Ciccililia

Julen-08

Publicerad 2008-12-29 14:38:19 i Allmänt,

Julen i år var jättebra men gick alldeles för fort...
Jag och Per firade ihop och började julafton med jullunch med hans släkt hemma hos hans mormor. Sedan åkte vi hem till min mamma och firade med min familj.

Jag har passat på att träffa nästan alla mina kompisar och det känns skönt. Har saknat dom så mycke och särskillt mina tjejer. Men vi hade en riktig tjejkväll och tog igen det mesta känns det som! Haha!

Igår åkte Per till Sälen och ska vara borta en hel vecka... =(
Det känns lite tomt och konstigt. Vi har ju bott ihop i två veckor och att sedan behöva flytta till mamma och få sova själv är inte så kul...
Nu kommer vi inte att träffas förän i slutet av januari, det känns som en evighet tills dess!

Den 2 januari går tåget ner till Vetlanda och pappafamiljen. Det ska bli kul att träffa pappa och dom andra och se Åses nya islandshäst! Kanske tom rida lite...

Jag borde verkligen passa på att plugga nu när jag inte är med Per längre men det är så lätt att hitta på ursäkter för att slippa, som att blogga till exempel!
Jag har ju ganska mycket att läsa och jag har inte ens kommit halvvägs men jag måste erkänna att jag nästan skiter i det! Det är SÅÅÅÅ tråkigt!

Sen har jag ju nyår att planera också... Måste skriva en inköpslista och handla mm. Och kanske ta reda på hur många som kommer...Men det löser sig säkert, jag gillar ju att planera så jag ska inte klaga! genomföra däremot e ju en annan sak. ;) Haha!

Nä, nu ska jag tömma torktumlaren.

Pusspuss!

Mmm... Göteborg!

Publicerad 2008-12-18 13:35:56 i Allmänt,

Ja, nu är jag äntligen här och det är underbart att veta att jag inte behöver vara tillbaka i Kalmar förrän senast den 8 januari! =)
Som jag har saknat denna underbara stad och alla mina nära och kära! <3
Igår var jag på café med Linda och hennes lilla Emanuel, som har hunnit bli hela 4 månader nu! ÅÅHHH! Han är SÅ söt! Jag håller på att dö så fort jag ser hans små tjockis-kinder! JAG VILL OCKSÅ HAAA! Fast om typ fyra år...
Sen kom Emma och vi julklappsshoppade lite... Vad kan jag ju inte skriva här men jag är väldigt nöjd med våra julklappar iår. =)
Idag ska jag på Bio med mamma och sen ska vi möta upp Emma och gå på Jul på Liseberg. Det ska bli så mysigt.

Nä nu måste jag snabba mig så att jag inte kommer försent till bion. =)

Ha det bäst! Pusspuss!

Hade jag inte brytt mig hade jag hållt käft!

Publicerad 2008-12-14 18:06:07 i Allmänt,

Jag förstår att du blev sur men så länge jag kallar mig din vän så kommer jag säga vad jag tycker och tänker. Passar det inte så kan du leva i din lilla bubbla men då vill jag inte vara med längre. Vänskap bygger på ärlighet!


Jag säger det för din skull inte för min!

Klassfest och Whitenight! Wee! =)

Publicerad 2008-12-13 10:49:02 i Allmänt,

Detta är sista helgen i Kalmar innan jul och den är smockfull med roliga saker! =)
Igår satt vi i korridoren och kollade på finalen av Idol. Kevin vann såklart! Men det visste ju alla redan. =)
Idag är det Klassfest hos kim och sen är det Whitenight på Corehouse vilket innebär att det är bartömning! =D Det kommer va så sjukt mycke folk och jag hoppas på en kanonkväll!

Igår va jag och Jessica en snabbis på stan och julklappsshoppade lite. Nu är jag klar med klappar till Per och pappa. Nu e det bara Emma och mamsen kvar. Men det ska ju fixas i Gbg, det är ju bestämt sen länge. Det känns som jag är fullbokad varje dag fram till och med julafton! Men det är ju så jag vill ha det, fullt upp och massa folk att träffa. =)

Nä om man kanske skulle ta sig upp ur sängen och cykla till systemet en snabbis innan det är dags att städa och börja packa lite....

Puss till alla älsklingar som jag saknar så mycket! =)

Nu är det gjort!

Publicerad 2008-12-10 19:51:14 i Allmänt,

Ja, nu har jag skickat in mina kompletteringar på hemtentan. Jag va ju lite osäker på vad det va jag skulle komplettera så jag mailade min lärare och fick reda på att jag bara behövde ändra mina källhänvisningar. Åh, vad jag blev glad! =) Trodde att jag skulle få komplettera en fråga men det slapp jag. =) Känns skönt!
Men inte kan man lugna ner sig för det! Nä, nu har jag fått reda på att vi kommer ha omtenta på juridiken den 19e december och jag har ju bokat biljett hem till den 16e!!!! SUCK!
Nu e det ju inte säkert att jag kommer få göra omtenta men tänk OM! Då måste jag stanna TRE dagar extra och det vill jag verkligen inte!
Får helt enkelt hålla tummarna STENHÅRT för att jag får G!
Jag har ju tjatat så mycket om min hemlängtan och det hade vart katastrof om jag var tvungen att stanna kvar! Just därför är jag sjukt nervös nu! Blä blä blä!!!

Kollar Nobelfesten nu på SVT, asså det verkar ju vara en sjukt tråkig fest asså! Men jag ska inte sticka under stolen med att jag inte hade haft något emot att gå på den MEN BARA om jag fick sitta vid honörsbordet! Helst bredvid drottningen eller Viktoria. Möjligtvis kungen men helst inte...
Fatta att få ställa alla dom där konstiga frågorna som ingen utanför deras vännerkrets ställer. Och jag hade ju absolut inte kallat dom för ers kungliga höghet eller kronprinsessan eller nåt annat tramsigt!
DU heter det på svenska nu för tiden, detta är 2000-talet!
Vi behöver inte ens något snyltande kungafamilj!

Nog sagt om den saken...

Jag vill bara komma hem till gbg och uppmanar härmed ALLA som läser detta att hålla tummarna för mig resten av veckan så att jag slipper omtenta! Det är fan allt jag kan tänka på nu! =(


Jaja, nu ska jag kolla lite Bonde söker fru och sen ska jag plugga lite Arbetsrätt tänkte jag...

Puss på er!

(Och mormor och morfar kan ju ha det så jävla bra under sina månader i Thailand tycker jag!!!!)

Nöjd! =)

Publicerad 2008-12-06 10:41:09 i Allmänt,

Tentan igår gick bra, eller det kändes bra och jag är ganska säker på att jag kommer få godkänt. Fast bara för att jag e så lugn så skiter det väl sig nu då!
Julbordet va SÅÅÅ gott och jag åt nog mer än vad jag gjort på väldigt länge! Säkert sen förra julen! ;) Sen va det dags att bege sig till sjukan och fortsätta festen men det blev en tidig kväll för mig och Jessica. Vi började ju festa vid tre och sen va det julbord vig fem och kl åtta va ju på sjukan och halv elva var jag hemma. =)
Efter en lång dag med tenta å allt så kändes det skönt att kunna lägga sig tidigt. jag somnade som en stock och det har jag inte gjort på mer än en vecka så det va väldigt skönt. =) Man kan säga att jag behövde det!
Jag vet att Per ringde mig vid typ två eller nåt men jag va så borta så jag kommer inte alls ihåg va vi pratade om, funderar på att ringa och väcka honom nu bara för att ge tillbaka lite... ;)

Nä, jag ska nog ringa min mamma först. Det va längesen jag pratade med henne. =)

På måndag åker mormor och morfar till Thailand. Kul för dom! Verkligen!

Ha en underbar helg alla underbara! =)

Tenta imon...

Publicerad 2008-12-04 19:23:24 i Allmänt,

Jag vet inte om jag borde vara så här lugn som jag är just nu... Jag vet inte vad mer jag kan plugga in. Som Jessica sa, man kan ju inte lära sig lagboken utantill och den får vi ju ha med oss.
Jag vet att jag kanske inte borde sitta framför datorn just nu utan sitta med näsan i en bok men jag vet ärligt talat inte vad jag ska läsa! Jag har läst allt jag tycker är relevant och lite till. Jag kan nog de flesta av begreppen vi har jobbat med och jag e inte hundra på Lehrbergs 6-stegsmetod men jag kan den tillräckligt bra och jag tror dessutom inte att vi behöver kunna den helt utantill. Det ända skulle väl vara om jag satte mig och läste igenom FN:s standardregler men vad skulle det spela för roll, dom behöver man ju inte heller kunna utantill och jag vet ju innebörden av dom...
Det känns inte bra asså, för om jag kör på tentan så skulle jag ju bara behövt plugga lite extra.
BLÄ!!!

Jag har sån sjuk träningsvärk idag. Jag och Malin var på Ki-box igår och jag är helt mörbultad idag! Det va sjukt jobbigt och jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv men det var det värt för det va så grymt kul!

Jag köpte en ny klänning idag.=) Jag skulle inte ha gjort det men jag behövde en ny kjol som jag kunde ha på julbordet imon men hittade självklart ingen så det fick bli en klänning och en söt liten kofta från indiska istället. Köpte en sån där skjortklänning med, jag kunde inte låta bli!
Men jag tänkte att jag skulle ha skjortklänningen på julafton och den andra på nyår. =) Det är en typisk nyårsklänning i svart med silverpaljetter på. Det är världens bästa plan och rättfärdigar absolut mitt pengaslöseri! =)

På tal om att slösa pengar så har jag kommit på att mitt skrivbord är alldeles för litet nu när jag har en skrivare på det, dessutom är det ganska lågt och smalt. Jag behöver med andra ord ett nytt skrivbord.
Och gardiner
Och en byrå
Och nya växter
Suck, var ska jag få alla pengar ifrån då?! Blä!

Nä, nu ska jag väl gå och läsa nåt... Vet inte vad men jag hittar väl nåt... Hade gett upp lagom till alla bra tv-program skulle börja men till vilken nytta då?!
Det är ju handboll på Tv och har man bara svt1, svt2 och tv4 så är det en förödande händelse! Kanske inte för dom som gillar handboll men jag gör ju inte det!!!! =(
(Därav pluggandet!)


Jag saknar mina töser med! Men snart,snart e det uppehåll och då fan sticker jag till gbg fortare än kvickt! =) Wee!
Nu e det bara 12 dagar kvar!

Nä, som sagt, plugg va det som gällde ja.... =(

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela