Ciccililia

Bipolär?!

Publicerad 2012-04-22 23:19:15 i Allmänt,

Måste erkänna att mina senaste inlägg här och lika upp och ner som mitt humör!
Skitglad ena dagen och skitledsen den andra!
Men det är väl så livet ska se ut en tid fram över...

Saker har hänt, beslut har fattats och jag vet varken ut eller in! Ibland känns det som var ristat i sten helt plötsligt inte alls så självklart! Hur ska man tänka då? Hur reagerar man normalt?!
Av, på, av... Av... Eller....? Det är inte lätt att vara känslokall när man har så mycket känslor som svallar!



Med hjälp av världens bästa pappa och mormor och morfar flyttade jag in i nya lyan i lördags. Gick faktiskt snabbt och smärtfritt! Var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle bli.
Det jobbiga nu känner jag är att få ordning på alla grejer... Det är en del småpill som jag inte riktigt orkar med och gärna hade kunnat spola förbi...


Nu ska jag försöka glömma allt trist som varit och blicka framåt! Ny lya, nytt jobb, ny vecka och framförallt en sjukt trevlig resa i slutet av den! Att träffa Tullen-gänget är precis vad jag behöver känner jag! Har saknat dom som fan!


På tal om nåt helt annat hittade jag den här roliga bilden på min pappa nu när jag kollade igenom gamla bilder från januari 2010! Haha! Han visar upp sin gamla vinterjacka från typ 70-80talet! Så söt! Hahaha!
Efter jag tagit bilden gick vi ut och grillade korv och försökte åka pulka i en halvmeter snö. Det gick inget vidare men vi hade skoj! Haha!

Förväntar mig det värsta!

Publicerad 2012-04-19 22:46:51 i Allmänt,

Vissa dagar, typ den här, är bara såna jävla skitdagar! Det känns som att ingenting blir rätt och humöret är så långt ifrån topp det bara går!

Imon förväntar jag mig det värsta! Tror dessutom att lördagen kommer bli riktigt jävlig den med!

Men nu kan det ju bara bli bättre tänker du. Håll käften tänker jag! Slutet på denna veckan kan dra åt helvete! Eller rättare sagt dom senaste två månaderna i mitt liv kan gärna få fara och flyga!

Halta Lotta!

Publicerad 2012-04-17 17:27:43 i Allmänt,

Ja, tro inte att rubriken syftar på något så roligt som att jag sitter på Halta Lotta och dricker öl!!
Nej så kul är det verkligen inte!

Det är jag som är halt!
Jag gjorde nämligen världens vurpa på en isfläck på väg till jobbet idag! Självklart satte jag mig rätt på svanskotan!
FYIHELVETE säger jag bara! Kan inte minnas att jag nånsin slagit i min svanskota så hårt innan! Det va riktigt läskigt!
Det va tur att min jobbarkompis Ellinor va med för det va så illa att jag va svimfärdig och illamående!
Som tur va gick det över under promenaden till jobbet men det var riktigt läskigt!


Suck så typiskt mig alltså! Jag måste ju erkänna att det var mitt ego som tog den största skadan ändå.
Jag och typ ALLA som gick av tåget i Vänersborg åker (nästan) ALLTID samma tåg vilket resulterar i att man känner igen folk. Det betyder att jag kommer träffa majoriteten av alla som såg mig dratta på ändan och kravla på marken i vånda i morgonbitti också... :S

Jaja, bara att bita ihop och låtsas som ingenting.
Det positiva med det här är iaf att jag fick bevisat för mig att det finns snälla människor här i världen... Det va flera som stannade och frågade hur det gick och om jag behövde hjälp. Sånt gör mig glad, det är ju så lätt att bara gå förbi!

Pirrig!

Publicerad 2012-04-16 23:15:31 i Allmänt,

Och barnsligt förväntansfull! Ligger här i min säng (läs soffan) och kan verkligen inte somna!

Är så pirrig och glad inför allt kul som väntar på mig i framtiden! Känner på mig att maj kommer bli min månad, en riktigt, riktigt kul månad! :) Och sista dagen i april får självklart räknas med där, det är ju då allt roligt börjar! :)


Nä, usch! Nu ska jag försöka tvinga mig själv att slappna av och försöka sova!


God natt!

Lycklig lycklig!!!

Publicerad 2012-04-16 18:39:13 i Allmänt,

Oj, nu gick det sådär lång tid mellan inläggen igen... Det var inte meningen, jag berom ursäkt till er mina trogna läsare. Och er andra också såklart! =)

Idag är jag såååå himla glad! Fick ledigt 30 april vilket betyder att jag kan åka till Västerås och uppsala över valborg! Yaaaaaay! Ska bli hur grymt som helst med en Tullen-reunion! <3

Pratade dessutom med Jessica idag när jag slutat jobbet och vi ska försöka få ihop en dejt här i gbg vid pingst! Är alltid glad efter att jag pratat med henne. Hon är så förståndig och det finns verkligen ingen på denna jord som förstår mig som hon. Hon är min underbara pärla!!!

Och på lördag flyttar jag. Trots allt tråkigt som hänt ser jag faktiskt fram emot att få inreda och fixa i en EGEN lägenhet. =) En riktig alltså och inte ett rum i en studentkorridor. =)


Nej, nu är det matdags! Hoppas ni uppskattade uppdateringen! ;)

En regnig dag...

Publicerad 2012-04-09 10:33:44 i Allmänt,

Fy fan vilken jävla tease våren är alltså! Ena dagen är det skitfint med sol och fågelkvitter och nästa dag är det skitväder!

Jag har fortfarande inte kommit ur Onepiecen...
Har dock fått lite gjort idag iaf... Har adressändrat och gått med i facket. Hejdå pengarna!! *vink vink*

Nu ska jag bara noppa ögonbrynen sen har jag bockat av alla punkter på dagens lista.
Och klockan är inte ens elva... Suck, det kommer bli en lång dag. Har verkligen ingen lust att gå ut så alternativen här hemma är ganska begränsade. 
Kanske ska lägga mig i ett bad så jag kan fördriva tiden ytterligare nån timme...

En dag i min Onepiece...

Publicerad 2012-04-08 17:37:03 i Allmänt,

Har spenderat hela dagen i min Onepiece och tror inte att den kommer åka av förrän imon... Ja, jag sover i den. Den är varm och gooooo...

Sitter här i soffan bredvid mamma som vill att jag ska skriva nåt fint och snällt om henne...
Jag gör ett försök:
Mamma, du är väldigt engagerad när du ser på handboll. Det gör matchen mycket mer spännande när du skriker i falsett så fort det händer nåt nära något av målen! Lööv joooo!


Ja, alltså, vi sitter och ser på handbollen. Känns lite trist att va helt engagerad när man vet att man redan har en OS-plats och särskilt när man vet att laget antagligen känner lite samma sak. Vet nämligen att några i laget var ute och svirade igår!
Ni hörde rätt! Jag och Carro var på Incontro igår och vilka satt inte där bakom en pelare om inte halva handbollslandslaget!!!
Det pirrade till lite vill jag lova!
Meeeeen vi hann inte bli tillräckligt fulla för att våga gå fram och prata lite med dem innan de drog sig tillbaka till sina rum, antagligen på Gothia Towers... =(
Har alltid tyckt att handbollskillar inte är lika snygga som fotbollskillar men jag tar tillbaka det nu efter att jag sett dem IRL så att säga. Stora, lurviga och manliga!


 
Magnus Jernemyr och Johan Sjöstrand, Snyggelisnygga! ;P

Nä, nu får det va slut på detta fjortisinlägget!!!!

Skärtorsdag!

Publicerad 2012-04-05 14:02:51 i Allmänt,

Jag hoppas verkligen att folk förstår min ironi, ibland känns det inte så kan jag säga...
Så nu vet ni det, kära läsare, om det är något jag skriver som ni tycker låter lite väl olikt mig eller lite väl hårt så kan det faktiskt vara så att jag är ironisk! Det KAN vara så...

Tänk på det en liten stund bara...


Idag är det skärtorsdag. Vet inte riktigt vad det innebär, om det var idag Maria tryckte ut sin lilla oäkting eller hur det nu va. Jag vet iaf att det är fritt fram för mig att ta halvdag på jobbet! Vilket jag självklart gjort!

Trots att jag inte är så kristlig av mig så måste jag ändå säga att jag är himla glad över att nån gubbe (för det måste det ju ha varit) nångång för en massa herrans år sen bestämde att "nu när vi tror på den här snubben som går på vatten och har en farsa som heter Gud så måste vi ju fira allt som har med hans liv att göra!
Och dessutom gör vi dessa dagar till röda dagar så att alla som jobbar med åttatillfemjobb kan vara lediga då"

Jag gillar honom skarpt!

Eftersom jag tidigare bara jobbat inom handels och vården och därmed jobbat ob så känns det himla lyxigt att veta att så fort det är en röd dag så är jag ledig och är det innan en långhelg är det helt ok med halvdagar!

Himla göttigt! =D

Fick en inbjudan av Madde att komma upp till henne och Gson i Uppsala och fira valborg! Det hade ju vart så himla kul! Malin tyckte dessutom att jag skulle ta vägen förbi Västerås under helgen, vilket jag tycker är en ypperlig idé!
Det är ju bara det att valborg ligger i ett månadsskifte och jobbar man på försörjningsstöd är det den stressigaste perioden i månaden... Hmmm... Får se hur jag löser detta....


Nä, nu har jag suttit här och babblat lite väl länge känner jag... Borde ta tag i både tvätt och disk!
Tyvärr ingår bara mat när man bor på soffan hos mamma, det riktigt tråkiga som disk är det jag får ta istället för hyra! Buhu!!!

Men shit!!!

Publicerad 2012-04-04 19:32:28 i Allmänt,

Jag vet inte vad som händer men efter min lilla tristessbloggning förut har mitt sug efter att skriva av mig satt klorna i mig igen!
Va händer liksom?! Tre inlägg på EN eftermiddag!

Jag antar att det är för att jag börjar komma in i vardagen här på mammas soffa, och behöver komma bort lite... Det är sjukt jobbigt att inte ha nåt eget, att inte få vara ensam när man vill.
Det bästa med att bo här är att jag får mat lagad typ varje dag. Himla skönt!

Den 21 april flyttar jag äntligen in i en egen lägenhet, tyvärr i Frölunda men det är ju som jag sagt tidigare ett tak över huvudet.
Ska bli kul att få inreda och bestämma själv. Det ser jag verkligen fram emot.


Imon är det halvdag som gäller! Så jävla gött! Det är det bästa med att ha ett åttatillfemjobb, man är alltid ledig alla röda dagar. Gööööött!
Men oj, nu blev jag allt lite för exalterad för min nya personlighet, jag ska ju vara bitter!
Ska ju använda minst en av mina lediga dagar till att packa ihop mina saker i Pers lägenhet och det känns ju jävligt bittert!
Hade han varit smidig hade han ju fixat singelliv INNAN jag släpade dit alla mina grejer och packade upp allt!
Men a, det är ju lätt att vara efterklok!

Så, nu var det bittert och gött här på bloggen igen ja!

På bussen...

Publicerad 2012-04-04 16:59:01 i Allmänt,

Ja, det jag ville ha sagt när jag började mitt förra inlägg var att jag inte kan lova att jag kommer uppdatera regelbundet men jag kan ju försöka varje fredag nu när jag inte har nån kille att ha fredagsmys med!


I sann nysingel-anda har jag bestämt mig för att "göra om mig själv"!
Jag kommer nu vara bitter, jävligt lössläppt och med största sannolikhet full varje helg!
Självklart ska jag låtsas vara världens lyckligaste singel som älskar att ha kul och jag kan absolut inte tänka mig att stadga mig innan jag är 35!!!

Just det ja, skulle ju fixa till bloggen... Tror nog den ska få lov att vara lite färglös ett tag. Tills min bitterhet gått över lite...


Ja, det va väl det jag hade att säga nu... Vi ses la på krogen! Eller va e det vi singlar säger! ;)

Tristessbloggar!

Publicerad 2012-04-04 16:22:33 i Allmänt,

Ja, nu sitter jag på ett försenat tåg och har inget bättre för mig än att blogga.

Bloggen har ju legat nere ett tag. Dels för att jag jobbar så långa dagar och inte orkar eller vill lägga mina få lediga kvällstimmar på bloggen och dels för att jag är nydumpad och har haft fullt upp med att få ordning på mitt liv.

Jag tänker inte gå in på det mer än så...

Nu fick vi dessutom veta att det är ersättningsbuss som gäller! Sugvästtrafik!!!!
Nu får jag invänta ersättningsbussen så lägger ner inlägget för nu.

Men nu har ni ju en liten uppdatering...

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela