Ciccililia

Trööööööött!

Publicerad 2011-07-30 23:33:31 i Allmänt,

Är nyss hemkommen från ytterligare ett dubbelpass på jobbet. Det har blivit en del såna nu det senaste. Denna helgen känns oändligt lång! Jobbar dubbelpass igen imon och på måndag, sen ett kvällspass på tisdag, ledig onsdag och sen är det jobb torsdag till söndag igen.

Phu!

Dock är det min sista schemalagda helg och helgen efter det är det Way out west och då kommer bästaste Malin hit! =D
Efter den helgen har jag bara två pass till på schemat och sen är det bara två veckor kvar tills skolan börjar.
Denna sommaren har gått så sjukt fort!
Funderar på att inte ta några fler pass efter den 11/8 och bara passa på att ha lite sommarlov, men man ska aldrig säga aldrig. Pengar är ju rätt lockande, särskilt när man är student! ;P

Nästa lördag fyller världens bästa syster år men jag jobbar ju hela dagen och missar kalaset så jag har bjudit hem henne och Michael på middag på onsdag istället. Det är det jag har att se fram emot nu. Annars är det bara jobb, jobb, jobb som står på agendan! Men som sagt, sommaren är snart slut...


Usch, va babbligt det blev här på slutet... Avslutar med en bild på mig och min Plutt istället:



Jag och Plutt i Barcelona. <3

<3

Publicerad 2011-07-25 23:34:04 i Allmänt,

Nu är dom gifta! Och åh, va fint det va! =) Det va en helt underbar dag! Söndagen däremot var inte alls lika underbar. Vaknade vid sju och spenderade de följande tre timmarna med att vandra mellan sängen och toaletten... =S Inte ok! Men det gick över efter en halvtimme i duschen och en rejäl brunch! =)

Eftermiddagen spenderade jag och Per hemma i soffan framför två Harry Potter- filmer. Vi håller på att beta av allihop. =)

Det va lagom kul att gå upp i morse för att jobba dubbelpass. 8-22 är en saftig tid och imon går jag 7.30-22. Phu! Men jag är ledig onsdag- torsdag och det är ju alltid nåt! =)

Min underbara sambo hade köpt tunnbröd och rostbiff så jag har gottat till det ordentligt nu med en kopp te till det. Kör samma sak till lunch imon, vardagslyx ska man helt klart unna sig ofta! ;)


Avslutar med ett kort på oss som Josse tog i lördags:


Jag älskar dig!!!

God morgon!

Publicerad 2011-07-22 10:41:47 i Allmänt,

Om lite mer än 24 timmar sitter vi i bilen på väg mot Stenungsund och Zara och Magnus bröllop! Kan fortfarande inte fatta att det är dags! Är så glad, både för deras och för min egen skull! En av mina bästa kompisar ska ju gifta sig! Weeee!
Ska snart ta mig upp ur soffan och göra mig iordning för att gå till systemet innan det är dags att åka till jobbet. Börjar 14.30 och jobbar till 22. Jag hoppas att kvällen går fort, jag kommer ju typ bara kunna tänka på morgondagen!

Igår va jag helt ledig. Ledig från jobbet men inte ledig från jobb. Tvättade och städade hela dagen och sen på kvällen var det genrep hemma hos Ida och Johan. Vi ska ju ha ett litet spex på bröllopet och det måste vi ju så klart öva på. =)

Nej, nu får jag allt ta och sätta igång. Måste ju hinna fixa lite lunch också... Har levt på mackor i typ tre dagar för att jag varit för lat för att laga mat! :P Inte ok!



Ska bli såååå kul!

Haft full upp!

Publicerad 2011-07-20 18:22:25 i Allmänt,

Ber om ursäkt för den lilla bloggtorkan men jag har haft så mycket att göra att jag helt enkelt inte har orkat att blogga.
Vill man blir det mycket jobb och det har jag velat det senaste. Jobbade dessutom hela helgen.

Jag vet inte riktigt om det har hänt nåt kul sen jag skrev sist...
Jo, jag var och klippte mig. Det var en skräckupplevelse kan jag säga! Hon drog och slet i mitt hår och höll på att pierca mig i örat flera gånger när hon skulle färga det med hätta.
Har ingen lust att gå igenom det igen, tänker på er stackare som redan har fått höra det en gång så jag stannar här.

Just nu laddar jag bara för fullt inför bröllopet på lördag. Är så grymt peppad! Testade klänningen nyss med för att jag var rädd att jag gått upp lite och att den skulle sitta för tajt, den satt lösare än den gjorde sist vilket är ett plus i kanten. Den får dock inte sitta för löst för då trillar tuttarna ut och det skulle ju vara väldigt pinsamt!

Nej, nu ska jag återgå till köket och kolla till riset.

Puss på er!

Ny frisyr!

Publicerad 2011-07-14 10:12:40 i Allmänt,

Jupp, snart är det dags för mig att pallra mig ner till frisören och fixa mitt hår. Det ska bli såååå skönt! Jag kommer inte ens ihår när jag klippte mig sist. Men flera månader sen är det iaf!
Ska färga håret också, det har jag inte gjort på säkert ett år eller mer. Man måste ju vara snygg på bröllopet. =)

Kan inte fatta att det snart är dags, om 9, nio, NIO dagar gifter sig några av mina bästa vänner! Att vi har blivit så vuxna att vi har börjat gifta oss. Det är lite läskigt när man tänker på det så. Jag tycker det känns som igår vi, hade cafédejterregelbundet, va på Cheers eller Gretas, gick på danskurs på musikens hus, jobbade på hemköp utan att ha nån aning om vad vi ville bli när vi blev stora. (Det sista gäller väl främst mig, Carro och Josse, dom andra två jobbade inte där...)
Nu har vi alla fem pluggat, jag och Josse är snart klara och dom andra tre har jobb. Zara har barn, tre av oss är sambo (Eller snart iaf). Vi är inte nitton längre...

Oj, tänk så sentimental man kan bli bara av att gå till frisören!!!


Fem blonda brudar på Skiatos sommaren 2008!
Älskar er!

Ändrade planer.

Publicerad 2011-07-12 23:36:14 i Allmänt,

Det blev inget delsjön för oss idag. Inte för att min älskade pojkvän sov för länge utan för att jag blev inringd till jobbet. Alltid gött med pengar, dessutom har jag ju tackat nej till ganska många pass det senaste så jag kunde inte riktigt säga nej... =)

Men imon ska jag inte jobba, och då ska vi försöka ta oss dit. =) Får hoppas att vädret håller sig soligt också.
Det ser ju hyffsat bra ut på prognosen nu iaf. Hade kanske önskat lite varmare tempratur så man verkligen känner sig svalkad av ett dopp men det ska säkert gå bra iaf.

Halvlek!

Publicerad 2011-07-12 10:33:44 i Allmänt,

Ja, nu är det typ halvlek i sommaren. Kan inte fatta att det är mitten av juli redan. Vart tog tiden vägen? Har jag gjort nåt vettigt under dessa veckor??? Lite panikkänsla får man ju allt, man vill ju inte missa nånting och man vill ju inte stressa heller, det är ju sommar trots allt.
Men har jag verkligen solat så mycket som möjligt? Jag ska erkänna att jag inte ens tagit mitt första dopp här i Sverige! Jag har nog inte ens varit ute vid havet! Shit va stressad jag blev över det nu då! =S

Men idag ska jag och Per iaf gå till delsjön. Om han vill vakna nån gång.... Han har ju semester och då vill han gärna sova ut... Jag är inte sån som kan sova ut. Jag vaknar vid nio och kan på sin höjd ligga och dra mig till klockan tio. Sen kryper det i kroppen och jag måste gå upp. Per skulle kunna sova hela dagen tror jag.
Jag brukar gå runt i lägenheten och småväsnas lite bara för att han ska vakna "av sig själv". Det är ju taskigt att väcka honom om han vill sova ut!


Igår va vi på stan och shoppade lite. Jag köpte så där tråkiga saker som strumpor och mascara. Och ett skal till iPhonen och en ny väska som jag ska ha på bröllopet, det va inte tråkigt. Vi gick i typ varenda affär i Nordstan för att hitta den perfekta väskan!
Det var dock Per som stod för mega fyndet! Han köpte ett par byxor och en plånbok för bara 250 kronor! Byxorna var nedsatta från 499 till 100! Och satt som en smäck gjorde dom också!

Nä, nu ska jag gå på toa och spola med öppen dörr så vi kan komma iväg nångång!

Trevlig dag på er!

Ledig...

Publicerad 2011-07-09 11:46:38 i Allmänt,

... med lite dåligt samvete, ska tilläggas!

Vi hade tänkt att åka till Hamburgssund eller Vetlanda denna helgen men efter att ha kollat på ekonomin så kom vi fram till att vi inte hade råd. Denna månaden har varit full av utgifter för både mig och Per. Han var i Berlin och Prag och jag var på möhippa. Zara och Magnus bröllop är ju nu den 23 och det gör ju att vi inte hinner få lön innan dess. Så det blir till att vända på slantarna så man har råd att både leva och gå på bröllop!

Ja, i vilket fall som helst så har jag tackat nej till jobb eftersom jag inte trodde jag skulle va hemma. Nu har dom ringt mig varje dag sen i onsdags (idag är det alltså lördag) och frågat om olika tider nu i helgen. Ibland flera gånger om dagen!
Det är inte det att jag inte jobbar men jag är lite seg med det att om jag ställt in mig på att vara ledig så vill jag gärna vara det! Så jag fortsätter att tacka nej och hoppas på att dom inte ska sluta ringa. För jag vill ju jobba egentligen, bara inte just nu!

Sorry!

Publicerad 2011-07-08 09:52:44 i Allmänt,

Jag får be om ursäkt för att jag inte skrivit nånting på nästan en vecka.
Anledningen till att jag hade fullt upp sist jag skrev var för att vi skulle ha möhippa för Zara dagen efter. (Kunde ju inte skriva det, vem vet vem som läser liksom!)
Dagen var så sjukt lyckad och jag höll igång i 23 timmar! Var helt död på söndan och låg på soffan hela dagen och kunde knappt röra mig!

På måndag morgon ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde jobba och självklart kunde jag det! Så det blev jobb måndag till onsdag. Igår va jag och Per hemma hela dagen och på kvällen träffade vi hans kompis Jonas och gick och tog några öl. Trevligt trevligt!

Va duktig och va ute på en löptur med Carro med, gud vilken dålig kondis man har! Men det kan ju bara bli bättre om jag fortsätter träna så jag antar att det gäller att ligga i... =)


Ja, det va väl det som har hänt tror jag... Nej! Jag har köpt biljetter till Way out west också! Fast bara till fredan, då spelar Robyn och Prince! Kommer bli sååååå nice! =)

Fullt upp!

Publicerad 2011-07-01 23:14:59 i Allmänt,

Dagen har varit fullknökad med massa grejer! För mycket för att jag ska orka beskriva det här!
Hann dock med att köpa mig den där efterlängtade iPhonen jag trånat efter. Så nu är den min! I all min upphetsning glömde jag fråga hur lång tid det skulle ta innan min nummer hade flyttats över men jag antar att det tar några dagar. Så än så länge får jag stå ut med min gamla trotjänare Sony E. Men han har vart snäll och lydig länge nu och jag tror allt att jag kommer trivas med honom in i det sista, även om det märks att han börjar bli gammal. ;P

Det är väl det mest intressanta jag har att skriva just nu, ska hoppa i den ensamma sängen. Himla tomt och kallt att sova utan Per måste jag säga. =( Men han sitter tydligen på ett hotell i Prag och dricker äcklig whiskey. Kul för honom, själv ska jag upp vid 5 imon. =S




Btw, träffade på en av dom GIGANTISKA flygorna i sovrummet förut... Det betyder att iaf en av dom har lyckats ta sig ut. Om det ska fortsätta i den takten betyder det att det är säkert att gå ner i källaren om typ ett halvår!!! GULP! Jag får helt enkelt tvätta i badkaret!

NEJ, jag är inte rädd för flugor. Bara enorma GIGANTISKA mutantflugor!




Mutantflugorna som håller till i källaren...Typ!

Om

Min profilbild

Cicci

Cecilia heter jag och jag bor i Göteborg. I min blogg får ni följa mig i min vardag, när jag är bitter på att tågen inte går som de ska, när jag pysslar hemma och när jag röjer i köket. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela