Ciccililia

Älskar produktiva dagar! =)

Publicerad 2009-03-31 10:39:52 i Allmänt,

Klockan är halv elva på förmiddan och jag har redan gjort mig iordning, tvättat, cyklat och lämnat in ansökan för bostadsbidrag, tagit ut pengar, hämtat böckerna jag köpt av en annan student. Så nice. Ska alltid gå upp klockan sju på morgonen! Vid tolv ska jag på ett medelpass, efter det ska jag till pressbyrån och skicka tillbaka en bok  och sen är jag "ledig" till 17.30 då jag ska på möte.
Jag älskar såna här dagar! Jag önskar att jag alltid kunde vara på topp! =)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan det är dags att byta om för träningen.

Puss å hej! =D

En aning muntrare...

Publicerad 2009-03-30 18:00:13 i Allmänt,

Fick en trevlig överaskning på posten idag, ska få tillbaka 4526 kronor på skatten!!!! Weeeeeee!
Nu ser det lite ljusare ut inför sommaren iaf. =)

Va lite duktig förut och lagade riktigt potatismos och stekt falukorv, det piggade också upp mig lite...

Nu ska jag fortsätta med Sex and the city...

Pusspuss!

Sikken helg! =D

Publicerad 2009-03-29 22:49:31 i Allmänt,

Har haft en jättebra helg med Viccan, många minnen, skratt och mycket vin, fest och dans!
Det kunde inte ha blivit bättre! =D

Har kollat över min ekonomi och det ser inte ljust ut... :S
Möhippa+ tågbiljetter+ böcker= 500 kronor... Då har jag inte ens räknat med mat utan det är verkligen ALLT jag har kvar. Har sån jävla ångest!
Fattar inte att det ska va så jävla dyrt med studentlitteratur! Har dessutom vart tvungen att köpa nya böcker tre månader i rad!
Till denna kursen ska vi ha nio böcker, hälften av böckerna ska tydligen vara jätteintressanta och den andra häften ska vi tydligen ha när vi skriver våra uppsatser i slutet av utbildningen och då känns det ju som att det är lika bra att köpa dom nu när man kan få dom lite billigare och spara lite pengar på lång sikt...
Suck!

Jaja, det löser väl sig... får leva på potatis och billig korv eller nåt... Haha!


Nu ska jag fortsätta mitt Sex and the city-marathon. Är inne på tredje säsongen nu! =)

Pusspuss!

Ger upp typ...

Publicerad 2009-03-26 20:16:59 i Allmänt,

Jag tror att jag ger mig nu... Typ... Eller jag vet inte. Hemtentan ska vara på minst 2,5 sidor och det är jag uppe i nu men det känns så fånigt att skriva exakt på raden så smycket som man måste... Kanske får plita ner några rader till. Ska skicka den till Per så han får läsa igenom den och kolla min grammatik å sånt.

Tågresan hit till Kalmar gick jättefort, läser en ny bok som jag köpte för några veckor sen som heter Korståg och är en uppföljare på Brödraskapet som jag läste i somras, riktigt bra och spännande sista boken kommer på svenska i april så det gäller att den är utläst tills dess. Nu låter det ju som jag läser sjukt långsamt men till mitt försvar så måste jag ju säga att jag har massa kurslitteratur och annat som måste läsas först och då blir det inte så mycke tid över till andra böcker, läser jag på kvällen så somnar jag bara!

Imorgon ska jag gå upp tidigt och sätta mig och pilla med tentan lite till. Sen ska jag städa och dona här hemma för på kvällen kommer Victoria hit! Weee!
Vi har inte träffats på flera år så det ska bli jättekul! Vi pratade i telefon för första gången idag! Visst låter det konstigt men allt började med att hon kommenterade min status på Facebook och sen började vi prata och sen bestämde vi att hon skulle komma hit!
Det ska bli så sjukt kul!


Usch, jag saknar redan göteborg, när tåget stannade i Lessebo tittade jag upp från min bok och såg till min förfäran att det snöade ute- och inte så lite heller! Snövädret höll i sig enda till Kalmar och jag fick halvspringa hem med all min packning så att jag inte skulle frysa ihjäl i min nya vårjacka! =( Som tur va så tror jag inte att snön la sig, inte på våran innergård iaf. =)

Här kommer bilderna från veckans höjdpunkter (fast inte rundan på stan med mamma och fikan med Linda och Emanuel som jag missade eftersom jag glömde kameran.)


Jag på bussen ut till mormor och morfar


Underbart fina "näsdroppar"!


Mina älskade morföräldrar och söta lilla Ruff. <3


Jag, morfar och Ruff nere vid Andalsbadet.


Per och jag på Zara och Magnus fest.


Vi tjejer sjunger vår egenkomponerade toxic-cover. Skitbra!


Födelsedagsbarnen öppnar presenter.


Voodoophile spelade! Wee!


Ida gav bandet deras allra första trosor! Vilka trosor sen! Haha!


Puss på dig älskling för en underbar vecka!!! <3

Tar en paus...

Publicerad 2009-03-24 14:16:32 i Allmänt,

Just nu tar jag ett litet break från skrivandet... Kände att jag inte kom nån vart och att jag behövde lite mat, och självklart lite internet! ;)
Jag hoppas på att ha skrivit klart det mesta idag för imon ska jag träffa mamma och gå på stan med henne. Hon har vart så snäll och sagt att hon ska köpa en vårjacka till mig och det säger man ju inte nej till!!! =)
Därför är det råplugg som gäller idag, eller rättare sagt ska gälla... Jag är lite dålig på det där med att plugga tills jag stupar, jag är mer för att plugga nån timme och sen ta paus och sen plugga nån timme osv...
Jag ska ha skrivit minst två sidor idag iaf, det är mitt mål. =)

Festen i lördags va skitkul och lyckad på alla sätt! Jag hoppas verkligen att Zara och Magnus också känner så.
Har föresten fortfarande en viss Toxic-cover på hjärnan! Har nynnat på den konstant i tre dagar nu! HAHA!

Jag kan verkligen inte fatta att jag har varit här i gbg i nästan en vecka redan, tiden har gått alldeles för fort asså! =( Har inte hunnit träffa Roni, Jennie eller Plutten... Men men, det kommer väl fler tillfällen...

På fredag kommer Victoria och hälsar på mig i Kalmar! Wee! det ska bli skitkul! Har planerat att ta med henne på alla sevärda ställen i Kalmar, dvs Tullen, Sjösjukan och Corehouse! Möjligtvis Mollys också! ;P


Jag har tagit massa kort under veckan men jag glömde i självklart den där grejen som man använder för att få över bilderna till datorn i Kalmar så jag får lägga upp dom här och på FB när jag kommer hem...


Nä, nu måste jag återgå till Asplund och min goa hemtenta! =((



Just det! Klarade psykologitentan! =D













Zara, du är vår vän

vi träffades för längesen

vi digga dig, det gär vi än!

Göteborg!

Publicerad 2009-03-20 08:43:54 i Allmänt,

Min föreläsning igår var inställd så jag tog ett tidigare tåg och var i Göteborg redan vid tolv på förmiddan igår, så jäkla nice! Hann med ett tandläkarbesök tom! Allt såg bra ut som vanligt förutom att jag skulle använda tandtråd mer- som vanligt! 
Idag ska jag träffa Roni och sen hem till Carro, jag skulle ha träffat mamma också men hon hade inte tid för mig... Jag funderar på att slå mormor och morfar en pling och se om dom har tid för mig idag på förmiddagen. Jag har ju inte träffat dom sen början av december eller nåt så det hade ju vart trevligt...
Jag är ju ändå vaken liksom... 
Det ska jag göra! =D 

Nä om man skulle ta och pallra sig upp ur sängen då! 
Pusspuss! 

Räknar dagar...

Publicerad 2009-03-15 17:41:34 i Allmänt,

Gårdagen var väldigt trevlig. Kvällen började med förfest på Taket där vi fick tårta och firade Chris och Jenny. Jag hade inte tänkt att gå till Kåren eftersom jag e så sjukt fattig men Chris kompis Danny D övertalade mig och bjöd på inträde och en öl så jag fick följa med jag också! Så snällt! =) Där blev det dans och skratt och sen gick vi tillbaka till Tullen och åt lite nattamat innan det va dags att knyta sig för dagen.
Det är segt här på Tullen idag kan jag lova! Haha!

Per va också ute igår och skickade sms från Tobbes mobil att han hade glömt sin mobil hemma, vi har ju som regel att vi måste ringa och säga godnatt varje kväll oavsett vad vi gör. Så jag ringde till Tobbe, eftersom Per inte svarade på sin, och fick reda på att Per inte hade kommit in på Excet och att det va för typ en halvtimme sen. Då väntade jag i typ en halvtimme och ringde igen men fick inget svar. Efter X antal samtal och sms så blev jag riktigt orolig!
(Jag antar att alkoholen hade lite med saken att göra!!!)
Jag föreställde mig alla de värsta senarion som skulle ha kunnat hända. Att han låg och förblödde i nån gränd efter att ha blivit rånad, att han låg och kvävdes av sina spyor nånstan eller att han låg i fyllecell!
Haha! Jag är verkligen paranoid!!!
Jag vaknade klockan åtta i morse och var fortfarande sjukt orolig och ringde honom igen men självklart fick jag inget svar, jag väntade till typ halv elva och ringde igen och fick svar!
Han mådde inte så bra men jag fick reda på att han ringt mig vid fyra när han kom hem och att jag hade varit helt borta när vi pratade! Haha! Jag måste ha sovit för jag har verkligen inget minne av att vi har pratat!
Med andra ord så oroade jag mig i onödan!

Nu har nedräkningen börjat och jag längtar verkligen jättemycke! =) Det är bara fyra dagar kvar nu tills tåget rullar mot gbg! Längtar, längtar, längtar!!!

I morgon har jag en fullspäckad dag, ska upp vid typ åtta och plugga lite, vid ett är det föreläsning till fyra, vid halv fem är det styrelsemöte och vid kvart över sex är det ki-box med malin.
Det är bra att hålla sig sysselsatt så att dagarna går fort så att torsdan kommer snabbt! =)

Nu ska jag lägga mig i sängen och slökolla lite på tv.

Pusspuss!

Bullbak och läääängtan!

Publicerad 2009-03-13 23:17:39 i Allmänt,

I kväll har jag och Malin varit jätteduktiga och bakat kanelbullar. Jag misslyckades totalt med min deg och den blev jättehård men bullarna blev mirakulöst nog jättegoda!

Idag tog jag ett lite djärvt beslut, jag ska stanna i Göteborg en hel vecka och skriva min hemtenta där! =)
Det ska bli så skönt att vara med min älskling i mer än en vecka! =)
Jag hoppas att jag kan vara tillräckligt disciplinerad och koncentrera mig på tentan, det är ju det som är det svåra med att inte sitta på bibblan och jag vet inte vilket bibliotek jag skulle åka till i Gbg...



Snart får jag pussa på min älskling!

Pizzabak! =)

Publicerad 2009-03-10 18:01:19 i Allmänt,

Jag har vart jätteduktig och bakat pizza, det är typ det enda vettiga jag gjort idag... Men gott blev det iaf! =)

Pizza 1, riktigt mumsig!


Pizza 2, minst lika mumsig! =)

Nä, nu ska jag väl läsa lite socialpsykologi... Kanske...


Pusspuss!

Vilken jävla kväll! Haha!

Publicerad 2009-03-08 15:27:15 i Allmänt,

Gårdagen var precis så som man vill att en lördag ska vara- intressant, trevlig och helt perfekt! =)
Dagen började med att jag träffade Maria vid Giraffen och vi köpte härfärg och vin. Sen gick vi hem till mig och Maria hjälpte mig att färga håret (för tredje gången!!!) och denna gång helt utan missöden!
Mellan 12-17 var det styrelseutbildning som var både intressant och rolig. Det var roligt att träffa de andra föreningarnas styrelser och se vilka som hade vilka poster.
När dagen var klar åt vi på puben, i mailen stod det att vi skulle få mat men grönsaksstavar och dip tycker inte jag att man kan kalla mat, snarare tilltugg, så jag och Maria gick hem till mig och gjorde oss iordning och sen åt vi pasta och köttfärssås. Mumsigt! =) Till det vin så klart!
Vi hade bestämt att bara ta en öl på puben och sen gå vidare men så blev inte riktigt fallet. Vi träffade två killar som går ssk och vi fastnade lite.
Efter det gick vi till Olearys och mötte upp Katta med pojkvän och kompisar. Väldigt trevligt. Där blev det ju självklart mer öl och dans, sprang på Jenny och Emmy, också väldigt trevligt!
Sen kom Rebecca och hennes kompis Emma dit, härligt med mycket folk.
När vi tröttnat på det stället gick vi vidare till LaMamba (tror jag att det heter) men där va ingen höjdare förutom att det är billigt.
Kvällen avslutades med bastuefterfest på smålandsgatan...
Med andra ord ett helt perfekt sätt att avsluta en helt perfekt lördag! Haha!

Idag var jag inte alls lika kaxig kan jag säga... Jag skulle kanske inte kalla det bakis men seg är jag defenitivt! Borde ta mig upp ur sängen och cykla iväg till pressbyrån och hämta ut mina böcker som kom för fem dagar sen... :S

Ja, snart ska jag nog göra det iaf... =)

Tack Maria och alla andra för en jättetrevlig kväll.

Två partypinglor på väg ut på stan!

Pusspuss!

Jävla skit!!!

Publicerad 2009-03-06 23:13:21 i Allmänt,

Jag kom på den briljanta idén att jag skulle göra slingor i mitt hår. Skitsnyggt med ljusare hår nu framåt våren.
Men min vision och resultatet blev ju inte riktigt likadant...
Madde kämpade med att göra slingor och det jag trodde bara skulle bli ljusbrunt som det blivit tidigare blev JÄTTEBLONT!!! Och inte i fina slingor utan som en klump i hårbotten! Det såg inte riktigt klokt ut!
Jag fick panik och cyklade till Konsum för att köpa ny färg, deras utbud var ju minst sagt begränsat och det fick en ljusbrun nyans...
Håret är ju ljusare nu men jag vetefan om jag är nöjd!
Eller rättare sagt, jag är inte nöjd!
Hur många gånger kan man färga håret på 24 timmar??
Jag tänkte vara ekonomisk men det sket ju sig ganska så rejält! Maria ska ju på stan imon, hon kanske kan hjälpa mig...
Ska smsa henne nu och fråga, då kan jag kanske göra det innan styreldeutbildningen...
Eller inte...

Jag vet iaf att jag inte kan se ut så här på Zara och Magnus fest... Suck! Jag har ju inte råd med det här!!!!


Nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv! =(

Ett tag sen jag skrev...

Publicerad 2009-03-04 21:48:11 i Allmänt,

Jag har inte skrivit på ett tag men här kommer en liten sammanfattning:
I fredags när jag skrev sist skulle jag åka till Gbg. Planen var att jag skulle ta tåget till Växjö och vara där vid 15 där pappa och Åse skulle plocka upp mig och sen skulle jag åka med dom till Gbg och vi skulle vara framme strax innan sex, käka middag med alla som skulle med på Athena.
MEN ICKE!!!
På grund av ett signalfel blev vi mer än 1 ½ timme försenade, detta resulterade självklart i att det inte blev någon middag och vi var utanför Scandinavuim strax efter sju.
Ingen middag för oss... =(
Men konserten var bra och ölen efteråt var väldigt trevligt.=)

På lördaförmiddan träffade jag mina tjejer och åt brunch på Hotell Heden, MUMS! Sen blev det en vända på stan, lyckades att inte shoppa en enda sak!!! =D
På kvällen lagade jag och Per en jättelyxig trerätters middag och såg på film. Sjukt mysigt! <3
Söndagen gick fort som vanligt och tågresan hem gick utan missöden och signalfel.

Socialpsykologin rivstartade på måndan men föreläsning och grupparbete som ska redovisas imorgon. Men det är kul så jag ska väl inte klaga.
Idag var jag en sväng på stan med Jessica och fikade med henne och Jenny.
Är ledig på fredag och ska bara ta det lugnt och städa och pyssla lite här hemma hade jag tänkt.
På lördag är det styrelseutbildning med middag på puben och sen ska iaf jag och Maria dricka vin och dansa lite på Corehouse. Det ska bli kul och komma ut och dansa lite! =)

Så ser denna veckan ut!
Nu ska jag kolla klart på Lie to me och sen ska jag sova så jag är pigg och glad inför redovisningarna imon.


Massa pussar och kramar!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela