Ciccililia

Dan före dan!

Publicerad 2009-12-23 10:32:40 i Allmänt,

Och jag mår fortfanade piss! =(

 

Dagen igår blev värre än bara sjukdom, fick ett trevligt mail från min lärare i förändringsarbete som skrev att jag inte fått godkänt på min komplettering och kommer få göra en omtenta i slutet av januari! Suck!

Trodde verkligen dagen skulle suga rejält men sen fick jag ytterligare att meddelande från skolan som sa att jag fått VG på tentan i Utvärdering! WEEEEEEEEE! Det va den tentan jag gjorde i Gbg och tyckte va skitdålig. ! Snacka om att bli glad!
Det va precis vad jag behövde!

Mår som sagt fortfarande dåligt men det är bara att förtränga och låtsas som ingenting! =)

Nu ska jag ringa Linda K som är hemma från England över jul och se om hon vill gå en vända på Frölunda torg, måste ha en ny bh och en julklapp till julklappsspelt. =)


Ha en bra dan före dan! =)


Pussåkram!

BAJS!

Publicerad 2009-12-22 12:40:33 i Allmänt,

Det va inte alls så här jag hade tänkt mig att börja min tid här i Göteborg. Vaknade med halsont, sen kom snuvan och nu har jag starka misstankar om feber... =( Buhuhu! Jag vill inte vara sjuk nuuuuuuu!!!

Skit också!

Har iaf förgyllt min dag med lite Top Model och ska snart försöka leta rätt på lite energi så jag kan ta mig upp ur soffan och ta en dusch. Ska försöka ta mig till affären och köpa lite ingredienser så jag kan göra lite julgodis.
Usch, vill bara krypa ner under täcket igen men det är lika bra att ta tag i dagen antar jag... =(

Jaja...

Ska bara kolla klart på How I met your mother. =)

Sista!

Publicerad 2009-12-19 16:15:23 i Allmänt,

Ja, detta är sista inlägget idag! Jag lovar! =D

Jenny undrade om jag hade lust att festa ikväll och JA det hade jag. =) Så nu ska jag hem till henne ikväll och dricka lite och sen ut på stan... Sjukan eller Kåren får det bli, har ju så sjukt kass med pengar.

Hmmm... vad ska man ha på sig då? Och hur ska jag ha håret? Vilka problem jag fick helt plötsligt! Meeen en sjukt bra anledning att INTE städa idag! =D NICE!


Nu ska jag bara bädda sängen med nya lakan eftersom jag tvättat dom och ta undan julklapparna från golvet IFALL det är så att jag kommer hem lite rund om fötterna. Hade ju vart katastrof om jag typ trampat sönder nån klapp! Hade fan haft ihjäl mig själv då!




Dom tre så aporna!
Idag blir det den blinda och den döva apan som partar loss! =) Kanske den stumma med, vi har inte fått svar från den apan än! =) (Från avslutningssittningen på våran nollning för 1½ år sen!)

 

 

Tredje inlägget idag!

Publicerad 2009-12-19 13:34:50 i Allmänt,

Jag kan inte hjälpa det! Jag är så himla jullycklig! =D Har samma känsla som jag när jag var tio och det var dagen innan julafton och jag och min syster sitter vid julgranen hos mormor och morfar och klämmer på alla klappar och lääääängtar ihjäl mig efter att få öppna dom!

Har nu slagit in alla julklappar och ska snart ner i tvättstugan och hämta den sista tvätten. Efter det blir det sen lunch, Jansson och köttbullar- SÅ KLART!

Snön faller fortfarande ute, det finns igen slut! jag tror inte att jag ljuger när jag säger att vi nog är uppe i en och en halv, snart två decimeter nu! Sjukt!
Har musikhjälpen på på tvn i bakgrunden och dom sänder från Gbg, det ser riktigt grått och typiskt Göteborgsvintrigt ut... tråkigt... =(
Men förhoppningsvis tar jag med mig snön till västkusten när jag åker på måndag. =) Jag MÅSTE det! Vill verkligen ha en vit jul! Särskillt när man har det här i Kalmar och har vant sig vid det vita landskapet.


Chris håller på att flytta ut idag, han och hans tjej ska flytta ihop. Det känns lite trist. Tullengänget splittras. Men det blir väl så, jag e ju också halvt om halvt på jakt efter nåt annat.
Man har skaffat sig ett nätverk nu och man tröttnar ganska fort på korridorslivet, även om vi har en exeptionellt bra korridor! Det är alltid skönare med nåt eget.



Nu blir det tvätthämt och Jansson! =D

Puuss!

Sa jag julstämning??

Publicerad 2009-12-19 09:50:37 i Allmänt,

Snön bara vräker ner på det där underbara juliga sättet som bara snö kan! Åååh! Nu är humöret om möjligt ÄNNU bättre!
Ackompanjerat med Tommy Körberg och O helga natt och andra underbara julsånger kan den här bilden inte bli så mycket bättre!


Underbart!

Goood morgon!

Publicerad 2009-12-19 09:17:28 i Allmänt,

Det är lördagmorgon och jag är på strålande humör! =D
Hade ställt klockan på nio men vaknade av mig själv en halvtimme innan och va hur pigg som helst.
Nu väntar tvätt och städ. Kanske lite packningen med.

Gårdagen blev ännu bättre än vad jag hade trott.
Precis efter att jag kom hem från Netto smsade Jessica och frågade om jag ville träffas på stan för en fika och lite julklappsshopping, klart jag ville det!
Jansson fick vänta till senare! =)
Vi fikade och hade det trevligt på Kullzenska och sen flängde vi runt som dårar fram och tillbaka på stan! Precis som det ska vara när man julklappsshoppar! Med andra ord en mysig eftermidda. =)
Fick tag i de sista julklapparna så nu ska jag bara slå in dom.
Jag brukar alltid vänta tills jag köpt alla klappar och slå in dom samtidigt, Jessica tyckte att det lät knasigt men det är en liten tradition jag har. Dessutom är det så kul att slå in klappar så ju fler man kan slå in på en och samma gång desto bättre! =)

När jag kom hem lagade jag som sagt Jansson med köttbullar. MUMS! Asså, jag kan verkligen inte komma på något som är godare än Jansson! Jag skulle nog aldrig tröttna på det. Seriöst!

Nej, nu är det dags att sätta igång dagen!
Har ett mumsigt vörtbröd i skafferiet som väntar på mig!
Sen ska jag ju tvätta också ja... Jag tror inte ens det kan kännas tråkigt idag, mitt humör är på topp och det ska mycket till för att peta ner det.
Tänk va lite julstämning kan göra med en!


Ha en underbar dag! =)

Pöss!

Lite slutkörd...

Publicerad 2009-12-18 12:56:14 i Allmänt,

Idag är jag riktigt trött.
Igår satt vi på bibblan i mer än sju timmar. Jag hann vara hemma en liten stund innan det va dags att bege sig till Puben för ett jobbpass mellan 18-01. När jag kom hem va jag ju som vanligt uppe i varv och kunde inte somna, låg och vred och vände på mig till klockan tre.

Va lagom glad när jag skulle upp i morse och va på bibblan vid nio. Men upp kom jag och han tom att sjunga för Malin som fyller 22 idag och äta lite tårta.

 

Uppgiften fixade vi så snabbt som möjligt och sen traskade jag hem igen.

Nu har jag legat i min säng och kollat Bonde söker fru, som jag missade igår. Jag har verkligen noll enegi men nu när det är slut ska jag faktiskt pallra mig upp och gå bort till netto och köpa lite lök, potatis, anjovis och grädde. Gissa vad det blir?! JANSSON såklart! Jag har vart sjukt sugen på det så nu får det bli det jag ska äta hela helgen! =) Med köttbullar till.

Mums mums!

 

Om man inte räknar med idag så är det bara TRE dagar kvar till jag kommer hemhem! Weee!

SNÖÖÖÖÖ!

Publicerad 2009-12-15 23:21:57 i Allmänt,

Japp, det snöar i Kalmar!
Det pratas om en VIT JUL!!! Weee! Men antagligen inte i Göteborg! Fast det är ju inte julafton än så hoppet finns ju fortfarande kvar. =)

Julstämning är på topp för mig nu iaf! =)


Tyvärr känns tanken på skolan inte alls lika kul, det är som sagt mycket nu. Fick ett mail från våran lärare i förra kursen som sa att vi i våran grupp måste göra om en gruppuppgift för att bli godkända på det momentet, SUCK!! En sak till liksom! Men det ska väl gå bra det med.
Det är bara fem dagar kvar tills jag åker hem (om man inte räknar med idag) så det är väl bara att bita ihop.

Kan ju berätta en rolig sak med, jag har äntligen klippt mig igen! Orkar inte lägga upp en bild men ni får hålla koll efter bilder från julen. =)


Avslutar med en fiiiin bild:

Så här vitt och fint var det när jag kom ut från styrelsemötet tidigare ikväll! NICE!

Trött!

Publicerad 2009-12-14 17:33:36 i Allmänt,

Kan ju börja inlägget med att vara lite positiv och berätta att helgen i Nybro var skitkul om man bortser från det "lilla" blåmärket jag har fått på min höft! Vi behöver inte gå in på detaljer men jag kan säga att Xanté+öl+vin+mousserande vin+isfläck inte ger det bästa resultatet om man heter Cicci och dessutom har på sig väldigt halkbenägna stövlar!
Men som sagt, kul va det!

Nåt inte fullt så roligt var att jag lyckades glömma min väska med ALLA mina göra-sig-fin-saker och min tandborste! Fick gå till skolan utan vare sig smink eller fixat hår, plus var att jag kunde ta lite extra sovmorgon och kom tom iväg fem minuter tidigare och slapp stressa! Sjukt nice! =D

Denna veckan kommer vara fullknökad med plugg! Har dessutom satt upp mig på att jobba Puben på torsdag så jag kommer vara sjukt trött! Men vad gör man inte för att behöva plugga så lite som möjligt över jul och nyår...

I helgen har jag planerat in packning, julklappsinslagning och städning. Förhoppningsvis tvätt med, om jag får tvättid, vilket jag ska kolla sen när jag cyklar till affären...
Jag vägrar att tvätta alla mina underkläder hos Per, det finns ingen torktumlare i hans tvättstuga och det finns inget som irriterar mig mer än att stå och hänga upp varenda liten strumpa eller trosa!!!
Tyvärr kommer jag väl få tvätta nån gång under tiden jag är där man då kanske jag inte behöver hänga utan kan skicka ner per! ;P


Nej, nu ska jag kolla tvättid och cykla till affären, rena kläder och frukost kan ju vara trevligt! =)


Puss!

Uppladdning!

Publicerad 2009-12-11 20:05:34 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort nånting! Sov till halv tolv och sen har jag bara fördrivit tiden genom att kolla tv, surfa och klicka hem lite julklappar.
Är som vanligt mer generös än vad jag har råd med men hittar man nåt perfekt så kan man ju bara INTE köpa det!

Kvällen kommer jag spendera i sängen framför tvn och Idol-finalen. Har en sån dag när jag bara vill vara för mig själv, det är så skönt med såna dagar ibland.


Imon ska jag gå upp tidigt och gå en liten vända på stan och sen på eftermiddan rullar tåget mot Nybro och Karolinas inflyttningsfest.
Det ska bli kul, har bara vart på Nybrostation innan, Haha!


Nu: IDOL!

Lite julshopping blev det allt! =)

Publicerad 2009-12-09 22:12:00 i Allmänt,

Nu har jag myst ner mig i sängen med massa tända ljus, myspys på hög nivå! =) Kände att jag behövde det, vet inte varför men jag är jättetrött idag! Det är väl mörkret antar jag...

Jag fick shoppat liiite julklappar iaf. Nu har jag bara resten kvar! =S

Har även kommit på vad jag ska köpa till Pers mamma och mormor, man vill ju gärna ge dem nåt litet iaf. =)



Shoppade en klänning till mig själv också som jag tänkte att jag skulle ha på julafton. Så fin så sin. =)
Det va skönt att få handla lite till sig själv med. =)



Imon börjar den nya kursen och jag hoppas verkligen att det blir en kul kurs, det behövs efter utvärderingskursen.


God natt! =)

Helt tappad!!!

Publicerad 2009-12-09 09:43:03 i Allmänt,

Jag har ju verkligen ingen koll på nånting!
Idag är det omsdagen den NIONDE december inte tionde som jag va helt övertygad att det va!
Det betyder att jag, Jenny och Jessica inte ska ha julmys idag utan imon!

Det betyder också att jag ska träffa min blivande praktikhandledare, vilket jag helt hade lyckats förtränga!
Slog upp ögonen vid två inatt och visste att chansen att jag missat mötet va stor! Vilken panik!!! Men som tur va så var ju mötet idag!
Jag MÅSTE skaffa bättre koll! Det bör ju tilläggas att jag gör ett ärligt försök mest hela tiden, jag är väldigt duktig på att fylla i kalendern men mycket sämre på att kolla vad jag skrivit upp! =S


Jaja, nu måste jag ta tag i dagen. :)


Puss!

Julklappsshopping och julmys!

Publicerad 2009-12-08 22:23:56 i Allmänt,

Imon ska jag och Jenny ut på stan och spana efter lite julklappar. Jessica kunde tyvärr inte följa med, vi tre har blivit splittrade i denna kursen med... :(
Men sen på kvällen ska vi ju ha julmys och laga lite julmat, det behöver vi verkligen nu när vi inte ses alla tre nånting...

Jag hoppas på att få upp julkänslan lite, den steg ju till max när jag va på stan i gbg med Emma. Kalmar är tyvärr inte lika juligt och mysigt...
Jag vet att jag klagar väldigt mycket på Kalmar just nu men jag har som jag sagt innan fruktansvärt mycket hemlängtan!
JA, jag kom precis hem därifrån men det gav snarare mersmak än mättnad... Nu blir det till att kryssa dagarna i kalendern. =)


Nu ska jag läsa om konflikter, jag kanske kommer vara ikapp med läsningen till denna kursen?! Den verkar ju iag intressant! =)



God natt!

Mellanlandar...

Publicerad 2009-12-08 17:32:32 i Allmänt,

Ja, det kan man kalla det...
Är tillbaka i Kalmar nu men om hela tretton dagar bär det av till Göteborg igen.

Även om jag hatade mig själv igår för att jag inte ansträngt mig mer med tentan och inte var klar tidigare så va det ändå värt att ha vart där.

Träffade mina tjejer och vi kom fram till att vi inte setts sen AUGUSTI!!! Det är fan inte rätt alltså! Men nu ska vi ju ses i mellandagarna och sen på nyår.
Ja, du läste rätt!!! Vi har planerat att fira nyår ihop! Weee! Det va alldeles för länge sen! Som med allt annat när det gäller oss! =S

Nej, nu ska jag cykla iväg till skolan och ha faddermöte, nollningen närmar sig med stormsteg och det är ju dags att ta tag i saker och ting...


PUUUUSS!

Motivation köpes, helst till studentvänligt pris!!!

Publicerad 2009-12-04 17:24:56 i Allmänt,

Jag tycker allt att jag har varit riktigt duktig idag! Har lyckats plita ihop hela två och en halv sida på tentan. Dock saknas det ju cirka fem sidor än så länge men det ska man väl lyckas få ihop ganska så snart...

Tentan handlar iaf om utvärdering i socialt arbete och man ska välja ut minst tre utvärderingsmodeller som man ska beskriva och jämföra för att sedan välja en modell som man ska använda för att utvärdera ett projekt.
Jag har valt fyra modeller och har blivit klar med typ en och en halv idag.

Jag tappade verkligen motivationen helt för typ två timmar sen och högg in på rödvinet som Per lämnat i köket! Inte smart gjort av honom, jag är inne på mitt andra glas och det finns inte en droppe kvar i boxen! Moahaha! Det är ju fredag och jag har suttit hela jävla dan med tentan så lite gott förtjänar jag ju trots allt! =)

Trots tappad motivation har det funkat riktigt bra att skriva tenta med ett glas vin i ena handen. Förvånansvärt bra måste jag säga! =D

Snart kommer Per hem och jag har inte diskat än som jag lovat... =S Tur att jag kan skylla på tentan! Då ska vi iaf laga mat och ha lite fredagsmys... Jag har intalat mig själv (och Per) att jag bara MÅSTE sitta med tentan ikväll med men man kan ju fråga sig hur bra det kommer gå med det... Jag har helt tappat suget nu och bara lääääängtar efter att glömma utvärderingsmodeller, summativa och formativa modeller och processanalys...
Den här tentan kommer gå så bra! ;P

Nä, jag ska nog ta och hoppa in i duschen nu så att jag någorlunda fräsch tills Per kommer, stackarn, han har verkligen inte fått se mig från min snyggaste sida denna veckan, har spenderat majoriteten av tiden i hans morgonrock och bara suttit franför datorn...

Men helt ärligt, nu har jag ju en ring på fingret. Ska det verkligen vara nödvändigt att anstränga sig nu då??? ;P


Fredagkvällens räddning, mitt absoluta favoritvin just nu! =)





Hopp in i duschen! =)

Nu måste jag ta paus igen!

Publicerad 2009-12-03 11:51:33 i Allmänt,

Jag kan omöjligt plugga nu när jag är så glad! =D
Hon som har hand om praktiken ringde mig nu för en stund sen och sa att hon fixat en praktikplats åt mig. Den är dock inte i Gbg utan i Kalmar.
Det är en plats på ett akuthem som heter Aquarellen och som tar emot barn och ungdomar upp till 18 år och i vissa fall även deras familjer.
Det va precis det jag ville göra och som jag tyvärr inte fick i gbg. Jag va orolig att jag inte skulle få det jag ville ha i varken gbg eller kalmar så detta kunde nog inte ha slutat bättre (om man räknar med att jag inte kunde få nåt i gbg då...)

Det är ju tråkigt att jag inte kan vara i gbg men men, det är väl så det får bli ibland.
Jag är glad iaf!



Shoppingen med Plutten igår va väldigt välbehövd! Vi skrattade och flummade som vanligt och jag tror inte jag tänkte en sekund på tentan, precis som det ska vara! =D


Nu har jag iaf börjat skriva, även om det bara är en mening på tre rader, och det känns bra. Än så länge är jag inte orolig för att jag inte ska klara av det. jag har ju som vanligt MASSA tid på mig! ;)


Ikväll ska jag och Per ut och käka på Krakow, en polsk restaurang, med Johan, Pernilla, Dennis och Jennifer. En riktig parmiddag typ! Haha! Men det ska bli kul, Johan tjatar jämt om Krakow och hur god mat dom har och jaghar aldrig varit där. =)



Nej, nu ska jag försöka komma in i plugget igen. =)



Puss!

Lite paus...

Publicerad 2009-12-02 11:38:42 i Allmänt,

Jag ligger en dag efter i min skriva-tenta-planering och ändå kan jag inte hitta nån motivation alls... =S
Anledningen till att jag ligger en dag efter är för att jag fick komplettering på min förra hemtenta och satt med den större delen av tiden på tåget hit i måndags och hela förmiddan igår. BARA för att sen kolla min mail och se att inlämningsdatumet för kompletteringen blivit flyttad en vecka, från den 7 dec (samma dag som denna tentan ska in) till den 13 dec.
INTE OK!
Men som en klasskompis sa, nu kan jag ju slappna av när jag e färdig med den här tentan... Mmmm... Bara det att jag helst hade velat bli klar innan helgen så jag kan ägna mig åt att vara lite social med folk man inte träffat på ett tag... =(
Vi får se hur det går med den saken....

Idag ska jag iaf träffa Emma och gå en sväng på stan med henne. Nice! Saknar min Plutt!
Men då ska jag helst ha kommit ikapp med läsningen och kanske tom börjat skriva lite... Sa jag att motivationen var försvunnen?! Fan, kommer ha dåligt samvete hela kvällen!!! =S

Det är det som är det värsta med att plugga... Man har ALLTID nåt att göra. Så är det (oftast) inte när man jobbar, man går hem från jobbet och är klar för dagen. Som student vet man att man alltid kan läsa ett kapitel till, öva lite mer på olika begrepp eller gå igenom antackningar innan ett seminarium. Det finns alltid där i bakhuvudet att man kan bättre och mer och det är jävligt påfrestande.

Det kan ju vara så att jag känner så här extra mycket eftersom jag oftast inte har läst klart eller ens börjat på boken när det är dags för tenta, övar aldrig extra på begrepp och förbereder mig sällan inför ett seminarium. 
Med andra ord får jag skylla mig själv!

Men det borde faktiskt inte hindra mig från att klaga och tycka synd om mig själv iaf! =) 


Nej nu har jag haft en timmes paus, dags att återgå till Att utvärdera välfärdsarbete, smaka på den titeln ni! Det är inget jag rekommenderar kan jag lova! 



Coolaste Pluttas! =) 



Plugg av det jag sa att jag skulle ägna mig åt va?! Suck! 


Tjo!
 

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela