Ciccililia

Saknad...

Publicerad 2008-06-22 22:17:59 i Allmänt,

Sitter och kollar igenom Sex and the city-boxen och tycker synd om mig själv! Har packat lite idag men inte alls så mycket som jag borde ha gjort. jag kommer få göra ALLT på tisdag! Inte så nice men jag orkar inte göra mer nu...

Midsommarafton va lugnt och trevlig. Det va skönt att bara ta det lugnt. Jag hoppade av i Marstrand och tog bussen hem därifrån igår. Ville va hemma på kvällen igår så att jag kunde gå upp tidigt idag och börja packa.

Självklart blev det inte som jag hade planerat! Wendela undrade om jag ville hänga med ut och dricka några drinkar och det va ju klart att jag ville! Haha!
Det blev många drinkar och ett stopp på 7-eleven innan vi fortsatte hem till henne och drack mer! Haha! Stark drink och allvarliga relationssnack resulterade i att jag sov över!
Att jag aldrig kan hålla mig till mina planer!

Har suttit inne hela dagen och försökt att samla på mig tillräckligt mycke ork för att ta tag i packningen. Det gick inget bra.
Jennie och Simon va här förut och lämnade flyttkartonger. Så snällt! Ska försöka orka packa ner köket imon efter jobbet...


Shit! Nu åskar det här!

Saknar Per mer än nånsin nu! Har fått några sms men det är ju faktiskt inte tillräckligt! Vill ha honom!
Jag kommer inte träffa honom förrän på lörda eller sönda. Det är en hel evighet tills dess!

Jaja, jag sk ainte babbla på om hur mycket jag saknar honom. Måste ändå äta nåt och sen stänga ner allt elektroniskt det börjar verkligen åska ordentligt här nu!

Puss!

Nu...

Publicerad 2008-06-20 11:47:22 i Allmänt,

Nu har han åkt... Vid fyra i morse kom Mange och hämtade honom... Fick iaf en sista mysig kväll med honom med resturangbesök och massa mys.
Det är ju bara en vecka och jag ska nog klara mig! ;) Han lovade ju att smsa när dom landat så att jag vet att dom lever och det är ju bra. =)

Idag är det midsommar och jag ska hänga med mamma och Micke ut med båten. Ioan och Dylan ska också med. Det ska bli riktigt mysigt.

Nä, nu måste jag hoppa in i duschen och packa en väska innan mamma kommer och hämtar mig.

Trevlig midsommar på er!

Snart...

Publicerad 2008-06-18 11:05:16 i Allmänt,

Snart åker han, min älskling! =(
Och ja, det är bara 7 nätter men det är det längsta vi har varit ifrån varandra och nu ska han till USA och han kommer inte ha på sin mobil och jag kommer inte kunna nå honom när jag vill...
Det känns faktiskt väldigt jobbigt. Vi pratar ju i telefon flera gånger om dan och alltid innan vi går och lägger oss om vi inte sover ihop.
Hur ska jag  klara mig? =(
Jag måste erkänna att det låter lite töntigt men jag kan inte låta bli!

Och idag jobbar jag sent igen OCH det är match ikväll som jag missar... Eller jag kan ju ta med mig min radio som jag gjorde på förra matchen och har jag tur kan jag hinna hem och se sista halvlek eller iaf slutet på sista halvlek om jag inte åker in till stan och ser matchen på Avenyn.
Ja, jag får se hur jag gör.

Midsommar är också en sak som är oviss... Per är ju i NY och alla andra ska åka bort på sitt håll... Det är typ bara jag och Zara och Magnus kvar och dom pratar om att åka till hans föräldrar och jag funderar på att hänga med Mamma och Micke ut med båten...
Det känns lite konstigt att inte fira midsommar med alla kompisarna som jag alltid har gjort åren innan...
Jag har inga bestämda planer för helgen förutom att jag MÅSTE packa ihop hela lägenheten!
Usch vad jobbigt och tråkigt det är!
Jaja, nu ska jag väl ta tag i lite packning så att det inte blir för mycket till helgen!

Lyckades byta tid imon så att jag slutar 16 istället för 21 så jag och Per ska ut och äta och mysa innan han åker. =)
En bra sak som hände denna veckan iaf! =D


Pusseluss!

Likgiltig...

Publicerad 2008-06-16 22:29:52 i Allmänt,

Det är inte men ingen att vara det men det är så det blir när jag känner så här... Och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt VAD det är jag känner...
Men jag antar att det är bra träning inför det som komma skall...
Är det slutet tro? Nä, det hoppas jag verkligen inte... Det kan vara början på slutet eller början på början! Vilket hoppas du på?
Jag vill att det ska vara början på början men på vad? Mitt? Ditt? Vårt?
Usch, vad jag hatar när jag blir sån här!

Förlåt....

Sjukt tråkig!

Publicerad 2008-06-15 15:43:04 i Allmänt,

Ja, det är jag verkligen! Det har gått en hel vecka sen jag skrev sist och jag kan inte komma på att jag gjort nåt annat än jobba typ!
Eller ja, jag va ju på Avenyn och träffade mina älsklingar och kollade Sverige-Grekland matchen och det va ju kul men med allt jobb i huvudet känns det som flera ljusår sen!
Är färdig med en sjukt jobbig åtta-dagars vecka och ska vara ledig imon! En dag! Jaja, det är alltid nåt. Jobbar bara måndag, onsdag, torsdag nästa vecka och kommer vara "långledig".
Har tyvärr ingen tid att slappa eller göra något annat kul, med undantag för midsommarfirande av något slag, jag flyttar ju om typ två veckor och jag har inte packat ett skit så jag har att göra...

Usch, jag vill inte ens tänka på det...

Och jag vill inte flytta härifrån heller... Har aldrig gillat denna lägenheten men nu gör jag faktiskt det. Det är så typiskt!
Men jag ska ju iväg och plugga och då kanske jag hittar en lägenhet som är billigare och som jag verkligen känner att det är mitt hem!
Jag vill inte tänka på skolan heller, håller tummarna stenhårt för att jag ska komma in i Växjö eller jönköping.
Tidigare har jag ju sagt att jag inte bryr mig om vart jag hamnar bara jag får plugga men på senaste tiden har jag insett att det kommer bli sjukt svårt att lämna Per och inte leva det där vardagslivet med honom som vi har nu... Att bara träffa honom på helgerna känns olidligt just nu och jag är livrädd att det ska skita sig med oss pga distansen.
Men jag vill verkligen tro på oss och att vi kan klara det här!
Ska man dessutom vara lite realistisk så har vi ju bara vart tillsammans lite mer än ett halv år och vi är unga och vad som helst kan hända på 3,5 år. Bla bla bla... Jag vet... Jag vet...
Men alla som känner mig vet att jag är en stor kärlekskrank kärlekstönt som tror/vill tro på kärleken och att den övervinner allt!
OJ, va smörigt inlägg det blev! Per, om du läser detta så bli inte rädd.... Jag bara sorterar och släpper ut mina många och invecklade tankar... ;)

Älskar dig, baby! :-D

Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar börja med packningen imon.

Jobbhelg...

Publicerad 2008-06-08 11:07:03 i Allmänt,

Jobbhelg = jobbig helg!
Räknar veckorna nu tills jag slipper det stället! 10 veckor!!! Minus tre semesterveckor... Det ska bli så skönt!
Men....
Tänk om jag inte kommer in nånstans!!! Det hade ju vart sjukt! Sjukt nedslående... (hmm, heter det så... Aja, det kändes rätt att skriva det iaf! Haha!)
Fatta vad deprimerad jag hade blivit... Eller kommer bli.... Usch! Jag ska nog inte tänka på det! Ska gå in på studera sen och kolla när det preliminära intagningsbeskedet skulle komma...
Blä, nu ska jag glömma det för ett tag...

Jobbade ju 8-20 igår och det va verkligen värre än vanligt! Det kom två pall med dricka och öl som skulle ha kommit i ONSDAGS! Tro fan att det blev mycke att göra!
Ringde till jobbet nu för att påminna Linda att slänga in min arbetskläder i tvätten och hon berättade att hon pratat med butikchefen som ville att hon skulle kolla kassarapporten för att se om det VERKLIGEN vart så mycke att göra eller om jag bara latat mig!
Sånt är det hela tiden! Det är därför jag hatar att jobba helg, vad man än gör så duger det inte. Åh, jag blir så arg!

Har inte skrivit nåt om födelsedagsfesten och orkar inte göra det heller men det va kul, så nu vet du det! ;)
Hade mitt livs första EGNA födelsedagskalas för familjen i torsdags. Det va nice! Fick en jättefin turkos resväska av mormor och morfar. LOVE IT! Haha! Den kommer att va praktisk nu i sommar när jag är bostadslös och ska ut och resa...

Ja, det är ju inte så långt kvar tills jag flyttar nu... Tre veckor.... Och jag har inte börjat packa än. Kanske är på tiden att jag börjar men ORKA när det är så nice väder ute och man bara vill njuta av varje sekund jag inte spenderar på jobbet!

Nä, nu blev det för mycket jobbigt att tänka på! Har redan vart så jävla nere hela helgen orka göra det värre! BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ!!!! Ja, du märker ju...

Det är Lindas sista dag på jobbet idag också. Jag kommer sakna henne så jävla mycke! Det är nästan tur att jag ska flytta in hos henne så jag får min Linda-dos varje dag! Haha!

Nä, nu blev det för mycke babbel!
Nu ska jag käka lite frukost och sen måste jag ju åka till jobbet... WEEE!


Pusspuss!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela