÅ veckor är ju utan tvivel bättre än en vecka! Särskillt med tanke på att vi träffas typ EN gång i MÅNADEN! Nä, nu ska jag sluta gnälla. Sorry!


Nä, nu ska jag gå och äta lite knäckebröd, har varit sugen på det jättelänge nu. =)

Pusspuss!

Sjösjukan

Publicerad 2008-11-13 12:56:01 i Allmänt,

Jobbade första gången på våran studentpup Sjösjukan. Det va riktigt kul och jag tjänade hela 38 kronor i dricks! haha! Det va ju bara onsdag, ska jobba på lördag igen och då hoppas jag att det blir lite mer.
Men jag e tydligen en naturbegåvning när det gäller att hälla upp öl! Jag fick beröm redan vid första ölen! Hehe! Jag har hittat mitt kall!
Somnade inte förrän tre och vid nio i morse vaknade jag av att det bankade på min dörr, nyvaken stapplar jag upp i täcket och öppnar. Utanför står två gubbar som säger att dom e sotare och att dom ska kolla ventilationen i mitt rum.
Jaha, säger jag och tränger förbi dom i dörren och går ut i köket där Malin står och gör frukost.
Jag har gubbar i mitt rum gnäller jag och hon bara skratta och sa att hon hade vaknat av att dom greja i korridoren och snabbat sig upp för att slippa undan. Tur att nån har koll iaf!
Vi hade ju fått en lapp i brevlådan om att dom skulle komma men det stod faktiskt att dom skulle komma på måndan så jag trodde ju att dom va klara...
Men det va ju bra att jag kom upp i tid så att jag inte sov bort hela dan(vilket faktiskt va min plan) som en av sotarna så snällt påpekade när han kom ut i köket och sa att dom va klara.
Det va den lååånga sovmorgonen det. Det fick bli en film istället men det är ju inte samma sak som att sova ju! =(

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och kanske plocka undan lite sen... det är kläder överallt!


Jag hoppas på att få min cykel idag! =D Wee!

pussåkram!

Cicci hjärta Per = ETT HELT ÅR!!! =)

Publicerad 2008-11-12 00:05:52 i Allmänt,

Wee! Första året är avklarat, nu e det bara resten kvar!
Jag älskar dig mest, baby!



Unchained Melody
The Righteous Brothers

Oh, my love
my darling
I've hungered for your touch
a long lonely time
and time goes by so slowly
and time can do so much
are you still mine?
I need your love
I need your love
Godspeed your love to me

Lonely rivers flow to the sea,
to the sea
to the open arms of the sea
lonely rivers sigh 'wait for me, wait for me'
I'll be coming home wait for me

Oh, my love
my darling
I've hungered for your touch
a long lonely time
and time goes by so slowly
and time can do so much
are you still mine?
I need your love
I need your love
Godspeed your love to me


Du vet varför! ;)

Socialrätt...

Publicerad 2008-11-10 21:33:17 i Allmänt,

Ja, nu har det börjat på riktigt. Jäkla socialrätt asså! Det är jobbigt, föreläsningarna är jobbiga och tråkiga och lagboken som vi måste släpa med oss är TUNG! Jag tror att den väger typ tre kilo eller nåt. MINST!
Det gäller att hänga med hela tiden och försöka att inte missa nåt för då e man körd på tentan sen.
Jag, jenny och Jessica åkte hem till Jessica och köpte varsin fet pizza och gjorde seminareuppgiften till imorron och kände oss både duktiga och slarviga på samma gång! Pizzan satt ju där den skulle  och inte bara på det bra sättet utan även på samvetet!
Men jag och Jessica tog tag i saken och efter vi vart å handlat så åkte vi till badet och simmade i en timme för att döva det dåliga samvetet och det funkade så bra att vi anmälde oss till ett vattengympa pass på lunchen imon.
Det ska bli skitkul, har aldrig vart på vattengympa men har hört att det ska va jätteroligt och JÄTTEjobbigt! Men det är det ju värt. =)

Helgen i Gbg var jättebra och trevlig som vanligt. =)
På fredan så åkte jag hem till mamma och käkade frukost med henne och hade det trevligt, passade också på att plocka med mig lite skor som jag hade glömt när jag flyttade. Sen va jag i stan och lämnade in mina skor för omklackning och träffade Per en snabbis på hans lunch och tog en kaffe med honom. sen va det hem och vänta tills han skulle sluta och jag måste erkänna att det nästan va det bästa med hela helgen, jag säger bara Top Model och Prodect Runway! Kan det bli bättre?! Ååååh! Va jag saknar kabeltv!
Lördagen blev lyckad och Per blev nöjd.=) Vi blev ett bra gäng tillslut! Det va kul. =D
På söndagen gjorde vi lyxig brunch men omelett med paprika, lök ovh tomat och goa mackor. Så mysigt det bara kan bli på en bakisdag! <3


Jag funderar på att börja kolla på lite anda lägenheter... Jag har tröttnat på att bo i korridor, det har inget med dom som bor här att göra, det är bara det att det börjar kännas trångt. Jag vill ha nåt som e mitt eget... Men vi får ju se hur det går, det ska ju inte vara det lättaste att få en lägenhet om man inte vill bo i Norrliden... (Ni i Gbg får kolla en karta! Jag kan säga att jag verkligen INTE vill bo där iaf!)

Nä, nu ska jag sova och ladda inför imon. Har ju seminarie vid åtta imon och sen e det Vattengympan som gäller! Det ska bli kul! Ser verkligen fram emot det. Det tråkiga är ju att jag måste vänta typ ett år innan jag kan löpa ett kort där, har ju mitt friskis-kort. Tänk att man alltid ska vara efterklok! Haha!

Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig så att jag orkar upp imon.


Puss till alla darlings! <3

Glad Glad GLAD!!!

Publicerad 2008-11-05 21:40:44 i Allmänt,

Ja, nu är jag färdig med hemtentan, eller ja... Färdig blir man väl aldrig... Jag har lite kvar att finslipa på sista frågan men det ska jag göra imon på biblioteket.
På tal om det så satt jag där idag igen och satt ända tills klockan sex. Fast idag var jag inte där klockan åtta, jag va och klippte mig först! Så nu e jag korthårig igen. =) Fast jag kan inte bestämma mig för om jag är nöjd eller inte... Det blev lite kortare än jag ville ha och luggen blev mycket kortare men det växer ju ut igen.
Imon börjar vi våran andra kurs, socialrätt. Det ska bli både intressant och jobbigt. Man har ju hört att det ska vara mycket plugg på den kursen och det är ju inte världens lättaste ämne direkt. Fick boken vi ska ha i början av kursen också och jag kan säga att den är SÅÅÅ jobbig! Suck!

Efter föreläsningen imon tar jag tåget till gbg! WEEE! Det ska bli så skönt att träffa honom efter denna veckan... Det har varit ett helvete hela veckan med tentan och så!

Men jag är glad att det snart är över och att jag ska få träffa min älskling som alltid gör mig så glad! =)


Nä, nu måste jag sätta igång och packa... Suck, en till sak som inte är världens roligaste!


Pusspuss! =)

Hemtentan...

Publicerad 2008-11-04 20:27:24 i Allmänt,

Blä! säger jag bara! Det känns som att hur mycket jag än läser och hur mycket man än skriver så blir det inte bra och man får sudda ut och läsa och skriva om! Det tar sin lilla tid. Idag satt jag på biblioteket från 8.20 till 18.00. En riktig långkörare med andra ord! Usch! Jag är helt körd i huvet nu asså!
Imon ska jag klippa mig vid halv nio och sen ska jag tillbaka till biblioteket. Det är det ända jag tänker på nu denna veckan! Hemtenta, hemtenta, hemtenta! Fy, vad det inte är kul att vara student just nu!
Jag hoppas att jag hinner göra lite stödanteckningar ikväll och att jag hinner skriva klart dom sista frågorna imon så att jag slipper sitta och stressa på torsdag förmidda!

Ja, det finns väl inte så mycket att göra förutom att bita i det sura äpplet och ta tag i allt!

På torsdag bär det av till Göteborg iaf! Per fyller ju år då och det ska bli skönt att komma bort härifrån efter denna hemska veckan!
Jag hade ju planerat en överaskningsmidda för Per på lörda men det sket sig! Han bastämde sig för att fixa en egen födelsedagsmidda p fredan eftersom vi planerat att jag skulle bjuda han på middag på lördan som kombinerad födelsedags/ettårsdagspresent.
Iaf, jag försökte att övertala honom att inte ha middan på fredan men han hade redan bjudit folk som jag inte hade bjudit till överaskningsfesten och det slutade med att han blev skitsur för att jag inte ville att han skulle få fira sin födelsedag med sina kompisar så tillslut var jag tvungen att säga som det var...
Fan va arg jag var och han var nog en aning paff!
Det hela slutade iaf med att han ställde in fredan och det blir midda på lördan fast han vet om det istället! =)
Här försöker man göra nåt speciellt för honom och så bara förstör han! Haha!

Nä, nu ska jag ta mig an Soydan och Det sociala arbetets idéhistoria! Suck!


En sista sak!
 
Kvällens snyggaste Pirat och Tyrolertjej! =)

Nä, nu e det plugg som gäller!

Pussåkram!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela