Ciccililia

En liten valborgsuppdatering!

Publicerad 2010-04-30 10:46:46 i Allmänt,

Japp idag är det valborg och jag är ledig från praktiken. Eller a, ledig och ledig, jag har "studiedag". Detta innebär att jag idag ska städa lite i mitt rum, betala räkningar (JA, jag vet att jag är liiite sent ute), åka till Giraffen med Brallis och fixa en engångsgrill och lite alkohol och sen blir det grill med lite folk innan det är dags att bege sig till Corehouse och valborgsfirandet.

Hoppas på en kul och trevlig kväll.

Kom på en lite skrämmande men samtidigt väldigt rolig sak igår! Det är bara FEM veckor kvar tills det är sommarlov! Sjuuukt va fort tiden har gått!!!

Ja just det, jag har ju inte uppdaterat på ett tag så kanske ska ta det så ni hänger med!

Jag har fortfarande inte hört nåt om sommarjobbet, hon sa att hon skulle höra av sig i tisdags men det har hon inte gjort... Jaja, det som händer det händer... Får väl ta mig i kragen och ringa henne nästa vecka om jag fortfarande inte hört nåt.


Nu till den roliga nyheten! Per har fått en lägenhet i bagaregården!!! =)
Han sökte ju en lägenhet som han inte fick och så nu i måndags så ringde fastighetsägaren och sa att dom hade en till tvåa som va ledig och att han kunde åka och kolla på den om han ville. Och det ville han ju såklart och i onsdags va den hans!

Helt stört vilken tur den mannen har asså!

Det är inflytt i juli och det ska bli så skönt att bo i en tvåa tillsammans i sommar istället för att trängas i en liten etta på 30 kvadrat! =) Weee!




Kan ju ge er en liten uppdatering om praktiken med: Det går bra!

Haha, nä men det är nog så man kan sammanfatta det. Jag trivs jättebra och jag lär mig massvis! =)


Nej, nu ska jag ta tag i min dag och betala lite räkningar... =)


Ha en bra dag!




Avslutar med en bild på min underbara ring, som en liten påminnelse så jag kommer ihåg hur den ser ut nu efter mer än en månad!!!

Nu är det gjort...

Publicerad 2010-04-19 15:15:23 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka från intervjun, vet inte alls hur det gick...
Det kändes bra när jag satt där men när jag gick därifrån så kändes det inte alls lika bra. Jag kom på massa saker som jag kunde sagt mycket bättre! =S
Jaja, nu kan jag ju inte göra så mycket mer iaf så det är väl bara att släppa det antar jag...
Nu ska jag slappa lite i soffan innan det är dags att åka in till centralen och träffa Per en snabbis innan tåget går.
Puss!

Intervju!!!

Publicerad 2010-04-19 08:53:43 i Allmänt,

Idag ska jag på intervju för ett sommarjobb!
Just nu är jag inte så jättenervös men det kommer väl när jag sitter på vagnen. Fast just nu känns det som att det kvittar om jag får jobbet eller ej.
Det är klart att det hade vart grymt kul att testa på något nytt, jobba heltid och tjäna massa pengar men det hade inte vart så dumt att bara jobba lite då och då och kunna vara lite mera fri i sommar. =)
Jag får ju nästan tiotusen tillbaka på skatten så jag har ju så jag klarar mig även utan heltidsjobb.
Men håll tummarna iaf! =)
Helgen har varit lugn och bra. Hade praktik till 22 i fredags så då hände inte så mycket.
På lördagen gick jag upp redan kl 6 på morgonen och satt på tåget mot Gbg vid 7.45.
Som jag sagt innan så är jag riktigt trött på att åka tåg! Jag föredrar att åka på kvällen för man blir så himla trött och seg och åker man på morgonen känns det som att hela dagen är förstörd!
När jag dumpat av min väska hemma hos Per åkte jag till Lövgärdet och Roni. Det var kul att träffa honom igen, det var alldeles för längesen! =)
Han hade iaf massa söta valpar hemma och jag ville ha med mig minst tre stycken hem! Dom va sååååååååå söta!
Jag hittade min favorit direkt och döpte honom till Vincent. Om jag kunde, hade råd och fick för Per så skulle jag inte tveka en sekund och ta med honom hem!
Söndagen spenderades med Per såklart. Lite mat och massa mys kan sammanfatta dagen.
Nu är det dags för frukost! =)
Puuuuss!

Suck!!!

Publicerad 2010-04-15 21:56:08 i Allmänt,

Per va och hämtade ut ringen idag och passade på att skicka iväg den för att få den graverad. Tydligen har deras graverare semester nu så den kommer inte vara färdig förrän den 30/4... Suck!

Har tom tappat räkningen på hur länge jag gått utan ring nu... =( Snyft!
Jaja, bara den blir klar snart så är jag nöjd!


På lördag åker jag till Gbg, har absolut inte råd med det men vad gör man inte för att få ett sommarjobb! Haha!
Men det ska bli kul också, ska hem till Roni och klappa på valparna som hans hund fått och har jag tur hinner jag med en snabb dejt med Mickis också innan.

Josse är hemma från Le France denna veckan med så det hade vart riktigt kul att träffa henne med.


Dagen idag har vart helt underbar! Solen har värmt och himlen har vart klarblå! =) Hoppas på samma väder resten av ÅRET!!! Men det kommer ju inte hända!

Är ju lite orolig att jag kommer få leva med ett gigantiskt askmoln på himlen när jag kommer till Gbg! Dom sa på nyheterna att det skulle komma in över västra Sverige! Suck! Ingen sol på västkusten med andra ord...


Nä, men ärligt så tycker jag väldigt synd om alla som drabbas. Och särskillt Gson som skulle flyga tillbaka till England snart och alla flyg är inställda...



Oojoj, nu blev dte många folk som ville prata med mig på msn så jag får sluta skriva nu!



Puusss!

Lite arg, ledsen och irriterad!

Publicerad 2010-04-13 16:13:12 i Allmänt,

För tre helt olika saker...

Jag blir så trött ibland! Men men, ska inte sitta här och gnälla och känna självömkan! Lite mat innan styrelsemötet löser nog ingenting men jag blir nog lite piggare iaf! =)


Pussåkram!

Helt slut i huvudet!!!

Publicerad 2010-04-12 20:18:28 i Allmänt,

I dag har vart en händelserik dag på praktiken och det tar verkligen musten ur en när man försöker ta in så mycket som möjligt hela tiden!
Men jag ska inte klaga, dagen gav verkligen jättemycket och det är kul när det är så! =)

Nu tittar jag på Arn, nerbäddad i sängen. Mysigt värre! =)


Imon är det praktik igen och sen vid fem är det styrelsemöte.
Jag måste ju erkänna att jag nog inte är den bästa ordföranden just nu. Man blir sjukt tankspridd och ofokuserad när man har praktik.
Men jag gör mitt bästa och har ju en bra styrelse som hjälper till så gott de kan. =)


Kan ju skvallra lite om Per med, han var ju på intervju (!) för lägenheten han sökt i Bagaregården idag och han sa att det inte kunde ha gått bättre! =D
Just nu ser det ju väldigt ljust ut iaf så det är nog bara att fortsätta hålla tummarna! *Hoppas, hoppas, hoppas*


Nej, nu ska jag gosa ner mig ordentligt.


Pussåkram!

Tvättlördag!

Publicerad 2010-04-10 09:55:02 i Allmänt,

Idag är jag uppe tidigt för det är dags att ta tag i tvätten! Jag har skjutit det framför mig liiite för länge nu...

Nu har jag gått två veckor på praktiken och det är hur kul som helst! Skönt att slippa skolan och grymt kul att få testa på verkligheten!

Har jag sagt att Per va och kollade på en lägenhet?? Nej, det har jag nog inte!
Han sökte en lägenhet i Bagaregården, utan nåt större hopp om att ens va i närheten av att få gå på visning. Sen helt plötsligt ringde fastighetsvärden och frågade om han var intresserad av visning!!!
Hur stor e chansen liksom?? Jag skulle säga minimal!
Så i förrgår var han på visning och älskade den! Den är dyr men det går ju liksom inte att säga nej! Dessutom är det ju bara dyrt i ett och ett halvt år, sen kommer ju jag hem och betalar halva hyran!=)
Får verkligen hoppas att han får den. Det hade vart grymt nice. =)


Idag är det avtackningsmiddag med gamla och nya styrsen. Det ska bli kul. Dock blir det en lugn kväll för mig, dels måste jag spara pengar så jag har råd att åka till gbg på intervju och dels så måste jag vara pigg till vattengympan på sönda. Har slarvat lite med träningen denna veckan så det ska jag väl klara av iaf! =)


Nej, nu ropar tvättstugan på mig!

Puuuuuss!

En bra dag! =)

Publicerad 2010-04-07 15:19:57 i Allmänt,

Idag är en väldigt bra dag! =)
Solen skiner ute, har fixat allt som behövs inför morgondagens möte med banken, min cykel är färdig och jag hämtade den idag.
Ja, jag är glad helt enkelt. =)


Det enda jag har kvar att göra nu är att skriva klart min praktikplanering.


Glad, glad, glad! Älskar såna här dagar! =)

ÄNTLIGEN!!!

Publicerad 2010-04-06 22:55:01 i Allmänt,

Det lönar sig att vara ihärdig och söka många sommarjobb! =)
Hade lite sommarjobbsångest i morse efter att jag pratat med min chef på Hemköp som sa att han absolut måste veta om jag ska jobba där eller inte i sommar senast på fredag! Och jag hade inte hört ett knyst från något av de jobb jag sökt!
Men så idag fick jag ett mail från ett av dom! Weeeeee! Jag ska ringa imon och boka tid för intervju! Ååååh, vad jag hoppas att jag kan få det! Det hade vart så grymt! och på ett gruppboende också, precis som jag ville! =D

Jag som inte hade planerat att åka till gbg igen förrän till sommaren kanske måste tänka om, det kan ju vara så att det inte finns möjlighet till en telefon intervju...

Åh, jag är så glad! Jag hade verkligen gett upp hoppet om ett annat jobb än Hemköp.
Nu ska jag väl inte ha för höga förhoppningar men det var skönt att få iaf ETT erbjudande efter att man sökt över TRETTIO jobb liksom! Haha!


Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen! =)

God natt! =D

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela